Homepagina » Gezondheid » Amerikaanse dokter: “Laat je kinderen niet vaccineren”
Amerikaanse dokter: "Laat je kinderen niet vaccineren"

Amerikaanse dokter: “Laat je kinderen niet vaccineren”

Een Amerikaanse arts vindt dat kinderen niet moeten worden gevaccineerd. “We zouden mazelen, rodehond, de bof en pokken juist moeten krijgen. Onze kinderen hebben daar recht op,” zei dr. Jack Wolfson uit Paradise Valley in Arizona.

Wolfson gelooft niet in vaccinatie: “We hoeven geen chemische stoffen in onszelf en in onze kinderen te spuiten om ons immuunsysteem te versterken,” zei hij.

De cardioloog stelt dat het allemaal draait om een gezond afweersysteem. Om dat te krijgen moet je volgens hem: chemicaliën vermijden, genoeg slapen, genoeg bewegen, goede supplementen nemen en goed eten.

“Ik ben een grote fan van het paleodieet, wat inhoudt dat onze kinderen voedsel eten dat onze voorouders al miljoenen jaren aten,” zei hij. “Dat is de beste manier om jezelf te beschermen.”

Veel dokters zijn het niet eens met Wolfson. Zij vinden dat het belangrijk is om kinderen te laten vaccineren, met name omdat mazelen één van de meest besmettelijke ziektes is. Ze zeggen dat mensen die niet gevaccineerd zijn meer risico lopen.

“Het probleem is dat er steeds minder wordt gevaccineerd,” zei dr. David Engelthaler van het medische bedrijf T-Gen North. Beide artsen zijn het er wel over eens dat een mazeleninfectie in vrijwel alle gevallen niet dodelijk is.

[AZCentral]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jim schreef:

  Gister moest mijn dochtertje van drie maanden haar vaccinatie krijgen.
  Ik heb dit echter uitgesteld omdat er nog steeds niet duidelijk is wat er precies in vaccinaties verborgen zit.

  31 likes
  • Janneke schreef:

   Het gaat niet alleen om wat er in verborgen zit, Jim. Met het vaccin breng je een blauwdruk van de ziekte in je lijf. Net als met water dat je zuivert van chemicalieen, de chemicalieen zijn eruit maar de informatie blijft erin. Zelf op volwassen leeftijd mezelf laten inenten, ook al ben ik als kind, afkomstig uit een antroposofisch gezin niet ingeent. Nog steeds last van, al is het niet te bewijzen.

   3 likes
 • Joep schreef:

  Zijn wij anders als dieren in het wild, die hoeven ook geen vaccinaties te krijgen om te overleven ?
  Laat het lichaam het zelf doen die weet precies wat het moet doen en doet zijn werk uitstekend zonder ingrijpen van buitenaf .

  19 likes
  • Robin schreef:

   Kom op zeg mensen, hoe stom kunnen we allemaal zijn als we ons niet meer laten vaccineren.
   Willen we weer terug naar de tijd van Surfival Of The Fittest?
   Verdient niet iedereen die wordt geboren een eerlijke kans om oud te worden en te leven zoals iedereen dat doet?
   Als we vaccinaties gaan uitstellen of zelfs helemaal niet doen zal je net zoals in het dierenrijk zien dat de zwakkere mensen sterven omdat hun immuunsysteem zwakker is.
   Willen jullie dat je kind aandoen?
   Als je niet laat vaccineren moet je later ook niet naar het ziekenhuis toe gaan om te janken dat je ziek wordt, want daar heb je zelf voor gezorgd.
   Vaccinaties zijn er niet voor niets, en sinds we daarmee begonnen zijn wordt de mens gemiddeld tegen de 80 jaar oud, daarvoor lag dit nog rond de 60 jaar.
   Dus denk nou allemaal even na zeg.

   2 likes
 • Jim schreef:

  Gister moest mijn dochtertje van drie maanden haar vaccinatie krijgen.
  Ik heb dit echter uitgesteld omdat er nog steeds niet duidelijk is wat er precies in vaccinaties verborgen zit.

  16 likes
 • doctor love schreef:

  kan je gedwongen worden om je kind te vaccineren?

  0 likes
  • RonaldV schreef:

   Nope… dat kan niet… je bent volgens mij niet verplicht om je kinderen te laten vaccineren.
   Ik ben er persoonlijk ook niet voor om het helemaal niet te laten doen.
   Maar niet op zo’n jonge leeftijd.
   Ons eerste kind kreeg zijn eerste vaccinatie pas toen hij 1 was en hij is homeopathisch voorbereid op de vaccinaties. Tot nu toe gaat dat allemaal goed!
   Wel genoeg brieven gehad natuurlijk dat hij nog vaccinaties moet krijgen maar die kun je gewoon negeren 😉

   5 likes
  • Catharina schreef:

   Nog niet, maar dat komt vast nog wel…

   3 likes
  • mieke d schreef:

   In België ben je verplicht om je kind te laten vaccineren tegen polio. Het is het enige vaccin dat verplicht is . Weliswaar geven ze hier in België bij Kind en Gezin standaard een cocktail van vaccins tergelijkertijd als je baby nog maar een goeie maand oud is. Dit heb ik bvb voor mijn kleine vent NIET toegestaan. Ik ben naar een huisarts geweest en heb enkel het verplichte polio toegediend aan mijn kind.

