Homepagina » Lezersbrieven » Wie helpt mij bij mijn speurtocht naar het ‘mysterieuze getal’?
Lezersbrief

Wie helpt mij bij mijn speurtocht naar het ‘mysterieuze getal’?

De speurtocht van mijn leven

Op mijn 7e voelde ik altijd liefdevolle energieën om mij heen en werd ik fan van Jezus. Op mijn 9e ging ik uit eigen beweging naar de kerk, terwijl ik niet kerkelijk of godsdienstig ben opgevoed. Ik luisterde altijd aandachtig naar de preken en merkte onherroepelijk op wanneer er vanuit het hart werd gepredikt en wanneer niet. Vanaf mijn 12e ging ik puberen en ook gedurende deze tijd voelde ik een beschermende geestelijke aanwezigheid, waar ik op sommige momenten daadwerkelijk contact mee had.

Op mijn 21e kwam ik in aanraking met occultisme en leerde de donkere kant van de elementaire krachten kennen, die tot mijn ontdekking uiteindelijk allemaal dezelfde goddelijke oorsprong hebben. Godzijdank heb ik mij goed weten te handhaven, maar het was een zware, doch leerzame periode, die mij de andere kant van de medaille liet zien.

De periode tussen mijn 21e en 33e stond in het teken van mijn ego; carrière maken, het bouwen aan een goede materiële bestaanszekerheid, aanzien verwerven, erkenning willen krijgen van de omgeving enz., totdat alles als een kaartenhuis in elkaar stortte.

Alles herzien leidde tot nieuwe ontdekkingen

Toen stond mijn leven in het teken van ‘herzien’. Het herzien van (oude) energie, van oude normen, oude waarden, oude structuren die mij eigenlijk niet meer dienen; afstand doen van ingeprente beeldvormingen en overtuigingen. In deze periode begon ik veel literatuur te lezen van Rudolf Steiner en Hans Stolp, die mij introduceerden in de weg naar een hoger bewustzijn. Dit was zeer leerzaam, totdat ik op een gegeven moment ‘per toeval’ de Bhagavad Gita in mijn handen kreeg.

Ik las de Bhagavad Gita en werd er helemaal in opgenomen; ik absorbeerde ieder woord wat erin stond. Ik herkende dit boek; het was als een thuiskomen in de materie voor mij, het was vertrouwd en gaf mij het intuïtief gevoel dat ik deze materie eerder heb bestudeerd. Vanuit de Bhagavad Gita ben ik meer gaan lezen uit de Vedanta, de Mahabharata en de Upanishads (niet alles hoor). De geschriften geven mij een heldere kijk op de wereldse wereld en mensen. Ineens ken ik mijn positie in mijn familie, mijn positie ten opzichte van mijn omgeving en mijn persoonlijke relaties.

Wie herkent dit?

Nu is er een getal wat ik van kinds af met mij meedraag: 42, en ik weet de betekenis hier niet van. Je zou kunnen denken dat dit er niets mee te maken heeft, maar ik denk dat er een correlatie is, alleen weet ik niet wat. Ik ben nu 41 en verheug mij op iets waarvan ik niet eens precies weet wat; het voelt alsof ik aan de vooravond sta van iets bijzonders.

Zijn er mensen met ongeveer gelijke ervaringen? Of bij wie dit herkenbaar is? En wat zou dit in godsnaam kunnen betekenen?

Ik ben zeer benieuwd naar de reacties, want soms heb ik het gevoel dat ik de enige ben.

Hartegroet,
RayVond je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Beste Ray, misschien helpt dit je.
  42 staat voor meditatie, huwelijk en contracten. Het is een trilling van liefde, Dit kan een liefdesverhouding zijn, maar ook liefde naar innerlijke jezelf. Een periode van meditatie waarin je wordt aangezet vorm te geven aan je innerlijke gevoelens. De tijd waarin je alleen bent moet gebruikt worden om in contact te komen met je innerlijke gevoelens, en ze naar buiten brengen waar anderen ze kunnen waarderen. Probeer een creatief element in je te ontwikkelen. De sleutelwoorden zijn nu liefde en samenwerking, Je zult in situaties terecht komen waarin deze in de paraktijk moeten worden gebracht.Streef naar vrede door begrijpen en alle contacten die je nu maakt zullen nuttig blijken.

