Homepagina » Buitenland » VIDEO: “President Obama is de stichter van terreurgroep Islamitische Staat”
VIDEO: "President Obama is de stichter van terreurgroep Islamitische Staat"

VIDEO: “President Obama is de stichter van terreurgroep Islamitische Staat”

Donald Trump zei op een campagnebijeenkomst dat Obama terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft gecreëerd. De Republikeinse presidentskandidaat verklaarde dat Obama sympathiseert met terroristen.

Een dag nadat Trump geweld suggereerde tegen zijn rivaal Hillary Clinton, richtte hij op een verkiezingsbijeenkomst in Florida zijn pijlen op de Amerikaanse president. “IS eert president Obama,” hield hij een juichende menigte voor. “Hij is de oprichter van IS. Hij heeft IS opgericht. En ik zou zeggen dat de medeoprichter Hillary Clinton is.”

Prijs

Bovendien benadrukte hij de hele naam van de president: Barack Hussein Obama. Vorige week verklaarde Trump ook al dat Hillary Clinton een prijs van IS zou moeten krijgen als de stichter van de terreurgroep.

Trump herhaalde zijn beschuldigingen aan het adres van Obama en Clinton nog eens tijdens een interview met de Amerikaanse nieuwszender CNBC. “Hij was de oprichter van IS. En zij ook. Ik bedoel, ik noem ze medeoprichters,” ze hij. “Hij had niet op die manier uit Irak weg moeten gaan. Het was een ramp.”

Waarheid

Over kritiek die hij kreeg op zijn uitspraken was hij kort: “Is er iets mis mee om dat zo te zeggen? Waarom klagen mensen dat ik dat zei? Ik vertel alleen maar de waarheid.”

In onderstaand filmpje van IS, dat gepubliceerd is door CBS News, zou te zien zijn hoe Amerikaanse soldaten Syrische militanten trainen:

[Telegraaf]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Droogtrommel
Droogtrommel
4 jaren geleden

Weer bewijs dat de VS de grootste oorlog hitser is op deze planeet.

Typhoon
Typhoon
Reactie op  Droogtrommel
4 jaren geleden

Binnenkort zullen de lijken naar amerika komen. Zo erg dat het de stemmen gaat beinvloeden!
Russen hebben alles ingestemd wat de Turken vroegen.
Binnenkort meer info.

pieter
pieter
Reactie op  Droogtrommel
4 jaren geleden

Niet de VS maar de Washington cabal.

afwassen
afwassen
4 jaren geleden

het is vlak voor de verkiezingen dus alle partijen worden zwart gemaak.
ook wikie leaks heeft dokumenten ont vangen.
maar van wie? Dat is de het probleem in principe geloven mensen alleen wat ze willen geloofen. en kiezen ze onbewust waar ze zich het veiligst bij voelen.
Wat is waar ik weet het niet.

ik vond dit onderstaande linkje van leaks over hillary
https://www.youtube.com/watch?v=6XOoP4Dz_xM

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Is Obama de antichrist?

Pete Del Fina
Pete Del Fina
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Volgens Natan is Obama Gog, die binnenkort de WOIII zal initiëren.

iubuntu
iubuntu
4 jaren geleden

Ben ik nou echt de enige die 2010 – 2013 heeft meegemaakt. Was iedereen in die periode in slaap gesust??? Even de feiten snel op een rijtje zetten want dit is deprimerend aan het worden:

– Statistiek toonde aan dat het syrisch volk achter Assad staat (voor meer dan 70%).
– Amerika en Europa willen maar al te graag Assad afzetten (Libie herhalen).
– Ze hebben openlijk de syrische rebellen gesteund, oa ISIS. Dus ja Amerika en Europe treffen schuld voor wat er zich nu allemaal afspeelt binnen onze grenzen.
– Het politiek dat het westen heden ten dage hanteert heeft nog altijd als doel Assad af te zetten. Seriously WTF.
– De operatie die Rusland voerde om toen ISIS en rebellen te bestrijden werd door AMERIKA openlijk veroordeelt.
– we ontnemen die mensen hun vrijheden en welvaart. We zitten nu met een hoop vluchtelingen en dat vinden we allemaal maar bizar en ongehoord. We verwijten Qatar, Dubai en Saudie Arabie dat ze geen vluchtelingen opnemen. Vraagje: WAAROM ZOUDEN ZIJ DE ROMMEL DIE WIJ HEBBEN VEROORZAAKT OPKUISEN??

We oogsten wat we zaaien!!

