Mens en DierCorona

Oostenrijkse politicus laat zien dat cola positief test op corona: ‘Ongelooflijk’

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politicus Michael Schnedlitz (FPÖ) heeft tijdens een vurige speech in het Oostenrijkse lagerhuis afgerekend met het coronabeleid van de overheid. De ‘veel te dure’ coronatesten zijn hem een doorn in het oog. Terwijl zijn collega’s toekeken, toonde Schnedlitz aan dat de coronasneltest positief uitslaat bij een druppel cola.

In het eerste gedeelte van zijn speech besprenkelde de politicus de test met cola. Na 5 minuten kreeg hij de uitslag: de cola was besmet met corona. Schnedlitz zei dat de overheid dezelfde test gebruikt om massaal te testen. Hij wees erop dat de test extreem onbetrouwbaar is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Geit en papaja

John Joseph Pombe Magufuli, de president van Tanzania, beweerde in mei een soortgelijk experiment te hebben uitgevoerd. De chemicus liet een papaja en geit testen op het coronavirus. De uitslag was positief. Magufuli sloot de testlaboratoria en stelde een onderzoek in. Afrika is minder hard getroffen door het coronavirus dan de rest van de wereld. Volgens de Oostenrijkse weekkrant Wochenblick is de reden daarvan dat de meeste Afrikaanse landen niet meegaan in de paniek.

Factcheckers ‘not amused’

De zogenaamde ‘factcheckers’ openden de aanval op Magufuli. Ze vonden ‘geen bewijs’ voor zijn beweringen, alhoewel Reuters erover had bericht. Ze zullen ongetwijfeld proberen om ook Michael Schnedlitz zwart te maken.

Bekijk het experiment hieronder:

[Wochenblick]

4.7 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realistic
Realistic
3 jaren geleden

Oh jee… Alle cola uit de schappen….. Next.

Edward
Edward
3 jaren geleden

Kijk ze zitten met die mondkapjes, de zwendelaars, de misdadigers. Het is overal dezelfde wereldwijde waanzin. Geweldige speech weer !

Ana
Ana
3 jaren geleden

Testen moet stoppen, het hele beleid moet op de schop, de regeringen moeten achter de tralies en dienen alle onkosten zelf terug te betalen, alle andere die schuldig zijn idem dito. Dan een nieuwe regering en ons leven weer terug naar normaal met een menselijk beleid en ieder land zijn soevereiniteit terug!!!!

Karel V
Karel V
3 jaren geleden

Nooit gedacht dat ik blij zou worden van de fpo.
Wat een wereld

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x