Buitenland

De CIA zou zelf natuurlijk nóóit proberen verkiezingen te manipuleren

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse inlichtingendienst CIA zegt dat hackers in opdracht van de Russische regering hebben geprobeerd de presidentsverkiezingen te beïnvloeden.

Onlangs waarschuwde ook de Duitse inlichtingendienst voor hacks en desinformatie-campagnes uit Rusland in aanloop naar de Duitse verkiezingen volgend jaar.

Terwijl de meeste westerse media deze beschuldigingen klakkeloos overnemen zonder daarbij kritische vragen te stellen, dienen onderzoeksjournalisten van The Intercept de CIA van repliek.

Liegen

Jeremy Scahill en Jon Schwartz merken op dat Amerikaanse inlichtingendiensten het volk al vaker hebben misleid en dat we ze niet zomaar op hun woord moeten geloven.

“Amerikaanse inlichtingendiensten hebben laten zien dat ze geregeld liegen en er ontzettend naast kunnen zitten,” aldus het tweetal.

En zelfs al zou het Kremlin geprobeerd hebben de verkiezingen te beïnvloeden, dan nog heeft Amerika een veel langere geschiedenis van interventies.

Palestijnse verkiezingen

Een geluidsopname uit 2006 onthult bijvoorbeeld dat toenmalig senator Hillary Clinton de Palestijnse verkiezingen wilde gaan beïnvloeden.

Ook de CIA heeft zich al vaker bemoeid met verkiezingen in het buitenland.

In Honduras, in Guatemala, Iran, Haïti, Congo, Indonesië, Vietnam en Afghanistan om enkele landen te noemen.

De journalisten van The Intercept roepen president Obama op om het bewijs vrij te geven. Aannames zijn immers geen bewijs.

Niet gedeeld

Grote kranten als de Washington Post hebben vrijwel al hun artikelen over Rusland gebaseerd op aannames.

De krant schreef dat Russische hackers e-mails van de Democraten hackten, maar bewijs daarvoor is tot nu toe niet openbaar gemaakt.

De conclusie van de CIA dat de Russen zich in de Amerikaanse verkiezingen mengden, wordt bovendien niet gedeeld door de FBI en het Office of the Director of National Intelligence (ODNI), dat alle diensten overziet, schrijft persbureau Reuters.

Onzin

Trump noemde de beschuldigingen ‘onzin’ en zei dat iedereen achter de hacks kan zitten.

Caitlin Johnstone schreef in een artikel voor Newslogue:

Geloven wat de CIA zegt is net zoiets als je auto toevertrouwen aan een drugsverslaafde.

De CIA vertrouwen als zij samenwerkt met de Washington Post is net zoiets als je auto toevertrouwen aan een drugsverslaafde en je kind op de achterbank achterlaten met de huissleutels.

Tot de CIA met bewijs komt, blijven de media hun publiek nepnieuws voeren. Dit is dus je kans, Obama.

[The Anti-Media]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
5 jaren geleden

CIA zegt dat ze bewijzen hebben dat Rusland de emails hebben gehackt maar het gaat hetzelfde als met het neerhalen van de MH17 …….. ze kunnen geen enkel bewijs overleggen.

En de MSM……… slikt het allemaal als zoete koek.

Rose
Rose
5 jaren geleden

De emails waren niet gehackt maar gelekt door diezelfde CIA .

Luister naar Judge Andrew Napolitano

https://youtu.be/5mGR0p216ms

Loki
Loki
5 jaren geleden

Wordt wikileaks even vergeten, Julian Assange heeft duidelijk aangegeven dat de mails uit eigen Amerikaanse gelederen kwamen. Het is duidelijk dat de MSM dit zoveel mogelijk verzwijgen en daarmee kan gesteld worden dat de MSM “NEP” nieuws verspreid. Het bagatelliseren van Putin gaat maar door.
Maar Google en Facebook zullen dit niet censureren zij werken in opdracht van de kopstukken in zowel medialand, als de politieke elite. En dus ook hier geldt hetzelfde verhaal, het verspreiden van nep nieuws en kan gesteld worden dat zij schuldig zijn aan volksverlakkerij.

Rose
Rose
5 jaren geleden

Nu Amerika, Engeland, EU en NATO de oorlog in Syrië heeft verloren door het Syrische EN Russische leger zijn ze niet alleen vernederd maar zal de waarheid ( die heel vies is ) naar buiten komen en om dat te voorkomen gaan ze nu Rusland nog meer demoniseren en daarbij zal de VN (wat een Amerikaanse Muppet is) een hele smerige rol gaan spelen.
Ze zullen om een NWO te provoceren een oorlog starten tegen Rusland.

Maar Rusland heeft diverse landen waaronder China als bondgenoot. Het aantal doden van WW2 zal daarbij gaan verbleken.

Als je Rutte kiest ?!!! Ja, je krijgt wat je verdient…. stem je op sh*t dan krijg je ook sh*t……..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x