Homepagina » Mens en Dier » Dit is de langverwachte brief van Rutte over Build Back Better
rutte
Foto: Mark Rutte (Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0)

Dit is de langverwachte brief van Rutte over Build Back Better

Kamerlid Henk Krol vroeg demissionair premier Rutte wat hij toch bedoelt met Build Back Better, een term die door veel politiek leiders wordt gebezigd in verband met de Grote Reset. Hij kreeg geen bevredigend antwoord en vroeg om een toelichtende brief. Die brief liet meer dan een maand op zich wachten. En wat blijkt? De tekst is bijna letterlijk overgenomen van Wikipedia.

Zo schrijft Rutte in zijn brief: “Zoals ik eerder in een debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus heb gezegd, doelt de term Build Back Better (BBB) op het gebruiken van inzichten die de Covid-19-crisis biedt om Nederland in de toekomst weerbaarder te maken tegen soortgelijke gezondheidscrises.”

Op Wikipedia staat hierover: “BBB is a strategy aimed at reducing the risk to the people of nationals and communities in the wake of future disasters and shocks.”

We hadden meer verwacht na ruim een maand wachten

“In de internationale context staat het concept BBB al langer voor een gangbare benadering van crisisrespons na een (natuur)ramp, waarbij, naast herstel, maatschappelijke problemen aangepakt worden met het doel een veerkrachtige, en duurzame samenleving te creëren,” vervolgt Rutte.

Wikipedia: “The BBB approach integrates disaster risk reduction measures into the restoration of physical infrastructure, social systems and shelter, and the revitalization of livelihoods, economies and environment.”

Premier Rutte wijst erop dat BBB in 2015 officieel als concept voor duurzaam en inclusief herstel is erkend door de Verenigde Naties. Ook dat kun je gewoon van de Wikipedia-pagina over BBB halen.

Een teleurstellende brief. Lijst Henk Krol reageert: “We hadden meer verwacht na ruim een maand wachten.”

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Build Back Better

Bouwen Terug Beter

Hoe moet dat?

Een gebouw is gebouwd.
Maar wij bouwen deze terug naar beter.
Dan moet je deze toch slopen. Of kan het ook anders?

Moeilijk, moeilijk, moeilijk.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Dat zijn ze toch ook aan het doen, slopen? Het huidige systeem stond sowieso al op instorten. Dat vanwege de schuldenberg, gecreëerd door het banken systeem dat volledig op schulden is gebaseerd. Zonder financieel systeem bestaat de rest ook niet meer. Ze zijn alleen doelgericht bezig om het versneld te slopen. Instorten is iets dat vanzelf gebeurt, slopen is een actieve handeling. Dus zijn ze het (vesneld) aan het slopen. Daarna kun je iets nieuws opbouwen. Het ligt er alleen aan WAT je terug bouwt. Dat het beter wordt is alleen maar voor de top elite en hun belangen, niet voor de bevolking. De bevolking is hen een doorn in het (alziende) oog.Dus moet het grootste deel van de planeet verdwijnen. Ze hebben zich altijd verscholen. Nu willen ze zich niet meer verschuilen maar ze willen ook niet bekend worden. Het wegvagen van de bevolking is hun idee om dan ‘veilig’ over de planeet te kunnen beschikken en reizen. In feite zijn zij dus bang voor de mensheid. Als het de mens duidelijk wordt hoe duister en vernietigend zij zijn, zijn ze nergens meer veilig. Maar misschien kunnen ze dan in Nederland gaan wonen want hier interesseert het niemand iets wat er wel of niet gaande is. Hier vinden de meesten alles wel best dus hier zouden ze relatief veilig zijn.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Zo is het, ze zijn heel bang want wij zijn veel sterker, alleen zien een hoop dit nog niet in helaas en erg moeilijk om die wakker te krijgen ook nog. Als deze het echt niet op tijd inzien kunnen wij wel eens in een wereld terecht komen als oblivion of elysium. Laat ze naar deze films gaan kijken om ze hopelijk wakker te schudden voor het echt te laat is, want dit willen zij ook niet.
It’s sounds like sciencefiction, but it is now.

