Homepagina » Natuur en Milieu » Europees Parlement krijgt van 700 prominente wetenschappers te horen dat er geen klimaatcrisis is. Dit zijn de emotionele reacties
Waarom de door mensen veroorzaakte global warming een verzinsel is

Europees Parlement krijgt van 700 prominente wetenschappers te horen dat er geen klimaatcrisis is. Dit zijn de emotionele reacties

Er is geen sprake van een klimaatcrisis. Deze verklaring kreeg het Europees Parlement op woensdag 20 november voorgelegd tijdens een persconferentie.

Eén Europarlementariër werd erg emotioneel en beschuldigde de organisatoren van ‘collectieve doodslag’.

De verklaring is ondertekend door 700 prominente wetenschappers en professionals.

Niet geloven

Denk hierbij aan Nobelprijswinnaar Ivar Giaever en de invloedrijke natuurkundige Freeman Dyson.

Zelfs het VN-klimaatpanel IPCC moest toegeven dat er geen bewijs is dat het aantal extreme weergebeurtenissen is toegenomen.

Het liberaal-democratische Europarlementslid Irina von Wiese had geen goed woord over voor de verklaring en wilde de uitspraken van het IPCC niet geloven.

Essentieel

Het klimaat op aarde is altijd aan verandering onderhevig geweest. Rond 1850 kwam de Kleine IJstijd ten einde. Het is dan ook niet vreemd dat we nu een warmere periode meemaken.

CO2 is geen vervuiler, maar essentieel voor al het leven op aarde. Meer CO2 is goed voor de natuur en maakt de aarde groener.

Daarnaast zorgt meer CO2 wereldwijd voor grotere oogsten.

Geen reden tot paniek

De 700 wetenschappers merken verder op dat er geen bewijs is dat er zwaardere orkanen, overstromingen en soortgelijke natuurrampen zijn als gevolg van global warming.

Er is wel duidelijk bewijs dat maatregelen om de CO2-concentratie terug te dringen, schadelijk en duur zijn, stellen ze.

“Er is geen klimaatcrisis,” benadrukken ze. “Om die reden is er geen reden tot paniek.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[GWPF]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

52 reacties

 1. Echt te bizar voor woorden. Zal wel niet op tv komen.

  49 likes
  • Zo ik heb het doorgestuurd naar Arjan Lubach en kijk of hij het lef heeft om er een programma van durft te maken.

   41 likes
   • Haha Lubach is een links politieke marionet. Die gaat hier echt niet op een juiste manier aandacht aan besteden. Dat zal lekker kort en pittig Mevrouw van den Brekel die aan de touwtjes trekt nooit goed vinden natuurlijk.

    35 likes
    • Lubach is trouwens ook pro-vaccines en pro-bigpharma.

     19 likes
     • Iedereen die een tv programma heeft doet geen goed, ook Lubach niet, hij heeft de alternatieve geneeswijzen onderuit gehaald, moest ie zeker doen omdat hij anders geen eigen programma mocht doen. Een soort van inkopen.
      Net wat Rutte zegt onlangs: kijk toch naar alle talkshows!!
      Tja. die duiden veel!
      Zo gauw ze in de MSM mee mogen doen. klopt het niet meer.

      16 likes
    • Lubach………alleen de naam zegt al voldoende. Daarom “zit” hij bij de VPRO een soort VARA. Verenigde Arabische Radio Amateurs. En hierin zijn alle Arabieren opgenomen. Ook die dus van het Beloofde Land.

     2 likes
   • Je kunt het beter naar Robert Jensen mailen, die weet er wél raad mee.

    51 likes
   • hoor je nix meer van… nutteloos om media te vragen de waarheid te vertellen.

