Homepagina » Bewustzijn » Het activeren en ontgiften van de pijnappelklier
Pijnappelklier

Het activeren en ontgiften van de pijnappelklier

Door het derde oog te activeren verruim je letterlijk je bewustzijn. Door middel van meditatie, visualisatie, yoga en andere technieken kun je met het derde oog voorbij het fysieke kijken.

Door te oefenen lukt het je sneller en vaker. Je wordt je bewust van je geestelijke vermogens en onthoudt meer boodschappen die tijdens dromen worden gegeven.

De frequentie op Aarde neemt exponentieel toe zodat mensen veel gemakkelijker in andere rijken kunnen waarnemen dan vroeger.

De voordelen van een geactiveerde pijnappelklier zijn: heldere, lucide dromen, astrale projectie, beter voorstellingsvermogen, het zien van aura’s en energie en het slaap-waakritme komt in balans.

Doordat onder meer fluoride zich ophoopt rond de pijnappelklier zijn veel mensen afgesloten van deze mogelijkheden. Hoe kun je de pijnappelklier ontgiften?

Mediteer op de pijnappelklier en visualiseer het orgaan badend in wit, goud licht. Voel hoe de pijnappelklier tintelt in het midden van je brein. Richt je op je kundalini, doe aan zonnestaren, mediteer op je chakra’s en luister naar binaural beats of isochronische tonen die je pijnappelklier stimuleren en activeren.

Vermijd fluoride in water, tandpasta, frisdrank, voedingsmiddelen met additieven, Prozac en rood vlees. Drink enkel bronwater of water dat is gezuiverd middels omgekeerde osmose. Voorzie kraan en douchekop van een filter, koop biologische groenten en fruit en tandpasta zonder fluoride.

Pijnappelklier met fluoride

Pijnappelklier

Supplementen die de pijnappelklier ontgiften en stimuleren: chlorella, spirulina, blauw-groene algen, koriander, jodium, zeoliet, ginseng, borax, mumijo, vitamine D3, cystine, bladgroen en natuurzuivere leverolie. Voedsel: biologische cacao, gojibessen, watermeloen, bananen, honing, kokosolie, hennepzaad, zeewier en nonisap.

Natuurlijke entheogenen (niet voor iedereen): Ayahuasca, magische paddenstoelen, peyote, changa, cannabis, salvia divinorum en DMT.

Kristallen: amethist, moldaviet, kwarts en Herkimer-diamant.

{qtube vid:=JL7pLYCkanM}

{qtube vid:=3h2mJnvRbZ8}

Bron: GLP

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Heeft iemand ervaring met het ontgiften weghalen van de fluoride met een homeopatisch middel bijv floride in c potentie.. of hogere….?

  1 likes
 2. Om hem zo goed mogelijk te ondersteunen en voeden.

  Volg wat je eet met awareness.
  Aandacht geven- voeden- instand houden –een hem blij maken of beter laten juichen.
  Keuze A: Eten of niet eten
  Zie: Voedselbeperking en de Epifyse.. Het Tijdschrift van de het levensuitbreiding…life extension..). Zoogdieren leven tot 20 jaar langer meteen beperkt calorisch eten.

  Of het vullen tot 80% in Japan.
  Indien je maag kan vullen tot 80% met voeding al is t ‘ gewone rommel ’ dan ben je altijd in t voordeel.

  Beperkt eten is mede een sleutel tot langer leven doch ook met een epifyse en spieren e.a in goede conditie.

  Less calories to keep muscle tone as we age.. dr.Mercola en andere onderzoeken.

  –Weg laten van voeding is net zo van belang als nemen van voedsel al is t paars -violet of andere topkleuren..rood ..oranje ..geel..groen..wit- Meer aan regenboog op ‘t bord gedurende de dag…

  1 likes
 3. Eigen oefening : zitten met rechte rug

  A: Volg de adem welke de neus instroomt met je aandacht . De adem voelt iets koeler aan zeker als je buiten zit of bent. De uitgeademde lucht is lastiger. Ga naar het gebied in het voorhoofd waar de lucht via de neusholte de hersenen raken.Daar haal je -kan je- al energie uit de lucht. Pranayama’s maken dit veel gemakkelijker een neusgat afsluiten…inademen door de andere etc.

