Buitenland

Complottheoreticus die in gedaanteverwisselende aliens gelooft staat in Australië voor uitverkochte zalen

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

David Icke is momenteel in Australië, waar hij voor uitverkochte zalen vertelt dat 9/11 een inside job was en dat de maan een ruimtestation is. In gesprek met News.com.au stelt de 64-jarige Icke dat de aanslagen in 2001 in New York onderdeel waren van een groot plan om het volk onder controle te houden.

Hij meent dat de aanslagen zijn uitgevoerd door de Amerikaanse overheid om de oorlog tegen terrorisme te kunnen rechtvaardigen. “Hoeveel mensen weten dat op dezelfde dag, op 11 september 2001, militaire oefeningen werden gehouden waarbij vliegtuigen werden gekaapt en in een gebouw in Washington werden gevlogen?” vroeg Icke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Verslaafd aan technologie

Toen werd gemeld dat bij het World Trade Center een paspoort van een kaper was gevonden, wist hij zeker dat het hele gebeuren in scène was gezet. “De FBI had een paspoort van één van de kapers gevonden naast één van de Twin Towers,” zei hij. “Dat is te belachelijk voor woorden. Een paspoort bestaat uit papier. Zie je die vuurbal?”

Toen Icke zijn Worldwide Wake Up Tour zaterdag begon in Perth, sprak hij uitvoerig over slimme technologie. “Waar we op den duur naartoe gaan is dat er technologie in ons lichaam wordt geïmplanteerd,” vertelde hij aan News.com.au. “Het eerste stadium: maak mensen verslaafd aan technologie die ze kunnen vasthouden. Stadium twee: draagbare technologie. Google Glass, smartwatches. Stadium drie: implantaten.”

Geprogrammeerd

Die implantaten kunnen volgens Icke worden gebruikt om het menselijk brein te beïnvloeden. Dat gebeurt volgens hem overigens al vanaf onze geboorte. “Je komt uit de baarmoeder en gelijk wordt je perceptie beïnvloed door je ouders, die al hun hele leven in het systeem hebben geleefd,” zei hij. “En al snel kom je in een systeem terecht waarin autoriteiten bepalen wat je kunt eten, wanneer je ergens naartoe mag, wanneer je mag spreken en wat echt is en wat niet.”

Je wordt als het ware geprogrammeerd, aldus Icke. En als je buiten de gebaande paden treedt, ben je vreemd of eng. Hij zegt geregeld te horen te krijgen dat mensen hem vreemd vinden. Dat weerhoudt hem er echter niet van om zijn boodschap te blijven verspreiden. Meer informatie over zijn tour is te vinden op www.theworldwidewakeup.com.

[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

David Icke weet al meer dan een decennia elke keer de grootste zalen vol te krijgen. Het groeit steeds meer uit tot een echte volksspreker.

Wim
Wim
7 jaren geleden

De Maan is een Death star. Vroeger had de Aarde twee manen van redelijke grootte. De Atlantiërs brachten die, twee op Lemuria vallen. Ze waren in Oorlog en natuurlijk spinde de Aarde als een beshonkende. Twee Death Stars had je vroeger, ze vochten tegen mekaar. Eéntje was gelaserd en de andere die, is boven ons hoofd.

pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

David Icke is een goede spreker, maar ik geloof er he-le-maal niks van. Hij kan anderen beschuldigen van indoctrinatie en programmering, maar luister eens goed naar zijn verhalen. Ze staan bol van de beinvloedingstechnieken!

Matthijs
Matthijs
7 jaren geleden

Het zou ook kunnen zijn dat hij juist is ingehuurd door de Amerikaanse overheid, om valse geruchten de wereld in te helpen zodat mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Daardoor is hem ook zoveel aandacht gegund, en word zijn Twitter account bijvoorbeeld niet geblokkeerd terwijl we lezen dat deze ooit geblokkeerd kunnen als het politiek incorrect is.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x