    18 likes
   • @Jelle, dat heeft geen zin, want Arjen Lubach gaat daar niet over. Wie daar wel over gaat, is de vrouw van min. Olongren “Irene van den Brekel”, en die gaat daar echt niet mee instemmen. Stuur het liever aan bv Jensen, dan heb je meer kans, dan met die Lubach. BTW, ik heb een keer naar dat programma gekeken, maar wat een bagger, en leuk is hij ook al niet. Maar buiten dat, ik kijk al lang geen tv meer. Maar omdat ik niet alleen woon, hebben we er nog wel eentje staan, maar voor mij is het een veel te dure schemerlamp..

    7 likes
   • ha, ha.
    lubach is een links politiek correct balletje.
    gelieerd aan D66.
    pro klimaatgekkies en pro vaccinatie en anti homeopathie.

    6 likes
  • Ze zullen nooit erkennen dat ze de boel belazeren, we moeten ze gewoon de macht afnemen door niet meer te stemmen en niet meer meewerken aan onze eigen ondergang.

   25 likes
  • Waarschijnlijk ook niet in de krant

   18 likes
  • Pierre HM van de Kletersteeg

   Zoals al een paar duizend jaar terug in Griekenland werd gezegd: het is makkelijk een bevolking te bedonderen; et is bijna onmogelijk ze te overtuigen dat ze bedonderd zijn.

   1 likes
 2. Leugen op leugen op leugen .

  Je zou bijna vergeten dat die hele klimaatcrises er voor is bedoeld , om mensen financieel te strippen zodat ze straks niks meer hebben en ook niets te vertellen hebben .

  Dan zal de nieuwe Controlestaat waar 5G dood en verderf zal zaaien officieel zijn intrede doen .

  H.e.i.l Europa !!!!!!!!!

  64 likes
  • @Willem, inderdaad, het gaat alleen maar het geld. Dat hebben ze voor hun verborgen agenda nodig. Dan is de enige reden dat ze zo ’emotioneel’ worden, het geld dat hen ontnomen kan worden. Het klimaat gaat zijn eigen gang maar het wordt gewoon misbruikt voor het geld. Maar ja, ze misbruiken alles om aan geld te komen. Uiteindelijk niet nieuws onder de zon. Het enige klimaat waar het er werkelijk verhit aan toe gaat is het politieke klimaat.

   22 likes
   • Rob, het gaat zelfs niet over geld. Het gaat over macht en controle (over alles!)

    25 likes
    • @elisabethje, dat klopt. Maar geld is wel hun ‘hoofdmiddel’ van controle. Dat hebben ze nodig om politici etc om te kopen, wapens etc. te gebruiken. Zonder geld raken ze dat allemaal kwijt want wie zou hun agenda uitvoeren zonder er voor betaald te worden? Niemand. Geld is in zijn huidige gebruik HET machtsmiddel van alle machtsmiddelen. Het is op schulden gebaseerd zodat ze ook de bevolking in hun macht hebben. Koop je een huis dan moet je geld lenen en heb je een schuld die je moet terug betalen, met rente. Daarvoor MOET je werken, betaal je belasting, financier je de bank om overeind te blijven en moet je van je bankrekening de schulden afbetalen. Dan ben je een slaaf van het hele systeem met geld als centraal machtsmiddel. Stort het financiële systeem in dan zijn ze ineens alle macht over iedereen kwijt.

     18 likes
    • Het gaat inderdaad over macht en controle , maar het is de bedoeling om onze rijkdommen afhandig te maken zodat we in de toekomst niets meer hebben om op terug tevallen .

     12 likes
    • Als het alleen om macht en controle gaat dan is het dus toch waar dat het allemaal satanisme is. Het is een strijd tussen goed en kwaad.

