Homepagina » Buitenland » Elijah Wood brengt doofpotschandaal aan het licht: “Hollywood bestaat uit groot pedofielennetwerk”
Elijah Wood brengt doofpotschandaal aan het licht: "Hollywood bestaat uit groot pedofielennetwerk"

Elijah Wood brengt doofpotschandaal aan het licht: “Hollywood bestaat uit groot pedofielennetwerk”

Jonge acteurs in Hollywood worden massaal misbruikt door hooggeplaatste ‘roofzuchtige slangen’ uit de filmindustrie. Dat heeft acteur Elijah Wood, bekend van Lord of The Rings, onthuld. Volgens hem is er een groot probleem met kindermisbruik in Hollywood.

In Hollywood doen al jaren geruchten de ronde dat jonge acteurs er ten prooi vallen aan pedofielen die beschermd worden door belangrijke figuren. Wood bevestigt dat nu. Hij zegt dat het geen geheim is dat kindacteurs op feestjes geregeld benaderd en misbruikt worden door figuren uit de filmindustrie.

Jimmy Savile

“De enige reden dat ik zelf gespaard bleef, is dat mijn moeder mij beschermde,” zei hij tegenover The Sunday Times. “Maar ik heb me gerealiseerd dat het waarschijnlijk nog steeds gebeurt.

Wood stelt dat veel acteurs gevaar lopen. De acteur vergelijkt de situatie met het Jimmy Savile-schandaal, de presentator die 50 jaar lang zijn gang kon gaan in Groot-Brittannië en tientallen jongeren misbruikte.

‘Het is niet normaal’

Pas na zijn dood werd bekend dat hij een pedofiel was, waarschijnlijk omdat veel hooggeplaatste figuren de zaak in de doofpot stopten. “Ook in Hollywood was en is zoiets gaande,” onthult Wood. “Het is allemaal georganiseerd door mensen met veel macht, die alleen aan hun eigen interesses en belangen denken. Het is niet normaal. Als je het je kan inbeelden, is het waarschijnlijk gebeurd in Hollywood.”

Wood stelt dat het jarenlange en veelvuldige misbruik nooit aan het licht gekomen omdat naar slachtoffers nu eenmaal minder wordt geluisterd dan naar figuren met macht. Anne Henry van Bizparents zei tegen de krant dat er meer dan 100 misbruikers zijn in Hollywood en dat er een tsunami van klachten op komst is.

De steracteur krijgt bijval van oud-kindacteur Corey Feldman. In zijn memoires schrijft hij dat voormalig collega-acteur Corey Haim in 1986, toen hij 14 jaar oud was, op de set van de film Lucas is misbruikt. Haim overleed in 2010 op 38-jarige leeftijd aan de gevolgen van een longontsteking. Feldman stelt dat een filmbaas uit Hollywood achter zijn dood zit.

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Als je pogingen doet dat smerige pedofiele zooitje te openbaren, dan is de kans groot dat je in het gevang beland, zo corrupt zit ons systeem in elkaar.

  35 likes
 2. Find the one you cannot criticize and you have the one in control.

  Demmink.

  18 likes
 3. Helemaal niet verwonderlijk, dit is trouwens een artikel die de waarheid nog onderschat

  17 likes
 4. http://www.salon.com/2015/09/21/im_a_pedophile_but_not_a_monster/

  Pedofilie gaat mainstream.. Eerst homofilie dan transgenderism en nu gaan ze pedo’s “emanciperen”. De glijdende schaal bestaat dus wel degelijk. Het seksualiseren van kinderen begint met kindertelevisie en op de basisschool.. MTV, Hollywood etc. Er is een hele griezelige escalatie bezig in de linkse politiek, ook hier is het geprobeerd in de jaren 80 en 90. Kan me stichting martijn nog goed herinneren. Over 10 misschien 20 jaar en word je voor pedofoob uitgemaakt als je je kinderen niet wil laten gebruiken. Alle aspecten van onze identiteit moet stuk inclusief seksualiteit. Misselijk. Goed te zien dat er iemand positie neemt tegen deze waanzin.

  3 likes
 5. Hier missen 10 jaar, als Corey Haim in 1986 14 jaar oud was, dan moet die 38 jaar zijn in 2010.

  (2010 – 1986) + 14 = 38

  1 likes
 6. Volgens mij moeten ze deze kinderen de ultime verdedigingsmove leren “Grab those pusillanimous sons-a bitches by the nose and kick ’em in the balls” -George Patton .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

misbruik

De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

duitse

Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en ...