CoronaBinnenland

Grootste uitvaartverzorger van Nederland ‘zet alle zeilen bij’ en ‘zit aan de limiet’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!

In de maand december ligt het aantal meldingen van overlijden 25 procent hoger dan normaal. Dat heeft Dela, de grootste uitvaartverzorger van Nederland, bekendgemaakt.

Sinds juni dit jaar is het aantal overlijdens 5 tot 10 procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Er sterven vooral meer 65-plussers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“De drukte blijft en neemt zelfs overal toe. Dat vraagt echt heel veel van onze mensen, we zetten alle zeilen bij, maar wij zitten aan de limiet van wat wij van hen mogen vragen,” aldus directeur Edzo Doeve.

Niks aan de hand, gewoon doorlopen

Hij heeft zelf geen idee wat de oorzaak van de oversterfte is. “Uitvaartondernemers mogen en willen dit niet registreren.” Nederland kampt al maanden met een forse oversterfte. Het onderzoek hiernaar verloopt zeer moeizaam.

“Niks aan de hand, gewoon doorlopen. Als je nog leeft,” reageert Peter Vlemmix, mediadirecteur van Ongehoord Nederland.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Er sterven onverklaarbaar veel mensen, maar het blijft doodstil in Den Haag. Hoe dan? Zijn dat mindere mensen dan coronadoden?”

Vloedgolf

“Het is werkelijk hilarisch aan het worden: de aanwijzingen voor wereldwijde massieve vaccinatieschade buitelen als een vloedgolf van alle kanten en uit alle hoeken – verzekeringsdata, ambulanceritten, obductiestudies, oversterfte – over ons heen, maar de media blijven muisstil,” voegt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) toe.

Verzekeringsanalist Josh Stirling laat zien dat de sterfte in gebieden met een hoge vaccinatiegraad 15 procent hoger ligt in vergelijking met 2021. Hoe meer prikken er in een gebied worden toegediend, hoe hoger het sterftecijfer.

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra nam de oversterfte in 15 Europese landen onder de loep. Ook hij komt tot de slotsom: hoe meer gevaccineerd, hoe meer oversterfte.


5 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Die hebben teveel gegeten tijdens het kerstdiner..
Of ze zijn verkleumd tijdens ( of voor, of na) het zingen in de kerk..

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

En nog geen onderzoek!!Dat zegt genoeg.

Sizu_Sun
Sizu_Sun
1 jaar geleden

Ik weet nog dat tijdens corona een uitvaartondernemer van een klein dorp tot twee keer toe met een bezorgde blik z´n verhaal mocht doen bij Omroep Gelderland. Het werd wel erg macaber met de drukte…. Waar is deze meneer nu?

Bert
Bert
1 jaar geleden

De oplossing is …… laat je niet vaccineren.

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x