  B: Je kan de adem en beweging verder volgen tot in de onderbuik beter en verfijning benen en voeten of enig orgaan . De beweging is altijd en eeuwig: samentrekken en uitzetten. Hoe kosmisch wil je zijn .

  De verkalkte epifyse of elk bloedvat dus nooit meer kan samentrekken of uitzetten. Deze ademt al niet meer.

  B: Als volgende met de aandacht naar de epifyse en/of gebied eromheen en laat deze samentrekken en uitzetten… op en in combinatie van en met een uit en inademing. Subtiele beweging.

  Mijn hersenen houden niet van temperatuurschommelingen doch ook niet van grote bewegingen. De samentrek- en uitdein-beweging zo klein en fijn als mogelijk. In t begin gebruik je je verbeelding om de beweging in gang te zetten.
  Ivanhof in frankrijk gaat daarbij nog in de zon zitten en laat zonlicht mee stromen met ademlucht… twee voor de prijs van een dus.. Je kan zonlicht dus zo in je opnemen via de prana route en de openingen in je neusholten en voorhoofdsholte.

  Wat een mogelijkheden…

  1 likes
 4. Op zoek naar een goede webshop voor Biologische Cacao, Gojibessen en Nonisap?

  http://www.voedings-gezondheidsadvies.com/webshop_Superfoods-Waterioizers_-_Sapcentrifuges.html

  0 likes
 5. lieve mede mij , ik ben mij afvragend i.v.b. met het beluisteren van deze twee tubes over het activeren van je pijnappelklier.
  of het wel de echte goede geluiden en tonen bevat en 100% safe voor je brain is ???; en niet vervormd of gemanupileerd is ???
  daar ik het ook vreemd vindt dat de tonen en geluiden allèèn maar via de linker kant je oor binnen komt ???
  ik hoop dat er meerdere zijn , en met mij de ervaring wil delen hier over en mijn vragen kan beantwoorden .

  the light say : Namastè .

  licht en liefde mijn, zegen voor alle wezens!!!

  0 likes
 6. Kinderen hebben een zachte en soepele pineal gland en houden van kleuren……zou er een verband zijn ?

  Gefrituurd en in olie gebakken voedsel – en chips en friet .. met de suikers bezorgt je gratis ader en epifyse verkalkingen in hoge mate en in de hoogste versnelling.Zie onderzoeken.

  Een bol knoflook per dag als je vet teveel hebt , zwarte peper en kurkuma, curry madras, gember e.a. ui prei. Alles met een harde in olie gebakken huid (alle snackbarproducten)zijn dodelijk.

  Hoe ouder ik wordt hoe minder in roomboter en olie bakken.
  Je breekt het gefrituurde vet niet voldoende af.

  De adem en mijn ademhaling als voeding.

  Volg de adem en het ademhalen-gebeuren met awareness.

  Je kan je kundalini- shakti -prana energie ook gebruiken om de epifyse wat te voeden, te reinigen, op en in te kleuren. Opening the Third Eye http://www.silentthundercenter.org. A Pranayama…..en..

  0 likes
 7. Adem je hoofd leeg.. Per keer dat je adem haalt, komt er ongeveer een halve liter lucht binnen. Een halve literfles aan lucht.

  Dit grootverbruik verfijnen en er veel meer uithalen indien wat bewuster gedaan. En tevens gewaar of bewustwording, mentale ontwikkeling van.

  Je adem kietelt de hersenen al vlak na binnenkomen neusholte. De neusholte is sterk doorbloed. Bij overmatig warmte sport- discussies.. koelt de adem het bloed naar de hersenen. Houdt t hoofd koel en de voeten warm principe. Hersenen functioneren slecht bij verhitting.

  Om te kunnen ruiken, lopen kleine zenuwen van de bovenkant van de neusholte, door gaatjes in het zeefbeen naar de bulbus olfactorius.
  De zenuwvezels vormen samen de nervus olfactorius. Met je aandacht naar dit gebied en je bewust worden van wat daar gebeurt …

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...