Homepagina » Universum » Vreemde structuren ontdekt op de maan. Toont deze studie aan dat dit het werk van buitenaardsen is?
Vreemde structuren ontdekt op de maan. Toont deze studie aan dat dit het werk van buitenaardsen is?

Vreemde structuren ontdekt op de maan. Toont deze studie aan dat dit het werk van buitenaardsen is?

Leden van de Society for Planetary SETI Research (SPSR) hebben in het Journal of Space Exploration een studie gepubliceerd over opmerkelijke objecten in een krater op de achterkant van de maan.

Deze objecten bevinden zich in de krater Paracelsus C en zijn mogelijk kunstmatig van aard, wat zou betekenen dat ze daar door buitenaardsen zijn geplaatst.

Er zijn al veel boeken geschreven over bouwwerken op de maan, denk aan Somebody Else is on the Moon (George Leonard) en We Discovered Alien Bases on the Moon (Fred Steckling).

Omvang

Het nieuwe onderzoek heeft betrekking op foto’s die vanuit Apollo 15 en de Lunar Reconnaissance Orbiter zijn gemaakt van raadselachtige objecten in de krater.

Op het eerste gezicht lijkt het te gaan om ‘muren’ of ‘torens’ op het maanoppervlak.

De structuren zien er heel anders uit dan de rotsen die in de krater worden gevonden, aldus de onderzoekers.

Ze merken op dat het met behulp van computersoftware mogelijk moet zijn om de omvang van de objecten te schatten.

Interessante antwoorden

De onderzoekers vragen zich af of de objecten kunstmatig zijn. En zo ja, wanneer zijn ze gemaakt en door wie?

Ze wijzen erop dat een maanrover zeer interessante antwoorden zou kunnen geven op deze vragen.

“Wij zijn van mening dat dit gebied in Paracelsus C in de toekomst nader bestudeerd zou moeten worden vanuit de ruimte en met behulp van maanrovers,” concluderen ze.

Uitgegraven

Eén van de onderzoekers, Mark Carlotto, toont in onderstaande video enkele van de vreemde structuren in de krater.

De bodem rond de structuren is niet vlak, maar lijkt te zijn uitgegraven door een onbekend mechanisme, natuurlijk of kunstmatig.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Mooie computer simulatie. Heel erg inventief voor die tijd.

  3 likes
  • Heb je trouwens al de plek gevonden waarvandaan de maan geprojecteerd wordt, arwijn?

   8 likes
   • Hoezo wordt de maan geprojecteerd dan?

    1 likes
    • De maan heeft enkel een schijnbare locatie, die als men zich verplaatst, mee beweegd met de observeerder. Als mensen naar de maan kijken vanaf verschillende locaties, en zij vervolgens proberen exact vast te leggen waar de maan zich precies zou bevinden kwa locatie komt men erachter dat de maan NIET op dezelfde plek is en dus niet te tri-localiseren valt… Daarom kan er niet anders geconcludeerd worden dan dat de maan geen fisieke locatie heeft en blijft het enige alternatief over dat hij dus hij Holografisch is van aard. Veel vreemder nog is dat hetzelfde geld voor de zon… probeer dat maar eens te verklaren…?

     2 likes
     • De maan wordt geprojecteerd? Wat zorgt er dan voor eb en vloed?

      2 likes
     • Nee Rob, jij hebt het over “een” hologram. 1 die wij kunnen maken hier op aarde. Wat ik verklaar is dat de maan niet “een hologram is”, maar dat deze HOLOGRAFISCH is. Ik weet uitermate goed wat jij graag wil geloven, en dat je telken oneindig blijft herhalen zodra iemand het waagt om een verhaal neer te zetten dat bots met jouw geloof.

