Buitenland

Chinese topepidemioloog: ‘Ze hebben het virus niet geïsoleerd’

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De WHO weigert te bevestigen of het coronavirus is ontstaan in China. WHO-crisismanager Mike Ryan zei op 22 januari tijdens een virtuele persconferentie dat ‘het nog te vroeg is om conclusies te trekken’, maar dat de WHO wel ‘enige voortgang boekt’.

Hij voegde toe dat ‘alle hypotheses op tafel liggen’ en dat het ‘zeker nog te vroeg is om met zekerheid te kunnen zeggen waar het virus vandaan komt’. Ryan zei verder dat het onderzoek van de WHO naar de herkomst van het coronavirus ‘een grote puzzel is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Momenteel doet een internationaal team van experts in China hier onderzoek naar. Ook de Nederlandse viroloog Marion Koopmans maakt deel uit van het team.

De Chinese topepidemioloog Wu Zunyou zei enkele dagen geleden tegen NBC-verslaggeefster Janis Mackey Frayer dat het virus volgens hem niet uit Wuhan komt, maar elders in China is ontstaan.

Probleem

Wu Zunyou zei nog iets opmerkelijks toen Frayer hem vroeg waarom gegevens over het virus niet met de rest van de wereld gedeeld zijn. “Ze hebben het virus niet geïsoleerd. Dat is het probleem.” Frayer vroeg of ze monsters hebben verzameld bij dieren. De hoofdepidemioloog van het Chinese Centrum voor Ziektecontrole en Preventie antwoordde dat alleen een positieve test niets zegt.

“Wat Patrick Savalle en Flavio Pasquino vorig jaar al betoogden, is een feit,” twittert maatschappijkritisch platform BLCKBX. “Bestaat Sars-CoV-2 wel? Waar is het bewijs voor isolatie?” Onderzoeksjournalist Savalle zegt: “Er is absoluut niets aan de hand wat er niet altijd al was. De IC’s zijn elk jaar vol. Ziektebeeld is niet nieuw. Geen bijzondere oversterfte. Gewoon het zoveelste griepvirus.”

Wu Zunyou doet de uitspraken rond 1:36:

[Fox News]

4.9 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton Teurlings
Ton Teurlings
3 jaren geleden

What’s new? Degenen die door het gebrainwashte deel van de bevolking wappies genoemd worden, roepen al vanaf het begin dat het virus nooit is aangetoond.

deelnemer
deelnemer
3 jaren geleden

They didn’t isolate the virus?
Waar hebben ze de markers voor sars-cov-2 dan vandaan?
Dan is de pcr test helemaal onzinnig.
Wat een theater.

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Die neo marxisten houden het lang vol om met een niet bestaand virus de wereld in wurggreep te houden. Maar hoe hoger ze komen des te harder ze vallen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Het duurt NIET lang meer…deze HOAX CoronaVirus word geschiedenis

Peruaanse rechtbank oordeelt dat Bill Gates, George Soros en de familie Rockefeller een coronavirus-pandemie hebben ‘gecreëerd’…

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x