Homepagina » Gezondheid » Studies: Aluminium in vaccins veroorzaakt schade aan brein en zenuwstelsel
Studies: Aluminium in vaccins veroorzaakt schade aan brein en zenuwstelsel

Studies: Aluminium in vaccins veroorzaakt schade aan brein en zenuwstelsel

In bepaalde vaccins die beschikbaar zijn in Nederland zitten aluminiumverbindingen, zoals aluminiumhydroxide en aluminiumfosfaat. Deze verbindingen behoren tot de groep van hulpstoffen in een vaccin.

Aluminiumverbindingen worden toegevoegd aan vaccins zodat ze het immuunsysteem beter bereiken. De verbindingen worden al meer dan 80 jaar gebruikt als hulpstof in vaccins.

Diverse studies hebben aluminium gelinkt aan hersenaandoeningen, waaronder Alzheimer. Bij muizen die werden geïnjecteerd met aluminium werden gedragsveranderingen vastgesteld. De veranderingen werden geassocieerd met Alzheimer, Parkinson en ALS.

Negatieve invloed

Uit een studie van de Universiteit van Brits-Columbia blijkt dat het risico op autisme bij kinderen verband houdt met het aantal vaccins met aluminiumverbindingen dat ze krijgen.

In 2013 verscheen een studie in Immunologic Research waarin werd gekeken naar het verband tussen aluminiumverbindingen in vaccins en neurotoxische effecten. De onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat aluminium kon worden gelinkt aan Alzheimer, Parkinson, ALS en het Golfsyndroom.

“Uit de literatuur blijkt dat aluminium duidelijk een negatieve invloed heeft op het zenuwstelsel,” schrijven de onderzoekers. “Bij volwassenen kan blootstelling aan aluminium leiden tot neurologische aandoeningen die lijken op Alzheimer.”

Autisme

“Bij jonge kinderen is een duidelijk verband gevonden tussen het aantal vaccins met aluminiumverbindingen en het aantal gevallen van autisme,” voegen ze toe. “Dit komt mogelijk ten dele door auto-immuunreacties die worden uitgelokt door het vaccin.”

In het Journal of Inorganic Biochemistry zien wetenschappers hulpstoffen in het anthraxvaccin en andere vaccins, met name aluminiumhydroxide, als mogelijke oorzaak van het Golfsyndroom, psychische en lichamelijke klachten die zijn geconstateerd bij militairen die gediend hebben in de Golfoorlog.

Ook in het Journal of Autoimmunity linken onderzoekers diverse aandoeningen, waaronder silicose en het Golfsyndroom, aan hulpstoffen in vaccins zoals aluminiumzouten.

[Naturalnews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  Dit is een product van uw Farmaceuten en hun Holocaust programma om de overpopulatie te reduceren. Dit geld ook voor roken, suiker, alcohol en vele andere zaken die uw eigen Holocaust zijn maar waar uw onbewust van bent.

  9 likes
  • Rick schreef:

   ALtijd die verhalen over depopulatie…. Ik merk er werkelijk geen reet van. Hoeveel zitten we tegenwoordig al? 6 of 7 miljard? Roken, alcohol en andere dingen daar zijn we ons toch allemaal bewust van….

   Kom eens met wat nieuws, je plaat is vastgelopen.

   9 likes
   • Tinus Blaaskaak schreef:

    @Rick

    Hoi Rick, Jij schrijft, ik merk er werkelijk geen reet van. Dat komt omdat jij het bewustzijn er nog niet voor heeft om het te begrijpen en te bemerken omdat dat samen gaat. Jou plaat blijft hangen omdat de kras te diep is om verder te gaan. Jij bent een oppervlakte kijker en waarnemer zodat je ook enkel daar over kan schrijven en denken.

    Hier wat interessants voor mensen die het wel begrijpen!!
    Op deze site kan je zien hoe het sterftecijfer word bepaald in %

    Het sterftecijfer na één jaar was het laagst bij patiënten die geen middelen gebruikten (7,0 procent), daarna voor TCA (8,1 procent), dan SSRI’s (10,6 procent) en het hoogst bij de overige middelen (11,4 procent).

    Naar mijn mening is dat echt knetter hoog als e over 11.4% spreekt.