Elfin
Elfin
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Het is hopen tegen beter weten in. As we speak zit ik naast een deugschaap en hij is boos op mij dat ik fwd ga stemmen. Boos dat ik me niet laat volspuiten met gif en daardoor niet meer mee op vakantie kan (en wil want er komt ook geen sneltest in). Boos omdat hij weet dat hij me kwijt is. Einde relatie.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Heel spijtig om dit te horen, dat ze zelfs relaties kapotmaken hiermee, daar wordt ik nou verdrietig van. Kop op, laat je niet eronder schoffelen. V.w.b. die test, heb je nu ook de speekseltest een klein buisje vol spugen tot het streepje is voldoende en er komt niets in jou. 😉

joost v.d. v.
joost v.d. v.
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
19 dagen geleden

strijder voor vrijheid, jij wil je wel ,,laten testen,, d.m.v speeksel maar ze kunnen helemaal niet testen op iets wat nooit geisoleerd is.het is gewoon griep!

Audrey
Audrey
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Ik heb er hier ook 1 zitten die denkt dat ik dood ga als ik me niet laat vaccineren. De gevaccineerde hoeven toch niet bang te zijn, zij zijn toch beschermd dus ik snap het probleem niet van de schaapjes. En het covid 19 virus is vervangen door griep en die komt ook elk jaar terug. Dit heeft echter helemaal niets meer te maken met het virus maar dit is TOTALE CONTROLEN, IEDEREEN VACCINEREN EN MACHT.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Audrey
1 maand geleden

“En het covid 19 virus is vervangen door griep en die komt ook elk jaar terug. ????
Correctie: Het is de griep, en altijd al geweest. 😉
En zij kwam altijd en ieder jaar weer terug. Laat je niet in de maling nemen. Zoals zo velen zich al aan laten doen.

Audrey
Audrey
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Weet ik, maar al heb je de griep dan zeggen de doctoren dat je corona heb. Snap je? Je hoort niks meer over griep. Alles is corona.

Rob
Rob
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Relaties die eindigen zijn nooit leuk maar gezien de situatie en de tijd ben je beter af zonder zo’n deugschaap die je mee probeert te slepen de dood in. Zo iemand is een groot blok aan je been. Misschien, als het om de dood gaat, is zo iemand in deze tijd wel als een molensteen om je nek te zien. Tegen de tijd dat hij erachter komt dat het niet klopt is het te laat. Ondanks dat het eindigen van de relatie nooit leuk is sta je op je Zelf toch sterker. Je raakt geen energie meer kwijt aan zo iemand. Het zal misschien eerst moeilijk zijn maar je groeit wel zelf verder. Er is al vaker gezegd dat we in een tijd leven waarin ‘tijdlijnen’ opspitsen. Dan krijg je eigen gewoon verschillende richtingen waarin verschillende groepen mensen gaan. Sommigen verdwijnen, sommigen gaan door, sommigen gaan misschien wel door maar toch uit elkaar voor de eigen weg etc. Er wordt ook wel gesproken over een bewustzijnsverandering waarin ook niet iedereen in mee kan. Dat is dan het tegengestelde van de uitroeiïng maar toch verdwijnen zij die te ver achter liggen. Dat is alleen van binnenuit gezien, vanuit de eigen kern. Als iemand al geen waarde aan eigen leven hecht loopt die al achter bij velen. Sterkte op je eigen weg. Je zal niet de enige zijn in deze tijd maar dit werkt in een veel groter perspectief dat in wezen puur persoonlijk is.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Ze zijn nu toch alles aan het slopen.

dna
dna
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

bbb=666

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

ONVOORSTELBAAR!!
MARK RUTTE MOET ZICH DIEP SCHAMEN.

