Homepagina » Mens en Dier » Filmpje: verpleegster Kristi krijgt heftige stuiptrekkingen na coronaprik
verpleegster
Foto: Facebook/Kristi Simmonds

Filmpje: verpleegster Kristi krijgt heftige stuiptrekkingen na coronaprik

Verpleegster Kristi Simmonds uit Bakersville in de Amerikaanse staat North Carolina houdt van haar werk, haar vrienden en haar familie. Ze besloot het coronavaccin te nemen om haar familie en cliënten te beschermen, en om haar collega’s te laten zien dat het vaccin veilig is. Het pakte heel anders uit dan verwacht.

Kristi kreeg op dinsdag 19 januari het vaccin van Moderna en twee dagen later lag ze in het ziekenhuis na een ernstige allergische reactie. Haar keel en tong waren opgezwollen waardoor ze moeite had met ademen. Na een dag of vier kon ze weer aan het werk.

Toen ging het mis. Kristi kreeg last van stuiptrekkingen en extreme pijn. Ze belandde op de spoedeisende hulp en moest in een rolstoel worden geplaatst omdat ze geen enkele controle meer had over haar armen en benen. Ze kreeg te horen dan ze een ‘paniekaanval’ had en werd naar huis gestuurd.

Verband

De verpleegster bezocht drie verschillende ziekenhuizen, maar er was niemand die haar kon helpen. Ze heeft nog altijd last van stuiptrekkingen en hevige pijn in haar hele lichaam. Kristi heeft meerdere medicijnen voorgeschreven gekregen en is niet in staat om te werken.

Het is nog niet bekend of haar klachten permanente schade zullen toebrengen aan haar zenuwstelsel. Haar huisarts is ervan overtuigd dat de klachten verband houden met het Moderna-vaccin.

Vijf andere mensen

Kristi heeft onderstaand filmpje gemaakt zodat mensen kunnen zien wat er kan gebeuren als je het vaccin neemt. “Ik maak deze video niet om je ervan te weerhouden het vaccin te nemen. Als verpleegster heb ik vertrouwen in vaccins, maar ik vind dat iedereen moet weten dat dit kan gebeuren.”

De verpleegster zegt ook te hopen dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC en Moderna haar video zullen zien en meer onderzoek gaan doen om mensen te helpen. Kristi heeft naar eigen zeggen contact met vijf andere mensen die soortgelijke klachten hebben.

4.4 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton Teurlings
Ton Teurlings
3 maanden geleden

“As a nurse I believe in vaccines…”

Nemo
Nemo
Reactie op  Ton Teurlings
3 maanden geleden

@Als verpleegster zou je -zeker- beter moeten weten.
Een dokter weet veel en de verpleegster en ook wij misschien minder maar als zij haar gezond verstand had gebruikt i.c.m. observatievermogen dan had zij ook moeten ontdekken dat die dokters met al hun kennis hadden moeten weten dat dit vaccin en eigenlijk geen enkel vaccin deugt.
Het is het OERDOMME vertrouwen van de mensheid in die knappe dokter, niet wetende dat die knappe dokter volledig kan zijn/ is omgekocht door de farmaceutische industrie en dat ook zo’n dokter in virussen gelooft en eigenlijk beter had moeten weten. (postulaten Robert Koch i.v.m. de huidige crisis en websites als deze eens lezen)

Spreen
Spreen
3 maanden geleden

Ha ha ha!!
“Als verpleegster heb ik vertrouwen in vaccins”…. Sommige mensen leren het nooit.

Tom
Tom
Reactie op  Spreen
3 maanden geleden

Als je je hele leven al hoort dat vaccins goed en effectief zijn dan ga je het op den duur echt geloven. Tot 1 jaar geleden dacht ik ook zo. Nu niet meer en ik heb spijt dat ik mijn kinderen al die rommel heb laten inspuiten. B.v. baarmoederhals kanker ”vaccin” kan meisjes in vervroegde menopauze brengen, ofwel onvruchtbaar worden. Bij mijn dochter na inspuiten ging de menstruatiecyclus helemaal verkeert. Is gelukkig weer goed gekomen.