    Als je meer wilt zien is hier de site.
    https://www.gezondheidsnet.nl/meer-bijwerkingen-nieuwe-antidepressiva-bij-senioren#.V-ES6hXw-E8.twitter

    3 likes
    • Denk.na schreef:

     TInus Blaaskaak: goed dat je de weblink er bij geeft. Dan kun je ook lezen: “De onderzoekers geven zelf al aan dat er nadelen kleven aan observationeel onderzoek: dat is gevoelig voor verstorende factoren.” In de medische wetenschap noemt men dat “confounding factors” Een verstorende factor kan bijvoorbeeld zijn dat je appelen met peren bent aan het vergelijken. Waarom gaf men de ene patiënt TCA en de andere SSRI? Geeft men bvb vaker het ene medicament aan een oudere, obese diabetes patient, en het andere aan een nog relatief jonge patiënt? Kon dat dan de oorzaak zijn van de sterfte, eerder dan het medicamente zelf? Dus: baseer je niet te veel op dergelijke voorbarige “conclusies”, zoals de onderzoekers zelf opmerken!

     10 likes
 • Robin schreef:

  Denk.na heeft de spreekwoordelijke ‘blauwe pil geslikt’.
  Zoals zovelen met hem/ haar.

  Geniet van uw biefstuk.

  5 likes
  • Denk.na schreef:

   Robin “You take the blue pill, the story ends. You wake up in your bed and believe whatever you want to believe.” Dat klinkt eerder wat jij doet: geloven wat je wil geloven, en dat blijven geloven niettegenstaande alles wat er ECHT geweten is over dit onderwerp. Heb jij ooit ook maar 1 wetenschappelijke studie over vaccins gelezen? En heb je het begrepen? Of baseer jij je enkel op wat je wil geloven: wat er staat op allerlei complottertjes-websites? Dat ALLE werknemers van al die bedrijven, en ALLE artsen en de GEHELE overheid in ene groot complot zitten???

   Hierboven in het artikel staan er weblinks naar drie studies in wetenschappelijke vakbladen. Versta jij wat daar zoal instaat? Besef jij dat die helemaal niets, maar dan ook niets, zeggen over veiligheid van vaccins? Er wordt geen enkele patient-data beschreven. Dat het gewoon een hoop verondesrstelllingen zijn? Dat die enorm veel andere studies volledig negeren?

   Durf jij dat in te zien, of blijf jij blauwe pilletjes slikken?

   15 likes
  • Crazyeddy schreef:

   Denk.na denkt tenminste ná… zou ik van jou niet zeggen…

   7 likes
 • Robin schreef:

  @ Denk na en andere trolletjes.

  Inderdaad, ik geloof wat ik verkies te geloven.
  Ik slik niet alles wat de NOS verteld als zoete koek, en ik maak anders denkende zeker niet belachelijk. In tegenstelling tot U.

  Ik heb mezelf verdiept in de Vaccinatie ‘materie’.
  Heb bij het RIVM kritische vragen gesteld, die steeds doorgeschoven werden naar de volgende persoon en uiteindelijk niet beantwoord werden.
  Tot drie keer toe geprobeerd.

  Ik heb meerdere boeken gelezen over vaccinatie’s van o.a. dokter Moolenburgh.
  Stukken gelezen over onderzoeken die gemaakt zijn met een zo gunstig mogelijke uitkomst voor de farmaceut.
  Ipv zorgvuldig, uitgebreid en écht
  onafhankelijk onderzoek.

  Al generatie’s lang wordt het immuunsysteem ondermijnd en gedegenereerd met kwik, formaldyhide en aluminium in vaccinatie’s.

  Dan is het toch niet ondenkbaar dat vele soorten autisme, zenuwziekten en kankers een direct of indirect gevolg hiervan kunnen zijn.
  Dat heet logchies nadenken. Waar rook is, is vuur.

  Wat voor moeite heeft U gedaan om de waarheid te achterhalen en om alle zogenaamde onderzoeken zo stellig te geloven?

  Truth fears no investigation.

  9 likes
  • Denk.na schreef:

   Robin, dus het antwoord op de vraag die ik je stelde “Heb jij ooit ook maar 1 wetenschappelijke studie over vaccins gelezen? En heb je het begrepen?” is dus “nee”. En toch denk jij dat je het allemaal zo goed weet. Je gaat zelfs niet in op de drie studies die in het artikel hierboven staan.