  Het staat ook voor de tarotkaart 2 Bekers en Astrologisch hangt het samen met de eerste decade van Canser Contracten en overeenkomsten die op afwerking wachten worden. Bron: De Goddelijke Driehoek, numerologie, astrologie en tarot. Met licht en liefde, Elisabeth

  7 likes
  • @ Elisabeth,

   Je tekst komt letterlijk uit het boek; De Goddelijke Driehoek van Faith Javane & Dusty Bunker.
   Ben dan ook zo fair om dit erbij te vermelden zodat Ray verder kennis kan nemen
   van dit bewuste boek.

   4 likes
  • Beste Elisabeth,

   Ik wil je bedanken voor jouw reactie en jouw duiding. Het geeft mij kracht en moed om door te gaan op het pad die ik intuïtief al heel lang ben ingeslagen. Dank je wel.

   Hartegroet,
   Ray

   4 likes
  • Beste Elisabeth,
   Ik wil jou enorm danken voor jouw duiding. Alles wat je hebt geschreven is uitgekomen.
   Ik mediteer 3 uur per dag, ben inmiddels getrouwd en heb een contract voor elkaar kunnen krijgen. Ben inmiddels weg bij de bank waar ik heb gewerkt als financieel adviseur; dat is een energie die lang niet meer bij mij past. In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig met geluid, stem en woord en heb nu van mijn hobby mijn werk kunnen maken! Geweldig! Ik wens jou al het goede toe, zoals ik ook al het goede heb mogen ontvangen. Vrede! Hartegroet, Ray

   0 likes
 2. Als je vraagt naar de betekenis van 42 kan ik niet niet verwijzen naar Douglas Adams:

  42 is the Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

  This Answer was first calculated by the supercomputer Deep Thought after seven and a half million years of thought. This shocking answer resulted in the construction of an even larger supercomputer, named Earth, which was tasked with determining the Ultimate Question.

  Douglas Adams was een scifi schrijver.

  11 likes
 3. Om in God te geloven, hoe je niet naar een kerk te gaan hoor?!

  7 likes
  • Dan weet jij niet wat “geloven” is.
   Als je wilt leven zoals God via Jeshua (van wie je houdt) deed toen hij op aarde was, ga je opzoek naar eensgezinden en die vind je in de (bijv protestante) kerken. doe je dat niet, dan kan je de groei in je geestelijk leven missen.

   0 likes
 4. Ga je op je 42e VERLICHT worden?

  6 likes
 5. Magisch denken ,een o zo menselijke eigenschap.

  4 likes
 6. Beste Ray,
  Heel misschien kan het Hebreeuws alfabet je helpen met je zoektocht, omdat daarin elke letter ook een getalwaarde heeft. Ga daarvoor naar de website van Peter & Vanessa Steffens.
  http://www.petersteffens.nl. Linker kolom (menu) artikelen, (Alefbet)
  Groeten: Ronald Dam.

