Homepagina » Binnenland » Onze overheden grijpen naar botte censuur om de waarheid verborgen te houden. Hoelang pikken we dit nog?
Onze overheden grijpen naar botte censuur om de waarheid verborgen te houden. Hoelang pikken we dit nog?

Onze overheden grijpen naar botte censuur om de waarheid verborgen te houden. Hoelang pikken we dit nog?

Nadat president Donald Trump zijn Fake News Awards had uitgereikt aan de Amerikaanse mainstream media, waarschuwde senator John McCain dat buitenlandse leiders die het niet zo nauw nemen met de vrijheid van hun bevolking, zijn woorden zullen overnemen om de democratie te ondermijnen.

“Overheden grijpen naar botte censuur om de waarheid verborgen te houden,” zei McCain.

Dat klopt helaas en je hoeft er niet eens voor in een dictatuur te leven, merkt BNR-columniste Marianne Zwagerman op.

Genadeloos door de mand

“De Europese Unie viel genadeloos door de mand bij de publicatie van de eerste resultaten van de vers ingestelde taskforce die het nepnieuws op moet sporen dat Poetin over de Europese burgers uit zou storten,” schrijft ze.

“Niet geheel toevallig gingen de Nederlandse meldingen over Oekraïne,” vervolgt ze. “Berichten waarin trouwens geen nepnieuws te bekennen was, het was alleen onwelgevallig nieuws.”

Ze merkt op dat vicepremier Ollongren (D66) er alles aan doet om dit soort berichten te bestrijden.

Steeds moeilijker

Zij is van de partij die sinds het Oekraïnereferendum geen referenda meer wil en is een spoedprocedure gestart om ze af te schaffen.

“Het wordt zo wel steeds moeilijker om niet te geloven in complottheorieën,” zegt Zwagerman.

Onder druk

Ollongren liet in de Tweede Kamer weten dat ze met mediabedrijven gaat praten. De volgende stap is dat onze overheid met de resultaten van de taskforce in de hand webhosters en adverteerders onder druk gaat zetten.

“Sta op! Vecht voor vrije pers!” besluit Zwagerman.

[BNR]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Kijk alleen al naar de immense UFO/Alien_censuur. Er zijn zoveel projecten daarover vernietigd terwijl overheden en media dit allemaal in de doofpot houden.

Jaya
Jaya
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Die UFO/Alien_projecten zijn allemaal door demonische satanisten vernietigd.

Jaya
Jaya
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Democratie is satanisme.

Jaya
Jaya
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Meritocratie zou een beter systeem zijn dan democratie.

Richard
Richard
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Meritocratie? Het volgende recept dat alleen maar voor diepe verdeeldheid gaat zorgen.

Richard
Richard
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

De verlichte vorst regeert zo, dat zijn werken heel de wereld bedekken en het toch lijkt alsof hij ze niet zelf heeft verricht.
Zijn invloed strekt zich uit over de tienduizend dingen, maar het volk weet zich niet van hem afhankelijk.
Dat niemand zijn naam verheft,
maakt dat ieder zijn vreugde in zichzelf vindt.

Uit de Tao Te Tjing door Lao Tse

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Eerder demoncratie denk ik

Namaste

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Christgalactic
3 jaren geleden

Men dient naar een systeem te evolueren dat voor iedereen toegankelijk is, in plaats van enkel voor de meerderheid te gaan, die een minderheid schept. Vandaar dan democratie, vlug demoncratie wordt, waar dus beslag gelegd wordt op de menselijke ziel.

Een holistisch systeem dus, waar met vrij kan functioneren, en waar het menselijk ego in evenwicht is.

Namaste

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Hoofdzakelijk komt dat omdat onze democratie in werkelijkheid zeker geen democratie is. Dit komt omdat de politici alles beslissen in plaats van het volk
Die geven satan graag vrij baan, ze staan immers in zijn dienst.

