Homepagina » Het Complot » CIA hersenspoelde mensen op gruwelijke wijze. Lees hier over de schokkende praktijken van project MK-ULTRA
CIA hersenspoelde mensen op gruwelijke wijze. Lees hier over de schokkende praktijken van project MK-ULTRA

CIA hersenspoelde mensen op gruwelijke wijze. Lees hier over de schokkende praktijken van project MK-ULTRA

Psychiater Colin Ross heeft zich verdiept in het controversiële Project MK-ULTRA van de Amerikaanse CIA.

Hij wilde de waarheid achterhalen over schendingen van mensenrechten door Amerikaanse psychiaters tijdens dat programma.

Aan de hand van Wob-verzoeken en onderzoek in medische tijdschriften onthulde hij het bestaan van experimenten op nietsvermoedende mensen die werden gefinancierd door de Amerikaanse overheid, het Amerikaanse leger en de CIA.

Prostitutienetwerken

Er werd onder meer geëxperimenteerd met LSD, uitputting, elektroschokken, straling en prostitutienetwerken.

Deze experimenten werden niet uitgevoerd door enkele afvallige wetenschappers, maar door vooraanstaande psychiaters, psychologen, neurologen, universiteiten en gevangenissen op Amerikaanse bodem.

Er deden tenminste 44 Amerikaanse universiteiten, 15 onderzoekscentra of farmaceutische bedrijven (waaronder Novartis en Eli Lilly), 12 ziekenhuizen en klinieken en drie gevangenissen aan mee.

Guantanamo Bay

Gezien de omstandigheden in Guantanamo Bay en de Abu Ghraibgevangenis kun je je afvragen waar de Amerikaanse overheid, psychiaters en medische centra zich vandaag de dag mee bezig houden.

Het onderzoek naar MK-ULTRA werd belemmerd doordat het toenmalige hoofd van de CIA, Richard Helm, in 1973 alle documenten over het geheime project liet vernietigen.

De CIA zegt zelf te zijn gestopt met MK-ULTRA. Ex-CIA-agent Victor Marchetti sprak dit tegen en heeft gezegd dat de CIA vaak desinformatie verspreidt en dat de experimenten zijn doorgegaan.

In onderstaande video bespreekt dr. Ross zijn onderzoek:

[Watching the Hawks RT]


Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. De animerende achtergrond in de video is ook een leuk stukje ‘mind control’ of programmering: vliegende driehoeken richting aarde.

  4 likes
 2. Gek… De documenten zijn vernietigd, maar via WoB verzoeken gewoon op te vragen… gesynchroniseerd naar de clioud en vergeten at ze daar ook stonden?

  Of zijn de bronnen iets minder direct dan het artikel doet vermoeden, omdat het niet de documenten zijn die vernietigd zijn, maar zijdelings betrokken documenten?

  3 likes
 3. De NPO VPRO gecontroleerde staats tv vertelt wat u even moet weten, voor als u nog blijft doorzeuren!? Waarom? Nou, daarom! En is de massa geïnformeerd dat er bommen vallen en verder kan het publiek letterlijk doodvallen…. Shadow world
  https://www.npo.nl/2doc-shadow-world/19-04-2017/VPWON_1195997

  3 likes
 4. Het belangrijkste na het in het bezit hebben van de banken, scholen/universiteiten, onze geschiedenis, de religies en de westerse politiek is de westerse media!
  De westerse media is voor ruim 50% Fake-News, en door onze hersenen te spoelen vooral door TV kijken maar ook door kranten en de radio worden mensen zombies die alles geloven.
  Het komt vooral omdat de NAZI`s de oorlog niet verloren hebben maar zijn doorgegaan vanuit de VS en Argentinië de NASA en de NSA en de CIA zijn in handen van de NAZI`s

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bill gates

Wie zijn de hogere machten boven ‘corona-expert’ Bill Gates?

Bill Gates is één van de rijkste ...

coronavirus

Coronavirus gemaakt in laboratorium, zegt deze voormalige CIA-officier

Het coronavirus is niet in de natuur ...