Homepagina » Mens en Dier » ‘Monomane’ minister De Jonge onder vuur om interview met NU.nl: ‘Dit is een nieuw dieptepunt’
de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

‘Monomane’ minister De Jonge onder vuur om interview met NU.nl: ‘Dit is een nieuw dieptepunt’

Zorgminister Hugo de Jonge sprak met NU.nl over de coronavaccins en complottheorieën. Afgelopen week nam De Jonge het besluit dat jongeren zich ook mogen laten vaccineren. “Veel vragen die leven, hebben hun oorsprong uit complotterige theorieën die via social media worden verspreid,” zei hij.

“Diezelfde feitenvrije verhalen hoor je terug in de Tweede Kamer. Dat is niet één of ander donker hoekje op het internet, maar onze nationale vergaderzaal! Dat is iets om je zorgen over te maken,” zei De Jonge, zonder verder voorbeelden te noemen.

Ook over de vaccins deed de minister enkele degoutante uitspraken. Hij zei over mensen die zich niet willen laten prikken: “Het heeft iets decadents om te denken dat je kunt bedanken voor het enige middel dat ons uit deze crisis helpt, maar tegelijkertijd kunt rekenen op de solidariteit en de bescherming van anderen die zich wel laten vaccineren.”

Hoogmoed komt voor de val

Tweede Kamerlid Wybren van Haga haalt uit: “Nieuw dieptepunt, dit interview met Hugo de Jonge. Deze monomane minister heeft een religieuze obsessie voor vaccinaties en schendt daarbij een groot aantal grondrechten.”

“Hoogmoed komt voor de val. De Jonge weet precies wat ik bedoel met deze Bijbelse term. Als iemand zoveel pertinente niet feitelijkheden naar buiten brengt, om de burger nog meer te knechten, is geen andere uitspraak mogelijk,” stelt auteur en spreker Hans van Tellingen.

Ontluisterend geraaskal

Publicist en vlogger Sietske Bergsma twittert: “Wat een ontluisterend geraaskal van een minister die zomaar even roept dat ongevaccineerden ‘bedden bezet houden’ als ze ziek worden. Deze demonisering hoeft niemand te pikken.”

“Dus minister De Jonge denkt ondanks alle feiten nog steeds dat het vaccin het enige middel is? En denkt ook nog eens dat ongevaccineerden hopen op de bescherming door gevaccineerden? Deze kloof is echt groot,” zegt Flavio Pasquino van Blckbx.tv.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Inderdaad! Hoogmoed komt voor de val! Nu, laten wij hopen dat deze charlatan HEEL diep zal gaan vallen. Deze non valeur is zo langzamerhand werkelijk ALLE schaamte voorbij.
Hoe haalt hij het in zijn hersens (werken die trouwens nog wel?) om zoveel artsen en wetenschappers eventjes te schofferen?
Ik vermoed dat de vele, vele mensen die NIET meedoen met dit prikcircus en geen zin hebben om te gaan dansen met Janssen, zich heel goed hebben ingelezen in de materie. DAT is dan ook de reden waarom ze pertinent niet doen, wat veel schapen wel doen. Als ze maar terug kunnen naar hun ouwe leventje. Ik ben er vrij zeker van dat dat ouwe leventje NOOIT meer terugkomt, tenzij er een wonder gebeurt.
Om dat te verkrijgen zal er een zeer grote schoonmaak nodig zijn.
Ik ben blij dat Wybren van Haga weer eens op een positieve manier van zich laat horen. Ik dacht dat hij inmiddels ook verweven was met de ja knikkers uit de Tweede Kamer.

Van Sietske Bergsma ben ik niet anders gewend. Zij zit ook in de groep Moederhart. Ook zoiets waar ik mij RAZEND over maak: wat ze doen met jonge kinderen. En dan de schandalige leugens over een experimentele gentechinjectie, waar de korte en lange termijn effecten nog lang niet bekend zijn.
Onze kinderen, onze toekomst worden opgeofferd op het altaar van de cabal.
Dat ze stuk voor stuk mogen branden in de hel! DAT is de plaats waar zij behoren.

johan
johan
3 maanden geleden

Er is veel geld mee gemoeid daarbij het knechten van het volk is een onderdeel van een plan samet met 5G waar stoffen in zitten die reageren op bepaalde frequenties. 20jaar onderzoek ze weten exact waar men mee bezig is. Men ziet ook steeds meer 5G op lantaarnpalen verschijnen. Hier in Aalst al hele straten omgezet.

wolfje168
wolfje168
3 maanden geleden

Even opgezocht. ‘Monomanie is een waanzin die zich fixeert op één neiging en resulteert in abnormaal gedrag’. Lijkt me wel van toepassing op deze man.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
3 maanden geleden

Hoe is het mogelijk dat de Jonge nog op deze positie zit? Idereen weet wat voor een gebrainwashte psychopaat hij is, idereen roept wat voor een idioot het is maar er gebeurt NIETS.. hij blijft maar zitten en raaskalt mar door.. is er geen middel om deze man per direkt op te sluiten?

x

Check Also

duits

In deze Duitse deelstaat mogen supermarkten ongevaccineerden WEIGEREN

In de Duitse deelstaat Hessen is een ...

coronapas

‘De bedenker van de coronapas zegt hier dat de coronapas geen enkel nut heeft’

Zolang te veel mensen nog niet gevaccineerd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

185
0
We lezen graag je reactie!x