Mens en DierCorona

Oostenrijkse politicus laat zien dat cola positief test op corona: ‘Ongelooflijk’

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politicus Michael Schnedlitz (FPÖ) heeft tijdens een vurige speech in het Oostenrijkse lagerhuis afgerekend met het coronabeleid van de overheid. De ‘veel te dure’ coronatesten zijn hem een doorn in het oog. Terwijl zijn collega’s toekeken, toonde Schnedlitz aan dat de coronasneltest positief uitslaat bij een druppel cola.

In het eerste gedeelte van zijn speech besprenkelde de politicus de test met cola. Na 5 minuten kreeg hij de uitslag: de cola was besmet met corona. Schnedlitz zei dat de overheid dezelfde test gebruikt om massaal te testen. Hij wees erop dat de test extreem onbetrouwbaar is.

Geit en papaja

John Joseph Pombe Magufuli, de president van Tanzania, beweerde in mei een soortgelijk experiment te hebben uitgevoerd. De chemicus liet een papaja en geit testen op het coronavirus. De uitslag was positief. Magufuli sloot de testlaboratoria en stelde een onderzoek in. Afrika is minder hard getroffen door het coronavirus dan de rest van de wereld. Volgens de Oostenrijkse weekkrant Wochenblick is de reden daarvan dat de meeste Afrikaanse landen niet meegaan in de paniek.

Factcheckers ‘not amused’

De zogenaamde ‘factcheckers’ openden de aanval op Magufuli. Ze vonden ‘geen bewijs’ voor zijn beweringen, alhoewel Reuters erover had bericht. Ze zullen ongetwijfeld proberen om ook Michael Schnedlitz zwart te maken.

Bekijk het experiment hieronder:

[Wochenblick]

4.7 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realistic
Realistic
2 jaren geleden

Oh jee… Alle cola uit de schappen….. Next.

Edward
Edward
2 jaren geleden

Kijk ze zitten met die mondkapjes, de zwendelaars, de misdadigers. Het is overal dezelfde wereldwijde waanzin. Geweldige speech weer !

Ana
Ana
2 jaren geleden

Testen moet stoppen, het hele beleid moet op de schop, de regeringen moeten achter de tralies en dienen alle onkosten zelf terug te betalen, alle andere die schuldig zijn idem dito. Dan een nieuwe regering en ons leven weer terug naar normaal met een menselijk beleid en ieder land zijn soevereiniteit terug!!!!

Karel V
Karel V
2 jaren geleden

Nooit gedacht dat ik blij zou worden van de fpo.
Wat een wereld

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x