UFO

Zonnesatelliet SOHO legt UFO vast bij de zon (video)

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vreemd object dat in de buurt van de zon is vastgelegd lijkt in veel opzichten op de enorme metaalkleurige moederschepen uit speelfilms. Dat meldt de Britse Daily Mail.

Gather News spreekt van een vreemd gevormde gigantische UFO die door het zonneobservatorium SOHO is gezien en in een video op YouTube verscheen.

Het ongeïdentificeerde vliegende object dat in niets lijkt op bekende hemellichamen in de buurt van de zon trekt zich ogenschijnlijk niets aan van de hitte van zonnevlammen. Wat kan het zijn?

Gigantische arm

SOHO is een ruimtesonde die de zon observeert. De sonde werd op 2 december 1995 gelanceerd vanaf Kennedy Space Center. Aan boord van SOHO bevinden zich verschillende instrumenten, waaronder telescopen om het spectrum van het licht dat de zon uitstraalt vast te leggen en een speciale corona groothoek telescoop.

De video toont naar het lijkt een metaalkleurig ruimteschip met een gigantische arm of extensie. Eén UFO-fan maakte een schermafdruk en voegde licht toe zodat je een ander deel van het schip kunt zien met onder meer een derde arm.

Vervorming

Anderen zijn sceptischer en beweren dat dergelijke artefacten vaak het resultaat zijn van fouten in de software doordat de sensoren van SOHO data met vervorming kunnen doorgeven.

Gather News: “Het kan onmogelijk gaan om damp omdat het object langgerekt van vorm is en op de één of andere manier vervaardigd lijkt te zijn. Er lijkt een vorm van intelligent ontwerp bij betrokken te zijn. Mensen zouden zoiets niet kunnen maken.”

Op zondag 11 maart jongstleden legde SOHO ook een onbekend object vast bij de zon. Tijdens een zonne-eruptie was een zwarte cirkelvormige anomalie zichtbaar die verbonden leek te zijn met het zonneoppervlak.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x