Homepagina » Binnenland » Horecaondernemer roept op tot rebellie: ‘Er is geen tweede golf, die wordt gecreëerd’
horecaondernemer
Foto: Eerste dag dat de terrassen weer open mochten in Den Haag (Smiley.toerist CC BY-SA 4.0)

Horecaondernemer roept op tot rebellie: ‘Er is geen tweede golf, die wordt gecreëerd’

Horecaondernemer Nadia Denise Duinker deed een oproep tot meer rebellie vanuit de horeca, die zich online als een olievlek heeft verspreid. Veel horecaondernemers zitten in zo’n kwetsbare positie dat velen wel in verzet willen komen, maar niet durven. De angst voor boetes, sluiting en het kwijtraken van vergunningen is groot, zegt ze. Duinker laat weten dat er nu gezocht wordt naar een collectieve vorm van verzet, ondersteund door juristen.

Voor haar is de maat vol. “Gaan we met degenen die het weten uit te zingen, wachten tot maart? Tot we deze zogenaamde volksvertegenwoordigers kunnen wegstemmen, die ons schulden in onze schoot werpen en ons langzaam dood laten bloeden? Of gaan we rebelleren?” vraagt ze.

“We hebben genoeg geduld getoond, solidariteit en begrip getoond, maar van mijn begrip is inmiddels niks meer over. Er is geen tweede golf, die wordt gecreëerd. En meer besmettingen? Wat zegt dat? We testen met onbetrouwbare PCR-tests en ons kabinet stemt schaamteloos een motie weg om hier gedegen onafhankelijk onderzoek naar te doen. Dit beleid is ongefundeerd, willekeurig en onrechtvaardig. Ik vind het de hoogste tijd om echt weerstand te bieden.”

Dit is niet voor dit virus, het is voor andere doeleinden

Ook horecaondernemer Michael van der Winden deed op Facebook een oproep. Hij zegt dat de horeca kapot gaat aan de coronamaatregelen. “We doen er alles aan en nog word je gepakt op een kleinigheidje.”

“Hou je hart vast, want er gaat nog veel meer rottigheid aan komen met deze overheid,” zegt Van der Winden in een emotionele video. “Dit is niet voor dit virus, het is voor andere doeleinden.”

Kamerlid Wybren van Haga deelde zijn noodkreet:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
August Piccard
August Piccard
1 maand geleden

Ik vind het frapant dat wanneer een bank zogezegd “het moeilijk krijgt” daar miljoenen ingepompt worden. Terwijl een aanzienlijke hoeveelheid ondernemers liggen te spartelen er gewoon verder gefactureerd, belast en beboet wordt! Dit laatste alleen al, “beboeten,” krijgt mijn nekhaar recht.

Dus “laten we samen het virus bestrijden” Yeeey! maar als je de regeltjes niet volgt, dan rekenen we je daarvoor geld aan…? what the actual …

Joke
Joke
Reactie op  August Piccard
1 maand geleden

groot gelijk.al een paar keer heb ik dat geschreven in kranten en op facebook,gewoon open gooien en boetes niet betalen met z,n allen.ze zijn bezig slaafjes te maken van iedereen.diklke vinger voor ze !

Joris
Joris
1 maand geleden

Crisislab, Radboud Universiteit Nijmegen:
buiten is er geen verhoogd risico op besmetting met Corona.

citaat pag 63:
‘Betekenis buiten-en binnenevenementen
Uit het bovenstaande leiden wij af dat:

•Voor binnenevenementen zal ventilatie helpen om het risico te beperken, al dan niet in combinatie met toepassingen die werken op basis van UV-straling.

•Slechts ter herinnering: voor buitenevenementen is de kans op besmetting al voldoende klein en zien we in de literatuur geen harde aanwijzingen dat bepaalde maatregelen aantoonbaar effectief zouden zijn om transmissie van virus nog verder te beperken.’

Auteurs
prof. dr. Ira Helsloot
dr. Jelle Groenendaal
Jacco VisMSc.
https://crisislab.nl/wordpress/wp-content/uploads/Wat-is-er-bekend-over-corona-def-24-8-2020.pdf

Joris
Joris
Reactie op  Joris
1 maand geleden

Wil iedereen in de horeca dit aan zijn baas tonen? Op een dag ligt het dan bij de regering, ondersteund door alle mensen in de horeca.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Joris
1 maand geleden

Heel leuk Joris. Echter, de mensen hebben meer aan de wetenschap dat het virus aan het eind van de negentiende eeuw is ontstaan uit wetenschappelijk bedrog. De virusleugen moet de wereld uit! Dat is de kern. Daarover horen wij helaas ook niemand van alle aanwezige halve garen in de Tweede Kamer. Het gaat nog altijd met recht over een ‘tekenfilm virus’. Waarvan akte.

