Homepagina » Mens en Dier » Coronagezant WHO: ‘Pas over minimaal 2 jaar terug naar normaal’
coronagezant
Foto: UNCTAD CC BY-SA 2.0

Coronagezant WHO: ‘Pas over minimaal 2 jaar terug naar normaal’

De speciale coronagezant van de WHO heeft gezegd dat we, ondanks dat er nu een coronavaccin is, pas over minstens twee jaar weer teruggaan naar normaal. David Nabarro zei dat we afstand moeten blijven houden en mondkapjes moeten blijven dragen als manier ‘om het virus met respect te behandelen’.

Als we ons niet blijven houden aan de afstandsregels en geen mondkapjes meer dragen, blijft het virus de kop opsteken, zei hij. “Het duurt nog maanden voordat we deze maatregelen kunnen afschaffen.”

Op de vraag wanneer we ons normale leven weer kunnen oppakken, antwoordde Nabarro dat dit pas op zijn vroegst zo rond eind 2022 het geval zal zijn. “Ik doe niet graag voorspellingen, maar laten we het grote plaatje in ogenschouw nemen. Niemand van ons is veilig totdat de hele wereld veilig is,” zei de coronagezant.

Nooit

Hij voegde toe dat sommige mensen pas over enkele jaren gevaccineerd zullen worden en dat we pas over enkele jaren kunnen terugkeren naar het normale leven zoals we dat kenden.

Anderen hebben al gezegd dat we nooit meer zullen terugkeren naar normaal. “Velen van ons vragen zich af wanneer alles weer normaal wordt,” schreef Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum. “Het korte antwoord is: nooit.”


[Zero Hedge via Summit News]

5 11 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
10 maanden geleden

Barst maar. En neem je vaccin rotzooi mee.

Chris
Chris
10 maanden geleden

Als dit nog niet voldoende aanwijzing is voor een geheel andere agenda buiten corona om dan zijn wij als bevolking heel erg blind en onze vrijheden niet waard. Zat gisteren nog te praten met mijn vader van 88 en die ziet ook al lang de logica niet meer. De IFR onder de 70 is 0,05% en de hele samenleving zit dicht. Dat is nog nooit gebeurd en dit samen met de standvastige mainstream media om van deze pandemie een succes te maken lijkt op foul play. Niet meer te ontkennen helaas. Het idee alleen al dat een “liberaal” als Rutte een gehele samenleving in de ellende stort omdat er bejaarden met onderliggend lijden dood gaan is compleet ridicuul. Dit is een georganiseerde agenda en een ieder die dit nu nog niet ziet is als de 3 aapjes (horen, zien en zwijgen)

Henk R
Henk R
10 maanden geleden

Als het aan Klaus Schwab ligt wordt het nooit meer normaal dat wisten we ook wel met z’n 4de industriële revolutie . Ook Jensen voorspelde dat het 3 jaar ging duren het staat namelijk in een document uit de Duitse reichtag te down loaden op zijn site. Nee misschien dat een 2de Franse revolutie ons weer naar het oude normaal brengt .

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Burgerlijke ongehoorzaamheid is terug naar ONZE normaal..
Mondkapjes weg, I.5 meter weg, familes knuffelen..FAKE corona beleid negeren!! GEWOON NORMAAL DOEN!!

x

Check Also

de jonge

De Jonge noemt verhalen over vruchtbaarheidsproblemen na coronavaccin ‘evidente onzin’

Donderdag was zorgminister Hugo de Jonge te ...

misleid

Waarom Rutte en andere kabinetsleden in alle oprechtheid kunnen liegen en misleiden

De leden van het kabinet-Rutte III zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

86
0
We lezen graag je reactie!x