      1 likes
     • Een projectie heeft nog steeds een reeks geprojecteerde coördinaten. Dat wil zeggen dat hij gewoon bijv. zichtbaar is op een bepaalde plek voor iedereen zichtbaar, net zoals bijvoorbeeld. enkele overleden popartiesten geprojecteerd worden op een concert. Je kan dus exact de positie bepalen, ook al heeft het object of de persoon geen materiële componenten. Je kan dus gewoon met een driehoeksmeting bepalen waar de maan zich bevindt, en op welke afstand dat is en dat is zeker niet op 4800km hoogte al zou het een projectie zijn. Ook is het zo dat de maan zich precies voordoet als een materieel object dat t.o.v. de positie van de zon zijn maan fases laat zien. Iets wat niet kan als de zon zich vlak boven de maan bevindt, of het licht van de zon moet zich op miraculeuze wijze in een bocht dwingen. Ook de vele kraters, waarvan velen overigens niet exact ringvormige zijn en dus onder een bepaalde hoek zijn ingeslagen, niet 90 graden zijnde laten ook zien dat de maan een 3d object is, bolvormig aangezien de vele kraters aan de rand ook ovaalvormig zijn, wat klopt met dat de maan gewoon een ronde bal is…

      0 likes
     • Net weer een filmpje gezien van iemand die verklaarde dat alle telefoonmasten in werkelijkheid dé satellieten te zijn. Jammer genoeg kwam hij met geen enkel, maar dan ook met geen enkel bewijs.

      Hij weet waarschijnlijk ook niet dat je radiosignalen kan uitpijlen. Men kan dus weten welke frequenties er van deze masten afkomstig zijn, en welke frequenties er uit de ruimte komen en ook waarvandaan ze precies komen…

      0 likes
     • Een hologram, ofwel holografische projectie kan je ook van buiten de aarde projecteren!

      Wat betreft het geloof, dat laat ik aan jou over want gelovigen geloof ik allang niet meer. Betrap ze vaak genoeg op liegen…

      0 likes
   • En wanneer had ik dat moeten vinden? Het ligt niet in Utrecht, zo ver ben ik wel.
    Mijn vermoeden is dat het in het geomagnetische veld zelf is verankerd als een permanente bijwerking of stempel die in specifieke frequenties vast ligt, maar ik zal eerst meer over het geomagnetische veld van deze wereld moeten leren, en wat daar allemaal mee gebeurt.

    4 likes
 2. Ik begrijp niet zo goed waarom platte aarde gekkies en anti NASA figuren (vaak dezelfde personen) het nodig vinden om hier steeds van zich te laten horen.
  Er bestaat vast wel ergens op het net een vereniging van platte aarde aanhangers.
  Ga elkaar dáár vervelen met steeds het zelfde onzinnige riedeltje!

  11 likes
 3. Bijzonder irritant dat Twilight Zone melodietje, heeft iemand er trouwens wel eens aan gedacht dat ook de kraters niet van meteorieten afkomstig kunnen zijn?
  Kan niet omdat ze dan altijd exact onder een hoek van 90 graden moeten komen.
  Het zoveelste fabeltje van Nasa Satan to Decieve.

  After the heavens the earth were created, light was created. We then find God separating light from darkness and naming them night and day. One day consisted of an evening and a morning.

  Vandaar natuurlijk dat het maanlicht een kouder licht is, dus daarom ook onmogelijk een gereflecteerd zonlicht kan zijn.

  Hier pak aan Satan nog een klap recht op je smoel en loop naar de Maan.

  Doet dit muziekje er maar bij:
  https://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk

  Of deze:
  https://www.youtube.com/watch?v=Usl3zVF_s60

  En Nasa dodge this!!

  NASA Blue Marble 100% Debunked
  https://www.youtube.com/watch?v=ZC8wYukRsdQ

  Revolution around the sun 66,600 miles/hour

  1 likes
  • Waarom zijn er dan zowel kraters verspreid over de gehele aarde, en kraters op zowel de voor ons zichtbare en niet zichtbare kant?

   6 likes
   • Er valt weinig te vertellen over de 100 % nasa debunked video en de titel klopt, zeer goed denkwerk van die #shole en ja 100 % Nasa Dedunked.

