Mens en Dier

Voorzitter van de Rockefeller Foundation telt af tot de hel losbarst

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Voorzitter van de Rockefeller Foundation Rajiv Shah heeft op Bloomberg Television gezegd dat de wereld aan de vooravond staat van een ‘enorme voedselcrisis’. In de komende zes maanden kunnen de eerste tekenen zich al aandienen, zei hij.

Volgens Shah zal de verstoorde aanvoer van kunstmest de crisis verergeren. De Rockefeller Foundation heeft herhaaldelijk gepleit voor een reset van de wereldwijde voedselvoorziening. Die moet duurzamer, vindt de organisatie. Ook het World Economic Forum van Klaus Schwab heeft gepleit voor een ‘wereldwijde reset’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Sara Farley, directeur van het Food Initiative van de Rockefeller Foundation, schrijft op de website van het World Economic Forum dat de bevoorradingsketens op de schop moeten. Het WEF maakt de geesten al langer rijp voor het eten van insecten.

Grote reset is in volle gang

De elites zullen de voedselcrisis aangrijpen om de bevoorradingsketens te transformeren. Vlees is alleen nog weggelegd voor de rijken terwijl de rest van de bevolking het moet doen met insecten en bessen. De grote reset is in volle gang, schrijft Zero Hedge.

In de Verenigde Staten zijn de afgelopen weken tientallen voedselverwerkingsfabrieken en opslagplaatsen in vlammen opgegaan. “Wat is hier aan de hand? Het verhaal wordt steeds vreemder: overal in het land vliegen voedselverwerkingsfabrieken in brand,” merkte Tucker Carlson op.

Dit zijn wel heel erg veel ongelukken

“Er gebeuren natuurlijk ongelukken. Maar dit zijn wel heel erg veel ongelukken bij voedselverwerkingsfabrieken op een moment dat de president ons waarschuwt voor voedseltekorten,” vervolgde hij.

Daarbij kan ook worden opgemerkt dat miljardair Bill Gates meer dan 100.000 hectare landbouwgrond verspreid over 18 Amerikaanse staten bezit. Daarmee is hij de grootste private eigenaar van landbouwgrond in de VS.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

160 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Ik vind het altijd erg verdacht als ze zeggen dat er een voedselcrisis komt. Dan voer je wat in je schild. Dat kun je niet weten. Hopelijk worden die misdadigers gauw opgepakt. Die hele elite bestaat uit een familie of 13, dat moet niet moeilijk zijn.

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

We gaan wormen eten.
Is het wellicht beter dat we naar de Oekraïne gaan.
Kanonnenvoer of zoiets.

Juan
Juan
1 jaar geleden

Allemaal met voorbedachte rade.

Angelo
Angelo
1 jaar geleden

Zucht, het is allemaal zo doorzichtig en voorspelbaar. Wat mij betreft kunnen ze gewoon hun demonische plannen openbaar maken, dat net doen of ze van niets weten is gewoon zielig. Maar “elite” jullie hebben op het verkeerde paard gewed, want weet dat er maar 1 straf staat op verraad en genocide.. Stelletje kneuzen.

Back to top button
160
0
We lezen graag je reactie!x