BuitenlandCorona

CNN: ‘Schrik niet’ als mensen na het coronavaccin sterven

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

CNN zegt in een artikel over de uitrol van het coronavaccin dat Amerikanen er niet vreemd van moeten opkijken als mensen sterven nadat ze het vaccin hebben gekregen. Die sterfgevallen ‘hoeven niet noodzakelijkerwijs gerelateerd te zijn aan het vaccin’.

In het CNN-artikel waarschuwt dr. Kelly Moore van de Immunization Action Coalition dat vaccins minder goed werken bij zwakkeren en ouderen dan bij gezonde mensen. “Nadat de eerste naalden in de armen worden gestoken, treden er mogelijk overlijdens op die niet per se iets met het vaccin te maken hoeven te hebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Moore zei dat het haar niet zou verbazen als mensen kort na het coronavaccin zullen overlijden, ‘niet omdat het iets te maken heeft met de vaccinatie, maar omdat deze mensen zich in de laatste levensfase bevinden’.

Een dag of twee

Ze zei vervolgens dat je niet moet schrikken als mensen een dag of twee na het coronavaccin opeens sterven. Dat is te verwachten, aangezien mensen vaak sterven in verzorgingstehuizen, aldus Moore.

Ze beweert dus dat ouderen die het coronavaccin krijgen opeens kunnen sterven omdat ze oud en zwak zijn. Waarom mag je dan niet beweren dat ouderen die positief zijn getest op corona en die allerlei onderliggende aandoeningen hebben, zijn overleden aan iets anders dan corona?

[Summit News]

4.6 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Maar omdat ze oud zijn. Was dat niet ook het probleem van corona?
Steeds als ik denk dat het niet meer hypocrieter kan, blijkt dat toch wel te kunnen

mee 2
mee 2
3 jaren geleden

merkwaardig opmerking

”Ze beweert dus dat ouderen die het coronavaccin krijgen opeens kunnen sterven omdat ze oud en zwak zijn. Waarom mag je dan niet beweren dat ouderen die positief zijn getest op corona en die allerlei onderliggende aandoeningen hebben, zijn overleden aan iets anders dan corona?”

Ivo
Ivo
3 jaren geleden

Dit geldt eigenlijk ook voor het coronavirus zelf. Mensen gaan vrijwel nooit dood aan het virus, maar doordat ze er zoiezo al slecht aan toe zijn

rop
rop
3 jaren geleden

Dat is dan een legale manier van opruimen.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x