Homepagina » Het Complot » Alienjagers reizen af naar Area 51. Dit zijn de scherpste beelden ooit gemaakt van deze sinistere legerbasis
Alienjagers reizen af naar Area 51. Dit zijn de scherpste beelden ooit gemaakt van deze sinistere legerbasis

Alienjagers reizen af naar Area 51. Dit zijn de scherpste beelden ooit gemaakt van deze sinistere legerbasis

Alienjagers hebben fascinerende nieuwe beelden gemaakt van één van de best bewaakte Amerikaanse legerbases ooit: de vermeende aliengevangenis Area 51.

Area 51 bevindt zich in de Nevadawoestijn en werd in 1955 gebouwd als testgebied voor het pas ontwikkelde spionagevliegtuig U-2, schrijft de Daily Mail.

Sindsdien zijn er meerdere UFO-waarnemingen geweest en wordt de geheimzinnige basis in verband gebracht met gevangengenomen aliens en overheidscomplotten.

Mysterie

De basis is in mysterie gehuld.

Onderzoekers Tim Doyle en Tracey Sue van het YouTube-kanaal UFO Seekers hebben de 2,4 kilometer hoge Tikaboo Peak beklommen, die op zo’n 42 kilometer van de basis ligt, en hebben een speciale lens gebruikt om onderstaande beelden te maken.

In de video zijn onder meer voertuigen – auto’s of terreinwagens – te zien die over wegen en landingsbanen rond de basis rijden.

Diverse complexen

Ook zijn diverse complexen en iets wat lijkt op een watertoren te zien.

Ieder jaar reizen duizenden mensen af naar Nevada in de hoop aliens te zien in de buurt van Area 51. Complottheoretici stellen dat er UFO’s en aliens kunnen worden gevonden.

In 2013 gaf de CIA geheime documenten vrij waarin de basis als Area 51 wordt beschreven. Het was voor het eerst dat de naam in officiële stukken werd genoemd.

Bekijk de beelden hieronder:

[Daily Mail]


Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Er rijden wagens rond, en er staat een watertoren. Dat is verbijsterend mysterieus. Ik denk dat ik ook afreis.

  18 likes
 2. Eigenlijk zonde van de moeite die ze genomen hebben.Vanaf die berg zul je echt niet meer te zien krijgen dan wat (leegstaande)gebouwen of wegen ,wat hadden ze nu verwacht,. dat er vliegende schotels af en aan zouden landen en dat er buitenaardsen buiten aan het wandelen waren?
  Als er al wat te vinden is in Area 51 (alles is verhuisd) is dat zeker niet aan de oppervlakte ,het is al bekend dat er oefenvluchten worden gedaan vanaf die basis maar kans dat je er echt wat van te zien zal krijgen is zo goed als nihil.
  Veel geklim en afzien en kosten voor wat bekende filmbeelden ,meer krijg je er niet mee.

  6 likes
 3. De scherpste beelden……
  kapotgecomprimeerd en wel….. Wat een bagger weer ….

  3 likes
 4. Je kunt de aliens nu zelfs overal zien!

  2 likes
 5. http://withoutbaggage.com/essays/area-51-tikaboo-peak/
  al in 2009 door amateurs gedaan.. ook met goede foto apparatuur.. toen ook weinig van de kromming der platte aarde te zien.. laat staan UFO dingen..

  abba song even luisteren https://youtu.be/tUh4u-lYEhM ga er lekker voor zitten 23 september en kijk naar de nieuwe kant uit.. spiegel in het betere zelf.. laat het oude maar los..

  de natuurlijk persoon het beste wapen om een planeet om zeep te helpen inkl. al het diervriendelijke en de plantaardigen en de “mens zelf”

  is nu de mens of de juridische entiteit het wapen van aliens???

  :adrianus-johannes.
  gemachtigde van de juridische entiteit.. zonder houdersverklaring van de eigenaar..

  0 likes
 6. Alweer iemand die dacht dat hij bewijs zou zien. Juist het tegendeeel is gebeurd.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

coronavirus

Coronavirus gemaakt in laboratorium, zegt deze voormalige CIA-officier

Het coronavirus is niet in de natuur ...