Homepagina » Mens en Dier » Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin
farrakhan
Foto: al-vefagh.com CC BY 4.0

Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan was zaterdag trending op Twitter. Hij beschuldigde Bill Gates en dr. Anthony Fauci ervan de ‘aarde te willen ontvolken’ door vaccins te ontwikkelen tegen het coronavirus.

Op het hoofdkwartier van de Nation of Islam in Chicago riep Farrakhan Afrikaanse leiders en zijn talloze volgers op om vaccins en medicijnen die zijn ontwikkeld door westerse wetenschappers te weigeren, schrijft de Daily Caller.

“Ik zeg tegen mijn broeders en zusters in Afrika: als ze met een vaccin komen, wees dan op je hoede. Laat je niet vaccineren. Ze hebben een lange geschiedenis van verraad,” zei hij tijdens zijn speech. “Neem hun medicijnen niet.”

Aarde ontvolken

De 87-jarige Farrakhan stelde voor om de vaccins die in ontwikkeling zijn te laten inspecteren door een team van virologen en epidemiologen.

“Ze verdienen nu geld. Ze zijn van plan om 7,5 miljard mensen een vaccin te geven,” zei hij. “Dr. Fauci, Bill Gates en Melinda, jullie willen de aarde ontvolken. Wat geeft jullie in vredesnaam het recht? Wie zijn jullie om te bepalen wie mag leven en wie moet sterven?”

Dr. Fauci zei op 23 juni voor het Amerikaanse Congres dat hij hoopt dat er eind dit jaar een vaccin is ontwikkeld.

Bekijk het fragment hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tony schreef:

  Dit is hopelijk het begin dat grotere groepen mensen in de wereld wakker worden en zich tegen verplichte inentingen voor een door mensen “criminelen” gemanipuleerde virus afkeren. Daar zouden wetenschappers, politici en alle mensen die wereldwijd in de “gezondheidsindustrie” hun geld verdienen en de belangen van Bill Gates, het WHO en de farmaceutische industrie dus uitdragen, maar eens een voorbeeld aan moeten nemen. Zij zouden zich nog eens goed achter de oren moeten krabben en de waarheid onder ogen moeten zien, voor het te laat is. Geld maakt niet gelukkig en al helemaal niet wanneer leven in vrijheid op deze planeet niet meer mogelijk is.

  Hoe lang kunnen mensen wereldwijd nog voor de gek gehouden worden!

  35 likes
  • Jeff schreef:

   Hoe lang Tony? Nou, precies zo lang als je de juiste mensen betaald. En als we het vaccin nou is niet Gates noemen, maar dropje … dan nemen ze in die gebieden een dropje, of welk gebied dan ook. Want je kan een jodenkoek wel anders willen noemen, het wordt nooit een negerzoen.

   4 likes
 • Willem schreef:

  Dat is ook zo, je bewustzijn wordt veranderd en daarvoor moet je DNA worden aangepast middels nanotechniek in die (verplichte) vaccinaties, daardoor besef je niet meer dat je niet meer vrij bent maar een slaaf en de rest wordt gewoon opgeruimd. Rutte en de Jonge en consorten weten dat en ze vinden het geweldig, (ze gaan er zelf ook aan geloven al denken ze van niet) maar dit is er dus aan de hand. En denk niet dat het vergezocht is want we voelen het allemaal in onze pens, de spanning, de gekte, het gevoel dat er iets vreselijks op ons af komt, we voelen het allemaal.

  25 likes
 • Einde van NL schreef:

  Hij is leider van een door hemzelf opgerichte islamitische beweging en mogelijkerwijs heeft hij veel invloed binnen de religie en gezien de onreine inhoud van vaccins en deze daarom haram zijn, zou het moeten zijn dat honderden miljoenen moslims dit vaccin vanuit de overtuiging moeten weigeren en dit heel misschien zelfs een aanleiding zou kunnen zijn tot groot verzet tegen zionistische machten die achter de corona zwendel zitten en het daarom wel eens oorlog zou kunnen worden om deze reden.

