Mens en Dier

‘Monomane’ minister De Jonge onder vuur om interview met NU.nl: ‘Dit is een nieuw dieptepunt’

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge sprak met NU.nl over de coronavaccins en complottheorieën. Afgelopen week nam De Jonge het besluit dat jongeren zich ook mogen laten vaccineren. “Veel vragen die leven, hebben hun oorsprong uit complotterige theorieën die via social media worden verspreid,” zei hij.

“Diezelfde feitenvrije verhalen hoor je terug in de Tweede Kamer. Dat is niet één of ander donker hoekje op het internet, maar onze nationale vergaderzaal! Dat is iets om je zorgen over te maken,” zei De Jonge, zonder verder voorbeelden te noemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook over de vaccins deed de minister enkele degoutante uitspraken. Hij zei over mensen die zich niet willen laten prikken: “Het heeft iets decadents om te denken dat je kunt bedanken voor het enige middel dat ons uit deze crisis helpt, maar tegelijkertijd kunt rekenen op de solidariteit en de bescherming van anderen die zich wel laten vaccineren.”

Hoogmoed komt voor de val

Tweede Kamerlid Wybren van Haga haalt uit: “Nieuw dieptepunt, dit interview met Hugo de Jonge. Deze monomane minister heeft een religieuze obsessie voor vaccinaties en schendt daarbij een groot aantal grondrechten.”

“Hoogmoed komt voor de val. De Jonge weet precies wat ik bedoel met deze Bijbelse term. Als iemand zoveel pertinente niet feitelijkheden naar buiten brengt, om de burger nog meer te knechten, is geen andere uitspraak mogelijk,” stelt auteur en spreker Hans van Tellingen.

Ontluisterend geraaskal

Publicist en vlogger Sietske Bergsma twittert: “Wat een ontluisterend geraaskal van een minister die zomaar even roept dat ongevaccineerden ‘bedden bezet houden’ als ze ziek worden. Deze demonisering hoeft niemand te pikken.”

“Dus minister De Jonge denkt ondanks alle feiten nog steeds dat het vaccin het enige middel is? En denkt ook nog eens dat ongevaccineerden hopen op de bescherming door gevaccineerden? Deze kloof is echt groot,” zegt Flavio Pasquino van Blckbx.tv.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Inderdaad! Hoogmoed komt voor de val! Nu, laten wij hopen dat deze charlatan HEEL diep zal gaan vallen. Deze non valeur is zo langzamerhand werkelijk ALLE schaamte voorbij.
Hoe haalt hij het in zijn hersens (werken die trouwens nog wel?) om zoveel artsen en wetenschappers eventjes te schofferen?
Ik vermoed dat de vele, vele mensen die NIET meedoen met dit prikcircus en geen zin hebben om te gaan dansen met Janssen, zich heel goed hebben ingelezen in de materie. DAT is dan ook de reden waarom ze pertinent niet doen, wat veel schapen wel doen. Als ze maar terug kunnen naar hun ouwe leventje. Ik ben er vrij zeker van dat dat ouwe leventje NOOIT meer terugkomt, tenzij er een wonder gebeurt.
Om dat te verkrijgen zal er een zeer grote schoonmaak nodig zijn.
Ik ben blij dat Wybren van Haga weer eens op een positieve manier van zich laat horen. Ik dacht dat hij inmiddels ook verweven was met de ja knikkers uit de Tweede Kamer.

Van Sietske Bergsma ben ik niet anders gewend. Zij zit ook in de groep Moederhart. Ook zoiets waar ik mij RAZEND over maak: wat ze doen met jonge kinderen. En dan de schandalige leugens over een experimentele gentechinjectie, waar de korte en lange termijn effecten nog lang niet bekend zijn.
Onze kinderen, onze toekomst worden opgeofferd op het altaar van de cabal.
Dat ze stuk voor stuk mogen branden in de hel! DAT is de plaats waar zij behoren.

johan
johan
2 jaren geleden

Er is veel geld mee gemoeid daarbij het knechten van het volk is een onderdeel van een plan samet met 5G waar stoffen in zitten die reageren op bepaalde frequenties. 20jaar onderzoek ze weten exact waar men mee bezig is. Men ziet ook steeds meer 5G op lantaarnpalen verschijnen. Hier in Aalst al hele straten omgezet.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Even opgezocht. ‘Monomanie is een waanzin die zich fixeert op één neiging en resulteert in abnormaal gedrag’. Lijkt me wel van toepassing op deze man.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Hoe is het mogelijk dat de Jonge nog op deze positie zit? Idereen weet wat voor een gebrainwashte psychopaat hij is, idereen roept wat voor een idioot het is maar er gebeurt NIETS.. hij blijft maar zitten en raaskalt mar door.. is er geen middel om deze man per direkt op te sluiten?

Back to top button
185
0
We lezen graag je reactie!x