Homepagina » Buitenland » Chinese topepidemioloog: ‘Ze hebben het virus niet geïsoleerd’
chin

Chinese topepidemioloog: ‘Ze hebben het virus niet geïsoleerd’

De WHO weigert te bevestigen of het coronavirus is ontstaan in China. WHO-crisismanager Mike Ryan zei op 22 januari tijdens een virtuele persconferentie dat ‘het nog te vroeg is om conclusies te trekken’, maar dat de WHO wel ‘enige voortgang boekt’.

Hij voegde toe dat ‘alle hypotheses op tafel liggen’ en dat het ‘zeker nog te vroeg is om met zekerheid te kunnen zeggen waar het virus vandaan komt’. Ryan zei verder dat het onderzoek van de WHO naar de herkomst van het coronavirus ‘een grote puzzel is’.

Momenteel doet een internationaal team van experts in China hier onderzoek naar. Ook de Nederlandse viroloog Marion Koopmans maakt deel uit van het team.

De Chinese topepidemioloog Wu Zunyou zei enkele dagen geleden tegen NBC-verslaggeefster Janis Mackey Frayer dat het virus volgens hem niet uit Wuhan komt, maar elders in China is ontstaan.

Probleem

Wu Zunyou zei nog iets opmerkelijks toen Frayer hem vroeg waarom gegevens over het virus niet met de rest van de wereld gedeeld zijn. “Ze hebben het virus niet geïsoleerd. Dat is het probleem.” Frayer vroeg of ze monsters hebben verzameld bij dieren. De hoofdepidemioloog van het Chinese Centrum voor Ziektecontrole en Preventie antwoordde dat alleen een positieve test niets zegt.

“Wat Patrick Savalle en Flavio Pasquino vorig jaar al betoogden, is een feit,” twittert maatschappijkritisch platform BLCKBX. “Bestaat Sars-CoV-2 wel? Waar is het bewijs voor isolatie?” Onderzoeksjournalist Savalle zegt: “Er is absoluut niets aan de hand wat er niet altijd al was. De IC’s zijn elk jaar vol. Ziektebeeld is niet nieuw. Geen bijzondere oversterfte. Gewoon het zoveelste griepvirus.”

Wu Zunyou doet de uitspraken rond 1:36:

[Fox News]
4.9 37 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton Teurlings
Ton Teurlings
8 maanden geleden

What’s new? Degenen die door het gebrainwashte deel van de bevolking wappies genoemd worden, roepen al vanaf het begin dat het virus nooit is aangetoond.

deelnemer
deelnemer
8 maanden geleden

They didn’t isolate the virus?
Waar hebben ze de markers voor sars-cov-2 dan vandaan?
Dan is de pcr test helemaal onzinnig.
Wat een theater.

Stay Positive
Stay Positive
8 maanden geleden

Die neo marxisten houden het lang vol om met een niet bestaand virus de wereld in wurggreep te houden. Maar hoe hoger ze komen des te harder ze vallen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Het duurt NIET lang meer…deze HOAX CoronaVirus word geschiedenis

Peruaanse rechtbank oordeelt dat Bill Gates, George Soros en de familie Rockefeller een coronavirus-pandemie hebben ‘gecreëerd’…

x

Check Also

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

motie

Motie tegen ‘totalitaire controlesamenleving’ verworpen: ‘We moeten dit stoppen voordat het te laat is!’

Dinsdag werd een motie van Forum voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

81
0
We lezen graag je reactie!x