  Alleen als moslims ook werkelijk hun religie beleiden volgens de geboden en verboden van de islam en religieuze leiders speelruimte laten bij dergelijke geboden en verboden. Waarschijnlijk zal de zionistische beweging daar ook over nagedacht hebben en met religieuze leiders ‘afspraken’ (omkoping?) hebben gemaakt.

  Ik pik er zo even een artikel uit en hoop dat dit verhaal helemaal en met bronvermelding geplaatst kan worden:

  …..”Bij vaccinproductie zijn verschillende cellijnen in gebruik. De oorsprong van een aantal van deze cellijnen is humaan foetaal weefsel. Het gaat om menselijk embryonaal weefsel, deels door abortus verkregen. Ondanks filtering van deze kweekbodem cellen kunnen onbedoeld residuen van menselijk DNA in het uiteindelijke vaccin terecht komen.

  Voor het kweken van virussen is een levende gastheer (cellen) nodig.

  Voorbeelden van cellijnen in relatie met vaccins in het RVP zijn:

  MRC-59 cellijn (Medical Research Council -5), afgeleid van normaal longweefsel van een 14-weken oud mannelijke foetus door JP Jacobs in september 1966. Abortus vanwege psychiatrische redenen.
  De WI-38 (Wistar Institute-38) menselijke diploïde cellijn afgeleid door L. Hayflick van normale embryonale (3 maanden dracht) longweefsel van het vrouwelijke geslacht. Reden van abortus?
  Vero, oorspronkelijk nier epitheelweefsel van de Afrikaanse groene aap.
  Een eerder gebruikt poliovaccin is jarenlang besmet geweest met apenvirussen waarvan uiteindelijk, 30 jaar later, erkend werd dat ze tumoren hebben veroorzaakt en duidelijk betrokken waren bij tumoren in mensen. Over het Simian virus 40 (SV40) is veel in de medische literatuur te vinden. (red.: ook in het Oops, an error occurred! Code: 20200706155306c90b3eff onder ‘bijwerkingen’
  Bij het kweken van griepvaccins worden bevruchte kippeneieren gebruikt. Eén ei per vaccin!

  Binnen bepaalde geloofsovertuigingen of bij de keuze voor vegetarisch of veganistisch eten kan het gebruik van dierlijke producten in vaccins bezwaarlijk zijn.

  Het gebruik van bewust geaborteerde foetussen roept veel vragen op. Zowel vanuit verschillende geloofsovertuigingen, als ook vanuit ethische overwegingen. Denk hierbij ook aan de kennis en ervaringen van gedragsveranderingen bij personen na orgaandonatie of bloedtransfusies”…. (Bron: nvkp.nl)

  13 likes
 • Mikkel schreef:

  Zo is het! Dat de burgers van de wereld zich moge verenigen in de strijd tegen de satanisten!

  11 likes
 • Bewustzijn schreef:

  Nee, geen logische beredenering mogelijk met de Feiten door de Grasshoppers in de regering.
  De Ants in Afrika zijn wakker aan het worden, ook gerechtelijk gezien omdat het bewijs ontbreekt wie volgt ?
  Hopelijk zal de uitspraak van de rechter morgen in het voordeel zijn van degene die met feiten en cijfers aankomt.
  Niet met veronderstellingen waar onze regering grashoppers vanuit gaan, wat geen toeval kan zijn want het is niet onderbouwd met feiten die ze gewoon niet geven wat logisch zou zijn als je iets wilt onderbouwen waarom je bepaalde maatregelen treft..
  Net als het nieuwe normaal wat abnormaal is, je moet normaal gaan vinden dat abnormaal normaal moet zijn ?!
  Als er geen gerechtigheid komt dan zal er gebeuren wat er in de animatie video gebeurt want mensen pikken het nieuwe abnormaal niet veel langer.

  Erg goed wordt hier de realiteit weergegeven in deze animatie :

  The Grasshopper and The Ant Explain Federalism

  https://www.youtube.com/watch?v=qU4A2ZrllNo

  7 likes
 • Justin schreef:

  Ik denk dat Bill Gates vast zit in de tentakels van de Deep State,die man heeft voor zijn eigen ondergang gezorgd door met die lui in zee te gaan en nu is er geen weg terug meer, haakt hij af dan pakken ze hem en zijn familie..

