Chemtrails

Chemtrails: sproeien vliegtuigen in het geheim chemicaliën over ons uit?

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljoenen mensen zijn ervan overtuigd dat vliegtuigen in het geheim chemicaliën in de lucht sproeien. Eén van hen was poplegende Prince. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Een kleine groep gelooft dat contrails bestaan uit giftige chemicaliën die het volk hersenspoelen. Veruit de grootste groep meent dat deze chemicaliën in de atmosfeer worden gebracht om het klimaat op aarde te veranderen of klimaatverandering tegen te gaan. Zelfs oud-politici beginnen zich over dit onderwerp uit te spreken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Chemtrails: sproeien vliegtuigen in het geheim chemicaliën over ons uit?
Dane Wigington

Energiedeskundige Dane Wigington runt Geoengineeringwatch.org, een website die gericht is op het ontmaskeren van dit complot. Volgens Wigington maken chemtrails onderdeel uit van geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaat.

Solar radiation management

“Het klinkt als sciencefiction, maar dat is het niet. Het gebeurt recht boven je hoofd,” staat op zijn website. Hij zei dat wetenschappers solar radiation management (SRM) toepassen, waarbij de effecten van een grote vulkaanuitbarsting op de temperatuur worden nagebootst.

Tijdens een uitbarsting blokkeren zwavelwolken zonlicht, waardoor de aarde afkoelt. Dit effect wordt volgens Wigington nagebootst met behulp van chemtrails.

Chemtrails: sproeien vliegtuigen in het geheim chemicaliën over ons uit?
John Dornan

Het Britse oud-gemeenteraadslid John Dornan stuitte pas onlangs op de theorie. “Ik wist hier niets over, maar mensen spraken erover alsof iedereen ervan op de hoogte was,” zei hij.

“Toen zag ik wat er gebeurt. De hemel was strakblauw, tot de vliegtuigen kwamen en de sporen lange wolken vormden die het zonlicht tegenhielden,” ging hij verder. Hij vindt dat er iets moet gebeuren.

“Het gebeurt iedere dag en het bewijs staat op de website [Geoengineeringwatch.org],” zei Dornan. Wigington claimt dat de chemtrails bestaan uit gassen als waterstofsulfide (H2S) of zwaveldioxide (SO2), die zonnestralen moeten reflecteren en het effect van global warming beperken.

Het sproeien van chemicaliën is volgens hem niet zonder risico’s. “De projecten verstoren weerpatronen, de waterkringloop (waardoor in sommige gebieden droogte ontstaat, terwijl andere gebieden overstromen), vernietigen de ozonlaag en vervuilen de hele planeet met giftige stoffen die vrijkomen bij deze operaties,” zei hij.

Volgens hem wordt geo-engineering al vele jaren toegepast en is daar een stapel bewijs voor. “Deze projecten vormen de grootste aanval die ooit door het menselijk ras is gelanceerd,” zei Wigington. “Er is niemand die deze programma’s reguleert. We worden allemaal onderworpen aan deze tests.”

Op Contrailscience.com zijn juist vooral debunkers actief die proberen uit te leggen dat contrails niet meer zijn dan condenssporen. “Aanhangers van de complottheorie verwarren contrails vaak met gewone contrails,” valt te lezen op de site.

Complottheoretici stellen vaak dat gewone contrails in het verleden maar enkele seconden of minuten bleven hangen, terwijl chemtrails veel langer zijn te zien. Contrailscience.com claimt dat er al in 1918 contrails zijn vastgelegd die gedurende een lange periode in de lucht bleven hangen.

[Express]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Crazyeddy
Crazyeddy
7 jaren geleden

i9n 1918 waren er nog geen comericiele luchtvaartbedryven, klm byv is pas in 1919 opgericht dus

math
math
7 jaren geleden

De chemtrails zijn niet alleen langer zichtbaar , maar heel langzaam gaat dat over naar sluimerbewolking en dan vormt het een dunne filterlaag over het continent dat besproeid word. Omdit te begrijjpen heb je kennis nodig over chemie , biologie en Nanotechnologie. Hiermee blokkeren (weerkaatsen) ze ongeveer 5 tot 10% zonlicht (levensenergie) Volgens de Nederlandse regering gaat hierom een kleinschalig militair experiment om de communicatie te verbeteren. De enigste organisatie die dit project zouden kunnen sturen is de N.a.t.o. cq. N.a.v.o. ( who else). Maar die zwijgen als een graf. De duitser Werner Altnichkel heeft hierover meerdere video’s gemaakt en legt het zeer goed uit. YouTube zijn naam maar.

Sathos
Sathos
7 jaren geleden

Zo te zien geeft de laatste link Contrailscience.com heldere en goed onderbouwde verklaringen voor alle claims van het chemtrail-kamp.
Debunked dus 🙂

SoulmanNL
SoulmanNL
7 jaren geleden

Bij mijn mening is de chemspray ervoor om een soort bewolking te geven waardoor het lijkt dat er heldere dagen zijn. De bedoeling ervan is om dingen in de ruimte die onze kant op aan het komen zijn te verbergen van ons zicht.

Ik volg de allskycam.com site en heb al veel dingen gezien waarvoor ik geen andere verklaring kan geven dat het een stelsel met zon en planeten bij onze zon is te zien. Ook kan ik dit onderbouwen met snaps van de cams. Voor de 10de van deze maand was er niet veel te zien en sinds de 16de komt er een matige zon op in de nacht!

Om eerlijk te zijn wordt ik bang wat ik zie bij de nacht zon. Je ziet veel witte puntjes en eerst was het alleen rond die zon, maar er wordt steeds meer duidelijk. Ik zou zeggen een grote zwerm ruimtepuin!

Zou er iemand ernaar kunnen kijken en mij vertellen dat ik onzin praat!

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x