Homepagina » Binnenland » Karskens fileert de NOS: ‘In tijden van corona de bevolking bedonderen, is journalistiek crimineel’
karskens
Foto: Schermafdruk YouTube/Ongehoord Nederland / Ninostar CC BY-SA 3.0

Karskens fileert de NOS: ‘In tijden van corona de bevolking bedonderen, is journalistiek crimineel’

De NOS behoort tot de huishouding van de regering. De journalisten zijn lakeien, dienaren, slaafjes. De NOS is de ‘regeringsvoorliegdienst’, zegt Arnold Karskens in het Ongehoord Nederland-programma De Zaag.

“In tijden van corona dag in dag uit de bevolking bedonderen, is journalistiek crimineel, stelt hij.

“Het NOS Journaal lijkt het Ministerie van Waarheid uit het wereldberoemde boek ‘1984’ van George Orwell.”

Feiten verdraaid

In het boek schetst Orwell een wereld waarin feiten worden verdraaid omdat dat de politieke machthebbers beter uitkomt.

Karskens noemt als voorbeeld de aanslag in een tram in maart vorig jaar. De NOS sprak van ‘een verwarde man’ en een ‘tramschutter’, terwijl er islamitische tekens op de revolver van de dader stonden en in zijn auto religieuze teksten zijn gevonden.

Tijdens de herdenking van de aanslag dit jaar verzuimde de NOS opnieuw het motief – islam – te vermelden. De moslimterreurdaad, de grootste in Nederland ooit, heet in NOS-jargon geen aanslag, maar een ‘tragische gebeurtenis’.

Verspreiden van leugens

Nog een voorbeeld. Vorig jaar januari trapte de NOS commotie over blanke, katholieke aanhangers van Trump die een Vietnamveteraan treiterden. Correspondent Wouter Zwart twitterde: “Hij is minutenlang omsingeld, geïntimideerd en uitgelachen.”

De jongens bleken niemand kwaad te doen. Het was de man die de confrontatie zocht. CNN heeft miljoenen dollars smartengeld betaald aan één van de gedupeerde jongens, maar de NOS heeft nooit sorry gezegd voor het verspreiden van deze leugens.

Overigens kwamen de jongens herkenbaar in beeld, terwijl getinte of gekleurde jongens onherkenbaar in beeld komen bij de NOS.

Artikel 12-procedure

Karskens heeft inmiddels een zogeheten artikel 12-procedure opgestart tegen de NOS, een formeel beklag over het niet vervolgen van strafbare feiten.

Hij wil een proces waarin wettelijk en overtuigend kan worden aangetoond dat er veel niet deugt aan het NOS Journaal.

Bekijk de aflevering van De Zaag hieronder:

[Ongehoord Nederland]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Het betreft niet alleen het NOS Journaal maar met name ook de overige MSM hierbij denkende aan ‘journalistieke’ programma’s zoals NieuwsUur (Beter is StaatsUur) of Talkshows zoals OP1.

Altijd dezelfde mensen. Altijd dezelfde visie. Zelden gasten met een compleet andere visie. Oké M de Hond schijnt er afgelopen zo te hebben gezeten.

Er is geen debat.

Zojuist Wilders in debat aangehoord maar was de facto ook nog steeds voor een dictatuur en een mondkapjes samenleving en de voor mij beruchte contactonderzoek.

Wat mij nog meer angst inboezemt, is het contact onderzoek wat straks wordt ingesteld.
Met wie heeft een besmet persoon contact gehad en die worden allemaal !!Twee!! weken opgesloten! Op grond waarvan? Gij is niet per definitie besmet. Iemand op de bek slaan levert een opsluiting op van een paar uur.

Voor een cafébezoek met men kennelijk eerst reserveren. Waarom is dat? Juist, de registratie zal ervoor zorgen dat men voor elk wissewasje !twee! weken wordt opgesloten.

Tevens viel af te leiden, ook ernstig, dat het wachten is op een vaccin. Tot dat moment kan er niets. De conclusie hierbij is dat straks iedereen verplicht is om zich in te laten enten. Dat werd niet expliciet vemeld maar moet men opmaken uit de tekst. Ik gok dat Jensen dit ook gaat constateren.

Het wordt een hele enge samenleving waartegen 75 jaar geleden miljoenen het leven hebben gelaten.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Niet bang zijn, toen was er ook verzet. Het slechte hoeft niet altijd te winnen.

