Homepagina » Archeologie » Coördinaten van Grote Piramide komen overeen met lichtsnelheid. Is dit bewijs voor buitenaardse invloed?
Coördinaten van Grote Piramide komen overeen met lichtsnelheid. Is dit bewijs voor buitenaardse invloed?

Coördinaten van Grote Piramide komen overeen met lichtsnelheid. Is dit bewijs voor buitenaardse invloed?

Als je de afmetingen van de Grote Piramide afzet tegen de exacte coördinaten van de evenaar, kom je tot de ontdekking dat het bouwwerk een soort schaalmodel is van het noordelijk halfrond. Dat wordt gesteld in het nieuwe seizoen van het tv-programma Ancient Aliens.

Aan de hand van satelliettechnologie is recentelijk nog iets opmerkelijks ontdekt.

Als je de locatie van de Grote Piramide weergeeft als een coördinaat, komt dat coördinaat exact overeen met de snelheid waarmee het licht reist.

Niet zomaar

Ook andere bouwwerken op aarde, zoals de Meso-Amerikaanse piramides en Ziggoerats in Mesopotamië, blijken niet zomaar ergens te zijn gebouwd.

“Deze gebouwen zijn neergezet onder goddelijke leiding,” zegt Jonathan Young, curator van de Joseph Campbell Archives.

“Dit is een merkteken van de goden,” vervolgt hij. “Ze hebben bepaalde dingen in die gebouwen gestopt om ons te laten weten dat ze niet geheel van menselijke oorsprong zijn.”

Uitgelijnd

“Ze staan voor iets groters,” aldus Young.

Het zou om die reden geen toeval zijn dat bepaalde sterrenbeelden zijn uitgelijnd boven oude bouwwerken.

Zo komen de drie piramides op het Gizeh-plateau overeen met de drie sterren in de riem van Orion. Datzelfde geldt voor drie piramides die in Teotihuacan staan.

Bekijk de video hieronder:

[History]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silbereye
Silbereye
3 jaren geleden

Enigsinds discutabel voor niet gelovigen, rekenmethoden taal etc, zijn ontwikkeld door de mensheid zelf. Tenzij in ons DNA het allien DNA is verweven.
Een gegeven waar ik overtuigd achter sta, wij zijn geschapen naar Gods evenbeeld dus bezitten wij dat DNA.

Sander
Sander
3 jaren geleden

Welke coördinaat dan? En in welke notatie? Laat zien dan de overeenkomst met de lichtsnelheid? In kilometers? Mijlen?

dirk
dirk
3 jaren geleden

Ik ben van mening dat Aliens ons daadwerkelijk hebben bezocht in een ver verleden en nog steeds laat ik u vertellen wat ik mee gemaakt heb,het is al zo,n 10 jaar geleden precies weet ik het niet meer ik stond in de keuken mijn eten te bereiden toen ik door het raam het begon schemerig te worden een oranje bol zag zweven ik stapte direct naar buiten het balkon op ik zag hem van zeer dichtbij een oranje bol met rood en zwart in elkaar overvloeiend kleuren het leek te leven van binnen het waaide behoorlijk buiten maar dat bracht de bol niet uit balans het zweefde dicht langs mijn balkon in een rechte lijn het zat onder de bewolking en net boven de boomtoppen ik probeerde het te roepen maar kreeg geen geluid uit mijn keel ik werd overmand door het hele lichaam door liefde beter kan ik het niet verklaren het zweefde van mij af in zeer rechte lijn de bol had een diameter van 2 maal een skippybal en nee mensen ik was niet dronken of aan de drugs ik mis de bol nog steeds zou hem graag nog een keer te zien krijgen en echt deze bol was niet van deze wereld of u het nou gelooft of niet weet voor mezelf het beste wat ik gezien heb.

Rene
Rene
3 jaren geleden

Invloed kan het ook niet zijn dat de mens toen veel intelligenter was dan aangenomen wordt door gemanipuleerde mainstream wetenschappers? Iedere keer dat invloed van buiten af aliens kan maar wat meer concretere bewijzen ik geef de mens wat meer krediet. En aliens zullen vast en zeker bestaan alleen tjawanneer openbaren ze zich dat is dee vraag?

x

Check Also

Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

Kwantumnatuurkundige Konstantin Korotkov van de ITMO University ...

China houdt mysterieuze Witte Piramide verborgen voor het Westen. Het raadsel van de Chinese piramides

China houdt mysterieuze Witte Piramide verborgen voor het Westen. Het raadsel van de Chinese piramides

Op zo’n 100 kilometer van Xi’an bevindt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x