Homepagina » Paranormaal » Britse vrouw genezen door geest
Britse vrouw genezen door geest

Britse vrouw genezen door geest

Een vrouw uit North Walsham in het Engelse graafschap Norfolk werd naar eigen zeggen tijdens een vakantie genezen door een geestverschijning.

Diane Berthelot voelde zich al enkele maanden ziek nadat haar galblaas was weggehaald. Ze nam antibiotica tegen een infectie.

Ze bezocht de plaats Worstead in het graafschap Norfolk en besloot in een lokale kerk beschutting te zoeken tegen de warmte. Op een bank bad ze voor spoedig herstel terwijl haar man Peter en zoon David door de lege kerk wandelden en foto’s maakten.

Verbazing

Berthelot kreeg overal tintelingen en voelde zich ‘warm en comfortabel’. Toen ze zich beter voelde verliet het gezin de kerk weer. Pas zes maanden later werd weer over het kerkbezoek gesproken, toen de foto’s waren ontwikkeld.

Op onderstaande foto is te zien hoe achter Berthelot een vrouw zat die lichte, ouderwetse kleding droeg. “Toen we de witte figuur achter me zagen zitten, viel onze mond open van verbazing,” zei Berthelot. “Mijn voeten begonnen te tintelen. Uiteindelijk voelde ik tintelingen over mijn hele lichaam. Het was een fijn gevoel.”

Haar man voegde toe dat hij niemand achter haar had zien zitten op het moment dat hij de foto nam. “Op de foto zie je toch duidelijk iemand zitten,” zei hij. “Het is ongelooflijk.”

Britse vrouw genezen door geest

Het jaar erop bezocht het gezin de kerk opnieuw. Een lokale dominee wist te vertellen dat de geestverschijning volgens een legende een genezer was die verscheen op het moment dat er ziekte was.

De 82-jarige Berthelot stelt dat haar contact met de geest een positieve invloed heeft gehad op haar gezondheid en welzijn. “Ik geloof zeker in geesten,” zei ze. Nog altijd voelt ze tintelingen als ze naar de foto kijkt, die op zaterdag 2 augustus 1975 is genomen.

Bron: Express.co.uk Foto: Peter Berthelot

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • healing Gost... schreef:

  Worstead in het graafschap Norfolk… , +/- 200 km n/o van Londen…let,s go and check this out. Zal het kerkje nog bestaan..?(2 aug.1975). En is de healing gost nog aanwezig…?

  0 likes
 • Buddy schreef:

  Mooi en kippevel…

  0 likes
 • Wesley schreef:

  Galblaas verwijderd
  antibiotica

  Maar deze mevrouw is niet genezen door de dokter die haar galblaas verwijderd heeft en haar antibiotica heeft gegeven maar door een geest…….

  En het mooie is, daar kwam ze pas 6 maanden na de wonderbaarlijke genezing achter toen ze toevallig de foto’s bekeek

  0 likes
 • Leentje schreef:

  [quote name=”healing Gost…”]Worstead in het graafschap Norfolk… , +/- 200 km n/o van Londen…let,s go and check this out. Zal het kerkje nog bestaan..?(2 aug.1975). En is de healing gost nog aanwezig…?[/quote]

  Oh ja, ik wil er ook graag naartoe, maar ik geraak er niet met mijn ontstoken darmen (Crohn-dis.) en nu nog de brandende ‘zona’ erbij…. ik ben goed voor maaaanden pijnlijke slapeloze nachten met die twee aandoeningen samen, en ‘t is pas begonnen. Een mirakel is zeer welkom!

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Leentje”][quote name=”healing Gost…”]Worstead in het graafschap Norfolk… , +/- 200 km n/o van Londen…let,s go and check this out. Zal het kerkje nog bestaan..?(2 aug.1975). En is de healing gost nog aanwezig…?[/quote]

  Oh ja, ik wil er ook graag naartoe, maar ik geraak er niet met mijn ontstoken darmen (Crohn-dis.) en nu nog de brandende ‘zona’ erbij…. ik ben goed voor maaaanden pijnlijke slapeloze nachten met die twee aandoeningen samen, en ‘t is pas begonnen. Een mirakel is zeer welkom![/quote]

  Ja dat is vervelend. Gek dat zo’n geest dan niet even bij jou langs kan komen, kleine moeite toch? Of zou het betekenen dat dit het zoveelste onzinverhaal is, om zieltjes voor de kerk te winnen?

  0 likes
 • pietje schreef:

  Leentje probeer er eens naar toe te aan dan weet je het gelijk zeker ! Probeer niet cynisch te zien ga en kijk …… Als het kerkje niet meer bestaat is zij….. er misschien nog wel in de buurt toch ?

  0 likes
 • Nibber schreef:

  Raar hè? Die entiteit zit niet achter haar. Als je goed kijk zit ‘het’ rechtsACHTER van haar en zij linksVOOR! Dus die whateveritwas/is kan haar toch niet zo geheeld hebben? Anders zou hij schuin naar links bewegen om haar überhaupt vast te houden. Zie trouwens ook dat het ‘iets’ in het zonlicht zit, dus het ‘iets’ kan ook een zonlicht-weerkaatsing zijn van hetgene wat er achter haar op het bankje staat.

  0 likes
 • Peter II schreef:

  Er is meer tussen hemel en aarde.
  Daar ben ik van overtuigt. Deze foto staat iets op, maar het is wat te onduidelijk, vindt ik, om er iets uit te kunnen halen. Er zijn echter ook andere foto’ s van andere mensen, die duidelijker zijn en duidelijke menselijke gestalten op te zien zijn.
  Zelf heb ik ooit op een kerkhof ook eens een foto gemaakt, waar ook een gezicht op te zien is. En tijdens een natuurwandeling op de heide ook zo’ n foto kunnen maken. Ikzelf sluit dus helemaal niks uit, maar ben wat voorzichtig met e.v.t. conclusie’ s te trekken hierover.

  0 likes
 • scalmer schreef:

  Een aparte manier om de ziekte van je vrouw vast te leggen. Het zou nooit in mij opkomen op dat moment een foto te maken.

  Ik heb dus mijn twijfels over dit verhaal.

  Aan de andere kant maak ik zelf genoeg mee om het ook te geloven.
  Niet lang geleden werd ik tijdens mijn slaap gestoord omdat er iets aan mijn benen zat. Terwijl ik mijn ogen nog dicht had, dacht ik: Wat is dit nu weer?. in mijn hoofd kreeg ik het antwoordt dat ik me geen zorgen moest maken en het een heling was. Tegelijkertijd kreeg ik ook het gevoel van boosheid, haat wat het vorige tegensprak.
  Dus ik deed mijn ogen open en zag dat er een zwarte gedaante op de deur zat in een spiderman positie die het geheel aanschouwde en in het geheel niet blij was.

  De ultieme sluitspier beproeving 😛

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  bill gates

  Bill Gates waarschuwt: Eerste coronavaccin ‘zal niet ideaal zijn’

  We zijn pas beschermd tegen het coronavirus ...

  de jonge

  De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

  Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren ...

  >