  1 likes
  • Beste Ronald,
   Ik wil je bedanken voor je tip. Ben naar de site gegaan en las dat het getal vier voor ‘deur’ staat en het getal twee voor ‘huis’. Kan duiden op het ‘openen van mijn deur naar mijn innerlijk huis’. Ik heb weer wat om te contempleren. Bedankt voor je input.
   Groeten, Ray

   0 likes
   • De Hebreeuwse woorden en hun getalwaarden vindt u hier!

    http://www.biblewheel.com/GR/GR_Database.php?Gem_Num=42

    een weetje als aanvulling:

    Zowel in Mattheüs 1 als in Genesis 5 volgt er dan een stamboom. Mattheüs gebruikt in zijn geslachtsregister het getal 14. Dit is de getalswaarde van het Hebreeuwse woord hand (Jad), maar ook van de naam David. De lijn van de verlossing, waarin wij Gods hand zien, loopt via David. Mattheüs gebruikt 3 maal het getal 14, omdat er 3 maal 14 pleisterplaatsen waren waar Israël tijdens de uittocht verbleef (Numeri 33). Het getal 42 (3×14) spreekt over de weg van slavernij naar verlossing. In navolging van de 42 pleisterplaatsen in Numeri 33, worden de meeste Torarollen zo geschreven dat er op ieder vel 42 regels onder elkaar staan, verdeeld in drie kolommen.

    3 likes
 7. Voor Ray,

  Een late berichtgeving wellicht.Mijn naam is Appie en ik heb ook de benodigde dingen meegemaakt.Op de leeftijd rond 4 of 5 jaar had ik contact met mijn oudere zelf ,deze oudere zelf had een leeftijd van 48 jaar .Nog steeds zoek ik een antwoord op de vraag ‘waarom deze leeftijd’. Een response op jouw brief zou zijn,Laat alles op jouw afkomen zonder enige teken van buiten af .In het begin ga je je focussen op datgene wat er gezegd word .En teveel focus op het verkeerde paard brengt niet wat je verwacht wil hebben ,het duwt het alleen maar verder weg.

  Met vriendelijke groet,

  2 likes
 8. hey Ray.. ben je nog in Christus? zo ja,, in Matteus 1,16 staat je antwoord,, gewoon de namen tellen dan heb je je antwoord,, hier in Johannes 1,5 staat je antwoord waarom JOU antwoord te vinden is in Matteus ,, als je nog steeds in Christus bent,, dan weet je dat alles is ontstaan door Jesus voor Jesus enz,, dus ook jou enige antwoord van betekenis van het getal 42 vind je in hem die verantwoordelijk is voor alles.. 😀 Jezus Christus,, Matteus 7,7 blijf in Christus,, alleen hij heeft het antwoord voor je,, en ook op alle andere vragen die je hebt,, blijf bij Jezus en je zult vinden wat je zoekt,, 😀 weet dat hij de oorzaak is van jou bestaan,, dus ook voor jou doel,, welke schepper bedenkt eerst een creatie en bedenkt daarna waarvoor het nodig zal zijn,, 😀 Alles vind je in Jesus ,, God bless you Ray

  2 likes
 9. Numerologie is bijgeloof. Meer is het niet. Geen aandacht aan schenken. Je kan van elk getal wel een bepaald idee krijgen. Het is nergens op gebaseerd.

  2 likes
 10. Hoe kom je aan het getal 42??
  Misschien iets met nummerologie temaken??

  1 likes
 11. Ik heb ook een magisch getal-code; DH81277.

  1 likes
 12. Geliefde Ray,

  De betekenis van getallen is niet alleen een transformatie code als ook een boodschap, als ook een bevestiging dat alles gaat zoals plan, als ook een geruststelling dat je bent omgeven met wezens van Liefde en deze jou hun aanwezigheid laten blijken en kunt vertrouwen op hun steun en assistentie. Via bijvoorbeeld steeds terug komende getallen laten ze jou weten dat voordat jij in belichaming kwam er op zielenniveau een teamverband is opgesteld. Met een terugkerend getal wordt jij geattendeerd op die liefdevolle verbintenis met jouw gidsen welke een aspect van jouw Zelf zijn.

  Het getal 42 betekend met name Vertrouwen. Heb vertrouwen in jouw Zelf en jij jouw gidsen ALTIJD om hulp kan vragen om dit vertrouwen te blijven vergroten. Het vergemakkelijkt het met de woorden dat alles in orde is en er een goddelijke plan van kracht is. Het beste moet nog komen Ray.

