Mens en DierCorona

Coronagezant WHO: ‘Pas over minimaal 2 jaar terug naar normaal’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De speciale coronagezant van de WHO heeft gezegd dat we, ondanks dat er nu een coronavaccin is, pas over minstens twee jaar weer teruggaan naar normaal. David Nabarro zei dat we afstand moeten blijven houden en mondkapjes moeten blijven dragen als manier ‘om het virus met respect te behandelen’.

Als we ons niet blijven houden aan de afstandsregels en geen mondkapjes meer dragen, blijft het virus de kop opsteken, zei hij. “Het duurt nog maanden voordat we deze maatregelen kunnen afschaffen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op de vraag wanneer we ons normale leven weer kunnen oppakken, antwoordde Nabarro dat dit pas op zijn vroegst zo rond eind 2022 het geval zal zijn. “Ik doe niet graag voorspellingen, maar laten we het grote plaatje in ogenschouw nemen. Niemand van ons is veilig totdat de hele wereld veilig is,” zei de coronagezant.

Nooit

Hij voegde toe dat sommige mensen pas over enkele jaren gevaccineerd zullen worden en dat we pas over enkele jaren kunnen terugkeren naar het normale leven zoals we dat kenden.

Anderen hebben al gezegd dat we nooit meer zullen terugkeren naar normaal. “Velen van ons vragen zich af wanneer alles weer normaal wordt,” schreef Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum. “Het korte antwoord is: nooit.”


[Zero Hedge via Summit News]

5 11 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Barst maar. En neem je vaccin rotzooi mee.

Chris
Chris
3 jaren geleden

Als dit nog niet voldoende aanwijzing is voor een geheel andere agenda buiten corona om dan zijn wij als bevolking heel erg blind en onze vrijheden niet waard. Zat gisteren nog te praten met mijn vader van 88 en die ziet ook al lang de logica niet meer. De IFR onder de 70 is 0,05% en de hele samenleving zit dicht. Dat is nog nooit gebeurd en dit samen met de standvastige mainstream media om van deze pandemie een succes te maken lijkt op foul play. Niet meer te ontkennen helaas. Het idee alleen al dat een “liberaal” als Rutte een gehele samenleving in de ellende stort omdat er bejaarden met onderliggend lijden dood gaan is compleet ridicuul. Dit is een georganiseerde agenda en een ieder die dit nu nog niet ziet is als de 3 aapjes (horen, zien en zwijgen)

Henk R
Henk R
3 jaren geleden

Als het aan Klaus Schwab ligt wordt het nooit meer normaal dat wisten we ook wel met z’n 4de industriële revolutie . Ook Jensen voorspelde dat het 3 jaar ging duren het staat namelijk in een document uit de Duitse reichtag te down loaden op zijn site. Nee misschien dat een 2de Franse revolutie ons weer naar het oude normaal brengt .

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Burgerlijke ongehoorzaamheid is terug naar ONZE normaal..
Mondkapjes weg, I.5 meter weg, familes knuffelen..FAKE corona beleid negeren!! GEWOON NORMAAL DOEN!!

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x