    Waarom zijn er zoveel kraters verspreid over de hele aarde, ik heb geen idee jij wel?
    Dat het geen meteorieten zijn geweest is de meeste nu ook wel duidelijk.

    Zie hier de animatie wat we zouden moeten geloven, dus kan nooit een meteoriet zijn die een rond gat achterlaat, zie de hoe waarmee een meteoriet aankomt op de aarde.

    http://www.nu.nl/wetenschap/4017079/grootste-meteorietenkrater-wereld-ontdekt-in-australie.html

    Wetenschap?

    Je bedoelt waarschijnlijk de kraters op de maan die je kunt zien.
    Hier geld hetzelfde verhaal voor dus geen meteorieten en echt allemaal rond?
    Dus niet de realiteit.
    De niet zichtbare kant, van de maan bedoel je?
    Je weet nu wel dat Nasa liegt toch het is alleen aan ons om the truth in plane sight te zien, heb jij daar nou echt zoveel moeite mee?
    Ze geven zelf toe dat alles computer geanimeerd is, ze geven zelf toe dat ze niet buiten low orbit kunnen dus wat is jou probleem om te blijven geloven in die SGI animatie van de zogenaamde niet zichtbare achterkant ?

    je zegt het wel goed, de niet zichtbare achterkant van de Maan.

    NASA Can’t Go Beyond Low Earth Orbit https://www.youtube.com/watch?v=FmoiwjXepHM

    Dus dit bewijs voor de zoveelste keer dat Nasa liegt, niet dan?
    Dus wie filmde in de video de lunar module bij aankomst en bij vertrek, heb jij enig idee?

    3 likes
 4. hoop dat ze dan binnenkort eindelijk de amerikaanse vlag en andere troep die ze achtergelaten zouden hebben, kunnen vinden om eindelijk eens 100% uitsluitsel te geven over het wel of niet op de maan geweest zijn van die amerikaanse cowboys… Eigenlijk vind ik dat veel boeiender dan een paar verdachte structuren.

  6 likes
 5. Alles …maar dan ook alles wat van de NASA komt is voor een gehersenspoelde 100% geloofwaardig!

  8 likes
 6. Openbaring 8.6:
  12 De vierde engel blies op de bazuin, en het derde deel van de zon werd getroffen, en het derde deel van de maan en het derde deel van de sterren, zodat het derde deel daarvan verduisterd werd, en zodat de dag voor een derde deel niet licht werd, en de nacht evenmin.

  Alle punten zeven bazuinen:

  6 En de zeven engelen die de zeven bazuinen hadden, gingen zich gereedmaken om op de bazuin te blazen.
  7 En de eerste engel blies op de bazuin, en er kwam hagel en vuur, vermengd met bloed, en dat werd op de aarde geworpen. En het derde deel van de bomen verbrandde, en al het groene gras verbrandde.
  8 En de tweede engel blies op de bazuin, en er werd iets als een grote berg, die van vuur brandde, in de zee geworpen. En het derde deel van de zee werd bloed. (aardbevingen/vulkaanuitbarstingen)
  10 En toen de derde engel op de bazuin blies, viel er een grote ster uit de hemel, die brandde als een fakkel. Hij viel op het derde deel van de rivieren en op de waterbronnen.
  11 En de naam van de ster was Alsem. En het derde deel van de wateren veranderde in alsem. En veel mensen stierven van dat water, omdat het bitter was geworden.
  12 De vierde engel blies op de bazuin, en het derde deel van de zon werd getroffen, en het derde deel van de maan en het derde deel van de sterren, zodat het derde deel daarvan verduisterd werd, en zodat de dag voor een derde deel niet licht werd, en de nacht evenmin.
  13 En ik zag en hoorde één engel, die hoog aan de hemel vloog en met een luide stem riep: Wee, wee, wee hun die op de aarde wonen, vanwege de overige bazuinstoten van de drie engelen die nog op de bazuin zullen blazen.
  9.1 En de vijfde engel blies op de bazuin, en ik zag een ster, uit de hemel op de aarde gevallen. En hem werd de sleutel van de put van de afgrond gegeven.
  9.13 En de zesde engel blies op de bazuin, en ik hoorde uit de vier horens van het gouden altaar dat vóór God stond, één stem komen.
  10.7 Maar in de dagen van de stem van de zevende engel, wanneer die op de bazuin zal blazen, zal ook het geheimenis van God volbracht worden, zoals Hij aan Zijn dienstknechten, de profeten, verkondigd heeft.
  11.15 En de zevende engel blies op de bazuin, en er klonken luide stemmen in de hemel, die zeiden: De koninkrijken van de wereld zijn van onze Heere en van Zijn Christus geworden, en Hij zal Koning zijn in alle eeuwigheid.

