CoronaBuitenland

Congreslid laat geen spaan heel van Fauci: ‘Jij hoort in de gevangenis!’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Tijdens een hoorzitting maandag in het Amerikaanse Congres ging het hard tegen hard. Congreslid Marjorie Taylor Greene raakte verzeild in een verhitte discussie met dr. Anthony Fauci.

Hij werd gehoord over de corona-aanpak en de oorsprong van het virus. Greene haalde fel uit en zei onder meer dat Fauci ‘geen arts’ is en ‘in de gevangenis hoort’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ze zei ook dat zijn ‘weerzinwekkende, kwaadaardige wetenschap’ ertoe heeft geleid dat kinderen met een mondkapje op in de klas moesten zitten en dat hij honden heeft mishandeld tijdens zijn ‘wetenschappelijke experimenten’.

Misdaden tegen de menselijkheid

“Jij bent geen arts. Die man hoort geen dokterslicentie te hebben. Die zou ingetrokken moeten worden en hij hoort in de gevangenis,” brieste Greene.

“Je zou vervolgd moeten worden voor misdaden tegen de menselijkheid,” voegde het congreslid toe.


Tijdens de hoorzitting zat achter Fauci een vrouw met een shirt met daarop de tekst ‘Jail Fauci’ oftewel ‘Sluit Fauci op’.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steven
Steven
18 dagen geleden

Precies!!!!

Annette
Annette
18 dagen geleden

Het eerste waar ik aan dacht, toen ik dit artikel las, was: WOMEN ARE SO POWERFUL, of ze nu jong of wat ouder zijn.

Twee vrouwen, te weten congreslid Marjorie Taylor Green, UITERAARD van de Republikeinen EN de dame op de bank met het veelzeggende t-shirt JAIL FAUCI, maken van deze “hearing” een geweldig succes. HOE de uitkomst ook zal zijn. De toon is gezet.

Marjorie doet het natuurlijk met rake bewoordingen, waar, althans naar mijn mening, geen speld tussen te krijgen is, en aan de andere kant de oude dame met het t-shirt aan, waardoor het überhaupt niet eens meer nodig is om haar mond nog te roeren.

Natuurlijk is het, althans voor de wakkere groep, overduidelijk, dat ZEKER kinderen een paar verschrikkelijke jaren hebben moeten doormaken, door het, in feite, mishandelen met waardeloze mondkapjes, die, al lang bewezen, geen enkel medisch nut hadden.

Een mondkapje, dat las ik nota bene in het allereerste nummer van Gezond Verstand, ergens in september 2020, kun je vergelijken met kippengaas, waarmee je probeert een mug tegen te houden.
Ik vond en vind nog steeds dat de allerbeste vergelijking om in één keer de waanzin van het mondkapje duidelijk te maken.

Even voor de duidelijkheid: Ik heb, in de beginperiode, twee of drie keer zo’n kreng op mijn mond en neus gezet en daarna NOOIT meer.
Dat was zeker niet altijd gemakkelijk, maar als je een beetje inventief bent en vooral, zoals ik mijn leven lang altijd heb gekund, toneelspelen tot een tweede natuur hebt gemaakt, dan is het zeker niet moeilijk.

In ieder geval fantastisch, dat er nu WEER een theorie van die kwaadaardige figuren sneuvelt, namelijk het NUT van mondkapjes.

Ik kan mij niet voorstellen, dat bij een volgend waanzin gebeuren, mensen er weer in trappen. Maar ja, aan de andere kant, als ik iedere dag kijk naar alle zombies om mij heen, misschien ook wel.

zona
zona
18 dagen geleden

Het zijn allemaal maar woorden wat ze roepen,geen enkele daden wordt er uitgevoerd.
Wanneer worden ze gearresteerd en voor de rechter gegooid.Ook hier in Nederland gebeurt hetzelfde.Woorden,woorden en nog eens woorden en daden…..ho maar.

Er is in dit land geen plek voor censuur
Er is in dit land geen plek voor censuur
18 dagen geleden

Ja, daar heeft ze helemaal gelijk in.

Maar de medialakeien in de USA spraken er al weer schande van aangezien in hun ogen die Fauci de hele wereld gered had “tijdens corona”.

Dat soort onnozel gedrag van de media daar heet volgens mij het Stockholm syndroom.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x