Coldshot
Coldshot
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Al zolang… maar helaas, narcisten KUNNEN zich niet schamen (of uberhaupt iets voelen).

Realistic
Realistic
Reactie op  Coldshot
1 maand geleden

Dacht je dat? Totdat ieeen gestrekt been tegenkomt. Moet jij eens opletten wat ze voelen.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

@Waldemar,

Beste,

Ik ben het echt helemaal NIET met u eens…..

Wij beste, wij zijn degenen die zich diep moeten schamen en welk heel erg diep omdat WIJ het zijn die dit tuig maar laten door denderen met hun absurde totaal idiote en mensonterende “maatregelen” welke zeer ernstig zijn voor ONZE gezondheid en waarbij we ook nog staan te kijken hoe ze met een experimentele drug welke ze vaccin noemen ONZER ouderen letterlijk aan het doodspuiten zijn.

Wij staan erbij en kijken ernaar hoe ZIJ ONS kinderen en ONZE kinderen hun toekomst aan het vergallen zijn en het enige waar we toe in staat zijn is om op een of andere site te roeptoeteren dat ZIJ zich moeten schamen…

Beste, wat heeft u zelf al concreet ondernomen om hier een einde aan te maken….

Man man man wat een geweldige opmerkingen hier…..en dan binnenkort ook zeker nog het systeem in stand houden door te gaan stemmen…..op wie dan wel!!??

Baudet, van Haga, Wilders…..

Mijn God, nee, dit heeft absoluut geen doel; meer!!

Veel geluk met anderen de schuld te geven en hier te roepen dat ANDEREN zich moeten schamen!!

Zoooooooooooooooooooooooo gemakkelijk!

Gladiator
En voor de goede orde…..de avondklok gaat verlengt worden na 15 maart…..mooi toch…nietwaar!

Men krijgt wat men verdient!!!

MJR
MJR
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

En wat heb jij inmiddels ondernomen!
Gladiator, gast? Krijg steeds meer het idee van een TROLLETJE!
(Waldermar, jouw reactie is er een uit duizenden, super reactie, ik sta er 110% achter!!!)

Stefan
Stefan
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

@Gladiator,
En wat zouden we dan volgens u moeten doen. Het enige dat gedaan kan worden is demonstreren, maar DAT wordt de kop ingedrukt. Demonstraties worden met harde hand bestreden door onze NIET gekozen burgemeesters. Ook als deze demonstraties geweldloos zijn. Het enige dat je nu nog kunt doen is tijdens de verkiezingen NIET op de gevestigde orde te stemmen. Ik stem PVV. Iedereen is natuurlijk vrij in zijn keuze, maar stem geen VVD of de andere coalitie partijen. Misschien helpt dat om het tij (een beetje) te keren. NU kan het nog, straks niet meer en zitten we wéér 4 jaar(!) met deze arrogante leugenaar opgescheept.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Het aller, aller minste wat een Nederlander kon (kan) doen is in ieder geval op Thierry of Geert stemmen.

Als je dat al niet doet , dan ben ik benieuwd hoe je dat je (klein)kinderen gaat uitleggen over een paar jaar !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Maar wat heeft u al gedaan om dit goed te laten komen?

Oproepen om maar niet te komen opdagen om te stemmen is helemaal de verkeerde weg.

We moeten ze wegstemmen, dat bereik je niet door niet op te komen dagen lijkt mij.

Wie ik ook spreek om mij heen zelfs voor mij vreemde mensen in de supermarkt zijn allemaal niet van plan om op de zittende garde te willen gaan stemmen.

Dan moet er dus wel iets gaan veranderen lijkt mij, zo niet dan weten we allemaal besodemieterd zijn, en dan is de time to set things right, en moeten we allemaal hun de oorlog verklaren.