Nog even een aantal bronnen om mijn schrijven kracht bij te zetten. Word nou eens wakker. Ik kan begrijpen dat we vraagtekens zetten bij berichtgevingen over gebeurtenissen die zich (halve) eeuwen hebben afgespeeld, maar dit heeft zich bij wijze van spreken gisteren afgespeeld…..!!!!!

http://edition.cnn.com/2013/09/06/world/meast/syria-rebels/
https://www.theguardian.com/commentisfree/2012/jan/17/syrians-support-assad-western-propaganda
http://www.voltairenet.org/article178779.html

Iedereen blijkt dit te vergeten. Voor meer bronnen suft het internet (bv zoek op datum voor 2010). Dan merk je snel het verschil met wat er heden wordt verkondigd of afspeelt..

pieter
pieter
Reactie op  iubuntu
4 jaren geleden

Qatar en Saudi-Arabië financieren niet alleen de Syrië-oorlog, ze indoctrineren de jihadisten met hun wahabi-ideologie. Saoedische officieren coördineren de militaire acties van de nusra-bendes die voor een groot deel uit Arabische vrijwilligers bestaan.
De enige redenen waarom Saudi-Arabië geen vluchtelingen binnenlaat is hun racisme en de gelegenheid die ze nu krijgen om een jihad op Europa te ontketenen.

Stef Kraa
Stef Kraa
Reactie op  pieter
4 jaren geleden

Bullsh*t!!!

Et contactee
Et contactee
Reactie op  Stef Kraa
4 jaren geleden

Als je een kompleet verrot geslagen moeder wil, laat haar dan in Saudi Arabië achter het stuur van een auto zitten.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  pieter
4 jaren geleden

Klopt pieter, maar vlak de eu niet uit. Die doen met liefde mee. Er is geen beter instrument om nationale identiteiten uit te wissen dan islamitische massamigratie.
Dit is hoe men de resolutie van Straatsburg implementeert. De dood van westerse beschaving en en het aan de hiel brengen van het middenoosten, Twee vliegen in 1 klap.
De vluchtelingenstroom is het doel van het conflict, niet een onvoorziene gebeurtenis.

Iubuntu
Iubuntu
Reactie op  pieter
4 jaren geleden

Bronnen dankje wel

trackback
Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
exegese
exegese
4 jaren geleden

Als we in de ons bekende geschiedenis van de mens terugbladeren komt steeds weer de totale waanzin boven drijven van domme oorlogen, de eeuwige drijfveer van hebzucht , de illusie van wetenschap, de op onwetendheid van mensen gerichte manipulaties van religie. Schaterlachend kijken we terug op de domme fouten die mensen al duizenden jaren maken en zich tegen wil en dank onderdompelen in angst, pijn, verdriet en ellende. Steeds denken we (geheel ten onrechte) dat we het nu echt veel en veel beter doen dan in het verleden, terwijl we nog steeds achter onze OpperGod aanrennen : het Geld, geld wat weer leidt tot Macht, wat weer leidt tot overheersing,waardoor we aanrennen achter- en stemmen op liegende en bedriegende politici en regeringsleiders, wat weer leidt tot nog meer geld nog meer macht, (voor de happy few) nog verder verwijderd van de essentie van het bestaan, verwijderd van – en ten koste van het aller belangrijkste, de basis van ons bestaan, de Natuur, de bron. Steeds veranderden we onze inzichten, doch welbeschouwd zijn die NOOIT echt verbeterd. Als men goed om zich heen kijkt raken we steeds dieper in het slob en wordt het hoog tijd voor BETERE inzichten. Inzichten die ons terugbrengen naar waar het eigenlijk om gaat : Liefde en respect voor elkaar en verbondenheid met de natuur. Daar speelt geld en macht namelijk geen enkele rol in, daar blijkt uit dat het een valse voorstelling van zaken is dat geld en macht zo’n gigantisch prominente rol moet spelen in ons aller leven. Er komen echter op dit moment op raadselachtige wijze steeds meer mensen tot dat inzicht, het inzicht dat “the happy few” die éne procent van de mensheid het voor elkaar krijgt het te verzieken voor iedereen behalve zich zelf en dat ze in hoog tempo de wereldpopulatie wil terugdringen, puur uit eigenbelang, op navolging van hun zorgvuldig geplande agenda. Hun macht en invloed is echter tanende, dat doet me goed en velen met mij.

Padja
Padja
4 jaren geleden

Zucht

x

Check Also

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

trump

‘Dit is het belangrijkste verhaal over Trump dat je nog nooit hebt gehoord’

Begin dit jaar waren de Nederlandse media ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x