Homepagina » Mens en Dier » Heksenjacht op vrijheidsstrijders: arrestatiebevel tegen prof. Dolores Cahill
cahill
Foto: Dolores Cahill (Videostill Rumble/The Highwire with Del Bigtree)

Heksenjacht op vrijheidsstrijders: arrestatiebevel tegen prof. Dolores Cahill

In mei waarschuwde de Ierse professor Dolores Cahill, een coronacriticus van het eerste uur, de globalisten dat hun spel voorbij is. Sindsdien wordt er een heksenjacht op haar gevoerd. Er is nu zelfs een arrestatiebevel tegen haar uitgevaardigd.

Maanden voordat de experimentele mRNA-vaccins werden uitgerold, waarschuwde Cahill voor gevaarlijke bijwerkingen. Ze kreeg gelijk: de prikken veroorzaken talloze ernstige bijwerkingen.

Wakker worden

Na haar uitspraken over de coronavaccins zette de University College Dublin School of Medicine haar aan de kant en ook distantieerde de universiteit zich van haar uitlatingen.

Vorig jaar september zei professor Cahill tijdens een coronaprotest in Londen dat de vaccins mensen ziek maken. Eerder dit jaar zei ze tijdens een betoging in Dublin dat ouders ‘wakker moeten worden’ omdat mondkapjes bij kinderen leiden tot een lager IQ.

Je moet de overheid, artsen en media niet vertrouwen

Cahill wordt beschuldigd van ‘deelname aan een buitenbijeenkomst met meer dan 30 personen’ in Engeland. Dat was op dat moment ‘in strijd met de coronaregels’. Ze kwam herhaaldelijk niet opdagen in de rechtbank, waarna de rechter een arrestatiebevel uitvaardigde.

“Ik weet dat de vaccins mensen ziek maken. Je moet de overheid, artsen en media niet vertrouwen. Ze liegen over het coronavaccin,” zei Cahill.

[Wochenblick, Extra.ie]
4.9 116 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edo Timmermans
Edo Timmermans
3 maanden geleden

Dus het recht op demonstreren is minder belangrijk dan zo’n achterlijk corona-regeltje? Alweer een bewijs dat de wereld in één grote dictatuur terecht is gekomen… Diep en diep triest dit. Alweer.

Annette
Annette
3 maanden geleden

O my God, het gaat er nu wel heel erg slecht voor haar uitzien. Deze Ierse professor Dolores Cahill heeft al méér dan een jaar volledig gelijk met ALLES wat zij tot nu toe gezegd heeft. Maar de waarheid vertellen is al lang niet meer mogelijk in deze totalitaire wereld (hel!).
Er is (helaas) nog maar één waarheid en dat is, zoals de meesten van ons weten, de grootste leugen aller tijden.
Inderdaad kun je het vergelijken met een heksenjacht. In het verre verleden is dat natuurlijk ook vaak uitgevoerd. Vaak waren dat vrouwen, die bijvoorbeeld een bepaalde gave hadden om met kruiden en planten mensen te genezen. Dan kreeg je al gauw het stempel “heks” en dat liep bijna altijd heel verkeerd af.
Wat dat betreft heeft de mensheid, ondanks natuurlijk veel fantastische uitvindingen, die ons veel hebben gebracht, feitelijk NIETS geleerd.
Hoe vaak is er niet geroepen: DAT nooit meer. En zie: de geschiedenis herhaalt zich keer op keer. Schijnbaar wil de mens helemaal niets leren van het verleden.
Ik hoop van harte, dat deze fantastische vrouw goed beschermd zal worden, zowel in de letterlijke zin als ook in spirituele zin.
De strijd die nu over de hele wereld wordt gevoerd, is niets anders dan de strijd tussen het Goed en het Kwaad.
Laat alsjeblieft, vóórdat er onherstelbare schade wordt aangericht aan het grootste deel van de mensheid, er een wonder gebeurt.
Ik denk, helaas, dat alleen een wonder ons nog kan redden.

Marco
Marco
3 maanden geleden

Keer op keer maakt de rechterlijke macht duidelijk dat ze in en in corrupt is. Hoop werk aan de winkel om dat tuig definitief te verwijderen uit die functies.

Jaap ( Dutch Mountain Bnt Btc )
Jaap ( Dutch Mountain Bnt Btc )
3 maanden geleden

Bedankt voor je Column: Het is voor de meeste oud nieuws dat die Injecties gevaarlijk zijn, maar het wel belangrijk dat op deze manier toch iedere keer minstens een paar mensen wakker worden. Wij zijn zo te merken allemaal door eeuwen onderdrukking door sadisten genetisch psychopaatjes geworden. Ik geloof dat ik begin te merken waarom ik bij de eerste wakkere groep behoor (Ik wil niet persé zeggen God, omdat juist al die Goden die je hier op aarde in je strot geduuwd worden juist door die Illuminati en aanhang bedacht zijn geworden om mensen bang te maken. Maar wel een grote macht van Liefde heeft ons met een reden wakker gemaakt ) Jij misschien ook. Die reden zit in de richting van het volgende:
Ik ben een Psychopaat die in het eeuwig licht van Liefde leeft en niet mee doet met de Massa-psychose en zo andere Psychopaten
inspireerd het zelfde te doen!!!! En geloof me ik heb tot 18 jaar geleden zelf in de duisternis geleeft, wat een planeet!! 8 miljard
mensen helemaal naar de klo..n, om iets waar we nooit om hebben gevraagd, daarom ben ik ook al 18 jaar pissig en heb mezelf als levens-missie de opdracht gegeven de andere weg te vinden en te begrijpen.
Jongens ( Ik ben niet Woke) ik zou willen dat het allemaal Flower-power was met misschien een lekker jointje erbij. Maar wij kunnen het begin maken van een mooie nieuwe toekomst voor de mensheid, maar eer alles loopt zoals het had moeten lopen als we niet al 1000e jaren gehersenspoeld werden, zullen we een aantal generaties verder zijn.
Allemaal veel liefs en sterkte.

x

Check Also

grafiek

Wetenschapsjournalist: deze 2 grafieken zouden ons allen heel erg bezorgd moeten maken

Twee professoren van de Universiteit van Londen ...

pfizer

De eerste documenten over het Pfizer-vaccin zijn op last van de rechter vrijgegeven, dit staat er in

De openbaring van de gegevens over het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

85
0
We lezen graag je reactie!x