Homepagina » Buitenland » Door het Westen geprezen Witte Helmen kidnappen 44 kinderen om chemische aanval in scène te zetten in Syrië. Wat je moet weten
Door het Westen geprezen Witte Helmen kidnappen 44 kinderen om chemische aanval in scène te zetten in Syrië. Wat je moet weten

Door het Westen geprezen Witte Helmen kidnappen 44 kinderen om chemische aanval in scène te zetten in Syrië. Wat je moet weten

De Russische ambassadeur in Washington, Anatoli Antonov, heeft de VS gewaarschuwd dat jihadisten opnieuw een chemische aanval in scène willen zetten om Amerikaanse aanvallen op Syrië uit te lokken.

Antonov heeft daarom zijn Amerikaanse gesprekspartners op het hart gedrukt niet weer ‘op niets gebaseerde illegale agressie tegen Syrië’ te plegen.

De VS zouden samen met Frankrijk en Groot-Brittannië al voorbereidingen treffen voor aanvallen op Syrische strijdkrachten.

Chloor

De terreurgroep Tahrir al-Sham, eerder bekend als het al-Nusra Front, wil die acties volgens Russische inlichtingendiensten uitlokken.

Daarvoor zou de groep in de door jihadisten beheerste provincie Idlib zelf een aanval met gif op burgers gaan doen.

Tahrir al-Sham zou al tanks met chloor hebben verzameld in een dorpje bij Jisr al-Shughur, circa 50 kilometer ten noordoosten van de Syrische havenstad Latakia.

44 kinderen

De beweging zou bij de ‘gifaanval’ ook kinderen van gijzelaars of gevangenen willen gebruiken.

De Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid Muallem heeft gezegd dat de Witte Helmen 44 kinderen gekidnapt hebben in Idlib om een gifgasaanval in scène te zetten.

“Achter deze Witte Helmen zitten de Britse geheime diensten,” zei hij. “Zij sponsoren hen, zij leiden hen.”

Eerdere geënsceneerde aanvallen

“Zij zaten achter eerdere geënsceneerde aanvallen en nu bereiden ze zich voor op een aanval met chemische wapens in Idlib,” aldus Muallem.

Hij benadrukte dat het Syrische leger zulke wapens niet hoeft in te zetten en er niet eens over beschikt.

Foto: Applodion Wikimedia Commons

[ANP, Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  Tja beste mensen,

  Wat ik mij nu werkelijk afvraag in deze zaak wat vreselijk stinkt is het volgende, en hoop eigenlijk dat ik hierin niet alleen sta, ik bedoel in dat afvragen natuurlijk.

  Het volgende en ik citeer: “De VS zouden samen met Frankrijk en Groot-Brittannië al voorbereidingen treffen voor aanvallen op Syrische strijdkrachten.”

  Concreet…..zou de VS nu echt niet bij machte zijn om geheel in hun uppie een aanval uit te voeren op Syrië, waarom moeten Frankrijk en Engeland hun hierin bijstaan…..

  Ja natuurlijk, deze landen liggen in het nagenoeg bijna omgevolkte Europa….waar reeds duizenden strijders klaar staan om hier de boel eerst naar de klote te helpen financieel gezien om het daarna geheel naar HUN WENSEN weer op te tuigen, compleet met kant en klare WETGEVING (sharia).

  En als de slachting dan héél binnenkort gaat beginnen hebben ze in elk geval een heel mooi sprookje om wraak te nemen op het “westen”, Amerika maar voor het gemak even niet mee te nemen in hun conclusie cq wraak….

  Wat een verschrikkelijk DOORZICHTIG plan, alleen jammer dat alleen IK het maar zie, want mee de straat op om hier iets aan te doen, ik bedoel dus telkens maar weer meer uitgeknepen worden door “onze” regenten, voorgelogen worden over van alles en nog wat, bijvoorbeeld dat er steeds MINDER WERKLOZEN en UITKERINGSGERECHTIGDEN zijn(nee, njet, niet, nakkes, nada, non, nein enz enz!!), steeds zieker gemaakt te worden door onze pharmaceutische INDUSTRIE waarbij het laatste woord al verklapt waarvoor het bedoeld is, (een industrie wordt namelijk maar voor 1 ding opgezet, …..!!!), en de laatste en allergrootste leugen van dat vieze smerige pedofiele ventje PRUTTE dat het weer zo goed gaat met Neanderland………logisch toch, want achter 3 weekjes moet er weer een theatershow worden opgevoerd onder regie van het knappienet en onder de leiding van Willempie met aan zijn zijde de dame afkomstig van het regime wat mensen welke niet “spoorden” (in hun zienswijze dan wel te verstaan) uit vliegtuigen gooide op een hoogte van ongeveer 10 km en wel ZONDER parachute.

  Jaar na jaar gaat dit nu al zo door…….

  Beste mensen,

  Welterusten, slaap zacht en droom lekker rustig,

  Uw regering “waakt” over u, al is het maar met o.a. de slimme meter, uw smartphone welke 24 op 7 365 dgn p.jr op de man/vrouw gedragen wordt, uw BSN enz enz enz…..