Geloof me, als men niet gaat stemmen zitten we weer vier jaar aan dit linkse zooitje vast want; “tsjah het land moet toch geregeerd worden” zul je dan horen en blijft alles lekker zoals het al jaren is.

Sorry maar hier moet je niet toe oproepen.

Best regards,
Strijder.

Ertje
Ertje
Reactie op  Gladiator
1 maand geleden

Beste Gladiator, wat kunnen wij hier op dit forum doen? Als ik kijk naar hoeveel reacties er elke keer onder een onderwerp staan zijn wij hier maar met heel weinig. En hier zijn al helemaal geen VVD stemmers, denk ik. De overheid hoort er voor het volk te zijn en niet andersom. Ik heb het idee dat Rutte en de Jonge zich verheven voelen boven het gewone volk en het zou hen goed staan om dat eens niet te doen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

“De overheid hoort er voor het volk te zijn en niet andersom.

Ik heb het idee dat Rutte en de Jonge zich verheven voelen boven het gewone volk en het zou hen goed staan om dat eens niet te doen.“

Heel mooi gezegd en geloof me, buiten dit forum om zijn er naar mijn mening nog veel meer mensen die er zo over denken als wij.

Ze moeten alleen maar even wakker geschut worden. Moeilijke taak maar het zal ons lukken toch.

Best regards

MJR
MJR
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

rutte heeft een hobby lieve mensen, en dat is liegen dat het gedrukt staat! De schofft!

Audrey
Audrey
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Het zijn pionnen op een schaakbord. Doen ook wat hun opgedragen is door de elite. En ze hebben geen ballen om te zeggen daar doe ik niet aan mee. Ze genieten van de macht die ze uitoefenen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Beste Waldemar, Rutte is zo als zijn familie-jeugd-opvoeding was, geworden, man heeft een volkomen vergroeide ruggegraat, met bijkomstige ziekte, waardoor psychise problemen, en ja lichtelijk psychopaat, verder hij zoekt macht, hij geeft niets om mensen net als zijn vriend Jort Kelder, image die op niets berust, hij heeft Nederland en zijn inwoners willens en weten veel kwaad gedaan, hij bespeeld de Media en mensen aanverwand als een viool, hij weet wat je met macht kunt doen, helaas !

Perm
Perm
1 maand geleden

Wat hebben de Great Reset en Build Back Better dan met elkaar te maken, meneer Rutte? Waarom blijft u angstvallig zwijgen over de Great Reset? Is het niet zo dat de Great Reset vooraf gaat aan Build Back Better? Zoals we van u gewend zijn draait u weer om de waarheid heen en verduidelijkt u weer niets.

Joanna
Joanna
Reactie op  Perm
1 maand geleden

Hij heeft het benoemd (dat is voor de Karma afdoende).

Alberto
Alberto
1 maand geleden

Welke meerwaarde heeft Rutte als minister president dan nog boven Wikipedia?

Albrecht
Albrecht
Reactie op  Alberto
1 maand geleden

Iedereen mag op Wikipedia artikelen aanvullen of veranderen, zelfs zonder inloggen. Je e-mailadres wordt dan gepubliceerd. Als je wél ingelogd bent, wordt je e-mailadres niet geplaatst.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Albrecht
1 maand geleden

Je IP adres.

Linnepinny
Linnepinny
Reactie op  Alberto
1 maand geleden

Helemaal niets…
afvoeren deze bende misdadigers.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
1 maand geleden

Voor de kiezers is het zeer belangrijk de
tijdslijnen in de geschiedenis te kennen
en de reset ideeen van Schwab serieus
te nemen: reductie van de bevolking met
miljarden, midden- en kleinbedrijf elimineren,
indoctrinatie en staatscensuur, mensen chippen. etcetera. Het komt niet zomaar de
lucht met chemtrails vallen. Na de tweede wereldoorlog zijn de nazi’s gewoon doorgegaan. Nurture speelt wel degelijk
een rol en stemmen op dezelfde bruinhemden zal NIETS veranderen. Denk na in plaats van met oranje vlaggetjes te
zwaaien! Zie onderstaande; trek lessen uit
het verleden!

