Homepagina » Paranormaal » Reïncarneerde deze Luftwaffe-piloot als seinwachter?
Reïncarneerde deze Luftwaffe-piloot als seinwachter?

Reïncarneerde deze Luftwaffe-piloot als seinwachter?

Toen hij drie jaar oud was zei Carl Edon uit Engeland dat hij in een vorig leven een Luftwaffe-piloot was geweest. Zijn ouders geloofden niet dat hij herinneringen had aan een vorig leven, maar decennia later kwam er informatie boven water waardoor ze toch gingen twijfelen.

Edon werkte als seinwachter in Middlesbrough in het noordoosten van Engeland. Op 22-jarige leeftijd werd hij op het werk doodgestoken door een collega, Gary Vinter. Vinter belandde in 1996 in de gevangenis, maar kwam uiteindelijk weer vrij. Nadat hij in 2006 ook zijn vrouw had gedood, werd hij voorgoed opgesloten.

Reïncarneerde deze Luftwaffe-piloot als seinwachter?

Carl Edon

Reïncarneerde deze Luftwaffe-piloot als seinwachter?

Heinrich Richter

Toen Edon nog een kind was zag hij in visioenen hoe zijn nazivliegtuig uit de lucht werd geschoten. In 1997, twee jaar na de moord op Edon, werden op enkele honderden meters van de plaats delict resten van een oude Dornier gevonden.

De lokale krant Evening Gazette meldde enkele jaren na de vondst dat een historicus een foto had gevonden van Luftwaffe-piloot Heinrich Richter, die was omgekomen tijdens de crash van de bommenwerper.

Richter en Edon leken erg op elkaar. Op de plek waar het been van Richter was afgerukt tijdens de crash, had Edon een moedervlek. Edons moeder Val begon zich af te vragen of haar zoon misschien toch een gereïncarneerde Luftwaffe-piloot was geweest.

Ze vertelde aan de Gazette: “Er zijn gewoon te veel vreemde toevalligheden. Als Carl nog geleefd had zou hij waarschijnlijk hebben gezegd: Geloof je me nu?”

[Epoch Times]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
john.
john.
7 jaren geleden

ja hoor klopt, herinnerde me vroeger toen ik nog klein was de incarnatie van Göring..Toen ik een jaar of 25 was ben ik ooit terug gegaan onder regressie en bleek ik inderdaad de reïncarnatie van te zijn. Alles over/van berlijn en het gebied van munchen interesseren me en zeker veel over de tweede wereldoorlog. Heb berijn 4x bezocht en dingen bezocht waar ik zelf kippevel van kreeg. Ga volgend jaar weer terug en vandaar uit door naar Rosenheim, mijn geboorteplaats in vorig leven.

Repro Totaal
Repro Totaal
7 jaren geleden

Ik denk dat de messentrekker, Carl herkende als Heinrich en nog wat goed te maken had. Tjakka!

frans
frans
7 jaren geleden

tja, het is al veel bewezen dat er veel reïncarnaties zijn van in oorlogen verongelukte dienders.
Je hebt ze gewoon in je families en dus ben je er mee verbonden.
Je kunt een link leggen tussen de 2 wereldoorlogen met verschrikkelijk veel doden, (100 miljoen samen of nog meer)?, met de , wat genoemd wordt babyboom!!
Het is uit spirituele waarnemingen gebleken dat ouders van de grote gezinnen, Babyboom), direct na de oorlog, dit op zich hebben genomen. Tenslotte had het Europese volk veel te grote mensen-verliezen geleden.

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

reincarnatie: je gaat het pas zien als je het door hebt. (vrij naar JC)

x

Check Also

kinderen

Opschudding over griepprik voor alle kinderen: ‘Zijn we met z’n allen helemaal gek geworden?’

Kinderen vaccineren tegen de griep kan helpen ...

senator

Senator laat zien waarom dit NIET de pandemie van de ongeprikten is

De afgelopen maanden is vaak gezegd dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x