   2 likes
 • Boerenkool schreef:

  Inderdaad! Helemaal eens!

  8 likes
 • Gerard schreef:

  Ik snap wel dat mensen (trollen) een hekel hebben aan David Icke want hij legt de vinger op de zere plek.
  hij heeft gewoon gelijk van hetgeen hij zegt of zeg maar wat er niet aan klopt, vaccinaties wordt ook over gesproken.
  Het bewijs is er al kijk maar hoeveel kinderen er al overleden zijn door de vaccinaties.

  Agenda to Soft Kill You

  https://www.youtube.com/watch?v=iAHCYhsyh0I

  7 likes
  • marten schreef:

   dat zijn er dus 0 er is nog nooit concreet bewijs geweest dat vaccinaties voor doden hebben vermoord en altijd waren er ook wel andere complicaties

   0 likes
 • Robbedoes schreef:

  Hij is in ieder geval wel zo verstandig om de polio vaccinatie er buiten te laten….

  6 likes
 • Harald schreef:

  Inenten of niet, that’s the question…
  Mag ik je laten nadenken over het volgende: te eerste, waarom denk je dat de mens in het verleden vaccinaties is gaan ontwikkelen? Waarom vaccineren we bepaalde specifieke groepen mensen jaarlijks in tegen de griep?
  Ten tweede, stel je nu eens voor dat we besluiten onze kinderen vanaf nu niet meer in te laten enten voor bepaalde ziekten. Welke gevolgen zal dat gaan hebben in de komende eeuw(en).
  Ten derde, waarom doe jij een kind een veiligheidsgordel om wanneer je een kind met de auto vervoert? Bescherming? Voorkomen van iets? Voel je je verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw kind of die van een ander? Let wel, ik wil geen vergelijking maken tussen de veiligheidsgordel en vaccinatie.
  Als laatste, waarom vaccineren we in derdewereldlanden nog steeds de kinderen daar? Of anders gezegd, wat zal er gebeuren als we het niet doen?

  Vergeet the bigger picture van vaccineren niet. Blijf nadenken. Een vaccinatie is niet geheel risicoloos. Fietsen, vliegen en autorijden ook niet. Vaccinatie is niet alleen een bescherming voor jezelf, je beschermd daarmee ook jouw naaste medemens voor leed (door niet ziek te worden infecteer je de ander niet). Als wij onze kinderen niet meer gaan vaccineren zullen in de toekomst weer heel veel kinderen onnodig gaan sterven, mensen van allerlei leeftijden met onderliggend lijden zullen gaan sterven. Creëeren we op deze wijze niet een gezondheidsgevaar voor de toekomstige mens?
  Wat zal het effect zijn op het ongeboren kind als de moeder (die niet is ingeënt) tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld mazelen krijgt?
  Wat zullen de kosten voor de gezondheidszorg worden als bepaalde epidemieën of pan epidemieën gaan uitbreken van ziekten waarvoor je gevaccineerd had kunnen worden?
  Zul je spijt krijgen en/of jezelf kunnen vergeven wanneer jouw eigen (niet gevaccineerde) kind ernstige gevolgen ondervindt of heel misschien wel sterft aan een ziekte waarvoor een vaccinatie bestaat? Wat als jij mogelijk ook nog degene bent die jouw kind heeft besmet omdat jij zelf ook niet gevaccineerd bent?
  Wat zal dat gaan betekenen voor de ziektekostenpremie?
  Ik wil niemand een bepaalde gedachte opdringen. Ik wil dat je goed nadenkt over vaccineren. Ik wil graag dat je na blijft denken ook als een goed opgeleide dokter iets zegt. Persoonlijk denk ik dat deze dokter terug moet naar de universiteit om daar de colleges over de niet-specifieke en specifieke afweer, de colleges immunologie en pathologie en dergelijke opnieuw zou moeten volgen. Hij spreekt ook met een andere pet op. Zieke mensen leveren hem geld op, en de farmaceutische industrie verdient ook meer aan de medicijnen voor zieken dan aan de verkoop van goedkope vaccinaties. Ik weet ook wel dat we niet spreken over zeer dodelijk ziekteverwekkers zoals de huidige ebola uitbraak. Maar blijf altijd nadenken, wees altijd kritisch als er iets gezegd wordt door wie dan ook. Geloof niet alles wat gezegd wordt.

  3 likes
 • Jeff schreef:

  Ik ben een grote fan van het paleodieet, wat inhoudt dat onze kinderen voedsel eten dat onze voorouders al miljoenen jaren aten,” zei hij. “Dat is de beste manier om jezelf te beschermen.”

  Miljoenen jaren….. De moderne mens bestaan pas 200.000 jaar. Welke voorouders worden hier bedoeld?

  4 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Arts legt in 2 minuten uit waarom bestaande coronabehandelingen verboden zijn: ‘Dit is ongelooflijk bizar’

  Afgelopen maand hield een groep artsen een ...

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  >