Homepagina » Archeologie » Coördinaten van Grote Piramide komen overeen met lichtsnelheid. Is dit bewijs voor buitenaardse invloed?
Coördinaten van Grote Piramide komen overeen met lichtsnelheid. Is dit bewijs voor buitenaardse invloed?

Coördinaten van Grote Piramide komen overeen met lichtsnelheid. Is dit bewijs voor buitenaardse invloed?

Als je de afmetingen van de Grote Piramide afzet tegen de exacte coördinaten van de evenaar, kom je tot de ontdekking dat het bouwwerk een soort schaalmodel is van het noordelijk halfrond. Dat wordt gesteld in het nieuwe seizoen van het tv-programma Ancient Aliens.

Aan de hand van satelliettechnologie is recentelijk nog iets opmerkelijks ontdekt.

Als je de locatie van de Grote Piramide weergeeft als een coördinaat, komt dat coördinaat exact overeen met de snelheid waarmee het licht reist.

Niet zomaar

Ook andere bouwwerken op aarde, zoals de Meso-Amerikaanse piramides en Ziggoerats in Mesopotamië, blijken niet zomaar ergens te zijn gebouwd.

“Deze gebouwen zijn neergezet onder goddelijke leiding,” zegt Jonathan Young, curator van de Joseph Campbell Archives.

“Dit is een merkteken van de goden,” vervolgt hij. “Ze hebben bepaalde dingen in die gebouwen gestopt om ons te laten weten dat ze niet geheel van menselijke oorsprong zijn.”

Uitgelijnd

“Ze staan voor iets groters,” aldus Young.

Het zou om die reden geen toeval zijn dat bepaalde sterrenbeelden zijn uitgelijnd boven oude bouwwerken.

Zo komen de drie piramides op het Gizeh-plateau overeen met de drie sterren in de riem van Orion. Datzelfde geldt voor drie piramides die in Teotihuacan staan.

Bekijk de video hieronder:

[History]


Vind je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Ik ben van mening dat Aliens ons daadwerkelijk hebben bezocht in een ver verleden en nog steeds laat ik u vertellen wat ik mee gemaakt heb,het is al zo,n 10 jaar geleden precies weet ik het niet meer ik stond in de keuken mijn eten te bereiden toen ik door het raam het begon schemerig te worden een oranje bol zag zweven ik stapte direct naar buiten het balkon op ik zag hem van zeer dichtbij een oranje bol met rood en zwart in elkaar overvloeiend kleuren het leek te leven van binnen het waaide behoorlijk buiten maar dat bracht de bol niet uit balans het zweefde dicht langs mijn balkon in een rechte lijn het zat onder de bewolking en net boven de boomtoppen ik probeerde het te roepen maar kreeg geen geluid uit mijn keel ik werd overmand door het hele lichaam door liefde beter kan ik het niet verklaren het zweefde van mij af in zeer rechte lijn de bol had een diameter van 2 maal een skippybal en nee mensen ik was niet dronken of aan de drugs ik mis de bol nog steeds zou hem graag nog een keer te zien krijgen en echt deze bol was niet van deze wereld of u het nou gelooft of niet weet voor mezelf het beste wat ik gezien heb.

  16 likes
  • Ik durf ‘t eigenlijk niet te vragen, maar zou je je verhaal nog eens kunnen intypen maar dan met komma’s en punten erin? Dat maakt ‘t wat leesbaarder en geeft aan waar de ene zin stopt en de andere begint.
   Alvast bedankt!

   15 likes
  • Alles wat je hier verteld voldoet precies aan een bolbliksem. Zeldzaam en bijzonder maar geen aliens. En leestekens zijn gratis en leest voor iedereen wat prettiger.

   3 likes
   • Kees Chinees meeliften in het antwoord van Piet de Vries ,zegt mij al genoeg heb je geen eigen mening ,een bolbliksem heb je waarschijnlijk zelf ook nooit gezien maar suggereer je maar wat,maar voor de duidelijkheid het was absoluut geen bolbliksem zoals ik al zei deze bol was niet van deze wereld,ik weet hoe een bolbliksem er uit zie en die lijkt er in de verste verte niet op en dat bijdehand gedoe over leestekens en komma,s is voor jullie belangrijker omdat je zelf zo,n suf leven heb en nooit eens iets echt heb meegemaakt wat niet van deze wereld is, jullie hebben totaal geen besef waar ik het over heb en dan bral je maar wat.