  Met warme groet en onvoorwaardelijke Liefde.
  Col El

  1 likes
 13. Beste Ray, Toen je jong was, ging je naar de kerk. Ga terug naar je kerk waar je begonnen bent te geloven. Lees in de Bijbel en je vind daar diverse gedeelten waarin getallen voorkomen. Vooral het getal 7 (het getal van de volheid) komt er veel voor. In 7 dagen schiep God de hemel en de aarde. Die 7 dagen is bij ons de week. 7 maal 7 komt ook in de Bijbel voor, maar 42 volgens mij niet. Het is ook niet belangrijk. Wat belangrijke is, is dat wij in God geloven en Hem lief krijgen, zodat hij ons het eeuwige leven kan schenken. Waar je dit hoort prediken, is de kerk waar je goed zit.
  Van harte aanbevolen!

  1 likes
 14. Matteus 28,20 😀 😀 😀

  0 likes
 15. 42 doet me meteen denken aan 2 x 3 x 7. Dit zijn beladen priemgetallen die staan voor belangrijke spirituele principes.
  2 staat voor de polariteiten of noem ze tegenstellingen of noem ze complimenterende energieën: mannelijk/vrouwelijk, positief/negatief, groot/klein, hoog/laag en uiteindelijk dus ook goed/kwaad. 2 duidt op het onderscheid tussen het één en het ander en voor wie in de materie leeft telkens keuze te maken tussen het één en het ander.
  3 is het logisch gevolg van de keuze die je telkens maakt tussen de polariteiten; je bezielt als het ware door je actie de polariteiten met jouw eigen wezen, het creatieve proces.
  Dat je 7 hebt om je driehoek rond te maken, staat voor de compleetheid van je wezen; het “heilige” getal 7 zie ik als de compleetheid, het voldragen proces, net zoals de week 7 dagen telt…
  Alles bijeen een prachtig nummer dus vol creatieve energie en diepe inspirerende waarde

  1 likes
  • Hallo Max,
   Dank je wel voor jouw duiding.
   Ik kan me hierin vinden. Ik voel de dynamiek van het universum (als ik het zo mag zeggen), er hangt iets in de lucht en ik weet dat ‘het’ er druk mee bezig is, voor wat het maar ook moge zijn.
   Hartegroet, Ray

   0 likes
 16. Ik kon dit niet laten het magische getal is en was en zal altijd zijn de 3 … Vader Zoon Heilige Geest het oneindige getal is 8 ( het geheim van de 8 ) wij zijn in de 7 de hemel hier kunnen we kinderkes krijgen koester hen zei zijn een geschenk uit het rijk der hemelen… en over de 3 en of de E gij ziet hen overal even als het getal 23 zoals de psalm al begint … de heer … en etc.

  Maar we zijn hier en nu wat dan is zien we dan wel weer en wat daar boven is kijkt makkelijker naar beneden dan wij naar het onzichtbare daar boven… en wie te veel naar getallen en of wolken staart mist het zaaien hoe zou u dan ooit kunnen oosten.

  met vriendelijke groet, Broeder Den

  1 likes
 17. Goede uitleg van Elisabeth, kan zeker waar zijn. Maar het kan ook iets vanuit jezelf zijn. Soms weet je gewoon dat bepaalde cijfers een betekenis voor je hebben, dat bijvoorbeeld op een bepaalde leeftijd iets staat te gebeuren, of dat het nog zoveel dagen/weken/maanden/jaren duurt tot er iets belangrijks gebeurt. Dat wil zeggen, iets belangrijks voor jou persoonlijk natuurlijk.

