Mens en Dier

Professor Bob de Wit: ‘De elite heeft maar één vijand en dat is een verenigd volk’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De elite heeft maar één vijand. Dat is een verenigd volk. Dus wat zij doen, is zorgen dat wij niet verenigen. Heel veel maatregelen en met name ook de inconsequentie van die maatregelen – er zit geen enkele logica in, de ene keer gaan ze versoepelen en dan weer verstrakken – zijn juist bedoeld om ervoor te zorgen dat het volk niet verenigt, zei professor Bob de Wit in de podcast The Trueman Show van Jorn Luka.

Sommige mensen worden er heel boos over, anderen worden er heel bang voor, en die gaan zich niet verenigen, benadrukte De Wit. “Dus daar moet je gewoon niet aan toegeven.”

Maatschappelijke revolutie

De professor zei bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie te verwachten dat er een maatschappelijke revolutie aankomt. “Bij elke revolutie of maatschappijverandering in het verleden is er sprake geweest van een zogenoemde lont in het kruitvat. Op deze manier zie ik de coronacrisis ook,” zei hij.

Volgens De Wit zijn er twee mogelijke scenario’s. Het eerste scenario: de grote bedrijven en ngo’s van de VN gaan het beleid bepalen. Dit scenario noemt de professor de Elite Reset. Dit verwijst naar het initiatief van het World Economic Forum, genaamd The Great Reset, en kan verklaren waarom het beleid ten aanzien van de coronacrisis in verschillende landen sterk op elkaar lijkt.

Verenigen op internationaal niveau

Het tweede scenario: er wordt gekozen voor een andere vorm van politiek, waarbij de macht in handen is van de burgers.

“Het is in de geschiedenis altijd zo geweest dat wanneer er sprake is van een te groot verschil tussen de bevolking en de elite, er maatschappelijke onrust ontstaat. Die zie ik nu ook ontstaan,” aldus De Wit. “Al een aantal jaar zie ik de macht verschuiven naar grote bedrijven en ngo’s. Tenzij burgers zich verenigen op internationaal niveau, bewegen we ons in de richting van scenario één.”

4.6 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

En daarom doet het totalitaire regiem haar stinkende best om ons te isoleren zodat een heterogene geatomiseerde samenleving wordt gekweekt waarbij de rusteloze individuen loyaal zullen zijn aan de totalitaire beweging.

Hannah Arendt – Totalitarisme (1951).

Chris
Chris
1 jaar geleden

Dit is wat al jaren aan se gang is. Verdeel en heers.

Anoniem
Anoniem
1 jaar geleden

Bedankt voor alle fantastische stukken die worden geschreven. Ik deel alles op facebook om mensen hiermee wakker te maken. Top!

Marianna
Marianna
1 jaar geleden

deze verdeel en heers tactiek werkt inderdaad prima, zoals we nu meemaken.
hoe kun je dit veranderen?, ik zal me niet aansluiten bij de groep die achter de maatregelen aan loopt.
Dan zou ik mijn verstand en 72 jaar levenservaring aan de kant moeten zette.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x