Buitenaards

Niburu organiseert ‘Disclosure op Wereld UFO Dag’

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor de mensen die nu alvast meer willen weten over de herkomst van de onbekende vliegende objecten en wie ze besturen geeft het UFO-meldpunt van Niburu volledige openheid.

Aanstaande maandag 2 juli is het Wereld Disclosure Dag bij Niburu in Soest. Doet u mee?

Door feiten te verdoezelen over UFO’s en buitenaards contact en dit honderden jaren bij de mensheid weg te houden hebben overheden, religies en de wetenschap zich in een onmogelijke positie gemanoeuvreerd. Elke dag komen vele mensen achter de grootste cover-up ooit.

Kopstukken

Inmiddels vermoeden wij dat onze overheden de kennis missen om ons over het buitenaardse contact in te lichten. Niburu neemt hierin nu definitief het voortouw met vele duizenden volgers. Van de kopstukken op aarde wordt door bepaalde mensen veel verwacht. Wij vinden dat het nu tijd is.

Inmiddels gebruiken al miljoenen mensen de universele kennis die velen dagelijks doorkrijgen, waaronder ook vele Belgen en Nederlanders.

Bekendmaking

Wij weten inmiddels dat de bekendmaking de wereld in zeer korte tijd op een geweldig positieve manier kan veranderen. Vrije energie, natuurzuivere voeding, gezondheid, pure kennis en een goed onderdak voor iedereen.

Waar kiest u voor? Geld? Of voor de werkelijke feiten en geluk in een toekomst zonder zorgen. Het klinkt als een utopie, maar het is voor steeds meer mensen al de werkelijkheid.

Datum: maandag 2 juli
Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Locatie: Niburu Café, Birkstraat 136, 3768 HM Soest
Entree: Het entreebedrag is aan ieder voor zich om te bepalen

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
c
c
10 jaren geleden

Ik vindt het echt balen dat die samenkomsten altijd alleen maar helemaal in Soest zijn.

cr
cr
10 jaren geleden

ik ga proberen om te komen het lijkt me toch leuk .

Marc
Marc
10 jaren geleden

beetje jammer dat het zo laat wordt aangekondigd. Er komt hopelijk wel een stukje op de site hierover te staan.

Ugh.
Ugh.
10 jaren geleden

buitenaardsen zullen alleen bestaan op het moment dat ze ingezet gaan worden bij een ‘big doom event’. NWO word óók NWO RELIGIE. Hoe doorzichtig moet en kan het zijn, vandaar dat SOPN wél zal gaan scoren, zij vechten tegen de nwo? Nee nee, met Ashtar aankomen zetten past dan ook precies in het denkpatroon van de denktankn vd nwo. Disclosure day? Fout!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x