Het Complot

CIA hersenspoelde mensen op gruwelijke wijze. Lees hier over de schokkende praktijken van project MK-ULTRA

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Psychiater Colin Ross heeft zich verdiept in het controversiële Project MK-ULTRA van de Amerikaanse CIA.

Hij wilde de waarheid achterhalen over schendingen van mensenrechten door Amerikaanse psychiaters tijdens dat programma.

Aan de hand van Wob-verzoeken en onderzoek in medische tijdschriften onthulde hij het bestaan van experimenten op nietsvermoedende mensen die werden gefinancierd door de Amerikaanse overheid, het Amerikaanse leger en de CIA.

Prostitutienetwerken

Er werd onder meer geëxperimenteerd met LSD, uitputting, elektroschokken, straling en prostitutienetwerken.

Deze experimenten werden niet uitgevoerd door enkele afvallige wetenschappers, maar door vooraanstaande psychiaters, psychologen, neurologen, universiteiten en gevangenissen op Amerikaanse bodem.

Er deden tenminste 44 Amerikaanse universiteiten, 15 onderzoekscentra of farmaceutische bedrijven (waaronder Novartis en Eli Lilly), 12 ziekenhuizen en klinieken en drie gevangenissen aan mee.

Guantanamo Bay

Gezien de omstandigheden in Guantanamo Bay en de Abu Ghraibgevangenis kun je je afvragen waar de Amerikaanse overheid, psychiaters en medische centra zich vandaag de dag mee bezig houden.

Het onderzoek naar MK-ULTRA werd belemmerd doordat het toenmalige hoofd van de CIA, Richard Helm, in 1973 alle documenten over het geheime project liet vernietigen.

De CIA zegt zelf te zijn gestopt met MK-ULTRA. Ex-CIA-agent Victor Marchetti sprak dit tegen en heeft gezegd dat de CIA vaak desinformatie verspreidt en dat de experimenten zijn doorgegaan.

In onderstaande video bespreekt dr. Ross zijn onderzoek:

[Watching the Hawks RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hork
hork
5 jaren geleden

De animerende achtergrond in de video is ook een leuk stukje ‘mind control’ of programmering: vliegende driehoeken richting aarde.

trackback
Eindtijdsignalen en andere opvallende berichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Sebastiaan
Sebastiaan
5 jaren geleden

Gek… De documenten zijn vernietigd, maar via WoB verzoeken gewoon op te vragen… gesynchroniseerd naar de clioud en vergeten at ze daar ook stonden?

Of zijn de bronnen iets minder direct dan het artikel doet vermoeden, omdat het niet de documenten zijn die vernietigd zijn, maar zijdelings betrokken documenten?

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

De NPO VPRO gecontroleerde staats tv vertelt wat u even moet weten, voor als u nog blijft doorzeuren!? Waarom? Nou, daarom! En is de massa geïnformeerd dat er bommen vallen en verder kan het publiek letterlijk doodvallen…. Shadow world
https://www.npo.nl/2doc-shadow-world/19-04-2017/VPWON_1195997

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x