     1 likes
  • Yep controlestaat door/via wurgsysteem. Ik heb het idee, dat mijn telefoon wordt afgeluisterd. Weet iemand te achterhalen wat dit voor code/nummer is: 0521215512(zat in mijn huistelefoon/dec)? Iemand die veel verstand heeft van ict.(codenummers) 052-12 is iets met matrix. Playstation? Of is het gewoon telefoonnummer(dat denk ik niet als je naar de combinatie kijkt).
   Zelf denk ik de overheid.(SyRi) Ik val namelijk onder het risicoprofiel der armen/uitkering. Heb ook nog 2 kids, die onder allerlei regelgeving vallen.(qua geld verdienen/kostendelersnorm).
   Er wordt wel degelijk al gewerkt met een programma. Zij zien een verandering(duo/gemeente/belastingdienst) en daarop krijg ik een telefoontje dat ik de gegevens moet komen brengen.
   Het feit dat je bij voorbaat al verdacht wordt van fraude is echt niet normaal en volgens mij ook nog illegaal. En als er iets is, dan weet je niet eens waarom. Krijg je dezelfde toestanden als bij de mensen die met die kinderopvangtoeslag benadeeld zijn(hun leven kapot gemaakt).
   Het feit dat je door meerderen in de gaten wordt gehouden is geen fijn gevoel. Je wordt er lichtelijk paranoia van. Je voelt je meer een product, dan mens.(ben ook nog kankerpatiënt)
   Dit heeft niks meer met links/rechts enz.(politiek heeft hier geen invloed op) te maken. Dit zijn deepstate/mensonwaardige streken.
   De meeste mensen hebben geen flauw idee wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Alles wordt in de gaten gehouden via technologie/data/filters. Waar het op neer komt. Er wordt een digitale dossier van jouw gemaakt. Word je lastig/overbodig dan is het 1 druk op de knop en je bent alles kwijt/krijg je ellende.
   Hitler kon zo mensen filteren/oppakken/uitroeien. Dat vind ik 1 van de belangrijkste lessen van WO2.
   Nog een tip: alles bezit een code en zo kunnen mensen/programma’s precies zien hoe alles werkt. Dat is dus ook voorkennis bij handel/beurzen. Je bonuskaart van de appie is daar een klein voorbeeldje van.
   Technologie(huidige) is de grootste vijand van de mens! Als je de boel wilt stoppen dan moet je daar eerst iets aan gaan doen. Ik noem dit de 2de dimensie. 1ste dimensie is zonder technologie. Zijn we hier weer terug, dan moeten we nog steeds strijden, want er zijn altijd heersers. Maar je hebt dan wel weer meer tijd om vrede te krijgen/te behouden.

   8 likes
  • Prachtig dat u zoveel likes krijgt, want dat betekent dat veel meer mensen, dan ik gedacht had, politici en hun 5G diep wantrouwen.

   1 likes
 3. Niets in de MSM, dit event laat zien wat voor een ongelofelijke (ongekozen) domboˇs er in het Europese Parlament zitten… ondanks keiharde feiten blijven ze ontkennen.. volledig gebrainwashed.. en dat bepaald wat er in Europa gebeurt. We zijn net Lemmings die naar de afgond rennen.. Het dringt bij deze psychopaten niet door dat ze met zelfmoord bezig zijn. Het volk heeft pas macht als we ons verenigen en deze idioterie stop zetten..

  37 likes
 4. De heksen moeten weer de brandstapels op of zou dat teveel CO2 geven?

  26 likes
 5. Welles, nietes, welles, nietes, welles, nietes, welles, nietes. Gaap. Ik krijg ineens zo’n zin om een kwartier onder de warme douche te gaan staan, helemaal tegen mijn principes en gewoonte in.

  16 likes
  • wat is er dan zo fout aan 15 minuten douchen? en dan bedoel ik met name de principe kwestie. Ik zeg; Vaker doen Klaas

   11 likes
   • Misschien is het niet zo fout, maar het is alleen maar mijn principe. U maakt een andere keuze en daarmee staat u volkomen in uw recht. We moeten die dwangneuroten en psychopaten van Den Haag en Brussel stoppen.

    1 likes
 6. @Mammon
  Wat wil je nou eigenlijk precies zeggen ?