Elise
Elise
Reactie op  Tom
3 maanden geleden

Ik heb het niet gedaan bij mijn dochter, want het was nieuw.(zat al langer in de alternatieve wereld en er werd voor gewaarschuwd) Zelf ken ik uit het verleden dingen die zijn ontstaan na vaccinaties en of medicijnen(DES moeder bv.)
Heb de brief op mijn naam gewoon de prullenbak ingegooid. 2x En toen kwam er 1 op naam van mijn dochter.(ik heb die brief zelf opengemaakt, want mijn dochter was nog erg jong) Nou wat daar in stond: Dat ze het zelf moest beslissen(dus zonder toestemming ouders) en als ze het deed kreeg ze een i-pod. Toen ging ik dus echt over mijn nek.(omkoperij) Mijn dochter: Ik wil niet eens een i-pod. Sowieso had ik mijn dochter al ingelicht, dat het ook gevaarlijk kon zijn enz. en dat het maar om 1 kankersoort gaat en dat men tegenwoordig veel aan preventie doet, dus de kans dat je te laat bent, is heel klein. Kans, dat je er iets aan overhoudt is groter.(inenting).

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Elise
3 maanden geleden

Dank voor het delen, het bewijst maar weer eens even hoe getracht wordt kinderen tegen hun ouders uit te spelen.

Doet mij denken aan de vehalen van ‘sociale medewerkers’ die kinderen trachtten te beïnvloeden en te sturen, weg van het gezag van ouders, ze daardoor mede de oorzaak waren dat kinderen de vernieling ingingen met drugs, want de ouders waren stom, ouderwets en conservatief en begrepen daarom niet wat kinderen wilden.

Of wat te denken van de nazi’s die kinderen opriepen hun ouders te verlinken als deze zich kritisch hadden uitgelaten over het regiem van Klaus Schw….Adolf Hitler.

Mar
Mar
Reactie op  Het leugentijdperk
3 maanden geleden

Dus mensen please zorg dat je een goede band houd met je kinderen ,want ik heb daar geen goed gevoel over,zoals mensen tegen elkaar uit gespeeld worden ,gebeurd dat ook met ouders en kinderen,zorg met kennis uit te leggen en rustig niet opdringen maar dat je er zo over denkt,”ja maar mam mijn leraar zegt” dat gaat echt gebeuren,zo ook over de vaccinatie en het virus,er gaan geruchten over totale lokdown maar basisscholen wel open, hogere scholen moeten nog ff wachten, hou ze in de gaten !!
Gewaarschuwd mens !!

Nina
Nina
Reactie op  Mar
3 maanden geleden

Zo ook dat camera’s aan moeten tijdens de online lessen, wat een onzin!

Rob
Rob
Reactie op  Nina
3 maanden geleden

Het is wel fijn om te weten of een leerling aanwezig is, is het niet? Sommigen maken daar ongetwijfeld misbruik van, dus slecht idee..

Nemo
Nemo
Reactie op  Elise
3 maanden geleden

FÜR ELISE !!!

Dit is gewoon misdadig en riekt naar ‘langzame’ genocide. De bevolking geleidelijk verzwakken totdat ze zich niet meer kunnen voorplanten.
Zie: Depopulatie-agenda van Bill Gates.
@Elise goed dat je dat hebt gedaan en WAKKER bent geworden! Zegt het voort…

Nina
Nina
Reactie op  Elise
3 maanden geleden

Wat denk je van de enquêtes die kinderen in het 2e leerjaar in moeten vullen op school. Deze enquêtes zijn van de ggd, worden aan kinderen van 13 jaar voorgelegd en bevatten zeer veel onfatsoenlijke privé gevoelige vragen( 140 ong) . Veel kinderen denken dat ze die in moeten vullen maar het is niet verplicht, maar dat wordt niet gezegd. Ouders weten van niets of horen achteraf dat ze het gedaan hebben. Bovendien weet niemand, wie toegang heeft tot de informatie, hoe lang het bewaard wordt en wat er verder mee gedaan wordt. En dat allemaal achter de rug om van ouders, al jaren is dit aan de gang. GGD zo onbetrouwbaar als de pest.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Elise
3 maanden geleden

Het schijnt met het niveau van een vitaminesoort te zijn, als dat te laag is, heb je pas een (kleine) kans op bmhk. Ik geloof dat het vitamine D was.

mikkie
mikkie
Reactie op  Pieternella
3 maanden geleden

Hey…dat hebben we ook nodig als afweer tegen corona…
Misschien toch gewoon maar een beetje gezonder leven? En jezelf ( vooral de heren) voor coitus een beetje schoon houden?

