Gezondheid

Studies: Aluminium in vaccins veroorzaakt schade aan brein en zenuwstelsel

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In bepaalde vaccins die beschikbaar zijn in Nederland zitten aluminiumverbindingen, zoals aluminiumhydroxide en aluminiumfosfaat. Deze verbindingen behoren tot de groep van hulpstoffen in een vaccin.

Aluminiumverbindingen worden toegevoegd aan vaccins zodat ze het immuunsysteem beter bereiken. De verbindingen worden al meer dan 80 jaar gebruikt als hulpstof in vaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Diverse studies hebben aluminium gelinkt aan hersenaandoeningen, waaronder Alzheimer. Bij muizen die werden geïnjecteerd met aluminium werden gedragsveranderingen vastgesteld. De veranderingen werden geassocieerd met Alzheimer, Parkinson en ALS.

Negatieve invloed

Uit een studie van de Universiteit van Brits-Columbia blijkt dat het risico op autisme bij kinderen verband houdt met het aantal vaccins met aluminiumverbindingen dat ze krijgen.

In 2013 verscheen een studie in Immunologic Research waarin werd gekeken naar het verband tussen aluminiumverbindingen in vaccins en neurotoxische effecten. De onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat aluminium kon worden gelinkt aan Alzheimer, Parkinson, ALS en het Golfsyndroom.

“Uit de literatuur blijkt dat aluminium duidelijk een negatieve invloed heeft op het zenuwstelsel,” schrijven de onderzoekers. “Bij volwassenen kan blootstelling aan aluminium leiden tot neurologische aandoeningen die lijken op Alzheimer.”

Autisme

“Bij jonge kinderen is een duidelijk verband gevonden tussen het aantal vaccins met aluminiumverbindingen en het aantal gevallen van autisme,” voegen ze toe. “Dit komt mogelijk ten dele door auto-immuunreacties die worden uitgelokt door het vaccin.”

In het Journal of Inorganic Biochemistry zien wetenschappers hulpstoffen in het anthraxvaccin en andere vaccins, met name aluminiumhydroxide, als mogelijke oorzaak van het Golfsyndroom, psychische en lichamelijke klachten die zijn geconstateerd bij militairen die gediend hebben in de Golfoorlog.

Ook in het Journal of Autoimmunity linken onderzoekers diverse aandoeningen, waaronder silicose en het Golfsyndroom, aan hulpstoffen in vaccins zoals aluminiumzouten.

[Naturalnews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Dit is een product van uw Farmaceuten en hun Holocaust programma om de overpopulatie te reduceren. Dit geld ook voor roken, suiker, alcohol en vele andere zaken die uw eigen Holocaust zijn maar waar uw onbewust van bent.

Robin
Robin
7 jaren geleden

Vergeet neuroblastoomkanker niet te noemen als mogelijk gevolg van de tientallen prikjes.
Vaccinatie’s zijn levensgevaarlijk, maar zeer lucratief voor de farmaceutische bloedzuigers en hun betaalde medici.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Agenda21 van de heersende elite.

Denk.na
Denk.na
7 jaren geleden

En de complotters blijven maar doordrammen over vermeende gevaren van vaccins, die door de “Overheid” en de “Big Pharma” genegeerd worden…

Van één ding kun je zeker zijn: een artikel met als bron “naturalnews” is steeds leugenachtige nonsens, en een volledige verdraaiing van wat echt geweten is over vaccins. Ook ditmaal weer. Gebaseerd op drie obscure ‘studies’(niet dus…), in nagenoeg volledig ongekende ‘vakbladen’, worden gedaan alsof de enorme hoeveelheid kennis over de veiligheid van vaccins niet bestaat.

Doe de moeite eens om die drie publicaties te lezen. Staat daar iets in over echte mensen die echte problemen hadden na vaccinaties? Nee. Het zijn allemaal holle beweringen, veronderstellingen, insinuaties, … . Niet verwonderlijk, want als je kijkt naar wie de auteurs zijn, dan zie je enkele bekende antivaxxers. Nee, zeker geen ‘onafhankelijk’ onderzoek!

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x