  3 likes
 7. rekening houden met leegroven van het beetje wat je nog heb.
  voor rutte maakt het niet uit en voor de rest van het zootje ook niet.

  als de burger niet zelf in opstand komt zijn we het haasje en goed ook.
  het beste is uit de EU en een paar jaar de broekriem aantrekken want dan weet je waar je het voor doet.
  groenlinks en sp en d666 moeten geen stemmen meer krijgen scheelt een slok op een borrel.

  hoop doet leven.

  10 likes
 8. Opwarming Aarde door de Mens…..

  Tjonge jonge, is de waarheid nu echt zo moeilijk?

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Neolithicum


  Zuidwest-Azië
  1rightarrow blue.svg Zie Neolithisch Nabije Oosten voor het hoofdartikel over dit onderwerp.
  Vruchtbare Sikkel 7.500 v.Chr.

  Volgens de huidige inzichten hebben de mensen in de Vruchtbare Sikkel en Zuid-Anatolië zich al in het late Epipaleolithicum gevestigd in nederzettingen (Natufien). Dit begon al tijdens het einde van het Weichselien (de laatste ijstijd) ca. 11.000 v.Chr. De nederzettingen werden in het algemeen steeds groter en werden ze ook steeds meer beveiligd. Uiteindelijk evolueerden ze tot stadstaten.

  De in deze nederzettingen wonende mensen verzamelden in eerste instantie nog wilde gewassen voor hun levensonderhoud. Ze begonnen de velden met deze wilde gewassen enigszins te beschermen tegen wilde dieren.[6] Later ging men steeds meer aandacht schenken aan deze velden.

  Mogelijk heeft de landbouw in het vroege neolithicum een impuls gekregen naar aanleiding van een klimatologische verandering.[7] De Jonge Dryas (ca. 10.700 – 9.560 v.Chr.) was een koudeperiode waardoor het klimaat in Zuidwest-Azië veel droger werd. Door te wieden en van elders verkregen zaad te planten begonnen de mensen met het beoefenen van landbouw.[8]

  Eh, klimaatverandering? Kan toch alleen door de mens?

  En nu dan… 🙂

  Meer over de koude en ijstijdperiode, die soms wel 15 graden warmer waren, INEENS!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jonge_Dryas

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Weichselien

  https://nl.wikipedia.org/wiki/B%C3%B8lling-interstadiaal

  en nog de omkering as aarde:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Cromerien

  8 likes
 9. Of willen ze het zo net doen of ze achterlijk zijn. TV en Krant en en allemaal Leugens en wij zijn Vingerhoedjes wij lopen niet vooruit maar achteruit . het heeft ook geen zin om ergens op te reageren het komt niet aan krijg je een 4 kant hoofd van leuk . en stemmen heeft geen zin want ze blijven zitten lijm op de zetels hi dus

  5 likes
 10. … er is geen bewijs is dat er zwaardere orkanen, overstromingen en soortgelijke natuurrampen zijn als gevolg van global warming.
  Dat zijn ze ook niet, ze zijn een gevolg van het knoeien aan het klimaat met weermanipulatie, waar inmiddels al voldoende bewijs van is !! https://weathermodificationhistory.com/newspapers/

  8 likes
 11. echte probleem zijn de fake media en de urinalisten. Lijkt me dat deze professoren het verkeerd aanpakken , praten met MEP EU lost niets op. Hoop dat deze prof ir , emeritussen and nobelprijswinnaars slim genoeg zijn om een andere meer efficiente aanpak te vinden. Al hun facts zijn door deze MEP tot opinies gereduceerd.

  Het is een spel met woorden waarin feiten niet echt tellen.

  7 likes
 12. Ik zou wel eens een link naar die lijst met 700 “prominente” wetenschappers willen zien. Er worden 2 wetenschappers genoemd en da’s eeehhh minder dan 700.