Paca
Paca
3 maanden geleden

Vreemd dat nog veel mensen denken dat je met het nemen van het vaccin anderen beschermt.. je kunt nog steeds het virus doorgeven ook al ben je gevaccineerd!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Volgens Hugo de J & Mark R is vaccineren dé oplossing, echter onze vrijheid krijgen wij daarmee niet terug.

doornbos
doornbos
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Klopt hoor, ‘vaccineren is DE oplossing!’. Echter…voor wie??

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  doornbos
3 maanden geleden

…Voor de beurs van Kill Gates…

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Dit gaat alleen stoppen als het volk gaat opstaan tegen de corrupte rechtstaat, het kabinet en het parlement. Momenteel leven we simpelweg in een totalitaire dictatuur. Die stap voor stap onze vrijheden afneemt. Een heel goed gesprek hierover:
https://www.cafeweltschmerz.nl/het-sprookje-van-2021-frank-stadermann-sven-ake-hulleman-en-jeroen-pols/

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Edward
3 maanden geleden

Totalitaire regiem en pure terrorisme/terreur?

….”De Terreur (Frans: la Terreur, letterlijk vertaald “Schrikbewind”, met een hoofdletter), is een concept dat door historici gebruikt wordt om twee periodes in de Franse Revolutie aan te duiden waarin Frankrijk werd geregeerd door een uitzonderlijke uitvoerende macht die berustte op kracht, illegaliteit en repressie”….

Remco
Remco
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Hij bedoelt dan ook het is de “ final solution”

Herman
Herman
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Je moet het nemen

mee 2
mee 2
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

vaccine is NOOIT de oplossing
gezond leven, vers fruit en groenten eten, meer bewegen, enz enz dat is DE MEDICIJN en geen vaccine

Steven
Steven
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Als je mazzel hebt krijg je er de DOOD voor terug, maar daar zeggen ze NIKS over!

Ertje
Ertje
3 maanden geleden

ik vind het vreselijk dat dit gebeurt. kan ze niet ontgift worden?

Simon
Simon
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

De RNA techniek van het vaccin past het DNA aan, zodat het eigen lichaam het corona eiwit aanmaakt. Het afweersysteem maakt dan antistoffen aan. Deze techniek werkt goed in een geïsoleerd omgeving in het laboratorium. In het menselijk lichaam kan het anders uitpakken, omdat er nog veel meer variabelen zijn die nog niet bekend zijn. Het kan dus ongewenst deuren en ramen openen en sluiten in het DNA. Dr Wakefield, https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/dr-wakefield-covid-vaccin-genetische-manipulatie/, 2 febr 2021
Het vaccin is eigenlijk geen vaccin. Het is een modificatie van DNA. On omkeerbaar en blijvend generatie op generatie. Zoek op ‘gen drive’. Dezelfde techniek die toegepast is op steekmuggen (zie hier video: https://www.youtube.com/watch?v=KgvhUPiDdq8, 2 febr 2021).

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Dit is gewoonweg niet waar. De Mrna Techniek past je DNA niet aan, dat is onmogelijk met deze Mrna-techniek. Het deel Mrna wat bij een persoon wordt ingespoten hecht zich -kortstondig- aan het eigen Mrna, en triggert het Mrna voor de aanmaak van een specifiek eiwit. Dit eiwit zorgt ervoor dat de patiënt niet ziek wordt van het virus. Dit is in het kort de werking. Je DNA wordt niet gewijzigd. Het ingespoten Mrna verdwijnt binnen een paar weken vanzelf weer uit het lichaam. Wat wél klopt is dat niemand exact weet wat deze techniek op de langere termijn doet of veroorzaakt, en alleen dat al is voor mij voldoende reden om zo lang als mogelijk te wachten met het nemen van dit middel.
Ik ben ook zeer kritisch tegenover het middel, maar wat hierboven geschreven wordt klopt gewoonweg niet.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  BertRoermond
3 maanden geleden

Van Simon zn verhaal klopt anders meer dan van jouw structurele ontkenning zonder argumentatie of inhoud. Misschien wordt het eens tijd om je hoofd uit die echoput van massa waanzin en angstporno te halen en eens wat serieuze en inhoudelijke expert info tot je te nemen.