  0 likes
 18. Hai Ray,

  Ik heb het zelf met nummer 8. En de laatste jaren herhaalde getallenfrequenties. Vooral 11:11. Daarnaast ook 16:16 14:14 10:10 enz. Altijd in frequenties. Daarbij 42 heb ik wel iets voor jou maar in het engels:
  Number 42 is made up of a combination of the attributes and energies of number 4 and number 2. Number 4 brings the vibrations of practical thinking, security and building solid foundations for ourselves and others, inner-wisdom and patience, application and productivity. Number 4 also relates to our passions and what motivates and drives us in our lives. The number 2 carries the qualities of partnerships and relationships, duality, service and duty to others, balance and harmony, adaptability, diplomacy and co-operation, consideration and receptivity. Number 2 also relates to your Divine life purpose and soul mission.

  Angel Number 42 is a message from your angels about pursuing your passions and life purpose. When you do things you love, and put your heart and soul towards achieving your goals, the angels give you guidance and assistance every step of the way.

  The repeating Angel Number 42 is a message from your angels indicating that you are to maintain faith and trust, and know that your prayers have been heard and are being answered. Your angels are working very closely with you and are assisting with achieving your success. You are encouraged to reach out for help from them whenever you feel the need.
  Angel Number 42 also encourages you to pursue your ideal career and/or profession. If you are intuitively prompted to begin or expand a spiritually-based career, practice or profession, the angels will assist with establishing the foundations that will lead to your desired results and ultimate success. Working to serve others will manifest all that you want and need in your life.

  Ik hoop dat je er iets aan hebt;-)
  WR1

  0 likes
  • Dank je wel Elene. Jouw reactie geeft mij meer inzicht over de getallen op zich. Niet alleen 11:11 komt frequent voor, maar ook 17:17. 17:17 staat voor de geboorte van Christus in ons; in het Boedhisme en Hindoeïsme zou dit kunnen duiden op het realiseren van de ware natuur van de geest. Dit is wat ik ervan begrepen heb tenminste. We zien het wel. We kunnen het niet afdwingen, het overkomt je, of het overkomt je niet. Bedankt voor jouw boodschap.

   Hartegroet,
   Ray

   0 likes
 19. lees het boek van Dan Milmann : Het leven waarvoor je geboren bent
  zeker de moeite mbt tot getallen en uitleg die je zoekt

  0 likes
 20. 4+2=6
  in de Kabalarische filosofie staat dit voor verantwoordelijkheid

  mijn uitleg is hoe meer wij in balans komen is hoe meer wij verantwoordelijk zijn voor onszelf.
  ook het gevoel waarvan we denken dat de ander het veroorzaakt gaat dan niet meer als zodanig diep omdat je weet dat jij energetisch kennelijk iets aanbiedt waardoor de ander zich zo gedraagt dat jij dat gevoel krijgt. dat gevoel zat er echter al en weten we weer dat als we gelukkig willen zijn, blijven of worden dat we daar naar moeten durven kijken.

  het lijkt erop Ray dat jij dat allang doet en hoe meer we dit doen hoe meer we klaar zijn voor ons echte contact met Zelf, Bron of God of hoe je maar noemen wilt.

  lichtgroet uit liefde Helena

  0 likes
  • Dank je wel Helena. Ik herken wat je schrijft; hoe meer je bewust bent, hoe meer je weet, hoe groter de verantwoordelijkheid. Heb sterk het gevoel op het juiste pad te wandelen, maar besef tegelijkertijd
   dat ik nog heel wat (familie-)karma te verwerken heb.
   Hartegroet, Ray

   0 likes
 21. nou dat geldt ook voor mij, er is al een end opgeschoond maar als er wat weg en opgelost is is er ook ruimte voor een nieuw inzicht wat ik wat familie betreft dan weer aan toe schijn te zijn.
  bovenstaande ontwikkeling zorgt wel voor minder verdriet hieromtrent Bronzijdank!