KLM tranporten van Nazi’s met DC6 PH-TPB
 “Prins Bernhard” naar Zuid-Amerika
>>
Kriegsberichter Wim Sassen wist kerstavond 1945 uit gevangenschap te ontsnappen. Hij belandde in Argentinie en kwam in aanraking met Evita Peron. In 1952 begeleidde hij Prins Bernhard bij zijn bezoek aan Buenos Aires en verscheen met hem – zonder dat er in Nederland iemand reageerde – op krantenfoto’s.
Zijn goede relatie met het Argentijnse bewind
kwamen hem ook van pas toen hij de gevluchte
Adolf Eichmann wilde overhalen zijn memoires te
vertellen.

(Leidsch Dagblad zaterdag 11 september 2004
 collectie Gerard de Boer)
<<

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

De particulier secretaris van Bernhard zur Lippe eind jaren veertig/begin vijftiger jaren was mr. Jan Thomassen, broer van de latere burgemeester van Rotterdam. Hij heeft in 1950 eervol ontslag genomen, omdat hij zich totaal niet kon verenigen met de strapatsen van de zelfbenoemde ‘ambassadeur van het Nederlandse bedrijfsleven’.
De Duitsers hebben WOII verloren, maar de nazi’s hebben de overwinning behaald. Ga eens googelen of dockduckgoën naar Operation Highjump.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Bedankt, geeft hoop op kritisch vermogen. Googelen doe ik niet, maar
duck het na!

Feng
Feng
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

Duck zelfde censuur, probeer Yandex

Dubito
Dubito
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

En dan nog even de relatie tussen de Perons en de Zorreguieta’s en dan zijn we toch aardig rond, niet?
Volgens sommige bronnen was Bernhard verliefd op Evita….is daar nog iets moois uit voortgekomen?
Bernhard arrangeerde het contact tussen Maxima en WimLex, alle flauwekul verhaaltjes over een toevallige ontmoeting ten spijt.
En let op de relatie Maxima-Jorge Mario Jose Bergoglio, aka Paus Franciscus. Maxima kwam als kind bij de Bergoglio’s over de vloer.
Ach….enzovoort.Gauw maar weer stoppen met roeren.
Leve de koning! Zwaai, zwaai met je vlaggetje!

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Toch goed mensen bewust te maken!

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

@Dubito, Bernhard zur Lippe heeft in 1951 een grote order voor Werkspoor Utrecht binnen gehaald. Met goedkeuring van de toenmalige premier Drees en DNB-directeur Holtrop zijn ettelijke miljoenen aan steekpenningen rondgestrooid richting het door-en-door corrupte regime van Juan Perón (1895 – 1974). Leichter Vogel Bernhard was niet te beroerd om oud-nachtclubdanseres Evita Perón (1919 – 1952) een collier van 30.000 gulden te overhandigen en hing haar de versierselen om van het grootkruis in de Orde van Oranje-Nassau. Naar eigen zeggen vond Bernhard Evita een naar mens, dat mannelijk gedrag vertoonde.
In 1943 heeft Bernhard met een gloednieuwe Mitchell-bommenwerper vanuit de VS een bezoek gebracht aan Máxima’s groot- en overgrootvader in Argentinië.
Bilderberger, Committee of 300-lid & ere-commandeur in de Johanniterorde Trix van Amsberg heeft WA’s vriendinnen als Yolande Adriaansens en Emily Bremers te licht bevonden en de cabal/ Deep State heeft vervolgens Máxima uit de hoge hoed getoverd. Hun ontmoeting in Sevilla in 1999 was allesbehalve spontaan.

