Buitenland

Elijah Wood brengt doofpotschandaal aan het licht: “Hollywood bestaat uit groot pedofielennetwerk”

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jonge acteurs in Hollywood worden massaal misbruikt door hooggeplaatste ‘roofzuchtige slangen’ uit de filmindustrie. Dat heeft acteur Elijah Wood, bekend van Lord of The Rings, onthuld. Volgens hem is er een groot probleem met kindermisbruik in Hollywood.

In Hollywood doen al jaren geruchten de ronde dat jonge acteurs er ten prooi vallen aan pedofielen die beschermd worden door belangrijke figuren. Wood bevestigt dat nu. Hij zegt dat het geen geheim is dat kindacteurs op feestjes geregeld benaderd en misbruikt worden door figuren uit de filmindustrie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Jimmy Savile

“De enige reden dat ik zelf gespaard bleef, is dat mijn moeder mij beschermde,” zei hij tegenover The Sunday Times. “Maar ik heb me gerealiseerd dat het waarschijnlijk nog steeds gebeurt.

Wood stelt dat veel acteurs gevaar lopen. De acteur vergelijkt de situatie met het Jimmy Savile-schandaal, de presentator die 50 jaar lang zijn gang kon gaan in Groot-Brittannië en tientallen jongeren misbruikte.

‘Het is niet normaal’

Pas na zijn dood werd bekend dat hij een pedofiel was, waarschijnlijk omdat veel hooggeplaatste figuren de zaak in de doofpot stopten. “Ook in Hollywood was en is zoiets gaande,” onthult Wood. “Het is allemaal georganiseerd door mensen met veel macht, die alleen aan hun eigen interesses en belangen denken. Het is niet normaal. Als je het je kan inbeelden, is het waarschijnlijk gebeurd in Hollywood.”

Wood stelt dat het jarenlange en veelvuldige misbruik nooit aan het licht gekomen omdat naar slachtoffers nu eenmaal minder wordt geluisterd dan naar figuren met macht. Anne Henry van Bizparents zei tegen de krant dat er meer dan 100 misbruikers zijn in Hollywood en dat er een tsunami van klachten op komst is.

De steracteur krijgt bijval van oud-kindacteur Corey Feldman. In zijn memoires schrijft hij dat voormalig collega-acteur Corey Haim in 1986, toen hij 14 jaar oud was, op de set van de film Lucas is misbruikt. Haim overleed in 2010 op 38-jarige leeftijd aan de gevolgen van een longontsteking. Feldman stelt dat een filmbaas uit Hollywood achter zijn dood zit.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Als je pogingen doet dat smerige pedofiele zooitje te openbaren, dan is de kans groot dat je in het gevang beland, zo corrupt zit ons systeem in elkaar.

Sergeant yves
Sergeant yves
8 jaren geleden

Helemaal niet verwonderlijk, dit is trouwens een artikel die de waarheid nog onderschat

an argie
an argie
8 jaren geleden

Find the one you cannot criticize and you have the one in control.

Demmink.

Johan
Johan
8 jaren geleden

Hier missen 10 jaar, als Corey Haim in 1986 14 jaar oud was, dan moet die 38 jaar zijn in 2010.

(2010 – 1986) + 14 = 38

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x