Mens en DierCorona

Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan was zaterdag trending op Twitter. Hij beschuldigde Bill Gates en dr. Anthony Fauci ervan de ‘aarde te willen ontvolken’ door vaccins te ontwikkelen tegen het coronavirus.

Op het hoofdkwartier van de Nation of Islam in Chicago riep Farrakhan Afrikaanse leiders en zijn talloze volgers op om vaccins en medicijnen die zijn ontwikkeld door westerse wetenschappers te weigeren, schrijft de Daily Caller.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik zeg tegen mijn broeders en zusters in Afrika: als ze met een vaccin komen, wees dan op je hoede. Laat je niet vaccineren. Ze hebben een lange geschiedenis van verraad,” zei hij tijdens zijn speech. “Neem hun medicijnen niet.”

Aarde ontvolken

De 87-jarige Farrakhan stelde voor om de vaccins die in ontwikkeling zijn te laten inspecteren door een team van virologen en epidemiologen.

“Ze verdienen nu geld. Ze zijn van plan om 7,5 miljard mensen een vaccin te geven,” zei hij. “Dr. Fauci, Bill Gates en Melinda, jullie willen de aarde ontvolken. Wat geeft jullie in vredesnaam het recht? Wie zijn jullie om te bepalen wie mag leven en wie moet sterven?”

Dr. Fauci zei op 23 juni voor het Amerikaanse Congres dat hij hoopt dat er eind dit jaar een vaccin is ontwikkeld.

Bekijk het fragment hieronder:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewustzijn
Bewustzijn
3 jaren geleden

Nee, geen logische beredenering mogelijk met de Feiten door de Grasshoppers in de regering.
De Ants in Afrika zijn wakker aan het worden, ook gerechtelijk gezien omdat het bewijs ontbreekt wie volgt ?
Hopelijk zal de uitspraak van de rechter morgen in het voordeel zijn van degene die met feiten en cijfers aankomt.
Niet met veronderstellingen waar onze regering grashoppers vanuit gaan, wat geen toeval kan zijn want het is niet onderbouwd met feiten die ze gewoon niet geven wat logisch zou zijn als je iets wilt onderbouwen waarom je bepaalde maatregelen treft..
Net als het nieuwe normaal wat abnormaal is, je moet normaal gaan vinden dat abnormaal normaal moet zijn ?!
Als er geen gerechtigheid komt dan zal er gebeuren wat er in de animatie video gebeurt want mensen pikken het nieuwe abnormaal niet veel langer.

Erg goed wordt hier de realiteit weergegeven in deze animatie :

The Grasshopper and The Ant Explain Federalism

https://www.youtube.com/watch?v=qU4A2ZrllNo

Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Zo is het! Dat de burgers van de wereld zich moge verenigen in de strijd tegen de satanisten!

Einde van NL
Einde van NL
3 jaren geleden

Hij is leider van een door hemzelf opgerichte islamitische beweging en mogelijkerwijs heeft hij veel invloed binnen de religie en gezien de onreine inhoud van vaccins en deze daarom haram zijn, zou het moeten zijn dat honderden miljoenen moslims dit vaccin vanuit de overtuiging moeten weigeren en dit heel misschien zelfs een aanleiding zou kunnen zijn tot groot verzet tegen zionistische machten die achter de corona zwendel zitten en het daarom wel eens oorlog zou kunnen worden om deze reden.

Alleen als moslims ook werkelijk hun religie beleiden volgens de geboden en verboden van de islam en religieuze leiders speelruimte laten bij dergelijke geboden en verboden. Waarschijnlijk zal de zionistische beweging daar ook over nagedacht hebben en met religieuze leiders ‘afspraken’ (omkoping?) hebben gemaakt.

Ik pik er zo even een artikel uit en hoop dat dit verhaal helemaal en met bronvermelding geplaatst kan worden:

…..”Bij vaccinproductie zijn verschillende cellijnen in gebruik. De oorsprong van een aantal van deze cellijnen is humaan foetaal weefsel. Het gaat om menselijk embryonaal weefsel, deels door abortus verkregen. Ondanks filtering van deze kweekbodem cellen kunnen onbedoeld residuen van menselijk DNA in het uiteindelijke vaccin terecht komen.

Voor het kweken van virussen is een levende gastheer (cellen) nodig.

Voorbeelden van cellijnen in relatie met vaccins in het RVP zijn:

MRC-59 cellijn (Medical Research Council -5), afgeleid van normaal longweefsel van een 14-weken oud mannelijke foetus door JP Jacobs in september 1966. Abortus vanwege psychiatrische redenen.
De WI-38 (Wistar Institute-38) menselijke diploïde cellijn afgeleid door L. Hayflick van normale embryonale (3 maanden dracht) longweefsel van het vrouwelijke geslacht. Reden van abortus?
Vero, oorspronkelijk nier epitheelweefsel van de Afrikaanse groene aap.
Een eerder gebruikt poliovaccin is jarenlang besmet geweest met apenvirussen waarvan uiteindelijk, 30 jaar later, erkend werd dat ze tumoren hebben veroorzaakt en duidelijk betrokken waren bij tumoren in mensen. Over het Simian virus 40 (SV40) is veel in de medische literatuur te vinden. (red.: ook in het Oops, an error occurred! Code: 20200706155306c90b3eff onder ‘bijwerkingen’
Bij het kweken van griepvaccins worden bevruchte kippeneieren gebruikt. Eén ei per vaccin!

Binnen bepaalde geloofsovertuigingen of bij de keuze voor vegetarisch of veganistisch eten kan het gebruik van dierlijke producten in vaccins bezwaarlijk zijn.

Het gebruik van bewust geaborteerde foetussen roept veel vragen op. Zowel vanuit verschillende geloofsovertuigingen, als ook vanuit ethische overwegingen. Denk hierbij ook aan de kennis en ervaringen van gedragsveranderingen bij personen na orgaandonatie of bloedtransfusies”…. (Bron: nvkp.nl)

Tony
Tony
3 jaren geleden

Dit is hopelijk het begin dat grotere groepen mensen in de wereld wakker worden en zich tegen verplichte inentingen voor een door mensen “criminelen” gemanipuleerde virus afkeren. Daar zouden wetenschappers, politici en alle mensen die wereldwijd in de “gezondheidsindustrie” hun geld verdienen en de belangen van Bill Gates, het WHO en de farmaceutische industrie dus uitdragen, maar eens een voorbeeld aan moeten nemen. Zij zouden zich nog eens goed achter de oren moeten krabben en de waarheid onder ogen moeten zien, voor het te laat is. Geld maakt niet gelukkig en al helemaal niet wanneer leven in vrijheid op deze planeet niet meer mogelijk is.

Hoe lang kunnen mensen wereldwijd nog voor de gek gehouden worden!

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x