  En dan nog heel kort over de slimme meter….

  Deze verbruikt tot 585% meer stroom dan de analoge meter, deze zend uit met MAGNETRONSTRALEN, veroorzaakt aantoonbaar kanker, maakt mensen én dieren onrustiger en vaak zelfs chronisch ziek, kan een complete TEKENING van uw huis maken met daarin de personen op dat moment aanwezig, in welke gemoedstoestand deze verkeren, in welke kamer dat ze zijn, en WIE het zijn middels spraakherkenning enz enz enz ……

  Nog vragen…

  Gladiator

  29 likes
  • Mikkie schreef:

   Ik heb geen slimme meter. En dat i s ook niet verplicht.

   4 likes
  • Henk Azie schreef:

   M’n Beste, het is mijn heilige overtuiging dat dit door de mammoetwet komt. We hadden Provo’s en kabouters, vietnam demonstraties, dat waren allemaal mensen die nadachten.
   Mammoetwet heeft dit nadenken uit het onderwijs gehaald, en zodoende kan iedereen met doorzettings vermogen een diploma ‘boven zijn kunnen’ halen en een positie ‘boven zijn kunnen’ bekleden. Daarbij komt nog dat de meeste hoger opgeleiden niet onderaan beginnen en dus vaak niet weten water werkelijk gaande is en zich op rapportages van ondergeschikten laten leiden zodoende niet kunnen oordelen of het rapport kwaliteit heeft.
   Komt U dit bekend voor?
   Pas dit nu toe op de samenleving die de MSM slaafs volgen en dan ziet U de ondergang ‘in the making’. Ik zag dat in de jaren 80 al en heb daarom mijn biezen gepakt. Ik vind dit jammer want ik hield van Nederland met het ‘touwtje uit de brievenbus’.
   Indien ik dat in de huidige situatie verandering komt dan kom ik terug om met wederopbouw te helpen.
   Echter, de realiteit is dat een minderheid alleen maar succes heeft met cultuur slopen( zwarte piet) en niet met invoeren van een positieve verandering.
   Ik deel Uw frustraties en we kunnen alleen maar proberen ‘smartphone’ sessies te onderbreken en de persoon in kwestie proberen te laten nadenken.
   Men kan mij niet ervan overtuigen dat een samenleving met haat en nijd, winkel diefstallen, verkrachting(waarbij aangifte, vanwege het systeem onwenselijk is geworden), liquidaties, inbraken aan de lopende band, draaideur criminelen etc een betere samenleving is dan waar ik in opgegroeid ben waar je soms de winkeldeur meerdere malen moest schudden om de bel te laten rinkelen omdat de winkelier er ff niet was, waar het touwtje uit de deur kon blijven, op het platte land waar je bij een open deur ‘VOLK’ moest roepen, waar je lekkernijen zoals moorkoppen,negerzoenen en jodenkoeken kon kopen, waar zwarte piet niks met racisme te maken had (en nog steeds niet), waar je nog een draai om de oren kon krijgen en thuis met de mattenklopper(waar discipline en respect nog konden worden gehandhaafd), waar ipv video en computers, nog geklaverjast werd, het sociaal contact met buren en mensen op straat nog bestond.
   Als extra in mijn jeugd leerde je een consequentie van een daad te accepteren, tegenwoordig leert men tegen die consequentie in beroep te gaan.

   Geniet van Uw oude dag, anders zult U verbitteren, ik zeg dit uit ervaring, ik ben bezig om deze bitterheid proberen te verwijderen, eigenlijk zou ik helemaal niet deze site of zelfs enige nieuws site moeten komen. Als struisvogel ben je gezonder want veranderen van de gang van zaken kunnen we toch niet meer(minderheid).

   Hartelijke Groet,
   Henk Azië

   2 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  Alle MSM hebben op voorhand geschreven, aangekondigd dat die IS terroristen opnieuw gifgas aanval gaan doen.

  Dat zou dan de derde keer zijn. In Syrië zitten Iraanse troepen, de war monsters is het hierom te doen.
  Sevens droppen ze dat gifgas dan kan de EU VS en israehell opnieuw gaan bombarderen daar.
  We zijn nu allen op voorhand gewaarschuwd die georkestreerde aanval komt er!
  Assad heeft 95% van zijn land terug, geen 1 enkele reden heeft Assad om een chemische aanval te doen.
  Rusland valt zwaar door de mand, altijd blablabla .
  Bij Afghanistan was het echt, Russen vochten tegen die deepstate, nu in Syrie klopt er van alles niet, ja Putin is daar maar niet echt want VS EU en een heleboel andere landen blijven daar bombarderen, als Israehell die Golan hoogte constant bombarderen is Putin ook oorverdovend stil.

