Mens en DierCorona

Coronacrisis wordt aangedreven door misinformatie en paniek, zegt deze Duitse arts

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronacrisis wordt aangedreven door misinformatie en paniek, zegt de inmiddels wereldberoemde arts Wolfgang Wodarg, die tientallen jaren ervaring heeft met virussen en epidemieën.

Hij merkt in gesprek met Stefan Noordhoek op dat testkits oude coronavirussen detecteren die al heel lang circuleren.

Andere virussen, zoals de griep, verdwijnen geheel uit beeld. Alles draait om corona. Dat terwijl er dit jaar ongeveer net zoveel griepdoden vallen als in andere jaren.

Niet gevaarlijker

Covid-19 heeft geen specifieke symptomen en wordt voornamelijk veroorzaakt door paniek, stelt dr. Wodarg in Café Weltschmerz. Deze paniek heeft voor problemen gezorgd bij ziekenhuizen en klinieken.

Tientallen vooraanstaande wetenschappers die de cijfers hebben bestudeerd, concluderen dat het coronavirus niet gevaarlijker is dan de griep, zegt Wodarg.

Toch ging de hele wereld in lockdown, zijn onze vrijheden drastisch ingeperkt en bereiden we ons voor op het ‘nieuwe normaal’. Denk hierbij aan massavaccinatie, legers ‘contacttracers’ die speuren naar besmette personen en surveillance.

Onnodige doden

Wodarg waarschuwt daarnaast dat in Afrika, waar klinisch onderzoek plaatsvindt met het middel hydroxychloroquine, duizenden onnodige doden zullen vallen.

Tien tot 20 procent van de inwoners van Centraal-Afrika heeft favisme, een erfelijke aandoening.

Gekte

Voor mensen met zo’n zogeheten G6PD-deficiëntie is een behandeling met hydroxychloroquine vaak fataal, zegt de Duitse arts.

Ook roept hij iedereen op contact te zoeken met lokale volksvertegenwoordigers. “We moeten een einde maken aan deze gekte.”

Bekijk het gesprek over de coronacrisis hieronder:

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
2 jaren geleden

Het is overal duidelijk. Maar alsnog zien vele mensen het niet. Dit spelletje moet toch neurologisch gespeeld moeten worden om zoiets massaal te kunnen bewerkstelligen. Want een normaal weldenkend mens moet dit toch zo doorhebben.

rop
rop
2 jaren geleden

Misinformatie ? denk toch echt dat de hele maatschappij heel veel misinformatie bevat,niet alleen corona maar op vele gebieden gaat het ook meestal mis.

salvar
salvar
2 jaren geleden

hoeveel doden gisteren 36 , volgende dag 86 , ik wordt helemaal gek van dat veranderen de burger wordt elke keer op het verkeerde been gezet.
proberen ze althans.

rutte gooi de boel los want de burger is slimmer als jij of lieg je weer , nou rutte het is gewoon een griep.
je krijgt het of niet.

Sparky
Sparky
2 jaren geleden

WIE WEET NOG WAT WAAR IS!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x