  0 likes
 22. Hallo Ray, sinds 1993 wordt het cijfer 5 in al mijn nagels gegraveerd door de energieen (Gidsen/helpers) die om me heen zijn. Overal waar ik kijk zie ik 5, als ik naar een boom kijk zie ik een 5. Als ik wierook brandt valt de as zo neer dat het cijfer 5 ontstaat, je kan het zo gek niet bedenken! In 2007 had ik vloerbedekking gekocht voor mijn nieuwe huis, pas in 2012 (5 jaar nadien) kwam ik erachter dat er een 5 ingeweven was. Net als jij ben ik natuurlijk op zoek gegaan wat dat cijfer/getal voor betekenis draagt. Inmiddels is het voor mezelf steeds duidelijker geworden. Met deze opgedane kennis wil ik jou toch een beetje de goede weg op helpen. Het kan inderdaad jou 42e levensjaar betekenen dat je dan iets bijzonders gaat meemaken, iets wat je al een hele tijd wilt gaan doen gaat zich dan realiseren. Maar het kan ook met bijvoorbeeld een huisnummer te maken hebben. Het is in ieder geval een boodschap van de energieen die bij je zijn. Ze helpen jou te realiseren wat je graag wilt. Ik wens je veel succes met het vinden van de oplossing! Besef dat jij je eigen toekomst creeert doormiddel van je gedachten! Ik wens je veel succes op je zoektocht!!

  0 likes
  • Beste Bill,
   Hartelijk dank voor jouw reactie. Mooi en herkenbaar verhaal. Aansluitend op jouw duiding mbt een huisnummer, zie ik een corrrelatie in jouw duiding en de informatie die ik gevonden heb op de site die Ronald (reactie hierboven) mij heeft aanbevolen. Het kan wijzen op het realiseren van mijn ‘innerlijk huis’.
   Maar goed,…..nog 119 nachtjes slapen voor mijn 42e verjaardag!
   Groeten, Ray

   0 likes
 23. vraag het aan je gidsen, wees stil en verwacht het antwoord

  0 likes
 24. Hoe meer het losgelaten wordt des te dichterbij het komt. Intentie is voldoende.

  42 is voor U een zeer sterke energie voor een ander niet. Het zorgt voor veranderingen die positief zijn.

  Alle woorden die U schreef hebben een krachtige trilling. Niet door op de betekenis van woorden te letten maar alleen op de energie die er een blauwdruk op achter laat.

  0 likes
 25. Beste getallen zoeker het getal 42 is op zeker deze op you tube zoek je #231134421- dat keer 2
  dit is het niewe tijdperk waar wij naar toe gaan .het niewe koningkrijk op aarde!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0 likes
 26. Hoi Ray
  weet het gaat er niet om wat ik zeg hier, het gaat erom wat jij er in ziet, misschien kan je er wat mee…
  zoals ik begrijp zitten nu sinds 2011 a 2012 in de tijd van Aquarius…
  we komen uit een donkere tijd waar we niet weten wat we hier nu eigenlijk doen…
  en zijn naar een lichte tijd gegaan waarin we wel weten wat we hier komen doen…
  het gevecht tussen goed en slecht is begonnen, zowel in ons zelf, als buiten en achter de schermen…
  de Awakening zeg maar in de bijbel, alles zal geopenbaard worden…
  zoals ik het zie zal in het jaar van je 42ste, nu dus 2015 veel veranderen..
  2015 is ook het jaar van de 2+1+5=8, het jaar van de overvloed, wat je erin stopt komt er dubbel en dwars uit….
  2 keuzes:
  1) wereldwijd met zijn alle er liefde voor mekaar in stoppen, en er staan voor onze toekomst en die van onze kinderen, want er is veel mis, maar dat voel je wel denk ik..
  2) doen we dat niet dan word het wereldwijd oorlog, ww3 is allang begonnen, maar er gaat gelukkig veel fout en het wil niet echt lukken, ook mede door de goede..
  mensen worden wakker en zien alle leugens, maar de duistere machten denken dat ze het gaan redden, en zullen alles in de strijd gooien…
  maar als het duister denkt dat hij veilig zit, en er bijna is, dan zal die met de snelheid van het licht neergeslagen worden…
  we moeten door deze tijd om te begrijpen dat we fout bezig zijn, zodat we het nu goed zullen gaan doen in harmonie met de natuur en aarde..
  ik merk ook dat veel mensen dingen fijner gaan aanvoelen, en een vorm van telepathie, en mensen die ineens super goed gaan horen, net als mijn oma van 85 die hoort een speld vallen op de vloer bedekking de laatste jaren….
  ik ben zelf een hsp-er, en vele met mij..
  er zitten vele kids (en oudere leeftijden), aan de anti-depressivia, dat zijn bijna allemaal hsp-ers zoals ik het zie..
  maar die weten niet wat er met hun aan de hand is, en zo mooi naar de klote worden geholpen met chemische troep….
  het leven draait trouwens niet om ons, het leven draait er om of je de wil hebt om jezelf te offeren in belang van vele anderen, dat was de boodschap van jezus aan het kruis..
  de bijbel is in mijn ogen het handboek van kennis tussen goed en kwaad en veel meer, de spreekwoordelijke appel met een hapje eruit
  denk maar aan iphone ect van apple met stukje eruit, de kennis tussen goed en kwaad, de zonde..
  bij apple draait ook alles om die 6=4+2 en de 8 van 2015..
  en 6+8=14 en 1+4=5
  voor 11:11 is een waarschuwing bv hier https://www.youtube.com/watch?v=MnB8znYCWtw
  tijd om wakker te worden uit de matrix, er zijn meer filmpjes denk ervan wat je wil

