CoronaMens en Dier

Topdokter: ‘We zien dat de vaccins een invloed hebben bij een significant percentage van de atleten’

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Berichten over omvallende en uitvallende sporters zijn schering en inslag. Een extreme ziektegolf richt een slagveld aan in het peloton. Een kerngezonde 28-jarige eliterenner stierf na een hartaanval. Tijdens de Miami Open vielen 15 tennissers uit. Voetballers zakken in elkaar op het veld. Wat is er aan de hand?

Volgens de media heeft het te maken met klimaatverandering of sneeuwschuiven, maar ligt het niet aan de prik. Wat zeggen de experts? Topdokter Johan Bellemans zegt in gesprek met Het Belang van Limburg wat velen denken.

Onbekende tegenstander

Bellemans, de hoofddokter van Team Belgium, verwees naar Greg Van Avermaet, die vermoedt dat hij nadelen ondervindt van zijn vaccinatie. Van Avermaet werd vorig jaar 104e in de tijdrit in de Benelux Tour. Hij weet die tegenvallende prestatie aan een verstoord immuunsysteem na zijn coronavaccinatie.

“Mijn lichaam is aan het vechten tegen een onbekende tegenstander en dat is waarschijnlijk het vaccin,” zei Van Avermaet in een interview met Het Nieuwsblad.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel

Bellemans noemde ook de Borlées, die samen met de andere olympiërs gevaccineerd waren, maar tot eind mei echt slechte tijden liepen.

“Het kan voor een stuk mentaal geweest zijn, maar we hebben intussen ook bewijs dat er een fysiologische factor is. Al die sportlui werken met trackers die massa’s data opleveren. Daarin zien we dat de vaccins een invloed hebben bij een significant percentage van de atleten. Daar is absoluut iets van aan. Je kan vermoeden dat vaccins ook bij niet-sporters gelijkaardige effecten hebben, maar daar bestaan geen data van,” zei de topdokter tegen de krant.

Ondernemer Steven Arrazole de Onate zegt over Bellemans: “Blij dat hij eerlijk durft uitkomen voor hetgeen bij veel artsen al maanden gekend is. Helaas durven de meeste artsen niet te spreken uit vrees om ook geschorst te worden. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.”

4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Op dit moment is er in de ons omringende Landen sprake van een TOENAME van 25% van het aantal Hartaanvallen…hierbij alvast wat gegevens van de Hartstichting uit 2019 wat in principe een mooi ijkpunt is van voor de Cojona-Plandemie & VOOR DE START van Doktor Hugo’s Experimentele Gentherapie-mRNA-Vuilnisbak-Nood-VacciNazis….

Cijfers hart- en vaatziekten

In Nederland zijn er zo’n 1,5 miljoen mensen met een chronische Hart- of Vaatziekte.

Elke dag: 
* sterven 103 mensen aan een hart- of vaatziekte: meer vrouwen dan mannen
* sterven 50 mannen en 53 vrouwen aan een hart- of vaatziekte
* sterven 24 mensen jonger dan 75 jaar aan een hart- of vaatziekte
* worden zo’n 700 mensen in het ziekenhuis opgenomen vanwege een hart- of vaatziekte

In heel 2019 stierven er in Totaal dus 37.595 Mensen aan een Hart-of Vaatziekte in Nederland….ik ben erg benieuwd hoeveel dat er over héél 2021 Zullen zijn….Ik persoonlijk denk een aanzienlijke hoeveelheid meer, want als je Geïnfecteerd raakt met het “Klassieke Griep-Virus” of COVID-1984 loop je tegenwoordig namelijk Enorme Risico’s op een Hartinfarct, Hartstilstand, Myocarditis, Bloedklonters, Auto-immuunziekte, Cytokinestorm, Herseninfarct, Hersenbloeding, Alzheimer, Guillain-Barré, Onvruchtbaarheid, Anafylactische Shock, Parkinson, Orgaanuitval & Kanker…dat ligt natuurlijk niet aan de 100% Veilige & zéér effectieve VaxxiNazis, maar komt vooral door Immuunontsnappingen, de Resistentie van het Virus, Doorbraakinfecties omdat je Antistoffen op zijn en vooral door de “Natuurlijke” Mutatie van het Virus natuurlijk…Gelukkig is Herr Doktor Ernst Mengele uw Reddende Engel in Nood en heeft hij daarom nu speciaal voor u een Experimentele Gentherapie mRNA-Opvolg-BOOSTER Klaarliggen….

DE OPLOSSING VOOR AL UW PROBLEMEN!

https://www.henrymakow.com/2021/11/Vaccines-Causing-Athlete-Heart-Attacks.html

Rob
Rob
11 maanden geleden

Hoop het kapot zwaar deze wereld

Bert
Bert
11 maanden geleden

De wereld is af voor de elite dus ze kunnen een hoop mensen opruimen. Dat gebeurt nu. Maar wie dat 2 jaar gelde. zei was een wappie. Nog steeds overigens bij het NPO volk. Maar die gaan als eerste. Lijkt me ook wel zo eerlijk toch?

Victor Hugo
Victor Hugo
11 maanden geleden

Artsen zijn massaal de mond gesnoerd, een gedeelte met dreiging van schorsing en hoge geldboetes, anderen hebben zich gewoon laten omkopen door big farma.(zoals dat al jaren gebeurt door voorschrijfgedrag te belonen met snoepreisjes, die colloquia genoemd worden en andere belastingvrije voordelen in natura) Mensen die de waarheid naar buiten willen brengen worden zonder aanwijsbare reden opgepakt en opgesloten. Mijn vertrouwen in de politieke en de medische wereld is ver onder het nulpunt gezakt. De pijnlijke waarheid over de echte bedoeling van de massaprik komt als smerige drek aan de oppervlakte drijven en maakt dat steeds meer mensen hun gezond verstand beginnen terug te vinden. Nu dit plan om de wereldpopulatie aanzienlijk in te krimpen (zie Bill Gates op Youtube) dreigt te mislukken wordt er naar het ultieme middel toegewerkt, nl. een derde wereldoorlog met een massale slachting als gevolg. De mainstream media zijn ons al volop aan het brainwashen met hun eenzijdige berichtgeving, ditmaal over de oorlog in Oekraïne.(Corona is blijkbaar passé) Laat je niet vangen en blijf de waarheid zoeken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x