Buitenland

Controversieel geo-engineeringsproject start stilletjes: ‘Zoveelste complottheorie blijkt complotfeit’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

In de Baai van San Francisco zijn wetenschappers stilletjes begonnen met het eerste testproject in de Verenigde Staten om ‘global warming’ terug te dringen. Ze maken wolken dikker om zonlicht te weerkaatsen.

Het experiment werd niet breeduit aangekondigd om te voorkomen dat mensen in verzet zouden komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We spreken in dit geval ook wel van zonnestralingsbeheer of solar radiation management, projecten in het kader van geo-engineering waarbij getracht wordt zonlicht op grote schaal te weerkaatsen.

Erg controversieel

Onderzoekers van de Universiteit van Washington sproeien biljoenen microscopische zoutdeeltjes in de lucht om wolken dikker te maken. Het experiment loopt tot eind mei.

Zonnestralingsbeheer is erg controversieel omdat het gebruik van dit soort technologieën weerspatronen kan veranderen en de oogst negatief kan beïnvloeden.

Rotzooi

De media zijn in ieder geval dolenthousiast over het experiment. Zo schrijft de krant San Francisco Chronicle dat ‘het weer perfect is voor een geo-engineeringsstudie die de eerste in zijn soort is’.

Journalist Eric van de Beek reageert: “Zoveelste complottheorie blijk complotfeit. Ze zijn werkelijk bezig rotzooi in de atmosfeer te spuiten om het zonlicht te blokkeren.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 203 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

Vroeger zou de hele wereld op stelten staan met dat geklooi aan de natuur. Je hoeft geen doemdenker te zijn om te concluderen dat de “mens” zijn eigen ondergang aan het graven is. Onvoorstelbaar dat hier toestemming voor wordt gegeven. Hiermee komt alleen maar de volgende complottheorie uit dat al deze ingrepen op touw worden gezet door satanische globalistische machtswellustelingen uit de vrijmetselarij en transgender scene (herma’s).

Deneb
Deneb
1 maand geleden

Zit je dan met je zonnepanelen…

Veertje
Veertje
1 maand geleden

Als het de natuur en landbouw ten goede komt, waarom dan niet…….neem aan dat ze dit nu doen om het effect te bekijken. Het wordt iets anders om het weer zodanig te beïnvloeden dat er straks stormen en andere rampen ontstaan. En ik weet dat China al 50 jaar geleden zilverjodide met vliegtuigen in de wolken spoot, om het te laten regenen. Dus nieuw is dit niet.

Grw
Grw
1 maand geleden

Ze willen zo graag voor god speken, maar let maar op, het zal zich tegen hen keren, het geklooi met de natuur

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x