Mens en DierCorona

Baudet haalt uit naar ‘leugenaars op het Binnenhof’ tijdens coronaprotest: ‘Dit laten wij niet gebeuren!’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Den Haag waren vandaag tienduizenden betogers op de been om te protesteren tegen het coronabeleid. Forum-leider Baudet sprak de menigte toe op het Malieveld.

“Elke dag wordt dit permanenter, elke dag worden de regels erger. Kijk naar Australië, kijk naar China. Dat is ons voorland,” zei Baudet. “En dat pikken wij niet, dat accepteren wij niet! Daar gaan we nooit in mee!”

“Rechten waarvan we dachten dat ze vanzelfsprekend waren, waarvan we dachten dat ze ons nooit zouden worden afgepakt. Het is gebeurd de afgelopen anderhalf jaar. Eén voor één zijn al onze rechten beknibbeld, afgenomen en worden we bang gemaakt,” vervolgde hij.


De macht ligt bij ons

Onze families, onze geliefden, alles wordt gespleten omdat mensen in de angstkramp blijven zitten door die leugenaars hier op het Binnenhof,” sprak Baudet. “Je ziet ze liegen. Je ziet ze elke dag weer genieten van die power trip.”

“Als wij allemaal morgen hiermee stoppen, vandaag nog, dan is het klaar, dan is het voorbij. De macht ligt bij ons!” riep hij, waarna de menigte ‘Thierry’ begon te scanderen.

Oerkracht

Dit is het allerwezenlijkste waarvoor we kunnen strijden: de rechten en vrijheden van de mensheid, van het zijn van een mens, dat er geen troep in je lichaam wordt gespoten, geen computermodellen en artificial intelligence die ons hele leven domineren, dat je kan gaan en staan waar je wil, dat je privacy hebt, dat je cashgeld hebt waarmee je dingen kunt kopen, dat de overheid niet jouw hele leven mag domineren, aldus Baudet.

“Ik had nooit gedacht dat we hier zouden staan, dat we dit soort gevechten moesten voeren met elkaar, maar nu komt het en voel ik een kracht in mij, ik zie dat jullie dat allemaal ook hebben, een oerkracht – dit laten wij niet gebeuren!”

4.8 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
9 maanden geleden

Weg met de Rutte dictatuur.

Arie N
Arie N
9 maanden geleden

Als je de commentaren op twitter leest zie je dat Nederland nog vol zit met van die domme elementen die alles van de NOS en MSM geloven.

Sjefke
Sjefke
9 maanden geleden

Ik denk dat het al te laat is om de macht terug te nemen.
We hebben teveel gevaccineerden, die waarschijnlijk nog vertrouwen in het demissionaire kabinet hebben!al die demonstratie daar hebben ze op gerekend!
Als ze het beu zijn zetten ze de Romeo’s in en laten ze de politie los gaan op de vredige demonstranten!
Als dat niet meer lukt zetten ze de gevaccineerden en de ongevaccineerden tegen elkaar op, zorgen dat er gevechten uitbreken en zetten dan het leger in!
Denk maar niet dat doen ze niet want ze hebben al laten blijken geen enkele compassie met het volk te hebben!
Er is met de wereldelite zoals de Bilderberggroep en het WEF en de UN afgesproken dat ze een communistische wereldregering zullen installeren en dat zullen ze kost wat kost doen!
Ze zijn niet voor niets een Europeesch leger aan het trainen in Frankrijk met kleine snelle voertuigen!
Die zij echt niet voor oorlog tegen Rusland!
Als je hier buitenlanders voor inzet is toepassen van grof geweld ook niet zo moeilijk!
Daarbij is het de bedoeling om naar 500.000.000 miljoen wereldbewoners te streven!
Dan hebben ze 7000.000.000 mensen teveel
dus als er een paar omkomen is ook geen probleem!
ze zijn ook niet voor niets overal concentratiekampen aan het bouwen!
Dat is echt niet om die als vakantiepark te verhuren!
De enige hoop is het leger of Nederlands of Amerikaans.
Indien dat niet gebeurd ziet het er somber uit voor onze kinderen en kleinkinderen!

freefighter
freefighter
9 maanden geleden

Leuk… Maar het helpt niet!!! Alleen alles plat leggen en niet meer meedoen met de QR dictatuur helpt. Maar iedereen die daar staat, gaat morgen weer netjes aan het werk, betaalt zijn belasting en draagt braaf zijn masker.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x