Marcel
Marcel
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Als het UITZWAAIEN is, wil ik best met een vlaggetje debiel gaan staan doen. 😂

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Vergeet Mabel Wisse Smit niet en haar ‘relatie’ met Mohamed Sacirbey…zij zou opdracht hebben gehad hem te bespioneren.Denk aan haar banden met Bruinsma en haar innige band met Soros.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Neurenberg-tribunaal wordt 100% succesvol

Een tweede Neurenberg-tribunaal was in voorbereiding, met een class action-rechtszaak die werd aangespannen onder auspiciën van duizenden advocaten over de hele wereld achter de Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die de verantwoordelijken voor het Covid-19 schandaal vervolgde, gemanipuleerd door het Davos Forum( World Economic Forum/GREAT RESET).
Tegen iedereen achter de frauduleuze pandemische oplichting die werd versterkt door frauduleuze PCR Test False Positives en frauduleuze Infection & Death Rate-cijfers. Ze hadden allemaal financiële redenen om de cijfers op frauduleuze wijze op te blazen. 

Volksgezondheidsfunctionarissen in meerdere landen worden aangeklaagd wegens het ‘C19-schandaal’, waarin wordt gezegd dat alle verantwoordelijken moeten worden vervolgd voor civiele schade als gevolg van manipulaties en vervalste testprotocollen die kosten talloze levens, bedrijven en middelen van bestaan…

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Hopelijk krijgt de bevolking in nederland nu eindelijk in de gaten wat een zulthooft stumper rutte is! Ik vraag me af of hij ooit meer is gaan leren na de basis school!

dirk-jan
dirk-jan
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

ja hij is inderdaad meer gaan leren na de basischool; in 1984 Gymnasium A, Den Haag en van
1984-1992: Geschiedenis (van Nederland) aan de Rijksuniversiteit Leiden. mag ik vragen welke opleidingen u genoten heeft?

Edward
Edward
Reactie op  dirk-jan
1 maand geleden

Kennis is nog geen wijsheid.

Johnny
Johnny
Reactie op  dirk-jan
1 maand geleden

Een bizarre en erg vreemde vraag. Wat zegt een opleiding nu eigenlijk? Hoe goed je kunt koord-dansen terwijl je iemands aars likt? Hoe je regeltjes moet volgen? Onderwijs en opleidingen zijn meestal volslagen nutteloze manieren van leren, en alleen nuttig voor regeringen en aristocratie die zo het volk kunnen verdelen ,indoctrineren en naar hun pijpen kunnen laten dansen.
Gelukkig is er voor jou nog erg veel te leren over hoe de wereld werkt. En dat vak word op geen enkele school of opleiding gegeven. Gezond verstand volstaat.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  dirk-jan
1 maand geleden

Opleiding zegt niets,hoe hoger opgeleid= hoe meer gehersenspoeld.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  dirk-jan
1 maand geleden

Ah, het authoriteitsargument, een drogreden. Doe ik er ook eentje: weet u wie ook hoog opgeleid was?

Pieter
Pieter
1 maand geleden

Dit is een achterhoede gevecht. Het wordt tijd dat het Dominante deel van de maatschappij wat niet perse een absolute meerderheid is, zich meer gaat roeren. Alleen praten en demonstreren werkt niet, mocht blijken dat Rutte na 17 maart met 10 splinterpartijtjes blijft regeren.

Dubito
Dubito
1 maand geleden

De laffe hond.

dirk-jan
dirk-jan
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

over welke honden heeft u het? alleen de zwarte rassen neem ik aan?

Anne
Anne
1 maand geleden

Belachelijk, zou ik geen genoegen mee nemen. De hele corona is al een HOAX. Rutte liegt gewoon met de rest mee. VVD onwaardig. Hij heeft Nederland verkocht en verraden. Hij moet voor alles gestraft worden. Corona maatregelen nergens voor nodig. Dat was alleen hiervoor. 🤬🤬🤬

x

Check Also

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x