BinnenlandCorona

Karskens fileert de NOS: ‘In tijden van corona de bevolking bedonderen, is journalistiek crimineel’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De NOS behoort tot de huishouding van de regering. De journalisten zijn lakeien, dienaren, slaafjes. De NOS is de ‘regeringsvoorliegdienst’, zegt Arnold Karskens in het Ongehoord Nederland-programma De Zaag.

“In tijden van corona dag in dag uit de bevolking bedonderen, is journalistiek crimineel, stelt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het NOS Journaal lijkt het Ministerie van Waarheid uit het wereldberoemde boek ‘1984’ van George Orwell.”

Feiten verdraaid

In het boek schetst Orwell een wereld waarin feiten worden verdraaid omdat dat de politieke machthebbers beter uitkomt.

Karskens noemt als voorbeeld de aanslag in een tram in maart vorig jaar. De NOS sprak van ‘een verwarde man’ en een ‘tramschutter’, terwijl er islamitische tekens op de revolver van de dader stonden en in zijn auto religieuze teksten zijn gevonden.

Tijdens de herdenking van de aanslag dit jaar verzuimde de NOS opnieuw het motief – islam – te vermelden. De moslimterreurdaad, de grootste in Nederland ooit, heet in NOS-jargon geen aanslag, maar een ‘tragische gebeurtenis’.

Verspreiden van leugens

Nog een voorbeeld. Vorig jaar januari trapte de NOS commotie over blanke, katholieke aanhangers van Trump die een Vietnamveteraan treiterden. Correspondent Wouter Zwart twitterde: “Hij is minutenlang omsingeld, geïntimideerd en uitgelachen.”

De jongens bleken niemand kwaad te doen. Het was de man die de confrontatie zocht. CNN heeft miljoenen dollars smartengeld betaald aan één van de gedupeerde jongens, maar de NOS heeft nooit sorry gezegd voor het verspreiden van deze leugens.

Overigens kwamen de jongens herkenbaar in beeld, terwijl getinte of gekleurde jongens onherkenbaar in beeld komen bij de NOS.

Artikel 12-procedure

Karskens heeft inmiddels een zogeheten artikel 12-procedure opgestart tegen de NOS, een formeel beklag over het niet vervolgen van strafbare feiten.

Hij wil een proces waarin wettelijk en overtuigend kan worden aangetoond dat er veel niet deugt aan het NOS Journaal.

Bekijk de aflevering van De Zaag hieronder:

[Ongehoord Nederland]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Het betreft niet alleen het NOS Journaal maar met name ook de overige MSM hierbij denkende aan ‘journalistieke’ programma’s zoals NieuwsUur (Beter is StaatsUur) of Talkshows zoals OP1.

Altijd dezelfde mensen. Altijd dezelfde visie. Zelden gasten met een compleet andere visie. Oké M de Hond schijnt er afgelopen zo te hebben gezeten.

Er is geen debat.

Zojuist Wilders in debat aangehoord maar was de facto ook nog steeds voor een dictatuur en een mondkapjes samenleving en de voor mij beruchte contactonderzoek.

Wat mij nog meer angst inboezemt, is het contact onderzoek wat straks wordt ingesteld.
Met wie heeft een besmet persoon contact gehad en die worden allemaal !!Twee!! weken opgesloten! Op grond waarvan? Gij is niet per definitie besmet. Iemand op de bek slaan levert een opsluiting op van een paar uur.

Voor een cafébezoek met men kennelijk eerst reserveren. Waarom is dat? Juist, de registratie zal ervoor zorgen dat men voor elk wissewasje !twee! weken wordt opgesloten.

Tevens viel af te leiden, ook ernstig, dat het wachten is op een vaccin. Tot dat moment kan er niets. De conclusie hierbij is dat straks iedereen verplicht is om zich in te laten enten. Dat werd niet expliciet vemeld maar moet men opmaken uit de tekst. Ik gok dat Jensen dit ook gaat constateren.

Het wordt een hele enge samenleving waartegen 75 jaar geleden miljoenen het leven hebben gelaten.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
3 jaren geleden

The war against corruption is beginning. We laten ons niet klein krijgen. We moeten alles gebruiken en doen wat we kunnen. Het is nu of nooit, dat besef ik mij heel goed. Ik hoop dat de rest van de wakkere dat ook begrijpt. Het is alleen, geen woorden maar daden. We staan net als in 1939 voor een drama. Wij zijn het verzet!!

De media heeft zich tegen ons gekeerd. Net als de politie. Ab Gietelink heeft een protest aangetekend aan de burgemeester van Den Haag. Dit betreft politie misstanden tegenover de burger. https://youtu.be/Y8Y91IUU4hc

Laat je niet in slaap sussen!!

Philip
Philip
3 jaren geleden

Experten willen harder optreden door sociale netwerken tegen desinformatie over virus
In een open brief naar campagnenetwerk Avaaz eisen artsen en virologen uit de hele wereld dat Facebook, Google en Twitter harder optreden tegen de verkeerde informatie over het coronavirus. De huidige maatregelen volstaan niet om de “infodemie” te bestrijden.
De belangrijkste eis van de briefschrijvers is dat de sociale netwerken foute informatie over het virus rechtzetten. “Dat betekent dat elke persoon die op hun platformen is blootgesteld aan onjuiste gezondheidsinformatie gewaarschuwd en ingelicht wordt, en dat er een goed ontworpen en onafhankelijk geverifieerde correctie wordt getoond”, klinkt het donderdag. De tweede eis is dat Google, Facebook en Twitter hun aanbevelingsalgoritmen aanpassen, om de verspreiding van foute informatie tegen te gaan.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200225_04864469/live-110-belgen-vast-op-tenerife-door-coronavirus-volg-hier-alle-ontwikkelingen

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

NOS probeerde in oodracht van kantoor van Angela duizenden verkrachtingen en aanrandingen in de doofpot te stoppen.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x