  De bijbel heeft men alleen kunnen schrijven, als zoiets al een keer eerder is gebeurt. Hoe noemen wij die ster alsem? Alsem staat voor giftig/bitter. Extreme straling. Is het dan toch nibiru/the winged planet/planet x, die 1 keer in de zoveel tijd voorbij komt(aardecycli)? Of heeft het te maken met kernenergie? Blaast men een satelliet(kunstster) op? Satelliet ISIS bv. Of die ster alsem blazen ze op? Alles is mogelijk.
  Elite geeft gebeurtenissen aan via logo’s/tarotkaarten/tekeningen etc.(zie bv het handelsblad the economist). Bavaria heeft een nieuw biertje: de 8.6. Duidt gehalte bittere smaak aan. Heeft dit te maken met de openbaring 8.6? Vergeet niet dat grote bedrijven grootmeesters(grootaandeelhouders) zijn. Als het water giftig is, dan kun je alleen nog bier drinken. Deden ze in de middeleeuwen ook. Het waren de gothen(volk in Italië) die dit bier maakten. Gothen/gotham schield? New York bijnaam gothem stad.
  86 is een belangrijke etage in het empire state building. Een band zong daar een liedje: Pulse(EMP) Het gebouw staat vol met zon/ster symbolen. In die area van dit gebouw wordt nu een oefening gehouden.
  8.6 gaat over het vaal(grijs) paard, de vierde ruiter. Zie wk2018 poster sint petrusburg. Petrus had 2 sleutels. 1 om hem te open en 1 om hem te sluiten. Lees openbaring punt 9.1.
  Vandaag Eindhovens Dagblad. Iedereen rondom straal 100 km Mol krijgt jodium pillen. In Zeeland idem dito.
  Beste mensen, we worden voorbereid op iets heel groots. Het Event. Een mega zonnestorm/atoomstraling. Beide hebben dezelfde uitwerking. Zijn de FEMA kampen met de vele doodskisten en de vele ondergrondse bunkers/steden bedoeld voor dit event? Denk het van wel.
  Geniet dus nog van het leven(goede manier), het kan zo voorbij zijn. Het komt als een dief in de nacht.

  3 likes
 7. Ach de mens was in 1964 al op Mars!

  3 likes
 8. Volgens mij zijn niet alleen de structuren kunstmatig…

  3 likes
 9. Ik zie er helaas nougabollen in…

  1 likes
 10. Het achtergrond geluid vond ik wel het meest spannende aan het filmpje…

  1 likes
 11. Ik begrijp niet dat als er “structuren” van niet natuurlijke aard (dus bouwsels) worden gevonden op de Maan (of Mars, whatever) er direct de kreet “buitenaards” valt. Veel logischer is het dat wij, mensen, die in een (heel erg grijs) verleden zelf hebben neergezet.

  1 likes
 12. Zoals Steven Greer zegt uit onderzoeken van mensen die op de maan geweest zijn mogen wij met ons hedendaagse bewustzijn niet op andere planeten komen. Het is het MEGA beperkte bewustzijn van ik ben het eerst dus het is van mij!!

  Kijk en luister goed want bewustzijn is ook luisteren en het horen zodat je het begrijpt!!!!!!

  Dr. Steven Greer : We DID go to the Moon – But the Footage was Fake
  https://youtu.be/dUYX2sjzdFY via @YouTube

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...