    0 likes
    • Een bolbliksem komt in vele vormen en kleuren, en het is goed mogelijk dat u dat gezien heeft. Het kan ook een Thaise lampion, bestuurbare drone of knipperend vliegtuig geweest zijn. Of wellicht heeft u een kortdurende hallucinatie gehad, of verwart u een lucide droom met de werkelijkheid. De planeet Venus wordt ook vaak aangezien voor een UFO, en een komeet of asteroide kan ook een kleurenspectakel geven bij het verbranden in de dampkring. U gaat direct uit van aliens, maar er zijn genoeg aardse verklaringen. Ervan uit gaande dat u het niet verzint, want sommige mensen zoeken ook aandacht of willen interessant overkomen.

     1 likes
  • Je bent niet de enige dirk ik heb ook ooit iets soortgelijks gezien ik zag een formatie van drie bollen die continu op gelijke afstand van elkaar bleven en om elkaar geen leken te draaien als een soort bizarre grote molecuul ze waren wel wat kleiner dan die jij waargenomen hebt ik denk een halve skippybal en was meer geel ipv rood en inderdaad overvloeiend in zwart het was een hele bizarre ervaring maar *niemand* die het ooit gelooft! En laat ze lekker opflikkeren met puntjes en comaaatjes!

   0 likes
 2. Wat een verschrikkelijke onzin! “Komt overeen met de lichtsnelheid” wat een science fiction geleuter!
  Het is al heel lang bekend dat de piramides van Giza zijn op gesteld precies zoals de 3 sterren van de gordel van Orion.

  11 likes
  • Arwijn:

   Er wordt ook beweerd dat de Draco- Reptillians van oorsprong vanuit Orion hierheen zijn gekomen.

   Wellicht een mogelijkheid dat de makers van deze piramides zich onder deze bouwwerken bevinden, in diep ondergrondse complexen, en dat de piramides de negatieve energie (loosh) van de mensheid naar beneden kanaliseren. Piramides zijn inmiddels al op zo veel plekken ontdekt, verspreid over de hele wereld, dat het bijna zeker wel iets met de energie van de aarde te maken moet hebben.

   Over obelisken wordt hetzelfde beweerd. Van piramides zien we alleen het ‘puntje’. Wellicht is daaronder een natuurlijke formatie van kwarts of graniet die dergelijke energiëen omlaag transporteert. Ze zijn in ieder geval omgeven door een gigantische zandbak van kleine kristallen.

   Het zijn trouwens niet alleen deze drie piramides die het verband met Orion suggereren. Men heeft het hele ‘zandlopermodel’ van Orion nagebouwd. Linksboven, rechtsboven, linksonder en rechtsonder zijn ook piramides gebouwd in dezelfde verhoudingen als het sterrenbeeld.

   2 likes
   • “Piramides zijn inmiddels al op zo veel plekken ontdekt, verspreid over de hele wereld, dat het bijna zeker wel iets met de energie van de aarde te maken moet hebben.”

    Haha! Dus omdat er overal piramides staan heeft ‘t te maken met de energie van de aarde? Net als de bolvorm en de kubus is de piramide een prachtig en bijna logisch ontwerp voor een gebouw, er is weinig magisch aan…

    ‘t Jammere van dit soort publicaties is dat het zo vaak aan bewijs ontbreekt. Het zou toch niet moeilijk moeten zijn om te laten zien dat die coördinaten van piramides inderdaad simpel naar de lichtsnelheid zijn de herleiden? Of dat je met een beetje graven onder een piramide uitkomt op, en ik quote, “in diep ondergrondse complexen” uitkomt?

    1 likes
    • Het is helemaal geen logische vorm voor een gebouw. Het is welliswaar een hele stabiele vorm, maar hartstikke inefficiënt. Het heeft een enorme footprint, alle wanden zijn schuin en men had er een enorme hoeveelheid, achtelijk zware stenen voor nodig om er een paar kleine ruimten in onder te brengen die ook nog eens op een heel bijzondere wijze ten opzichte van elkaar zijn gepositioneerd. En dat terwijl men in die tijd ook gebouwen met rechte wanden kon realiseren. De vorm en indeling zijn op minutieuze wijze ontworpen vanuit een veel diepere gedachte dan hetgeen onze wetenschappers tot op heden kunnen ontrafelen.

