Homepagina » Paranormaal » Britse vrouw genezen door geest
Britse vrouw genezen door geest

Britse vrouw genezen door geest

Een vrouw uit North Walsham in het Engelse graafschap Norfolk werd naar eigen zeggen tijdens een vakantie genezen door een geestverschijning.

Diane Berthelot voelde zich al enkele maanden ziek nadat haar galblaas was weggehaald. Ze nam antibiotica tegen een infectie.

Ze bezocht de plaats Worstead in het graafschap Norfolk en besloot in een lokale kerk beschutting te zoeken tegen de warmte. Op een bank bad ze voor spoedig herstel terwijl haar man Peter en zoon David door de lege kerk wandelden en foto’s maakten.

Verbazing

Berthelot kreeg overal tintelingen en voelde zich ‘warm en comfortabel’. Toen ze zich beter voelde verliet het gezin de kerk weer. Pas zes maanden later werd weer over het kerkbezoek gesproken, toen de foto’s waren ontwikkeld.

Op onderstaande foto is te zien hoe achter Berthelot een vrouw zat die lichte, ouderwetse kleding droeg. “Toen we de witte figuur achter me zagen zitten, viel onze mond open van verbazing,” zei Berthelot. “Mijn voeten begonnen te tintelen. Uiteindelijk voelde ik tintelingen over mijn hele lichaam. Het was een fijn gevoel.”

Haar man voegde toe dat hij niemand achter haar had zien zitten op het moment dat hij de foto nam. “Op de foto zie je toch duidelijk iemand zitten,” zei hij. “Het is ongelooflijk.”

Britse vrouw genezen door geest

Het jaar erop bezocht het gezin de kerk opnieuw. Een lokale dominee wist te vertellen dat de geestverschijning volgens een legende een genezer was die verscheen op het moment dat er ziekte was.

De 82-jarige Berthelot stelt dat haar contact met de geest een positieve invloed heeft gehad op haar gezondheid en welzijn. “Ik geloof zeker in geesten,” zei ze. Nog altijd voelt ze tintelingen als ze naar de foto kijkt, die op zaterdag 2 augustus 1975 is genomen.

Bron: Express.co.uk Foto: Peter Berthelot

Gerelateerd:

 Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Worstead in het graafschap Norfolk… , +/- 200 km n/o van Londen…let,s go and check this out. Zal het kerkje nog bestaan..?(2 aug.1975). En is de healing gost nog aanwezig…?

  0 likes
 2. Mooi en kippevel…

  0 likes
 3. Galblaas verwijderd
  antibiotica

  Maar deze mevrouw is niet genezen door de dokter die haar galblaas verwijderd heeft en haar antibiotica heeft gegeven maar door een geest…….

  En het mooie is, daar kwam ze pas 6 maanden na de wonderbaarlijke genezing achter toen ze toevallig de foto’s bekeek

  0 likes
 4. [quote name=”healing Gost…”]Worstead in het graafschap Norfolk… , +/- 200 km n/o van Londen…let,s go and check this out. Zal het kerkje nog bestaan..?(2 aug.1975). En is de healing gost nog aanwezig…?[/quote]

  Oh ja, ik wil er ook graag naartoe, maar ik geraak er niet met mijn ontstoken darmen (Crohn-dis.) en nu nog de brandende ‘zona’ erbij…. ik ben goed voor maaaanden pijnlijke slapeloze nachten met die twee aandoeningen samen, en ‘t is pas begonnen. Een mirakel is zeer welkom!

  0 likes
 5. [quote name=”Leentje”][quote name=”healing Gost…”]Worstead in het graafschap Norfolk… , +/- 200 km n/o van Londen…let,s go and check this out. Zal het kerkje nog bestaan..?(2 aug.1975). En is de healing gost nog aanwezig…?[/quote]

  Oh ja, ik wil er ook graag naartoe, maar ik geraak er niet met mijn ontstoken darmen (Crohn-dis.) en nu nog de brandende ‘zona’ erbij…. ik ben goed voor maaaanden pijnlijke slapeloze nachten met die twee aandoeningen samen, en ‘t is pas begonnen. Een mirakel is zeer welkom![/quote]

  Ja dat is vervelend. Gek dat zo’n geest dan niet even bij jou langs kan komen, kleine moeite toch? Of zou het betekenen dat dit het zoveelste onzinverhaal is, om zieltjes voor de kerk te winnen?

  0 likes
 6. Leentje probeer er eens naar toe te aan dan weet je het gelijk zeker ! Probeer niet cynisch te zien ga en kijk …… Als het kerkje niet meer bestaat is zij….. er misschien nog wel in de buurt toch ?

  0 likes
 7. Raar hè? Die entiteit zit niet achter haar. Als je goed kijk zit ‘het’ rechtsACHTER van haar en zij linksVOOR! Dus die whateveritwas/is kan haar toch niet zo geheeld hebben? Anders zou hij schuin naar links bewegen om haar überhaupt vast te houden. Zie trouwens ook dat het ‘iets’ in het zonlicht zit, dus het ‘iets’ kan ook een zonlicht-weerkaatsing zijn van hetgene wat er achter haar op het bankje staat.

  0 likes
 8. Er is meer tussen hemel en aarde.
  Daar ben ik van overtuigt. Deze foto staat iets op, maar het is wat te onduidelijk, vindt ik, om er iets uit te kunnen halen. Er zijn echter ook andere foto’ s van andere mensen, die duidelijker zijn en duidelijke menselijke gestalten op te zien zijn.
  Zelf heb ik ooit op een kerkhof ook eens een foto gemaakt, waar ook een gezicht op te zien is. En tijdens een natuurwandeling op de heide ook zo’ n foto kunnen maken. Ikzelf sluit dus helemaal niks uit, maar ben wat voorzichtig met e.v.t. conclusie’ s te trekken hierover.

  0 likes
 9. Een aparte manier om de ziekte van je vrouw vast te leggen. Het zou nooit in mij opkomen op dat moment een foto te maken.

  Ik heb dus mijn twijfels over dit verhaal.

  Aan de andere kant maak ik zelf genoeg mee om het ook te geloven.
  Niet lang geleden werd ik tijdens mijn slaap gestoord omdat er iets aan mijn benen zat. Terwijl ik mijn ogen nog dicht had, dacht ik: Wat is dit nu weer?. in mijn hoofd kreeg ik het antwoordt dat ik me geen zorgen moest maken en het een heling was. Tegelijkertijd kreeg ik ook het gevoel van boosheid, haat wat het vorige tegensprak.
  Dus ik deed mijn ogen open en zag dat er een zwarte gedaante op de deur zat in een spiderman positie die het geheel aanschouwde en in het geheel niet blij was.

  De ultieme sluitspier beproeving 😛

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Steeds meer professoren en wetenschappers ontslagen om klimaatkritiek. Waar gaat het naartoe?

Steeds meer professoren en wetenschappers ontslagen om klimaatkritiek. Waar gaat het naartoe?

Deze maand is het precies 10 jaar ...

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Een Amerikaanse waakhond heeft de kosten van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.