Willem
Willem
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
5 maanden geleden

Denk niet dat het angst is maar ergernis, dat die hufters overal mee weg komen jaar in jaar uit.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

Die mening deel ik. We staan nu op een kruispunt.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
5 maanden geleden

We staan met velen op het kruispunt.
Dat maakt de overheid bang. Heel bang !
Ja, want ze zijn banger dan je denkt. Kijk naar de gebaren van Rutte.
Politici, volksvertegenwoordigers, maar denk vooral ook aan diegenen in dienst van onze overheid.
Politie, handhavers, ambtenaren, en niet te vergeten de burgemeesters. Want zij gaan de klappen vangen.
Allemaal staan ze voor de keuze : dienen we het volk, of dienen we onze meesters.
Momenteel kiezen de meesten voor hun inkomen, maar we zijn heel dicht het punt genaderd dat ook velen onder hen zich keren tegen hun politieke meesters omdat het volk onjuist wordt bejegend, bedrogen en de grondrechten aan de kant gezet Ook zij gaan nu vragen stellen en nadenken alvorens te handelen. Ook zij kijken Youtube en lezen alternatieve informatiebronnen.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

@ProAsfalt. Laat je niet gek maken. We kunnen de boel ook gewoon omdraaien. Nu dwingen ze ons thuis te blijven maar we kunnen straks ook zelf thuis blijven. Bang voor de corona app bullshit? Gooi je telefoon aan de kant. Dan kun je niet gedetecteerd worden. Het heeft helemaal niets met corona te maken, het gaat alleen maar om steeds meer macht en controle over de mensen te krijgen. Dat virus stelt geen donder voor, het wordt gewoon gebruikt voor de macht.

Afspraak maken om naa een café te gaan? Ga gewoon niet. Blijf lekker thuis, zeker met de prijzen van tegenwoordig. Ik ging voorheen nog wel eens ergens een bakkie koffie drinken maar daar ben ik mee gestopt. Voor de prijs van één bak heb ik bijna 2 pakken koffie van de Aldi. We kunnen zo ook de boel omdraaien en weigeren ergens nog iets uit te geven zolang de politiek zijn beleid op deze manier voert Als de horeca etc begint te klagen verwijzen we ze naar het politieke beleid. En zo kun je dat ook met andere dingen doen. Voor het geld dat je in cafees en restaurants kwijt bent heb je thuis meer luxe. Dat geldt ook voor andere winkels. Koop alleen wat je echt nodig hebt en niet meer dan dat. Het is allemaal puur maatschappelijk en het is onderdeel van het hele macht systeem. Gebruik je geld voor je welzijn in plaats van fake welvaart. Dit systeem zal in de (nabije) toekomst sowieso een keer gaan instorten en dat is niet meer heel ver weg.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Ging het maar alleen om een app. Dat is een warmmakertje voor de grote vaccinatiegolf van occulte zakenman van vaccins Bill ‘$atan’ Gates.

Rob
Rob
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
5 maanden geleden

Ja, daar ben ik mee bekend. Maar die apps slopen de hele sociale (menselijke) interactie. Via die dingen wordt je straks gecontroleerd en als je iets opgelopen hebt mag je niet in de buurt van anderen komen, zo is de opzet. Of die chip er daadwerkelijk gaat komen ligt ook aan de mens, of die zich als een hond laat chippen. Helaas zijn er veel die het als een ‘handig ding’ zien en geen idee hebben wat de ware bedoeling er van is.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Edit : Daar zit uiteraard een chip in waardoor een app overbodig is. 5g is er al klaar voor. Pure crowd control.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
5 maanden geleden

The war against corruption is beginning. We laten ons niet klein krijgen. We moeten alles gebruiken en doen wat we kunnen. Het is nu of nooit, dat besef ik mij heel goed. Ik hoop dat de rest van de wakkere dat ook begrijpt. Het is alleen, geen woorden maar daden. We staan net als in 1939 voor een drama. Wij zijn het verzet!!

De media heeft zich tegen ons gekeerd. Net als de politie. Ab Gietelink heeft een protest aangetekend aan de burgemeester van Den Haag. Dit betreft politie misstanden tegenover de burger. https://youtu.be/Y8Y91IUU4hc

Laat je niet in slaap sussen!!

Symphony
Symphony
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
5 maanden geleden

Alles is een onderdeel geweest van voorbereiding hiertoe. Het hele plan, de polarisering en het verzwakken van onze vermogens op mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau.
Alles was een voorbereiding om ons mak te maken, want het vergt meer wakkerheid dan we massaal hebben, om in opstand te komen.
Het onmogelijke moet daarvoor mogelijk worden,er moeten velen,velen belen tegelijk gaan opstaan. En als dat niet gebeurt, kunnen we niks anders dan zoeken naar de oorsprong van ons bestaan, om ondanks welke omstandigheid dan ook, in authenticiteit te komen, te zijn. Zelfrealisatie

