CoronaBinnenland

FVD eist spoeddebat: ‘Dit is zonder twijfel het grootste medische schandaal OOIT’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

In een interview met het ZDF Journaal gaf de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach toe dat hij vanaf het begin op de hoogte was van de ernstige risico’s van de mRNA-vaccins. “De cijfers waren mij al die tijd bekend,” zei hij.

Uit onderzoek van het Paul-Ehrlich-Institut, de Duitse vaccinautoriteit, is gebleken dat één op de 500 gevaccineerden significante bijwerkingen en klachten heeft overgehouden aan de experimentele vaccins. Eén op de 3500 heeft zelfs last van ernstige, levensbedreigende of fatale bijwerkingen.

Onder de pet

Lauterbach verwijst naar het meest gunstige cijfer uit het vernietigende rapport van de autoriteit, namelijk dat ‘slechts’ één op de 10.000 inentingen resulteert in zwaar en mogelijk blijvend letsel.

Nu blijkt dat de Duitse regering de ernstige bijwerkingen van de vaccins al die tijd onder de pet heeft gehouden, is het onwaarschijnlijk dat de Nederlandse regering niet op de hoogte was van de grote gevaren van hun beleid, aldus Forum voor Democratie. FVD-voorman Thierry Baudet eist een spoeddebat met zorgminister Ernst Kuipers.

“Dit is zonder twijfel het grootste medische schandaal OOIT,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schokkend nieuws

Baudet spreekt in een videoboodschap van ‘schokkend nieuws’. Hij wil het debat nog voor de verkiezingen houden. Het is volgens hem heel aannemelijk dat Nederland de risico’s ook kende omdat Nederland en Duitsland heel vaak samen optrekken op dit gebied.

Zijn partij schrijft op social media: “Lauterbach was verantwoordelijk voor het inenten van 65 miljoen Duitsers met de experimentele mRNA-vaccins. Al die tijd was hij op de hoogte dat hij de Duitse bevolking hiermee ernstig in gevaar zou brengen.”

4.8 200 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
169 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
13 dagen geleden

Wist hugotje ook, daarom moeten veel app geheim blijven

Wappie peter
Wappie peter
13 dagen geleden

Goed zo nurenberg 2.0

Herman R
Herman R
13 dagen geleden

Tja! 🤔 Als = de leugen💩 nog zo sterk, de waarheid ☝zet d’r wel aan t werk…👉

Rob
Rob
13 dagen geleden

Go, Thierry!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

169
0
We lezen graag je reactie!x