Universum

Parallelle universa in andere dimensies bezoeken (video)

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens een toenemend aantal kosmologen leven we in één van de vele universa. We kunnen al die andere werelden niet zien omdat ze zich in een andere dimensie bevinden.

Max Tegmark van het MIT meent dat deze veel-werelden-interpretatie een natuurkundige basis heeft en binnenkort kan worden uitgetest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het Andromedastelsel op 2,2 miljoen lichtjaar komt met 320.000 kilometer per uur op de Melkweg af. Dit proces kan worden verklaard door het weglekken van zwaartekracht uit een onzichtbaar heelal, waardoor beide sterrenstelsels naar elkaar toe worden getrokken.

Met de WMAP-satelliet is een kracht ontdekt die 10.000 keer groter is dan de Melkweg. Voor sterrenkundigen is dit een teken dat er een parallel universum in de buurt is. Met de Alpha Magnetic Spectrometer-02 speurt NASA naar andere universa, waarvan sommige mogelijk bestaan uit antimaterie.

Kunnen we ooit een andere universum bezoeken? Sommigen stellen dat alleen de materie waar we uit bestaan, de zwaartekracht en het magnetisme ons aan dit heelal hechten. Er kan een ander universum in de buurt zijn, maar om het te kunnen waarnemen of ermee te communiceren moeten we eerst andere dimensies leren begrijpen. We kunnen ze zien als nieuwe zijwegen.

Dr. Brian Greene, schrijver van het boek The Hidden Reality: Parallel Universes and the Deep Laws of the Cosmos, gaat in onderstaande video dieper in op parallelle werelden.

Bron: Ieet.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

Met de Alpha Magnetic Spectrometer-02 speurt NASA naar andere universa, waarvan sommige mogelijk bestaan uit antimaterie,en als er een UFO vlak voor onze neus langs scheert zijn we niet in staat om er een foto/video van te maken,

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

The Hidden Reality!!! Het is maar hoe je het wilt zien en wiens zijn realiteit het is. Ieder heeft zo zijn eigen wereld met zijn eigen realiteit. The Hidden Reality is naar mijn mening 1 grote illusie van, of voor de mens.

Plien
Plien
10 jaren geleden

[quote name=”pietsnot”]Met de Alpha Magnetic Spectrometer-02 speurt NASA naar andere universa, waarvan sommige mogelijk bestaan uit antimaterie,en als er een UFO vlak voor onze neus langs scheert zijn we niet in staat om er een foto/video van te maken,[/quote]

Wat denk je van de mensen die niet eens weten wie er naast of tegenover hun wonen? maar wel met aliens in contact willen komen 😉

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

[quote name=”Plien”][quote name=”pietsnot”]Met de Alpha Magnetic Spectrometer-02 speurt NASA naar andere universa, waarvan sommige mogelijk bestaan uit antimaterie,en als er een UFO vlak voor onze neus langs scheert zijn we niet in staat om er een foto/video van te maken,[/quote]

Wat denk je van de mensen die niet eens weten wie er naast of tegenover hun wonen? maar wel met aliens in contact willen komen ;-)[/quote]

‘Mensen’ zijn niet of nauwelijks geïnteresseerd in het redden van de mensheid/planeet; ‘Aliens’ doorgaans wel.
Om deze rede ben ik meer geïnteresseerd in ‘Aliens’ dan in mensen.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x