     Je zal eerst met theoriëen moeten komen voordat je iets kan onderzoeken. Het was niet meer dan een theorie. Mag dat?

     Met een beetje graven kom je niet op de diepte van ondergrondse complexen uit waar ik het over heb. Dat kan met gemak enkele kilometers zijn.

     Er zijn verhalen bekend van mensen die werkzaam zijn bij grote civiel-technische bedrijven die zich bezig houden met het boren van diepe gaten. In hun contract is geregeld dat als zij tijdens hun werkzaamheden op oude tunnels of andere ondergrondse complexen of structuren stuiten, zij hun werkzaamheden dienen te staken, het gat moeten dempen en door te gaan naar de volgende locatie. Het werd hen verboden om deze vondsten verder te onderzoeken. Er is hen contractueel een zwijgplicht opgelegd.

     Misschien ook wel interessant om eens naar de video’s van Phill Schneider te luisteren. Maar die ken je vast wel.

     6 likes
     • [ Het werd hen verboden om deze vondsten verder te onderzoeken. Er is hen contractueel een zwijgplicht opgelegd. ]

      Ja, hartstikke logisch!
      Als dat civiele bedrijf de werkzaamheden niet staakt, vernielen ze historische plekken. En in landen waar ontzettend veel historie in de grond zit ontbreekt vaak de capaciteit om bij elke vondst te gaan graven. En wat in de grond zit bederft meestal niet, dus dichtmaken.

      En natuurlijk krijgen ze geheimhoudingsplicht. Als de plek bekend wordt zitten er in no-time piraten op om de plek leeg te roven en de spullen via de zwarte markt het land uit te smokkelen.

      Maar je kunt natuurlijk de voor de hand liggende verklaring verwerpen “want overheid” en een complot verzinnen.

      6 likes
 3. Welke coördinaat dan? En in welke notatie? Laat zien dan de overeenkomst met de lichtsnelheid? In kilometers? Mijlen?

  14 likes
 4. Buitenaardse wezens… wezens uit een andere dementie.

  Ik gok op het tweede.

  3 likes
 5. Enigsinds discutabel voor niet gelovigen, rekenmethoden taal etc, zijn ontwikkeld door de mensheid zelf. Tenzij in ons DNA het allien DNA is verweven.
  Een gegeven waar ik overtuigd achter sta, wij zijn geschapen naar Gods evenbeeld dus bezitten wij dat DNA.

  3 likes
 6. Hadden de farao’s ook kilometers of mijlen?? Of wisten ze van te voren dat wij die zouden gaan gebruiken en hebben ze toen de piramide op de juiste schaal gebouwd zodat hij overeen komt met de lichtsnelheid in onze huidige lengtematen ? Er is veel interessants aan en over de piramiden te vertellen maar dit is onzin en doet afbreuk aan de rest.

  6 likes
  • Cubit beste coldshot, en de meter is weer afgeleid hiervan. 1 cubit is 52 cm pak em beet 😁

   0 likes
   • Beste Trix, als een cubit ‘pak ’em beet” 52 cm is dan komt dan dus niet overeen met meters (of kilometers of mijlen) en dat is wel wat wij gebruiken om de lichtsnelheid weer te geven. Of komen de coördinaten van de piramide overeen met een groot getal in cubits wat gelijk staan aan de lichtsnelheid in cubits??? Zo ja, hoe wisten de bouwers in die tijd dan dat wij de coördinaten zouden schikken naar Greenwich, om zo via die coördinaten op het juiste getal in cubits uit te komen??? No matter how you slice it… it’s still bullshit.

    3 likes
 7. De aarde is naar alle waarschijnlijkheid al duizenden jaren het strijdtoneel van buitenaardse soorten.

  Die strijd is met onze hulp en over onze rug uitgevochten. De oorlogen die wij door de eeuwen heen hebben gezien waren niet alleen het gevolg van de strijd tussen elitaire families die elkaar naar het leven stonden, maar die van onze bezetters en positive buitenaardse soorten die ons en de Aarde te hulp zijn geschoten.

  Over de afgelopen duizenden jaren hebben zij ons allerlei geavanceerde technologie toegespeeld om ons niet alleen verder te helpen, maar ook met de gedachte dat wij onszelf zo konden bevrijden van de negatieve groeperingen. Mensen zoals DaVinci, Tesla, de Vrill Society en andere briljante mensen hebben deze informatie telepatisch doorgekregen. “Zij die zochten, vonden”. Deze mensen zijn geholpen door “God” (lees buitenaardsen).

  De buitenaardsen konden ons niet met al te grote stappen vooruit helpen omdat we dan niet alleen een gevaar zouden worden voor onszelf en het voortbestaan van de aarde, maar ook voor hen. Zij moesten altijd een voorsprong houden op ons, omdat zij zich niet konden veroorloven dat hun technologie in handen zou vallen van onze negatieve leiders.

  Er schijnt op de achtergrond ook continu contact te zijn geweest tussen deze buitenaardsen en onze elitairen. Zij schijnen daarover met enige regelmaat te worden geinformeerd.

  De Draco- Reptillians zouden inmiddels tot de conclusie zijn gekomen dat hun tijd op Aarde erop zit en dat zij ons zullen moeten verlaten. Zij hebben het te ver laten gaan, waardoor onze “blauwe parel” inmiddels bijna compleet om zeep is geholpen. Deze figuren hebben geen empathie, waardoor zij nooit hebben ingezien wat de consequenties waren van hun (mis)daden. Ze verlaten ons niet zonder slag of stoot.

  Of het er meteen beter op wordt lijkt me stug. Zien is geloven en het lijkt er toch echt op dat er meerdere negatieve groeperingen zijn. Anunnaki zouden ook nog steeds op aarde zijn.

  Zodra alles achter de rug is zal er vast wat meer bekend worden over de werkelijke functie en oorsprong van de piramides. Het is duidelijk dat men de geavanceerde kennis over dit soort monumenten tot op heden niet bij ons terecht wilde laten komen. Door de eeuwen heen heeft men overal in de wereld “artifacts” verzameld die niet alleen in het Vaticaan zijn beland, maar ook in privé kringen.

  Dat het Vaticaan na zo veel eeuwen van kindermisbruik en andere schandalen nu dan eindelijk zo openlijk aan de schandpaal wordt genageld is beslist een onderdeel van deze langlopende strijd. De vele bosbranden, aardbevingen, extreme weerverschijnselen en andere rampen m.i.ook.

  8 likes
 8. Dat we zijn bezocht door buitenaardse geloof ik wel maar ze gaan nu een reken methode gebruiken die toen nog niet bestond kilometer lichtsnelheid zijn niet uit die bouwtijd .

  4 likes
 9. Invloed kan het ook niet zijn dat de mens toen veel intelligenter was dan aangenomen wordt door gemanipuleerde mainstream wetenschappers? Iedere keer dat invloed van buiten af aliens kan maar wat meer concretere bewijzen ik geef de mens wat meer krediet. En aliens zullen vast en zeker bestaan alleen tjawanneer openbaren ze zich dat is dee vraag?

  2 likes
 10. Het menselijk ras is ontworpen als slaaf, ons slaaf mechanisme is nog steeds actief, het is namelijk het denken.
  Wij delfden destijds goud.
  Dat er nog steeds goud ontrokken word aan de aarde, wordt duidelijk als je op zoek gaat naar het Duitse staats goud dat spoorloos is verdwenen.

  1 likes
  • Of de joden doen je dit geloven zodat je geen vragen gaat stellen… ooit afgevraagd waarom joden er uit zien of ze geen cent te makken hebben maar altijd eerste klas vliegen?

   Het buitenaardse ras waaraan jij refereert zijn de anunakki, de alchemisten. Alchemisten kunnen lood in goud veranderen… waarom een opstandig slaven ras creëren als je zelf goud kan maken?

   0 likes
 11. Ben wel benieuwd naar een uitwerking die laat zien hoe je van coordinaten (2D) naar een snelheid (1D) komt.

  0 likes
 12. Ohm namo narai !

  Nog even eentje uit de oude doos…
  THEOrie :

  Chaos , Creatie , Schepping [ vernietiging, nieuwe creatie / schepping ]

  Schepping , Engelen bestuur op aarde , 6000 jaar mensen zelfbestuur waarin de komst van de Godsgezanten en de uitgave van de wetten en de geschriften . De laatste 1000 jaar duivelsmacht . En tot slot [een nieuw begin] de huidige [?] eindtijd ,

  Na de schepping was er een langdurige periode van Engelen bestuur op aarde .
  Tot ca. 6000 jaar geleden bestuurden de Engelen de Mensen vanuit de diverse Tempels op aarde .
  Restanten van deze bouwwerken ,die soms met een tot nog toe onverklaarbare precisie zijn gebouwd, zijn nog overal op aarde te vinden .
  Er zijn theorieën te over dat bouwwerken zoals Anchor wat , de Egyptische piramides en de zuid Amerikaanse piramides en Tempels zijn gebouwd op advies van hogere intelligentie .
  Dat waren waarschijnlijk de Engelen die destijds in direct contact stonden met God .
  Zij vertelden de mensen , bij meerderen soms met een enorm stemvolume , wat te doen of te laten .
  Gaven advies over o.a. geneeskrachtige planten en adviseerden de architecten van de Tempels .
  Na een langdurige periode van pais en vree ging het mis .
  De duivel deed zich voor als 1 van de Engelen en wist ze tot een oorlog te verleiden .
  De Engelen begonnen met elkaar en zelfs met de Mensen te vechten.
  Na ingrijpen van God werd er een vergadering bijeen geroepen .
  De Engelen werden terug geroepen en de Mensen kregen zelfbestuur .
  Na een korte tijd ging het weer mis .
  De mensen wilden zich weer niet aan de wetten van God houden. en wisten het beter.
  Er werd weer een vergadering bijeen geroepen …
  De [inmiddels] verschillende volkeren werden alle kanten van de aarde opgestuurd .
  Om de 500 jaar zouden ze beurtelings een leraar, Godsgezant , Heilige of een profeet gezonden krijgen .
  Gezanten die allemaal door de zelfde God gezonden zouden werden . Deze profeten zouden de Mensen zeggen wat te doen of te laten .
  De laatste 1000 jaar zou de duivel de macht stevig in handen krijgen .
  Die macht voert de satan dan op aarde uit middels de mensen die hem daarvoor aanroepen , dienen en aanbidden [satanisten] .
  satanisten zijn gewone mensen die in georganiseerd verband door middel van schimmige diensten soms snel soms langzaam veranderen in duivelse zielen en satanische geesten .
  Zij staan direct in contact met de satan zoals vroeger de Engelen op aarde met God .
  In de huidige[?] eindtijd wordt die duivels macht met geweld gebroken.
  Daarna wordt er opnieuw geoordeeld over de volkeren , de naties en de Mensen prive .
  Er wordt geoordeeld over woord en daad [ hun werken] en of de mensen zich al dan niet aan de door God uitgegeven wetten hebben gehouden …..
  De wetten binnen de verschillende geloven lopen niet zover uiteen als dat op het eerste oog lijkt .
  Ze worden immers allemaal uitgereikt vanuit dezelfde Gods eenheid !

  Bedankt voor je aandacht,

  De Groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  0 likes
 13. Wat een gel.l. Een Piramide die even hoog is als zijn straal past in verhouding altijd in een bol.
  Ikzelf zou een ster niet als een vierkant weergeven. Eerder een cirkel of… een ster.

  En die lichtsnelheid – in kilometer per seconde? De seconde en de kilometer waren er nog niet ten tijde van de bouw volgens mij?

  Wel een tof kapsel heeft die gast. Lekker Einstein.
  En leuke graphics – al die formules. Komt behoorlijk wetenschappelijk over.

  Overigens ben ik erg gecharmeerd van de Ancient Astronaut Theory.

  0 likes
 14. Slimmerd greenwitch is iets later gebouwd,

  0 likes
 15. Wij zijn zelf de aliens!
  We zijn fysiek niet geadapteerd voor deze wereld dieren wel!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

Kwantumnatuurkundige Konstantin Korotkov van de ITMO University ...

China houdt mysterieuze Witte Piramide verborgen voor het Westen. Het raadsel van de Chinese piramides

China houdt mysterieuze Witte Piramide verborgen voor het Westen. Het raadsel van de Chinese piramides

Op zo’n 100 kilometer van Xi’an bevindt ...