  5 likes
 • Ron schreef:

  Dr FAUCI de spin in het net en de grootste smeerlap onder de virologen.Wie ging er stalen nemen van de virussen 1000 km van het lab? Viro-logen. Wie roerde er in urine, stront en bloed van die dieren? De viro-logen. Wie kwam lezingen geven op TV en in universiteiten en andere media? De viro-logen. Wie vertelde op de TV dat als ze besmet waren dat ze vrijwillig in quarantaine gaan? een Chinese viro-loog. Wie zet de WHO onder druk? De Chinezen. Deze dieren leven al duizenden jaren samen met de mens. Pas nadat viro-logen ermee begonnen is het zover gekomen. Wie of wat is Bill Gates ? Hij is geen dokter, geen professor, geen epidemioloog, geen viroloog doch een simpele zakenman, een zeer sluwe handelsman die geen middel schuwt zich over de ruggen en ten koste de gezondheid van anderen zich buitensporig te verrijken en zijn macht al kwijlend te vergroten. Waarom laten mensen wereldwijd zich vol spuiten door producten van deze sluwe gifmenger, waarom dulden wij nog dat de door ons gekozen regeringsleiders de adviezen volgen van de organisatie van deze oplichter, deze meedogenloze crimineel ? Wie gelooft dit soort schuim der aarde nog ?Iedere epidemie de laatste decennia is gestart in een labo veroorzaakt door experts die de wereld rondtrekken om te roeren in stront, urine en bloed van dieren waarmee de mens al generaties lang mee samenleeft. Door het transport uit zijn natuurlijke omgeving maakt dat de natuurlijke weerstand van de mens wegvalt. De Engelsen brachten ook dekens met pokken besmet naar de indianen om hen uit te roeien.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.

  3 likes
 • Justin schreef:

  Deze arts behandelde Covid patiënten met een astma medicijn d.m.v een verdamper, al na 1 behandeling stukken beter en na een aantal dagen genezen,het gaat om de steroïden die direct daar komen waar het moet zijn in de longen.

  https://www.youtube.com/watch?v=9rOWimohfXs

  3 likes
 • hans schreef:

  Tja, het is nogal simpel. De mens bevolkt de aarde. En niet zo’n beetje ook. Met name ook in Afrika. Dat gaan we als mensheid niet volhouden. En dat weet die sukkel Farrakhan ook. Dus minder mensen is een noodzaak. Maar zeggen dat mensen niet meer dan 1 kind mogen krijgen is politieke zelfmoord. Opleiding helpt ook niet. Hoog opgeleiden in ons eigen landje houden er ook vaak 3 nazaatjes op na. Zelf de Oranjes grossieren in nazaten. Bovendien is de meerderheid der mensheid behept met een laag IQ. Valt niks aan op te leiden. Dus? Een virusje verspreiden? Lost de zaak ook niet op. Tijdelijk wellicht. Dus wie weet knalt er morgen een brok puin uit de ruimte op onze aarde. Als het groot genoeg is, is het probleem over. Of een gammaburstje van een verre ster. Ook einde verhaal. In 2040 ben ik er niet meer. Hoop ik. En dus zal het me allemaal worst wezen.

  1 likes
 • D3bb schreef:

  Louis Farrakhan is nog nooit eerlijk geweest en is net zo kwaadaardig als een Bill Gates. Dit spreekt hij gewoon uit zodat hij de blanke weer de schuld kan geven.

  1 likes
 • Fred schreef:

  onvoorstelbaar dat dit vieze gedram van deze onmensen nog steeds een podium krijgt.de presstitutes (pershoeren)zijn verachtelijk.ik geloof ze nooit(meer)
  het is toch al meerdere malen bewezen dat in geval van een griep,want dat is corona,er genoeg alternatieven zijn .

  0 likes
 • x

  Check Also

  berlijn

  Berlijn: wat de mainstream media je niet vertellen over het massaprotest

  Dit was het beeld in Berlijn, waar ...

  coronavaccin

  Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS

  AstraZeneca is in de meeste landen beschermd ...

  >