Mens en Dier

Voorzitter van de Rockefeller Foundation telt af tot de hel losbarst

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Voorzitter van de Rockefeller Foundation Rajiv Shah heeft op Bloomberg Television gezegd dat de wereld aan de vooravond staat van een ‘enorme voedselcrisis’. In de komende zes maanden kunnen de eerste tekenen zich al aandienen, zei hij.

Volgens Shah zal de verstoorde aanvoer van kunstmest de crisis verergeren. De Rockefeller Foundation heeft herhaaldelijk gepleit voor een reset van de wereldwijde voedselvoorziening. Die moet duurzamer, vindt de organisatie. Ook het World Economic Forum van Klaus Schwab heeft gepleit voor een ‘wereldwijde reset’.

Sara Farley, directeur van het Food Initiative van de Rockefeller Foundation, schrijft op de website van het World Economic Forum dat de bevoorradingsketens op de schop moeten. Het WEF maakt de geesten al langer rijp voor het eten van insecten.

Grote reset is in volle gang

De elites zullen de voedselcrisis aangrijpen om de bevoorradingsketens te transformeren. Vlees is alleen nog weggelegd voor de rijken terwijl de rest van de bevolking het moet doen met insecten en bessen. De grote reset is in volle gang, schrijft Zero Hedge.

In de Verenigde Staten zijn de afgelopen weken tientallen voedselverwerkingsfabrieken en opslagplaatsen in vlammen opgegaan. “Wat is hier aan de hand? Het verhaal wordt steeds vreemder: overal in het land vliegen voedselverwerkingsfabrieken in brand,” merkte Tucker Carlson op.

Dit zijn wel heel erg veel ongelukken

“Er gebeuren natuurlijk ongelukken. Maar dit zijn wel heel erg veel ongelukken bij voedselverwerkingsfabrieken op een moment dat de president ons waarschuwt voor voedseltekorten,” vervolgde hij.

Daarbij kan ook worden opgemerkt dat miljardair Bill Gates meer dan 100.000 hectare landbouwgrond verspreid over 18 Amerikaanse staten bezit. Daarmee is hij de grootste private eigenaar van landbouwgrond in de VS.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
7 maanden geleden

Ik vind het altijd erg verdacht als ze zeggen dat er een voedselcrisis komt. Dan voer je wat in je schild. Dat kun je niet weten. Hopelijk worden die misdadigers gauw opgepakt. Die hele elite bestaat uit een familie of 13, dat moet niet moeilijk zijn.

Marrob BE
Marrob BE
7 maanden geleden

We gaan wormen eten.
Is het wellicht beter dat we naar de Oekraïne gaan.
Kanonnenvoer of zoiets.

Juan
Juan
7 maanden geleden

Allemaal met voorbedachte rade.

Angelo
Angelo
7 maanden geleden

Zucht, het is allemaal zo doorzichtig en voorspelbaar. Wat mij betreft kunnen ze gewoon hun demonische plannen openbaar maken, dat net doen of ze van niets weten is gewoon zielig. Maar “elite” jullie hebben op het verkeerde paard gewed, want weet dat er maar 1 straf staat op verraad en genocide.. Stelletje kneuzen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

161
0
We lezen graag je reactie!x