Dat vaccin is geen vacxin maar gen therapie, hardstikke riskant en volledig onnodig bovendien.
Kijk eens hier bijvoorbeeld:

Prof Pierre Capel:
https://jdreport.com/hoogleraar-pierre-capel-vaccin-is-genetische-modificatie-brengt-sars-cov-2-eiwit-permanent-in-uw-lichaam/

https://wakkeren.nl/hoogleraar-pierre-capel-pakt-uit-mensen-word-eens-wakker-a-549-groeimiddel-in-vaccins-wat-groeit-er-nou-beter-dan-kankercellen/?fbclid=IwAR2CcUNnb7WnCIwSyEaOkZ2wjYqTTriVYwSiXFfmGygTG75DmiBHLuNr_9o

Prof Dolores Cahill
https://www.lewrockwell.com/2021/01/no_author/professor-dolores-cahill-why-people-will-start-dying-a-few-months-after-the-first-mrna-vaccination/

Dr Carrie Madej:
https://www.bitchute.com/video/MTpHqlmE5llJ/

Prof Sucharit Bhakadi:
https://www.bitchute.com/video/NvqGvI6P4u60/

Dr Muke Yeadon:
https://www.covidtruths.co.uk/2020/10/dr-mike-yeadon-believes-the-covid-19-pandemic-ended-in-summer-2020/

Nemo
Nemo
Reactie op  MdeFilosoof
3 maanden geleden

Sars-cov etc bestaat niet als ziekteverw virus. Virussen zijn exosomen die maken we zelf aan. Niet alleen macro-wij maar ook onze micro-cellen moeten poepen. Maar wat @Simon wel goed zegt (en ik vul aan) is dat er niet duizenden maar wellicht miljoenen ja miljarden variabelen en mechanismen wij nog niet weten.
Daarom moeten die Schetenwappers eh sorry Wetenschappers met hun tengels van ons DNA en de rest van ons lichaam wat zij niet beheersen afblijven.
Zeker onze wetenschappers /dokters/chirurgen kunnen een hoop, een gebroken been of nek is niks voor ze , maar ze behoren ook wel hun grenzen te kennen en te EERBIEDIGEN!!!

Nemo
Nemo
Reactie op  BertRoermond
3 maanden geleden

@Bert de meningen zijn verdeeld.
Bijna fifty-fifty haha.

Mar
Mar
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Waarom zoveel duimpjes hier naar beneden? Het is een Gen therapy en geen vaccin

Mar
Mar
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Vandaar ook dat het zo vreselijk koud bewaart moet worden

Simon
Simon
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Dit is de video van dr Wakefield, die kennelijk door YouTube is verwijdert.
https://www.bitchute.com/video/LKg4uU0QOFvj/

Edward
Edward
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

Nee, eenmaal in je lijf is er geen weg meer terug.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

Volgens een arts hier in Nederland kunnen ze aan dit vaccin met het MRNA helemaal NIETS doen. Normaliter kunnen ze vaccinatie schade nog met medicijnen genezen zei hij maar met dit vaccin( is het volgens vele wetenschappers niet) dus niet. Eénmaal in je lijf is er niets meer aan te doen dan afwachten wat je lichaam doet met de tijd.
Wees wijs en neem het dus never nooit!
Dit hoef je niet voor een ander over te hebben om zogenaamd kwetsbare te beschermen die zelfs bij bosjes lijken dood te gaan ná het vaccin.

