Paranormaal

Britse vrouw genezen door geest

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit North Walsham in het Engelse graafschap Norfolk werd naar eigen zeggen tijdens een vakantie genezen door een geestverschijning.

Diane Berthelot voelde zich al enkele maanden ziek nadat haar galblaas was weggehaald. Ze nam antibiotica tegen een infectie.

Ze bezocht de plaats Worstead in het graafschap Norfolk en besloot in een lokale kerk beschutting te zoeken tegen de warmte. Op een bank bad ze voor spoedig herstel terwijl haar man Peter en zoon David door de lege kerk wandelden en foto’s maakten.

Verbazing

Berthelot kreeg overal tintelingen en voelde zich ‘warm en comfortabel’. Toen ze zich beter voelde verliet het gezin de kerk weer. Pas zes maanden later werd weer over het kerkbezoek gesproken, toen de foto’s waren ontwikkeld.

Op onderstaande foto is te zien hoe achter Berthelot een vrouw zat die lichte, ouderwetse kleding droeg. “Toen we de witte figuur achter me zagen zitten, viel onze mond open van verbazing,” zei Berthelot. “Mijn voeten begonnen te tintelen. Uiteindelijk voelde ik tintelingen over mijn hele lichaam. Het was een fijn gevoel.”

Haar man voegde toe dat hij niemand achter haar had zien zitten op het moment dat hij de foto nam. “Op de foto zie je toch duidelijk iemand zitten,” zei hij. “Het is ongelooflijk.”

Britse vrouw genezen door geest

Het jaar erop bezocht het gezin de kerk opnieuw. Een lokale dominee wist te vertellen dat de geestverschijning volgens een legende een genezer was die verscheen op het moment dat er ziekte was.

De 82-jarige Berthelot stelt dat haar contact met de geest een positieve invloed heeft gehad op haar gezondheid en welzijn. “Ik geloof zeker in geesten,” zei ze. Nog altijd voelt ze tintelingen als ze naar de foto kijkt, die op zaterdag 2 augustus 1975 is genomen.

Bron: Express.co.uk Foto: Peter Berthelot

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
healing Gost...
healing Gost...
8 jaren geleden

Worstead in het graafschap Norfolk… , +/- 200 km n/o van Londen…let,s go and check this out. Zal het kerkje nog bestaan..?(2 aug.1975). En is de healing gost nog aanwezig…?

Buddy
Buddy
8 jaren geleden

Mooi en kippevel…

Wesley
Wesley
8 jaren geleden

Galblaas verwijderd
antibiotica

Maar deze mevrouw is niet genezen door de dokter die haar galblaas verwijderd heeft en haar antibiotica heeft gegeven maar door een geest…….

En het mooie is, daar kwam ze pas 6 maanden na de wonderbaarlijke genezing achter toen ze toevallig de foto’s bekeek

Leentje
Leentje
8 jaren geleden

[quote name=”healing Gost…”]Worstead in het graafschap Norfolk… , +/- 200 km n/o van Londen…let,s go and check this out. Zal het kerkje nog bestaan..?(2 aug.1975). En is de healing gost nog aanwezig…?[/quote]

Oh ja, ik wil er ook graag naartoe, maar ik geraak er niet met mijn ontstoken darmen (Crohn-dis.) en nu nog de brandende ‘zona’ erbij…. ik ben goed voor maaaanden pijnlijke slapeloze nachten met die twee aandoeningen samen, en ’t is pas begonnen. Een mirakel is zeer welkom!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x