Homepagina » Het Complot » Complottheoretici houden hun hart vast: HAARP wordt weer opgestart
Complottheoretici houden hun hart vast: HAARP wordt weer opgestart

Complottheoretici houden hun hart vast: HAARP wordt weer opgestart

Het controversiële High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) ligt sinds 2014 stil. In 2015 nam de Universiteit van Alaska Fairbanks de installatie over van de Amerikaanse luchtmacht.

Lange tijd hebben mensen zich afgevraagd wat wetenschappers van het Amerikaanse ministerie van Defensie er precies uitspookten. Technici bereiden zich momenteel voor op twee missies, die voor februari 2017 gepland staan.

“We willen dat rond februari 60 procent van de antennes operationeel is,” zei hoofdwetenschapper van HAARP Bill Bristow. De experimenten worden uitgevoerd door wetenschappers van de universiteit en het Los Alamos National Laboratory in New Mexico. De experimenten gaan in totaal drie jaar duren.

Star Wars-wapen

“Het leger had specifieke doelen, nu kunnen we ons meer richten op wetenschap,” zei Bristow. De militaire experimenten voedden de controverse rond HAARP. Kort na de opening van de installatie schreef Nick Begich het boek ‘Angels Don’t Play This HAARP’, waarin hij schreef dat de Amerikaanse overheid de beschikking had gekregen over een nieuw ‘Star Wars-wapen’.

“Dit nieuwe systeem manipuleert de omgeving en kan menselijke mentale processen, communicatiesystemen, weerpatronen en migratiepatronen verstoren,” schreef hij. “Het kan ook je gezondheid negatief beïnvloeden”

Krachtigste

De Britse band Muse maakte een album getiteld HAARP. De antennes van het programma werden door de band verwerkt in het decor van de optredens in het Wembley Stadium.

Hoewel het een magneet is voor complottheoretici, vond men HAARP te waardevol om met de grond gelijk te maken. “De HAARP-installatie, die 290 miljoen dollar heeft gekost, is de beste tool om een regio boven de aarde te bestuderen waar we weinig over weten,” zei Bob McCoy van de Universiteit van Alaska Fairbanks. “Van de vier installaties die er zijn – er staan soortgelijke installaties in Noorwegen, Rusland en Puerto Rico – is HAARP de krachtigste.”

[SitNews]


Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Zijn er geen complottheoretici naar de open dag geweest. Dat was natuurlijk de ideale gelegenheid geweest om alles van dichterbij te bekijken i.p.v. vanaf de zijlijn gal spuwen…

  9 likes
  • Maak je geen zorgen hoor, de New Age zegt dat er een Gouden Tijdperk aan zit te komen. Jammer dat ze niet weten dat ze in de val zijn getrapt van de NWO, dezelfde van het oude valse geloof en het nieuw age geloof. Na 3-10 wordt alles anders en gaat het grote festival op aarde beginnen voor hen die graag nog een feestje willen vieren. Ik raad het niemand aan!

   1 likes
 2. “van de vier die er zijn….”?
  Er zijn er meer dan 20 – wereldwijd. Zie: theageofgaia.com, rense.com, geoengineeringwatch.org.

  7 likes
 3. Het wordt weer opgestart, natuurlijk waarschijnlijk is het nooit gesloten.
  Je kunt niets meer geloven ofwel vertrouwen behalve je gevoel en logisch verstand..

  6 likes
 4. De HAARP als toekomstig moordwapen?

  5 likes
 5. Zo blijven jullie ook wat nieuws houden eejh.

  3 likes
 6. Dit werd reeds in het begin van de eeuw voorspeld dat het in Amerika zou zijn en dat via electriciteit en vooral aardmagnetisme zou ingewerkt worden om op aarde effecten teweeg te brengen en tevens ook op de mens omdat men ontdekken zal (of nu al heeft) dat ook binnen in de mens een magnetische pool werkzaam is ( de dubbelganger) . Ook substanties of stoffen zullen op deze manier kunnen veranderd worden die men toedient vanuit inwerking met deze krachten , deze krachten zijn geestelijke wezens vanuit de kosmos werkend die men in dienst zet vanuit de richting van de tweelingen in het aardmagnetisme . Naast elementale krachten uit de natuur zal men ook met doden werken via vibraties en trillingen met machines . Het gebruik van deze negatieve krachten ter manipulatie van de mensheid gebeurt door de Loges van de Antichrist . Men hier zal ervoor moeten waken dat alleen de goede heilzame krachten te gebruikt worden door de wetenschap .

  1 likes
  • Is dit een citaat van Rudolf Steiner?

   0 likes
   • citaat is hier niet letterlijk weergegeven ,wel inhoudelijk en werd reeds in 1917 op gewezen .

    0 likes
    • De oude Indiers hadden al ervaren dat vuuroffers (kruiden en andere plantaardige materialen) gepaard gaande met spreuken voor het welzijn van de wereld en verricht door mensen die geen (persoonlijke) wensen meer hebben, de atmosfeer zuivert en positiviteit in de mens, het milieu en de maatschappij brengt.
     Daar hoort dan een vegetarische leven bij. Tegenwoordig worden zulke effecten direct teniet gedaan door de dagelijkse slachtingen van tientallen miljoenen dieren. Deze bloedoffers voeden de demonen, terwijl de vuuroffers de ‘Goden’, de positive krachten voeden. Hoe meer vegetarisch de mens wordt (en dus minder bloedoffers, dwz minder slachtingen van dieren en mensen), des te meer licht en kennis en liefde en blijheid (tegenovergetelde van stress, depressie) er komt in de maatschappij.
     Iedereen die vlees eet waarvoor dieren geslacht moeten worden draagt bij aan bloedoffers.

     2 likes
     • P.S.

      Bloed heeft een sterke aantrekking op demonen. Daarom werden mensen die bijv. een sneetje aan de vinger hadden dat had gebloed, buitengesloten van bepaalde ceremonien. Ook werden menstruerende vrouwen om deze reden afgeraden deel te nemen aan deze ceremonien en moesten ze tijdens deze periode vnl binnenshuis blijven. Zelf al draagt een vrouw een tampon tegenwoordig, een demon ruikt het bloed wel omdat hij daarvan leeft en z’n neus sterk ontwikkeld is voor de geur van bloed. Dan kun je je voorstellen waarvan het wemelt bij de slachterijen en de slagers en die vleesafdeling in de supermarkt of thuis bij u in de koelkast en vriezer! Want bloed zit nog in het vlees. Daarom moest men vroeger kosjer en halal eten, eerst al het bloed uit het vlees laten weglekken opdat het onaantrekkelijk werd voor de demonen. Maar er blijft altijd bloedresten zitten in vlees, dus dat hielp maar een beetje.

      0 likes
 7. Moet zijn: goldenageofgaia.com

  0 likes
 8. Ik geloof er helemaal niets van!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

russische

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

De paniek over de pandemie is misplaatst, ...

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...