CoronaMens en Dier

72 procent Amerikanen zegt ‘nee’ tegen coronaprik, Bill Gates ‘is een gebroken man’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Uit gegevens van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC blijkt dat 72 procent van de Amerikaanse volwassenen ‘nee’ zegt tegen coronavaccinaties. Dat zei de Britse activist en voormalig arts Andrew Wakefield in het programma ‘The Solution’ op CHD TV. “Ze weigeren de eerste dosis of de tweede dosis of de booster.”

Abjecte mislukking

Daarmee is het vaccinatieprogramma ‘een abjecte mislukking’, zei Wakefield. “Ik zag onlangs een interview met Bill Gates. Hij was op televisie en kreeg de vraag: hoe is het gegaan? Wat was de uitkomst van je campagne? Je plan om alle zeven miljard mensen op de planeet volledig te vaccineren? Hij was een gebroken man. Bill Gates was een gebroken man. Het was een complete mislukking.”

“Ze hebben het vertrouwen van de bevolking geschaad. Dat winnen ze niet terug. Het volk heeft geen vertrouwen meer in hen,” zei Wakefield.

Wat is daarvan het nut?

Eerder gebeurde er iets opmerkelijks op het World Economic Forum in Davos. Gates sprak zich daar tijdens een paneldiscussie uit tegen vaccinatiemandaten en -paspoorten. “Wat is daarvan het nut als zich doorbraakinfecties voordoen?” vroeg de miljardair.

Gates legde uit dat er vaccins nodig zijn die gedurende langere tijd transmissie tegenhouden. Zonder dergelijke vaccins hebben mandaten en paspoorten geen nut, zei hij.

4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ingrid
Ingrid
9 maanden geleden

Hij kan van mij niet gebroken genoeg zijn! ☺

guy
guy
9 maanden geleden

wil hij zijn imago nu snel terug opkrikken de moordenaaar !

BOERVROU
BOERVROU
9 maanden geleden

We in South Africa are wide awake.

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
9 maanden geleden

Die vent is gevaarlijk gek!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

151
0
We lezen graag je reactie!x