Propaganda

Conferentie over manipulatie door Hollywood

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal internationale filmmakers, wetenschappers, auteurs, vredesactivisten en leiders van de Occupy-beweging zijn momenteel in de Iraanse hoofdstad Teheran bijeen.

Ze wonen daar de Tweede Internationale Conferentie over Hollywoodisme en Filmtheater bij, meldt nieuwszender Press TV.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad pleitte voor een nieuwe orde van landen die gerechtigheid hoog in het vaandel hebben staan. Hij voorzag dat marxisme en liberalisme op het punt staan ineen te vallen. Hij benadrukte de ‘destructieve invloed van Hollywood op het gezinsleven’.

Wereldvrede

Rabbi Ahron Cohen van Joden Verenigd Tegen Zionisme was naar eigen zeggen aanwezig op de conferentie om te laten zien wat de werkelijke benadering zou moeten zijn om wereldvrede te bereiken.

President van het Washington Grove Institute Webster Griffin Tarpley zei dat Hollywood een degeneratief decadent propagandawapen is voor agressieve imperialistische oorlogen. “Iedereen kan zien dat er een grote zionistische en Britse invloed is in Hollywood,” legde Tarpley uit. “Het Pentagon heeft er zelfs een officieel kantoor. Het is een riool. Redeloosheid, racisme, obscurantisme, haat en verachting van het menselijk ras worden er tentoongespreid om mensen gemakkelijker te kunnen manipuleren en domineren. Dat verspreiden ze wereldwijd.”

Verslagen

Rabbi Yiroel Dovi Weiss van Joden Verenigd Tegen Zionisme liet weten dat zionisme een ideologie is die zo’n 100 jaar geleden opkwam en de transformatie inluidde van onderdanigheid aan God naar nationalisme en materialisme en de onderliggende oorzaak is van het eindeloze bloedvergieten en wantrouwen in de wereld.

De Spaanse auteur Mannuel Galiana besloot dat iedereen ten tijde van een crisis psychisch gezien wordt beïnvloed waardoor het oude paradigma onder druk komt te staan en uiteindelijk, naar hij hoopt, wordt verslagen.

{qtube vid:=Z8ebU41hOTA}

{qtube vid:=sZqXosL1Fv0}

Bron: PresstvGlobalNews

Gerelateerd: Beelden overwinning oppositie Tripoli gemaakt in Qatarees Hollywood

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x