Nesara

Conscious Media Network: Een nieuwe wereldeconomie (video)

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Conscious Media Network is benaderd door een afgevaardigde van een groep wereldleiders en bankiers uit 130 verschillende landen om wereldwijde economische hervormingen aan te kondigen die beginnen in 2012.

James Martinez leest de verklaring namens het consortium voor dat de afgelopen acht jaar achter de schermen heeft gewerkt aan het probleem van de onhoudbare wereldeconomie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De leden die de verklaring hebben opgesteld merken op dat de gewoonlijke verdachten nu niet de verdachten zijn en dat de wereldwijde elite inmiddels ook begint te begrijpen dat het onveilige, digitale geldsysteem gefaald heeft, inclusief zijzelf.

De aankondiging dient als introductie van een nieuwe wereldwijde economische structuur die in 2012 duidelijk gaat worden. Ingewijden noemen het ook wel de ‘grootste humanitaire inspanning’ in de moderne geschiedenis. Eenieder kan dit na verloop van tijd voor zichzelf vaststellen.

CMN zendt de boodschap uit als neutrale partij omdat het economische consortium niet wenst het nieuws op dit moment naar buiten te brengen via de mainstream media. Mogelijk wordt binnenkort op een andere manier handel gedreven op de planeet wat ons allen tot in de verre toekomst beïnvloedt.

In reactie op bezorgdheid dat het een samenzwering is wordt gesteld dat de spirituele revolutie tussen nu en 2015 het gedrag van de mensen drastisch en op een positieve manier zal veranderen. Onderdeel van het plan is het oplossen en uitbannen van schulden. Het plan zelf doorbreekt het oude paradigma.

Bron: Exopolitics.blogs.com

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x