Philip
Philip
5 maanden geleden

Experten willen harder optreden door sociale netwerken tegen desinformatie over virus
In een open brief naar campagnenetwerk Avaaz eisen artsen en virologen uit de hele wereld dat Facebook, Google en Twitter harder optreden tegen de verkeerde informatie over het coronavirus. De huidige maatregelen volstaan niet om de “infodemie” te bestrijden.
De belangrijkste eis van de briefschrijvers is dat de sociale netwerken foute informatie over het virus rechtzetten. “Dat betekent dat elke persoon die op hun platformen is blootgesteld aan onjuiste gezondheidsinformatie gewaarschuwd en ingelicht wordt, en dat er een goed ontworpen en onafhankelijk geverifieerde correctie wordt getoond”, klinkt het donderdag. De tweede eis is dat Google, Facebook en Twitter hun aanbevelingsalgoritmen aanpassen, om de verspreiding van foute informatie tegen te gaan.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200225_04864469/live-110-belgen-vast-op-tenerife-door-coronavirus-volg-hier-alle-ontwikkelingen

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 maanden geleden

NOS probeerde in oodracht van kantoor van Angela duizenden verkrachtingen en aanrandingen in de doofpot te stoppen.

Arnoud
Arnoud
5 maanden geleden

er zijn al over de hele wereld protesten tegen de corona en de lockdown, maar je ziet er nog geen seconde van op de msm.

Brickshooter
Brickshooter
5 maanden geleden

Toen ik gister per ongeluk even een fragment op de npo1 (nederlandse propaganda omroep) tegen kwam omdat m’n TV de laatste bekeken zender vergeten was (av kanaal naar media player). Want eigenlijk wil ik natuurlijk niet naar die npo poep kijken, kreeg ik meteen weer zo’n gemanipuleerde troep voorgeschoteld. Het was een fragment over een kapper die blij was dat hij weer mocht knippen. Toen gingen ze even kijken hoe zijn “eerste blije” reactie was op het nieuws van die gast die zich premier noemt thuis met z’n gezin gekluisterd aan de buis als een stel lemmings. Maar wat blijkt als je oplet: professionele cameraploeg thuis die de zaak vanuit meerdere hoeken gefilmd heeft. Dan weet je toch meteen van die man heeft een bepaald bedrag gekregen om op een bepaalde manier te reageren voor de professionele cameraploeg vd npo. Want die reactie was erg aannemelijk in scene gezet en dat doet hij vast niet gratis en voor niks vooral als hij z’n zaak al een tijd gedwongen is gesloten te houden.

Xonic
Xonic
5 maanden geleden

Ik weet niet wat ik van Trump vindt .. Maar toch heeft hij het bij het rechte eind … en ik wacht in spaning op zijn Trumpcard..

Elise
Elise
5 maanden geleden

Weet je nog die gast, die het journaal gijzelde(29 januari 2015)? Was dat echt of gewoon propaganda spel(kliek doet eerst mensen voorkennis geven/vb opening olympische spelen London 2012)? Zijn filmpjes op youtube gingen over, dat je met je navelstreng vast zou komen te zitten aan je pc. Daar zijn we nu dus belandt.

Steven
Steven
5 maanden geleden

Ga maar eens na waar de overheid inmiddels al schijt aan had.

– Referendum Oekraïne – meer dan de helft wilde het niet. overheid: gewoon tekenen
– Verdrag van Marrakesh – Niemand wilde het. overheid: gewoon getekend bij het kruisje
– Afschaffing referendum – Niemand wilde het. overheid: Afschaffen
– Europese Unie – De meesten wilde het niet. overheid: doordrukken
– Miljoenen ‘vluchtelingen’ – De meesten wilden dit niet. overheid: Miljoenen islamieten en afrikanen
worden met de linkse zee-taxi’s opgehaald en hebben inmiddels al meer
rechten (en geen plichten) dan de eigen bevolking

En zo zullen er vast nog wel een aantal zaken zijn waar de overheid schijt had en heeft wat de bevolking wil. De leefbaarheid in Europa is inmiddels al gedaald naar een niveau van een derde wereld land.
Ik mag hopen dat er overal de pleuris uitbreekt en dat de boze bevolking zo groot wordt dat het tijd wordt dat de verantwoordelijken hiervoor snel uit hun holen uitgerookt worden en op een openbaar plein (net als vroeger) hun verdiende loon zullen ontvangen!
Maar ik ben bang dat als het straks teveel uit de hand zal gaan lopen en de deep state dreigt uitgerookt te worden, dat er dan plotsklaps een of ander dodelijk virus de lucht in wordt geblazen om de halve wereldbevolking uit te roeien. Ik kijk er in ieder geval niet raar van op!

x

Check Also

nos

‘NOS is de grootste complotzender in Nederland’

YouTube heeft – waarschijnlijk tot grote vreugde ...

nos

NOS kampt met bedreigingen: ‘Dat krijg je als je onbetrouwbaar nieuws brengt’

De satellietwagens waarmee de NOS door het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x