  een beetje goochelen met de cijfers
  de 1+7:1+7 = 8-8 =16=1+6=7
  42= 4+2=6 42:6=7 6×7=42 oneindige cirkel, de ourobouros de slang die in zijn staart bijt
  en 6+7=13 geluks getal
  GRT Mono

  0 likes
 27. Boter aan de galg, mijn beste Distancia. Denk je ook niet ?

  0 likes
 28. 42 komt in de Bijbel voor in 2 Koningen 2 ver 24.
  Laat je niet verscheuren.

  0 likes
 29. Als nummer 42 je dierbaar is lees dan niet verder.

  Je houd het namelijk zelf in stand. Ik zou het kunnen uitleggen met nummers omdat dit topic er vol van staat dus voor de liefhebbers… 42= 6 en omdat het 6 is heb je er 6 van. Dat zijn 2 demonen in je leven die je moet/kan verslaan.
  De eerste heb je al verslagen las ik de tweede is de bron zelf, nummer 42. Achteraf gezien is het vaak zo simpel, mede daardoor zie je het zelf niet.

  Laat los.

  Geef de gedachte op dat het belang heeft, geen aandacht meer aan nummer 42. Geen Gedachtengang die afdwaalde naar onzekerheid, laat los.. dit hoeft niet moeilijk te zijn, maar nu je weet dat je met een demoon te maken hebt kun je er een flink opstakel van maken. Ik denk dat je voldoende handvaten hebt ontvangen in je leven om bewust iets dierbaars te verliezen. Je verwacht verdriet maar het is een verlossing. Succes daarmee.

  0 likes
  • Dank je wel Deneb. Je slaat de spijker op z’n kop. We zijn inmiddels drie verder en heb inderdaad afscheid genomen van iemand die mij dierbaar was en waarover ik verdriet verwachtte, maar uiteindelijk opluchting heb ervaren. Dank je wel. Groetjes, Ray

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het is een mindf*ck: filosoof Nick Bostrom legt in deze video uit waarom de wereld om je heen waarschijnlijk een simulatie is

Het is een mindf*ck: filosoof Nick Bostrom legt in deze video uit waarom de wereld om je heen waarschijnlijk een simulatie is

Het is een vraag die al vaak ...

Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

De Amerikaanse professor Nancy Murphy heeft in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag, 21 november 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.