  Als dit allemaal zo is voor Rusland waarom kan dit allemaal gebeuren? Enkel blablabla en Rusland laat jan en alleman bombarderen in dat Syrie. Stel die gifgas aanval komt er…
  Putin zit daar dan voor jan lul want VS en EU bombarderen dan Assad zijn volk en vernietigen alle infrastructuur.
  Uiteindelijk blijft die VS gans dat MO onder horror oorlogen steken.

  Die BRICS zogezegd die de petro dollar ging laten vallen…
  Wist u dat BRICS door de bankiers rothschilds is opgericht?
  Al hun geld hebben zij al onder gebracht in het Oosten.
  Nu een doordenkertje…
  Die BRICS… Indien dat echt was waarom is China een paar jaar geleden in het IMF gestapt met hun munt???
  De elite hun NWO gaat vanuit China-Rusland komen, die landen hun bevolking zijn reeds volledig geknecht onder socialisme/communisme zoals 100j geleden opgericht.
  Wij hier zijn nog te vrij, ons soort mens willen ze eruit, ze willen zoals China/Rusland een overheid hier maar het lukt niet!
  Er is genoeg info over de bankiers dat zij die petro dollar nu via China willen vernietigen.
  Als hier in de EU genoeg rechts aan de macht komt doen banken zoals 1929 en 2008 banken crash en het is gedaan.
  Iedereen beseft nog niet dat de bankiers dit allemaal orkestreren zoals ze alle oorlogen aan de mensheid gaven…

  5 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Zoek Albert Pike op die satanist freemason is de architect (1870) van WO l ll en lll

   https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/499303/World-War-3-letter-Albert-Pike-conspiracy-Islam-ISIS-America

   WOl en WOll zijn volledig volgens plan Pike verlopen, nu WOlll de gevleugelde woorden van die elite:

   1 – “The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia”

   2 – “The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists.

   “This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine.

   “During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm.

   3 – “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ‘agentur’ of the ‘Illuminati’ between the political Zionists and the leaders of Islamic World.

   “The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.

   “Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…

   “We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.”

   We staan er slecht voor

   8 likes
  • Wil schreef:

   Putin heeft gewoon meer verstand en geduld maar owee als dat op raakt dan is een totale oorlog onafwendbaar, Als je in het oorlogsverleden van Rusland kijkt hebben ze nooit een grootscheepse aanvalsoorlog met andere natie’s gevoerd alleen verdedegings oorlogen tegen allerlei figuren die Rusland aanvielen en we weten allemaal hoe dat is afgelopen (Napoleon,Hitler) en heeft ze allebei terug getrapt naar Parijs en Berlijn. Syrië is van oudsher een bondgenoot van Rusland dus een aanval op Syrië kan Putin mogelijk zien als een aanval op Rusland maar zoals ik al zei heeft Rusland meer geduld en als het westen dit nu inziet dan hoop ik dat ze nu eens echt constructief om de tafel gaan zitten en de zaak vreedzaam oplossen.

   5 likes
   • Hawks schreef:

    Ik citeer: ‘Als je in het oorlogsverleden van Rusland kijkt hebben ze nooit een grootscheepse aanvalsoorlog met andere natie’s gevoerd alleen verdedegings oorlogen tegen allerlei figuren die Rusland aanvielen en we weten allemaal hoe dat is afgelopen (Napoleon,Hitler) en heeft ze allebei terug getrapt naar Parijs en Berlijn.’

    Finland? Turkije? Polen? Hongarije? WOI? Litouwen? Spanje? (andere) Baltische Staten?

    0 likes
  • Hawks schreef:

   Ik citeer: ‘Alle MSM hebben op voorhand geschreven, aangekondigd dat die IS terroristen opnieuw gifgas aanval gaan doen.’

   Kan je wat voorbeelden geven?

   0 likes
 • salvar schreef:

  @gladiator

  de fout ligt bij de mensen zelf en wel voor pakweg 40 jaar terug.
  ik was toen al een roepende in de woestijn met een enkele anderen die je op een hand kon tellen.
  ik werd toen voor racist en kl..tzak uitgescholden omdat ik toen al sprak over een cultuur uit andere landen ons later op zal breken.
  werd verrot gescholden en werd net niet bedreigd met de dood.
  de regering deed toen aan koppen aaien bij de moslims (is nog niets veranderd) en wij moesten ons schamen om zo verkeerd te denken over deze lieve mensen.
  eens zij een moslim wij hebben de tijd en de halve maan zal wapperen op het binnenhof.
  nu is het geweeklaag van diegeen die eerst voor een multi samenleving waren niet van de lucht.
  komen ze bij mij om te klagen krijgen ze de wind van voren en zeg gewoon of ze hun mond willen houden en dan wordt er gezegd ben jij voor zo,n samenleving?

  over de digitale meter iets te zeggen is dat ik hem geweigerd heeft en dat ding is iligaal dus laat niemand zich wijs maken dat dat niet zo is.
  beste gladiator ik denk dat het te laat is om nog iets te veranderen ook al wil ik dat.

  we zijn en we worden verneukt door onze fijne regering , ik bedoel tuig van de richel.

  MVG,
  SALVAR

  8 likes
 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >