Buitenland

Volg het geldspoor: Banden tussen oorlogshitser John McCain en Rothschilds blootgelegd

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rechter Jeanine Pirro noemde de Clinton Foundation vorig jaar tijdens het tv-programma Fox and Friends een ‘witwasoperatie’ en een ‘omkooppot’.

De Amerikaanse senator John McCain ligt nu onder vuur vanwege geld dat hij ontvangt van de Rothschilds, een controversieel mijnbouwbedrijf en de Saoedische koninklijke familie.

Klokkenluiderssite WikiLeaks onthulde dat de oorlogshitser nauwe banden heeft met de Rothschilds.

Bestuur

“Goede vriendin van Hillary Clinton Lynn Forester de Rothschild (eigenaar van The Economist) zit in het bestuur van het door Saoedi-Arabië gefinancierde John McCain Institute,” twitterde de site.


En inderdaad, in de bestuursraad van het John McCain Institute vinden we mevrouw Rothschild terug.

Op de lijst van donoren die 100.000 dollar of meer hebben gedoneerd aan de senator staat onder meer The Eranda Rothschild Foundation – Sir Evelyn and Lynn Forester de Rothschild.

Mensenrechtenschender

Ook het controversiële mijnbouwbedrijf Freeport-McMoRan staat op de lijst. Het bedrijf zou de inheemse bevolking van West-Papoea hebben uitgemoord.

Op de lijst van controversiële donors vinden we ook mensenrechtenschender Saoedi-Arabië, het land waar het een misdaad is om in het openbaar een gitaar te bespelen.

In een onbevestigd document valt te lezen dat de John McCain Foundation in 2014 een miljoen dollar heeft ontvangen van de Saoedi’s en 300.000 dollar van The Eranda Rothschild Foundation.

Vijand

De Rothschild-familie heeft naar verluidt de helft van alle banken op aarde in handen. Velen zien de Rothschilds als vijand van het volk.

Oud-presidentskandidaat Ron Paul zei eens dat ze een dikke vinger in de pap hebben bij de Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank.

[The Free Thought Project]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
5 jaren geleden

De Rothschilds en andere rijken moeten hun rijkdom onder de armen verdelen.

Freduardo
Freduardo
5 jaren geleden

Dat hebben ze al gedaan.
Onder hun eigen armen.

Sergio
Sergio
5 jaren geleden

Tja, met wie hebben de Rothschilds geen banden ?
(behalve met mij dan 🙁 )

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x