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Zielig stukje mens Ollengren is uitgezocht als nieuwe en gewillige NWO puppet, die vooral het levenswerk van o.a. Bernhard overeind moet houden. De nazi EU zal vroeg of laat dankzij deze mensen en mede door het onderdanige, alles pikkende, zoetsappige, burgelijkcorrect volk een totalitaire staat worden, pas daarna zal ze ineenstorten in een Apocalyps van geweld, waarbij alles terug in een natuurlijke balans zal worden gebracht en iedereen die dan heeft overleefd, misschien ook koningshuizen, zullen verdwijnen, net als zoveel wat nu de wereld denkt te kunnen onderdrukken met leugens en geweld.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Begrijp trouwens niet waarom een MO oorloghitser en zionistische puppet McCain zich zo druk maakt om censuur. Als hij nu zou verkondigen dat iedereen in de westerse politiek in dezelfde leugenpot piest, dan zou hij nog gewaardeerd kunnen worden .om zijn zogenaamde oprechtheid. Wat leven we toch ( maar kort) in deze verrotte wereld zonder het te willen beseffen en dan is dit eat we nu zien “het” leven en “de” toekomst??….Wat een idioten regeren ons toch, en alles is gepakt en in de ban van het smerige judas geld. En dan vraagt men zich nog af of dit ooit goed komt?….Lol!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Strikt genomen heeft het volk de Overheid niet nodig.
Leven en te ontplooien kan prima zonder Overheid.
Maar het kan beter en aangenamer.
Daarvoor is een zekere organisatiegraad nodig.
Om het leven van het volk te organiseren in het algemeen belang, erkent het volk een Overheid.
Die Overheid regelt, organiseert, lost problemen op. Zo zou het moeten.
In de praktijk echter, zie je dat krachten binnen het volk de Overheid als instrument gebruiken.
Krachten die worden aangesteld door een Koning. Die zegt in het belang van het volk te handelen, en die vertrouwen wekt door een huiselijk tafereeltje op te voeren. De werkelijkheid is anders.

Plots is daar een centrale macht die als aanspreekpunt de Overheid doet overheersen, bevelen en onderwerpen. We worden plots als slaven gebruikt, en we beseffen het nauwelijks. Onze vrijheid is weg.
We krijgen een permanente verdoving. Het zicht op de waarheid is ons ontnomen door onze scholing, de gekleurde media en onze cultuur. Een vette worst wordt voorgehouden door steeds te benadrukken dat het morgen beter is. Steeds weer benadrukken de media dat we leven in een democratie, terwijl toch duidelijk de praktijk anders is. We leven NIET in een democratie. De zeggenschap van het volk is nihil.
Dit duurt totdat 10% van het volk beseft wat ze is overkomen.
Eén op tien. Ik denk dat we daar heel dicht bij zijn.

Jaya
Jaya
Reactie op  Herman de Graaf
3 jaren geleden

Deze regering met haar volk zijn simpelweg zelfmoordmongolen, dat is tragisch genoeg.

Jaya
Jaya
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

En waarom? Omdat de regering/overheid het staatsgeheim censureren dat de NL-zeedijken vanonder niet deugen. Miljoenen levens zijn in het gevaar tegen de bescherming van het zeewater.

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Je hoeft tegenwoordig niet eens meer uit te pluizen wat de naar dood ruikende bejaarden en jong gekochte karkassen met hun Bilderberg bijeenkomsten zoal belullen, je hoeft alleen maar naar het slappe en drammerige gekakel en gestampvoet van de vuige politici te luisteren en te kijken. Dan is duidelijk: alle politieke lijers in de EU preken dezelfde rotzooi en komen de aanwijzingen uit de top van de satanische piramide.

Jaya
Jaya
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

We kunnen dit allemaal niet langer pikken.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Beste Jaya, toch doen we het en vertikken het zelfs om wakker te worden en het grosso modo bljft geloven in de smeerlappen en zelfs hun stem uitbrengen op de onderdrukkers met hun ziekmakende programma’s die bij de beesten af zijn en tegen ons worden gebruikt.

Onvoorstelbaar, maar het domme volk hangt zelfs op koninklijke feestdagen de vlag uit en staat langs de weg te zwaaien naar hun onderdrukkers. Met zulks volk in deze abnormale tijd, hoe wil men die overtuigen om in actie te komen? Een goede raad voor iedereen die het kan of durft is: verlaat het land en probeer een misschien wat betere (tijdelijke) plek te vinden ergens op deze planeet. Nergens nog zul je het paradijs vinden, maar in NL blijven en opgevreten worden door de overheid en politieke landverraders zal je leven er niet beter op maken. Stemmen met de voeten kan een uitkomst zijn?

Jaya
Jaya
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Zelfs het rechtssysteem zit vol met rechtelijke dwalingen en is corrupt, het roer moet om en moet er een werelďleraar opstaan die ons uit de chaos ĺeidt.