Nemo
Nemo
Reactie op  Pipojipo
3 maanden geleden

Liters H2O drinken, je vol gooien met Vitamine C en vitamine A D etc. en dan maar hopen dat het LICHAAM zelf deze kankercellen of delen daarvan + de rest van de rotzooi uit je lichaam gooien.
Dat je je zeer ziek zal voelen en zal zijn is zeker maar misschien overleef je dan deze aanslag op je leven door het regiem Rutte!!!

mikkie
mikkie
Reactie op  Pipojipo
3 maanden geleden

Zag gister op TV nog oude beelden van Wuhan, ttv de coronauitbraak daar. Er lag een man gestrekt op de stoep. Moest dood voorstellen denk ik.. Zijn er hier in NL al mensen dood op de stoep gevonden?

Tom
Tom
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

Dit krijg je als je een nauwelijks getest experimenteel gentherapie middel bij grote aantallen mensen gaat inspuiten. Dan is het 100% zeker dat je problemen krijgt.

Jan willem
Jan willem
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

Dat is het dus met deze vaccins, die passen je dna aan, dit is volledig nieuw. Oude vaccins kan je nog via homeopathie ongedaan maken.

Mar
Mar
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

Geen weg meer terug

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Nieuwe virus vartiant wordt allemaal gecreëerd door vaccine !! Een Bio-wapen dus!!

priepje
priepje
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

82 thumbs down. De trollen draaien overuren

Jasper
Jasper
3 maanden geleden

Ik moet die troep niet, never!!!

Nel van Aperloo Verhoeve
Nel van Aperloo Verhoeve
Reactie op  Jasper
3 maanden geleden

Ik ben bijna 86 jaar wil echt geen prik ‘word liever in een kist weggedragen dan in een zak!! Mijn man wordt in Juli ? 90 jaar die wil wel tot nu toe een prik hebben ik hoop niet dat dat door ga. Mijn 2 Dochters vinden ook niet fijn dat hij dat wil. gelukkig is het nog niet zo ver. normaal eindigen. Nel

TaoTruth
TaoTruth
Reactie op  Nel van Aperloo Verhoeve
3 maanden geleden

Het Noorse ministerie van volksgezondheid raadt vaccineren van hoogbejaarde mensen af ivm hoog risico op sterfte door bijwerkingen. Misschien dat dat je man wakker schudt?

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Nel van Aperloo Verhoeve
3 maanden geleden

Hallo Nel, wat leuk dat u reageert, en u heeft wel gelijk om zeer voorzichtig te zijn met dit middel. Hopelijk krijgt u uw echtgenoot overtuigd om in elk geval nog een periode af te wachten. Hopelijk reageert u nog eens, het is ook eens fijn om de mening van iemand van een hogere leeftijd te lezen.

Mar
Mar
Reactie op  Nel van Aperloo Verhoeve
3 maanden geleden

Mijn respect!! ❣

Fred
Fred
3 maanden geleden

Diezelfde media die alleen maar besmetting predikten, zijn nu180°gedraaid in hun “verslaggeving” Hoe verachtelijk kan je zijn? How low can you go?
Er is maar 1 ding :obey your master

Rud
Rud
Reactie op  Fred
3 maanden geleden

Fred. Laat al die engelse uitspraken toch weg . Zeg het in gewoon.

antje
antje
3 maanden geleden

Ik denk dat je beter op je eigen immuunsysteem kan vertrouwen dan op de huidige geflanste vaccinaties

Exegese
Exegese
3 maanden geleden

Ik geloof niet in vaccins, alleen in een zo sterk mogelijk afweersysteem en dat zit niet in een spuitje, daar moet je wat voor doen . Goed nadenken en doen wat je gezonde verstand je vertelt. Wees goed voor je lichaam en geest dan krijg je dat dubbel en dwars terug in de vorm van onbetaalbare gezondheid. Griep, corona of wat voor virus of bacterie ook zal kansloos aan jou voorbij moeten gaan.

x

Check Also

gevallen

Ruim 10.000 sterfgevallen gemeld bij EMA na coronaprik, Nederland bijna koploper

Bij de Europese database van rapporten over ...

arts

Spoedarts getuigt: meer mensen op de spoedeisende hulp door de prik dan door corona

Spoedarts Richard Bartlett legde afgelopen week een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

69
0
We lezen graag je reactie!x