Buitenaards

Ancient Aliens 5: Bestemming Orion (video)

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom waren oude beschavingen op aarde zo gefascineerd door het sterrenbeeld Orion?

Hoewel wetenschappers voornamelijk aardse verklaringen geven voor de connectie, stellen sommige onderzoekers dat het punt aan de hemel wellicht een zogeheten sterrenpoort voor buitenaardse levensvormen geweest is.

Als de aarde daadwerkelijk duizenden jaren is bezocht door buitenaardsen, kwamen ze dan uit de Orionnevel? Is er een verband tussen het sterrenbeeld Orion en oude monumenten op aarde?

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
days of our lives
days of our lives
9 jaren geleden

De Orion-nevel is een mooi vlekje die je op donkere nachten kunt zien. Net als de Plejaden een intrigerend vlekje is met zeer veel sterren. Sirius is de helderste ster en om die reden is altijd gedacht dat die iets Goddelijks had.

Alledrie de locaties zijn uitermate ongeschikt voor leven. Sirius vanwege de nova van een paar honderd miljoen jaar geleden, Orion en de Plejaden omdat het stervormingsgebieden zijn waar de meeste sterren later geboren zijn dan het moment waarop de dino’s uitstierven.

Zoek je een ster waaromheen planeten draaien die leven kunnen herbergen? Richt je dan op de onopvallende puntjes aan de hemel. Gegarandeerd hebben die meer kans op leven dan de door mij genoemde objecten.

nora
nora
9 jaren geleden

sommige wetenschappers, sommige onderzoekers, enz. stargate is gewoon een hardstikke leuke film. maar waar is de buitenaardse vriend van anton teuben gebleven? giovanni montalto kan jullie daar toch alles over vertellen!

Gerrit
Gerrit
9 jaren geleden

Volgens mij is er ook al aflevering Ancients Aliens 0505 “The Einstein factor”. Net binnen gehaald via de Newsgroupen.

Hanzestadniburufan
Hanzestadniburufan
9 jaren geleden

Het werk van Danny Wilten gaat ook over orion…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x