CoronaBuitenland

Contracten met Pfizer: ‘Het grootste schandaal uit de medische geschiedenis’

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Onlangs is bekend geworden dat het eerste geheime contract tussen de EU en vaccinmakers Pfizer/BioNTech is gelekt. Het kan onder meer worden gelezen op de website van de Italiaanse publieke omroep Rai.

Universitair docent en arts Hannes Strasser, die het nauwkeurig onder de loep heeft genomen, schrijft in een gastartikel voor de Oostenrijkse zender AUF1 dat al lang bekend is dat de vaccins veel te snel en te haastig zijn getest en goedgekeurd. De Europese Commissie en overheden weigerden keer op keer om de contracten openbaar te maken. Nu wordt duidelijk waarom: door hun handtekening onder de contracten te zetten, speelden de Commissie en lidstaten met de levens van bijna 500 miljoen burgers.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

contract

Explosief document

Het contract waar Strasser naar verwijst, is op 20 november 2020 ondertekend door gezondheidscommissaris Stella Kyriakides en Nanette Cocero van Pfizer. De universitair docent spreekt van een explosief document.

Uit het contract blijkt dat de EU en Pfizer/BioNTech ervan uitgingen dat het vaccin een maand later, in december dat jaar, goedgekeurd zou worden door het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Dat is een vreemde gang van zaken. Normaal gesproken wordt een vaccin getest, onafhankelijk beoordeeld door het EMA en vervolgens goedgekeurd en verkocht. In dit geval gebeurde precies het tegenovergestelde: politici, vertegenwoordigd door de Europese Commissie, en de farmaceutische industrie sloten weken voordat het vaccin werd goedgekeurd al koopovereenkomsten. Vervolgens zette Brussel het EMA onder grote druk om het vaccin goed te keuren.

Strasser vindt dit ongelooflijk.

contract

Volgende schokkende onthulling

Maar dat is nog niet alles. Op pagina 15 van het contract erkent Pfizer dat de ontwikkeling van het vaccin ‘aanzienlijke risico’s’ en ‘onzekerheden’ met zich meebrengt.

Laat dat even bezinken: door het contract te ondertekenen erkent de Commissie dat er flinke risico’s en onzekerheden kleven aan de productie van het vaccin, aldus Strasser.

De volgende schokkende onthulling volgt op pagina 24. Daar staat dat de toediening van de vaccins onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de EU-lidstaten valt. Niet de Commissie of Pfizer/BioNTech, maar de EU-lidstaten zijn verantwoordelijk.

contract

Ze gaan er bovendien mee akkoord dat de vaccinmakers niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade die het gebruik van de vaccins veroorzaakt. Pagina 25 onthult wat daaronder valt: sterfte, fysieke schade, mentale of emotionele schade, ziekte, invaliditeit, verlies van of schade aan eigendom en financiële verliezen.

contract

Grootste schandaal uit de geschiedenis van de geneeskunde

“Met andere woorden: nog voordat het vaccin überhaupt was goedgekeurd, waren farmaceutische bedrijven vrijgesteld van aansprakelijkheid en aanvaardde de Commissie sterfgevallen, ziekten en economische schade veroorzaakt door de vaccinaties,” merkt Strasser op. En dan te bedenken dat dit vaccin gebruikt zou worden om gezonde mensen te vaccineren.

Op pagina 48 en 49 staat verder dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin onbekend zijn en dat er onbekende bijwerkingen kunnen optreden. “De EU-landen wisten dit dus niet alleen, ze gingen er expliciet mee akkoord!”

contract

Strasser concludeert: “Als arts vind ik het ongelooflijk dat deze contracten zijn ondertekend door de Europese Commissie en de regeringen van de EU-lidstaten. Naar mijn mening is dit het grootste schandaal uit de geschiedenis van de geneeskunde.”

Een vaccin waarvan de effectiviteit en veiligheid niet bekend zijn, waarvan de ontwikkeling grote risico’s met zich meebrengt, dat volgens het contract zou kunnen leiden tot sterfte, ziekte en invaliditeit, wordt voorwaardelijk goedgekeurd door het EMA en vervolgens aan ouderen, kinderen en zwangeren gegeven.

Doos van Pandora

Jarenlang beweerden regeringen en reguliere media bij hoog en bij laag dat het vaccin ‘goed getest’, ‘veilig’ en ‘zeer effectief’ was. Allemaal nepnieuws, allemaal leugens, stelt Strasser vast. “De Europese Commissie en Europese regeringen hebben gelogen […] en alle gevaccineerde mensen tot wandelende proefkonijnen gereduceerd. En de reguliere media deden graag mee aan de vaccinatiepropaganda.”

De gevaccineerden zijn de slachtoffers van dit onverantwoorde beleid: ze werden bedrogen, verleid, onder druk gezet en voorgelogen. We weten niet wat er op de lange termijn met hen zal gebeuren. Het enige wat we zien, is dat steeds meer mensen sterven en ziek worden, merkt de arts op.

“Het beleid van de Europese Commissie en de regeringen was krankzinnig. De onverantwoordelijke politici zijn medeplichtig aan de dood en ziekte van talloze mensen over de hele wereld. Ze openden de doos van Pandora met de COVID-19-vaccinaties en nu verspreiden ziekte en dood zich over de wereld.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 225 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
3 maanden geleden

and………nothing happens…..again…zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bella
Bella
3 maanden geleden

En de schuldigen lopen nog steeds vrij rond net als de hele media die hier mede schuldig aan is.
Allemaal hebben ze bijgedragen aan dood door schuld en allemaal horen ze achter de tralies.

Locke
Locke
3 maanden geleden

En nu snel naar de volgende stembus ronde!!!!

Flip
Flip
3 maanden geleden

En dat was nou precies de bedoeling, snap dat nu toch eens.

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x