   Welke moeite heb ik gedaan? Ik lees al jaren wetenschappelijke studies. En lees wat de antivax lobby beweert. En dan stel ik vast dat de antivaxxers nooit ook maar met enig bewijs afkomen, maaraltijd met allerlei boutades en loze beweringen.

   9 likes
  • CrazyEddy schreef:

   Ga eerst maar eens NORMALE sites bezoeken met NORMALE informatie ipv al die zweefsites. Dr. Moolenburgh is één van de honderden nepdokters. Ook wel kwakzalvers genoemd. Ook wel te verstaan onder de noemer: QUACK!

   7 likes
  • Denk.na schreef:

   “Truth fears no investigation. ”
   Inderdaad.

   Trollen daarentegen vermijden een kritische analyse van hun beweringen, en durven geen discussie tot op het bot te voeren, uit vrees om door de mand te vallen.

   Daarom dat ik het onterecht vind dat ik als “trol” wordt omschreven.

   2 likes
 • Robin schreef:

  Vergeet neuroblastoomkanker niet te noemen als mogelijk gevolg van de tientallen prikjes.
  Vaccinatie’s zijn levensgevaarlijk, maar zeer lucratief voor de farmaceutische bloedzuigers en hun betaalde medici.

  6 likes
  • Denk.na schreef:

   Nee RObin, er is geen enkel bewijs dat neuroblastoomkanker kan veroorzaakt worden door die “tientallen prikjes”.

   Het is trouwens ook niet zo dat vaccins “zeer lucratief voor de farmaceutische bloedzuigers” zijn. In feite verdienen ze maar heel weinig aan de vaccins. Het maakt maar enkele procenten uit van hun omzet en hun winst. De grote winst wordt gemaakt op de gespecialiseerde medicamenten, voor bvb cardiologie of kankerbehandelingen.

   Maar dat zijn natuurlijk weer zaken die genegeerd worden door de antivax lobby, die al jaaaaaaaaaaaaaaaren dezelfde leugens blijven verspreiden. En toch nog steeds geloofd worden…

   9 likes
  • CrazyEddy schreef:

   Neuroblastomen ontstaan waarschijnlijk als gevolg van een fout in de orgaan-ontwikkeling van embryo en pasgeborene en behoren daarom tot de zogenaamde embryonale tumoren.

   http://www.villajoep.nl/index.php?cat_Id=21&pub_Id=7

   6 likes
 • Denk.na schreef:

  En de complotters blijven maar doordrammen over vermeende gevaren van vaccins, die door de “Overheid” en de “Big Pharma” genegeerd worden…

  Van één ding kun je zeker zijn: een artikel met als bron “naturalnews” is steeds leugenachtige nonsens, en een volledige verdraaiing van wat echt geweten is over vaccins. Ook ditmaal weer. Gebaseerd op drie obscure ‘studies’(niet dus…), in nagenoeg volledig ongekende ‘vakbladen’, worden gedaan alsof de enorme hoeveelheid kennis over de veiligheid van vaccins niet bestaat.

  Doe de moeite eens om die drie publicaties te lezen. Staat daar iets in over echte mensen die echte problemen hadden na vaccinaties? Nee. Het zijn allemaal holle beweringen, veronderstellingen, insinuaties, … . Niet verwonderlijk, want als je kijkt naar wie de auteurs zijn, dan zie je enkele bekende antivaxxers. Nee, zeker geen ‘onafhankelijk’ onderzoek!

  15 likes
 • Flierbes schreef:

  Is het de grote oorzaak van autisme? Misschien niet eens. Zou het autisme kunnen versterken of aanwakkeren? Wellicht wel, het zou dan kunnen verklaren waarom het steeds meer voorkomt. De vaak voor gek verklaarde Jenny McCarthy heeft het daar ook over, dat het autisme zou versterken.
  Ik heb als reacties veel gezien dat het idioten zouden zijn die dachten dat er wel een connectie was tussen vaccinaties en autisme, dat ging dan over moeders die na een vaccinatie een gedrag verandering zagen bij hun kind. Ikzelf denk dat de meeste moeders heel goed zien en aanvoelen dat hun kind veranderd.
  Vooral vanuit de autisme wereld wordt het hardste geschreeuwd dat deze oorzaak niet mogelijk zou zijn. Autisme is aangeboren wordt er gezegd, maar daar is ook geen bewijs voor nog, louter een vermoeden dat dit zo is.

