Mens en DierCorona

Filmpje: verpleegster Kristi krijgt heftige stuiptrekkingen na coronaprik

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verpleegster Kristi Simmonds uit Bakersville in de Amerikaanse staat North Carolina houdt van haar werk, haar vrienden en haar familie. Ze besloot het coronavaccin te nemen om haar familie en cliënten te beschermen, en om haar collega’s te laten zien dat het vaccin veilig is. Het pakte heel anders uit dan verwacht.

Kristi kreeg op dinsdag 19 januari het vaccin van Moderna en twee dagen later lag ze in het ziekenhuis na een ernstige allergische reactie. Haar keel en tong waren opgezwollen waardoor ze moeite had met ademen. Na een dag of vier kon ze weer aan het werk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toen ging het mis. Kristi kreeg last van stuiptrekkingen en extreme pijn. Ze belandde op de spoedeisende hulp en moest in een rolstoel worden geplaatst omdat ze geen enkele controle meer had over haar armen en benen. Ze kreeg te horen dan ze een ‘paniekaanval’ had en werd naar huis gestuurd.

Verband

De verpleegster bezocht drie verschillende ziekenhuizen, maar er was niemand die haar kon helpen. Ze heeft nog altijd last van stuiptrekkingen en hevige pijn in haar hele lichaam. Kristi heeft meerdere medicijnen voorgeschreven gekregen en is niet in staat om te werken.

Het is nog niet bekend of haar klachten permanente schade zullen toebrengen aan haar zenuwstelsel. Haar huisarts is ervan overtuigd dat de klachten verband houden met het Moderna-vaccin.

Vijf andere mensen

Kristi heeft onderstaand filmpje gemaakt zodat mensen kunnen zien wat er kan gebeuren als je het vaccin neemt. “Ik maak deze video niet om je ervan te weerhouden het vaccin te nemen. Als verpleegster heb ik vertrouwen in vaccins, maar ik vind dat iedereen moet weten dat dit kan gebeuren.”

De verpleegster zegt ook te hopen dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC en Moderna haar video zullen zien en meer onderzoek gaan doen om mensen te helpen. Kristi heeft naar eigen zeggen contact met vijf andere mensen die soortgelijke klachten hebben.

4.4 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton Teurlings
Ton Teurlings
3 jaren geleden

“As a nurse I believe in vaccines…”

Spreen
Spreen
3 jaren geleden

Ha ha ha!!
“Als verpleegster heb ik vertrouwen in vaccins”…. Sommige mensen leren het nooit.

Paca
Paca
3 jaren geleden

Vreemd dat nog veel mensen denken dat je met het nemen van het vaccin anderen beschermt.. je kunt nog steeds het virus doorgeven ook al ben je gevaccineerd!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Volgens Hugo de J & Mark R is vaccineren dé oplossing, echter onze vrijheid krijgen wij daarmee niet terug.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x