Ramon
Ramon
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Ik had het niet beter kunnen uitleggen,maar ik blijf wel hier en ga des noods strijdend ten onder en niet op mijn knieen.

ster
ster
Reactie op  Ramon
3 jaren geleden

Dus jij gaat het spel meespelen met hun? Opstaan en het gevecht aangaan zien ze erg graag. Op die energie leven ze van. Helaas,,, Want ze gaan hier een oorlogje bouwen rechts tegen links en zwarte tegen wit en arm tegen rijk en jij staat er tussen in. Tegen wie ga je vechten en hoe? Niet mogelijk dus zonder bloed en op bloed leven ze.

Frans
Frans
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

En wat gaan we dan doen?

1 mei gaat de nwe privasy-wet van kracht zijn.
Boetes tot 15 % van je bruto inkomen.
En niemand heeft het goed voor elkaar en velen weten niet waarover de wet gaat of dat die er is?!.
Laat staan wat je allemaal moet doen om andermans privasy te waarborgen.
Sinds internet bestaat hebben miljoenen mensen het gehad over de privasy.
En daar is die dan de privasy-wet.
Een overtreding of foutje of een keer vergeten iemands bsn te wissen.
En je betaalt al 25.000 euro?.
Voor wie is die wet eigenlijk? Als die zoveel geld op gaat brengen?
De mens bedenkt zelf keer op keer hoe de overheid ons in het gareel moet houden.
Als we maar hard genoeg roepen dat iets beter of anders moet dan gaan er 20 a 30 jaar voorbij en zie daar een nwe wet. of nieuwe regeling.
Kijk naar het management dat de gezondheidszorg is binnengedrongen vanaf de jaren 70.
En zie nu de volledig verwoeste geautomatiseerde zorg. En je ziet het niet.
Hoe kun je iets, (management) bedrijfs-matigs uit de industrie binnen brengen in een zorginstituut?
en nu? nu staat het bol van controle van protocollen.
Afgelopen week vroeg de leiding van een groot ziekenhuis zich af waarom er zo weinig of gebrek aan initiatief onder het personeel is?
Heeft dat niet te maken met dat de inspiratie er uit gehaald is.
Dat je voldoende hebt aan protocollen of dsm 4 en dsm 5 .
Dat je programma’s uitvoert.
En dus jezelf hebt geprogrammeerd met protocollen. dat daarmee het initiatief de nek is omgedraaid.
De mens is geen machine, en toch …. met geweld komt AI op ons af.
Waar is de vraag naar ; hoe ontwikkelt de mens zich verder naar hoger bewustzijn?
Naar ruimer bewustzijn. Naar spiritueel bewustzijn? Hoe?? ! Als we tegelijkertijd verdrinken in overheersende technologie.
Je mag je best deze vragen stellen, want technologie heeft de antwoorden niet.!

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
sara
sara
3 jaren geleden

Het word even wennen…., op je woorden letten.

Maar ach, als je een soepkip bent, die zijn kop niet boven het maaiveld uitsteekt, heb je niets te vrezen.
En laten we eerlijk zijn, een eigen mening hebben is gewoon lastig.
Wie kleur bekent, valt op in de grijze massa.
Stickertje van terrorist er op en hoppa, ruimen die handel.
Dat is wel zo gemakkelijk want ja iemand die zich zelf is, is natuurlijk veel te confronterend.

Al met al niets nieuw onder de zon.

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

De Christus en zijn werken zijn door de overheden en media satanistisch gecensureerd.

Jaya
Jaya
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

De CHRISTUS van de nieuwe wetenschappelijke tijd wel te verstaan en die nu terug is de wereld.

Jaya
Jaya
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

…….terug is IN de wereld.

Rene
Rene
3 jaren geleden

Ollongron is een levens gevaarlijke gevoelloze psychopaat met een engelen gezichtje , die heeft een opdracht gekregen. D66 zou zijn naam beter in 666 kunnen veranderen, misleiding ten top !
Maar ze is er nog niet (stop die duivelse pot) en Pia hakbijl met haar donor verhaal ja hoor er wordt zeer zorgvuldig gekeken of iemand te redden of niet. 100% echt waar!

x

Check Also

gates

De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker

Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda ...

school

Deze school vraagt leraren om zich NIET te laten vaccineren tegen corona

Centner Academy, een privéschool in Miami, heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x