  2 likes
  • Denk.na schreef:

   Flierbes, ook voor jou geldt: lees eens wat er echt in de wetenschappelijke literatuur staat. Er is een berg overtuigend bewijs dat vaccinatie helemaal niets te maken heeft met autisme. Bewijs dat geneegrd wordt door de antivax lobby, inclusief Jenny McCarthy.

   10 likes
 • Jaya schreef:

  Agenda21 van de heersende elite.

  4 likes
 • Robin schreef:

  @ Trolletjes

  Sommige mensen hebben echt een botonplaat voor de kop en het nodige cynisme wordt niet geschuwd.

  Dat zegt genoeg over de intelligentie van de trolletjes.
  Blijf vooral die blauwe pil slikken, ik heb de rode al genomen.

  Ik ga hier geen energie meer in steken.

  1 likes
  • Crazyeddy schreef:

   Dus echt iedereen die toevallig een andere mening heeft krijgt het Trol-stempel. Wie heeft er dan een plaat voor zijn kop? Doe effe normaal zeg en kom van je wolk!

   3 likes
  • Denk.na schreef:

   “Sommige mensen hebben echt een botonplaat voor de kop en het nodige cynisme wordt niet geschuwd. Dat zegt genoeg over de intelligentie van de trolletjes.”

   En wie zijn dan volgens jou die ‘trolletjes’ met een ‘botonplaat voor de kop’? Zijn dat diegenen die hun oordeel baseren op het medisch-wetenschappelijk onderzoeker dat harde data verzamelt, of zijn dat de antivaxxers die ‘nooit ook maar met enig bewijs afkomen, maa raltijd met allerlei boutades en loze beweringen’?

   3 likes
 • Logiter schreef:

  Menig internet link is vervuild met andere waarheden dan de werkelijke.
  De beste bron voor kennis opdoen,is uw eigen boerenverstand.
  Vaccinaties zijn dan wel niet de hoofdinkomsten van de farmaceut,maar zeker wel de krenten is de pap.
  Er wordt niet voor niets eindeloos gelobby’d in den haag bij de vertegenwoordigers van de grootste geldstromen van ons overschatte nuchtere nazi-staat.
  Deze over-heid waagt het zelfs om van tijd tot tijd verslaggevingen van jaren terug zo te veranderen dat het lijkt of het altijd zo was,net als in George Orwells “1982”.
  Wie werkelijk weten wil hoe het zit met deze vaccinaties,zal zich eerst af moeten vragen of de 0,0001 besmettingsgraad genoeg is om hele populaties met gif in te spuiten,en vervolgens zich afvragen welke belangen daarbij de zwaarste zijn.
  Nobele gedachten van over-hea(i)d en farmaceuten zul je er niet tussen vinden.
  Het RIVM zal in álle toonaarden beweren dat het nodig was,de vereniging tegen kwakzalverij zal van de toren blazen dat deze vormen van geweld niets te maken hebben met ernstige ziekten,allemaal doorgestoken kaart en kolder.
  De injecties zijn deel van de optelsom,waaronder ook mobiele straling en vermindering van kwaliteit van onze eerste twee wezens voedsels.
  Tel daarbij op een destructieve schoolperiode waar abstract denken en eigenwijs handelen bestraft wordt,alsmede de “werk en sterf” cultuur waar de toekomstige scholier automatisch van al zijn levenkracht op vakkundige wijze ontdaan zal worden.
  Nee ,als burger wordt je niet beschermd door de over-heid,maar beheerd als een vleeskoe.
  Veel werken en vlug sterven,dus toch agenda 21.

  5 likes
 • frans schreef:

  Genoemde stoffen zitten ook in de Chemtrails!!!

  1 likes
  • Tinus Blaaskaak schreef:

   @frans

   Kijk eens aan, een specialist!! Ik vind het heel bijzonder dat jij het weet en wellicht ga je mee naar boven om met het vliegtuig te spayen. Vertel eens??

   3 likes
 • Quasimodo schreef:

  Ik heb ergens gelezen dat pasta en rijst ook al worden gemaakt van plastic. Lijkt me sterk, want dan smelt het toch bij verhitten?

  1 likes
 • x

  Check Also

  britse

  Britse corona-adviseur heeft belang van 6 ton in fabrikant coronavaccins

  Ook in Groot-Brittannië klinkt steeds dezelfde mantra: ...

  kabinet

  Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

  Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het ...

  >