BuitenlandCorona

CNN: ‘Schrik niet’ als mensen na het coronavaccin sterven

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

CNN zegt in een artikel over de uitrol van het coronavaccin dat Amerikanen er niet vreemd van moeten opkijken als mensen sterven nadat ze het vaccin hebben gekregen. Die sterfgevallen ‘hoeven niet noodzakelijkerwijs gerelateerd te zijn aan het vaccin’.

In het CNN-artikel waarschuwt dr. Kelly Moore van de Immunization Action Coalition dat vaccins minder goed werken bij zwakkeren en ouderen dan bij gezonde mensen. “Nadat de eerste naalden in de armen worden gestoken, treden er mogelijk overlijdens op die niet per se iets met het vaccin te maken hoeven te hebben.”

Moore zei dat het haar niet zou verbazen als mensen kort na het coronavaccin zullen overlijden, ‘niet omdat het iets te maken heeft met de vaccinatie, maar omdat deze mensen zich in de laatste levensfase bevinden’.

Een dag of twee

Ze zei vervolgens dat je niet moet schrikken als mensen een dag of twee na het coronavaccin opeens sterven. Dat is te verwachten, aangezien mensen vaak sterven in verzorgingstehuizen, aldus Moore.

Ze beweert dus dat ouderen die het coronavaccin krijgen opeens kunnen sterven omdat ze oud en zwak zijn. Waarom mag je dan niet beweren dat ouderen die positief zijn getest op corona en die allerlei onderliggende aandoeningen hebben, zijn overleden aan iets anders dan corona?

[Summit News]

4.6 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 jaren geleden

Maar omdat ze oud zijn. Was dat niet ook het probleem van corona?
Steeds als ik denk dat het niet meer hypocrieter kan, blijkt dat toch wel te kunnen

mee 2
mee 2
2 jaren geleden

merkwaardig opmerking

”Ze beweert dus dat ouderen die het coronavaccin krijgen opeens kunnen sterven omdat ze oud en zwak zijn. Waarom mag je dan niet beweren dat ouderen die positief zijn getest op corona en die allerlei onderliggende aandoeningen hebben, zijn overleden aan iets anders dan corona?”

Ivo
Ivo
2 jaren geleden

Dit geldt eigenlijk ook voor het coronavirus zelf. Mensen gaan vrijwel nooit dood aan het virus, maar doordat ze er zoiezo al slecht aan toe zijn

rop
rop
2 jaren geleden

Dat is dan een legale manier van opruimen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x