Arnoud
Arnoud
1 maand geleden

En zo is het, ben blij dat er is wat beweging komt.

limalo
limalo
Reactie op  Arnoud
1 maand geleden

dank zij de weed wordt men veel bewuster van wat er zich allemaal afspeelt rondom ons

Petrus
Petrus
1 maand geleden

Ik wens de Horeca veel succes.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
1 maand geleden

In goed en duidelijk Nederlands nog één keer vermeld:

We worden verneukt waar we bij staan!

Hoe lang laten we deze zichzelfnoemende regeringsploeg hun zogenaamde werk nog doen??

Waarheid is door deze ploeg corrupte volksvertegenwoordigers niet te verwachten en optreden tegen een nog corrupter kabinet wordt niet gedaan. De verbale uitingen zijn een heel dun doekje voor het bloeden, maar dit bloeden is voor de meeste Nederlanders over en uit!!!

Een rebellie zal het gevolg zijn van een kabinet/regeringsploeg dat de Nederlanders denkt in de pas te kunnen laten lopen o.b.v. verkondigde leugens. Maar wij houden onze ‘BEK’ niet dicht. Het geduld is op/teneinde!!!

Dani
Dani
Reactie op  Harrie H. Braam
1 maand geleden

Dat je hierop nog duimpjes naar beneden krijgt.

De trollen, want onwetend kan je het toch niet meer noemen en die kennelijk allen nog gek op Merie Servaas zijn moeten hun duimpjes eens gaan onderbouwen, echt, wat dapper…

Sjazon
Sjazon
1 maand geleden

De overheid is dronken. Komt door de horeca.

Elise
Elise
Reactie op  Sjazon
1 maand geleden

yep, teveel corona geslikt.

Tony
Tony
Reactie op  Sjazon
1 maand geleden

De overheid gelooft ook in zijn eigen sprookje.

Matt
Matt
Reactie op  Sjazon
1 maand geleden

Sjazon,
Door het drinken van een corona biertje?

Jan
Jan
1 maand geleden

Wybren van Haga is van het ergste soort. Zulke types moeten de dwarsdenkers afvangen en daar zijn er onnoemelijk veel van helaas. Ook hij houdt de Pasteur leugen in stand en het ergste is dat hij dat weet. Rottiger dan alle andere kamerleden. Het is juist de bedoeling dat er grote ophef, weerstand en rebbelie komt. Dit wordt haarfijn in ‘hun’ goede richting gestuurd: met dus altijd de Pasteur-leugen als waarheid er boven hangend. Zo kunnen ze altijd weer keihard terugslaan en mensen verward en nog steeds onwetend achterlatend

Eelke Piers
Eelke Piers
1 maand geleden

Het Coronavirus heeft duidelijk de hersenen van de regering en Kamers aangetast

Tony
Tony
Reactie op  Eelke Piers
1 maand geleden

Hoe kan dat nou als je die van huis uit al niet hebt. Het was een zooitje en het is alleen maar erger geworden.

limalo
limalo
1 maand geleden

het motto luidt , vertel hen dit zo dikwijls mogelijk tot zij eraan gaan geloven, een praktijk uit de nazi tijd.

remi
remi
1 maand geleden

we moeten onze eigen regionale mini economie ‘en in het land gaan creëren, dit is al eens eerder gedaan de Bristol pond hete dat toen, zoiets dergelijks.
want reken maar dat het spel van de overheid nog niet is uitgespeeld, want straks komt dan de geplande recessie, door corona! met voedsel tekorten enz.
en het is dan voor ons en iedereen heel simpel, als mad max de pluris uitbreekt, wordt iedereen zijn strot door gesneden, als we afhankelijk blijven van dit (over) de (heid)enen stelsel.
gewoon uitspelen dit monotheïstisch stelsel, denk na om afhankelijk te zijn van één door en door corrupt bestel , en daar dan niks tegen over te zetten is eigenlijk ronduit achterlijk, uiteindelijk kan dat goed door het volk te controleren regionaal systeem dan het oude bestel vervangen, en gaan we een nieuw tijdperk in.
of je krijgt straks een XNA synthetisch DNA spuitje voor een niet bestaand virus, wat gewoon een 2 jaarlijkse schoonmaak is van het lichaam.
zodat we net als in de planten wereld van monsanto, we onvruchtbaar geen worden en zwak in ons gestel omdat we in GMO gaan veranderen.

x

Check Also

griep

Is griep corona geworden? Wereldwijd 98% minder griepgevallen

Jaarlijks sterven er een paar duizend Nederlanders ...

coronamaatregelen

Medici tegen mondkapjes en andere coronamaatregelen

Een gastbijdrage van Karel Beckman. Voorstanders van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x