  5 likes
 13. We hebben volgens mij een wetenschappers crisis

  6 likes
 14. Hier een link naar een pagina die de voordelen van Co2 belicht: http://www.rationaloptimist.com/blog/the-benefits-of-carbon-dioxide/

  – ‘A Chinese experiment tested this idea by enriching carbon dioxide levels over plots of rice to almost twice the ambient level.’

  – ‘…the trees in the CO2-enriched rings reaped 35 per cent more carbon than the trees in the control plots.’

  – ‘Thousands of scientific experiments indicate that increasing carbon dioxide concentrations in the air have contributed to increases in crop yields.’

  4 likes
 15. Volgende stappen: men is bezig om huisartsen te passeren. Zij hebben namelijk beroepsgeheim/privacy. Nu wil men de wijk generalisten(een medisch specialist/werkt voor de gemeente) deze bevoegdheid gaan geven. Dat betekent dat de cliënt/patiënt weer een recht verliest van onafhankelijkheid. Dan erbij: 1 persoon kan niet alle ziektes en bijwerkingen kennen.
  Onlangs weer een bericht in de krant over een digitale patiënten dossier. Ook hier weer gedoe omtrent privacy. Maar geloof maar dat dit gewoon weer wordt doorgedrukt.
  En zo zit dus straks alles vast aan het internet en met 1 organisatie/programma.
  Hoe dit Hitler het: met 1 organisatie. Kinderen werden al gedwongen om bij de “padvinderij” te gaan. Werden daar geïndoctrineerd. En zo zat iedereen uiteindelijk onder de plak.
  Hallo mensen, hetzelfde gebeurt nu weer! Het gaat allemaal heel sneaky. Wakker worden! Doe iets.

  4 likes
 16. Zijn er meer bronnen van dit nieuwsbericht ?
  Lijst van die 700 wetenschappers?
  Een manifest?
  Zo ruikt het wel erg naar fakenews (bijna te mooi om waar te zijn)

  3 likes
 17. Wat een domme pruim!

  3 likes
 18. Natuurlijk word er niet geluisterf naar de wetenschappers.
  Geld is geld ,of dat nu door leugens komt of niet.Zo gaat het
  toch al altijd in de wereld..Lekker de boel bezijken en macht winnen..
  Niks nieuws.

  3 likes
 19. CO2 werd ook niet aangemerkt als vervuiler, maar als broeikasgas, waardoor de aarde meer zou opwarmen, het landijs smelt en de zeespiegel stijgt.

  Ik weet niet waar het verhaal van CO2 als vervuiler vandaan komt.

  2 likes
 20. Heeft iemand linkje naar t volledige filmpje/persconferentie?

  1 likes
 21. Er is maar 1 oorzaak van de klimaat crisis, dat zijn wij, 8 miljard wezens die over deze planeet woekeren als een schimmel, een termieten plaag dat alles consumeert met alle gevolgen van dien. Wij zijn met zijn alle de oorzaak.

  1 likes
  • Toen ik geboren werd, in 1953, waren er ongeveer 3.000.000.000 (3 miljard) mensen op aarde. De gemiddelde leeftijd lag rond de 70 jaar.
   Al deze mensen hadden een lichaamstemperatuur van 37 graden.
   Een rekensommetje leert dat:
   1953 -> 3 miljard x 70 jaar x 37℃ =  7.770.000.000.000 graden is.
   Nu lopen er 7,6 miljard mensen op deze planeet en deze worden gemiddeld 80 jaar met nog steeds een lichaamstemperatuur van 37 graden.
   Een rekensommetje leert dat:
   In 2020 -> 7,6 miljard x 80 jaar x 37℃ =22.496.000.000.000 graden
   De door de totale mensheid afgegeven temperatuur is dus in 66 jaar met 14.726.000.000.000 ℃ gestegen oftewel
   veertien biljoen-zevenhonderdenzesentwintig-miljard en nog wat graden.

   Logisch toch dat onze moeder aarde warmer wordt……

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

VN

VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...

mondkapjes

Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht

Het gebruik van mondkapjes is lang niet ...