Homepagina » Mens en Dier » Professor geeft episch antwoord op vraag of hij het coronavaccin gaat halen
professor

Professor geeft episch antwoord op vraag of hij het coronavaccin gaat halen

Professor Sucharit Bhakdi, auteur van de bestseller ‘Corona, vals alarm?’, was onlangs te gast in de podcast Triggernometry. De microbioloog kreeg onder andere vragen over het coronavaccin. Op de vraag of hij het vaccin zal nemen, antwoordde hij: “Natuurlijk niet! Ik ben niet gek.”

“Als je jonger bent dan 70 is de kans dat je sterft als gevolg van dit virus minuscuul,” zei hij. “Van de 10.000 besmette personen onder de 70 sterven er 5. Om een vaccin goedgekeurd te krijgen moet je eerst aangetoond hebben dat het effectief is. Hoe toon je aan dat een vaccin effectief is? Je moet bewijzen dat het levens redt. Maar als 5 op de 10.000 patiënten sterven, hoe kun je dan aantonen dat je dat aantal omlaag kunt brengen door middel van een vaccin?”

Vergeet het maar

“Dat kun je niet!” aldus professor Bhakdi. Hij wees erop dat je nooit een statistisch significant verschil kunt aantonen, want als het aantal sterfgevallen daalt van 5 naar 3 dan is dat geen statistisch significant verschil. Vergeet het maar!”

“Waarom zou ik gevaccineerd willen worden?” vroeg hij.

4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
4 maanden geleden

Sterven aan een ziekte die niet aantoonbaar is valt nog niet mee. In de hele wereld is er dan ook nog niemand aan corona overleden. Die dag komt ook niet. De kern van alles is en blijft: wat is een virus en zou iets dergelijks besmettelijk (kunnen) zijn? Net als aan het eind van de 19e eeuw gaat het om angst. Men heeft zelfs niet eens de moeite genomen iets nieuws te verzinnen. ‘Gewoon’ opnieuw een tekenfilm virus in stelling brengen. Destijds ontstaat uit wetenschappelijk bedrog. Op dit moment ronduit crimineel en mensonterend. Nog even en dan dienen we thuis op het toilet een mondkap te dragen. In mijn geval is dat helemaal niet nodig. Ik ruik naar de bollenvelden. Voila.

Jerrel
Jerrel
Reactie op  doornbos
4 maanden geleden

De dag dat mensen (uilskuikens en schapen) zullen sterven aan de vaccin, nadert wel in rap tempo.

Het virus zal in de vaccin zitten. En wie weet zit het al verwerkt in de huidige sneltesten. De Jezuiet Dr. Fauci experimenteert al meer dan 25 jaar met virus “gain of function”. Dit is bdcstiigd door Dr. Judy Mikovic, die met hem heeft samengewerkt. Hij moest dit staken van het CDC, dus verkaste hij de experimenten naar het laboratorium in Wuhan. George Soros participeert ook hierin.

Margie
Margie
4 maanden geleden
Peter
Peter
Reactie op  Margie
4 maanden geleden

Ben je de Amerikaanse vrouw vergeten die ook rond die tijd al als eerste gevaccineerd werd?

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5058421/amerika-coronavirus-vaccin-medicijn-experimenteren-testen

Het heeft allemaal allang op de plank gelegen, kan niet anders.

rop
rop
4 maanden geleden

Nee, natuurlijk niet is dan met enige zekerheid aan te tonen, het schommelt altijd als men het met de cijfer het gaat berekenen, net als op de beurs word er gehandeld met de cijfer, dan zakt het weer dan stijgt het weer, corona werkt precies het zelfde als men dit met de cijfer gaat bereken.

rop
rop
4 maanden geleden

je laten injecteren, of de corona test is gebaseerd om het aantal besmettingen te verminderen, maar zoals ik al eerder zij, met getallen [cijfers] gaat dat niet behaalt worden, zij zullen onderhevig en blijven schommelen, zolang dat met een getal word berekendis corona geen corona meer maar een cijfer of het getal.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Wanneer worden mensen wakker dat dit Corona virus is een AGENDA om de NWO te installeren, The GREAT Reset!!
Gelukkig is er President Trump die de NWO gaat opruimen !!

Jo Bidon
Jo Bidon
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Wat gaat hij nog meer doen? Alle mannen weer cowboys, met een pistool op de heup, maken? Alle vrouwen in de Saloons stoppen?
Jij weet er blijkbaar meer van, dus vertel…

Frank
Frank
Reactie op  Jo Bidon
4 maanden geleden

Maakt geen reet uit wat Trump nog meer gaat doen. Het opruimen van Gates, Soros, pedonetwerk en de linkse landverraders is voor mij al meer dan voldoende Jo Bidonnetje.

Geertje
Geertje
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Veel mensen kunnen kennelijk niet meer relativeren en hebben een iq van een pinda, want als er alleen besmettingen bij komen, en amper slachtoffers dan zijn de mensen grotendeels zelf al immuum, laat dit even even bezinken…….

Misschien slapen de meesten nu wat beter en zien nu misschien geen naalden en statistieken meer in hun dromen.

Elske
Elske
4 maanden geleden

De statistische keiharde waarheid. Gewoon een kwestie van rekenen. Er blijft niets over van de zgn. “pandemie” (misschien komt deze nog met zgn. muterende virussen??) en het opgelegde repressieve beleid van onze overheid. Waar zijn de echte, integere wetenschappers bij het RIVM die nog wel zelf kunnen nadenken? Of is de hypotheek belangrijker dan de vrijheid van de Nederlandse bevolking?

Ertje
Ertje
4 maanden geleden

Duidelijk!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Zoals ik eerder stelde ben niet per se tegen vaccinatie maar een goedje dat in een half jaar is ontwikkeld terwijl dat normaal 10 jaar duurt komt mijn lijf niet in.
Las ook al in de newsfeed dat twee derde van het zorgpersoneel weigert dan wel twijfelt. Let wel, dit bericht komt uit de msm.

Rob
Rob
4 maanden geleden

Vaccins en farmaceutische medicijnen redden nooit levens. Het zijn middelen die bestaan in een wereld van macht en controle. Ze onderdrukken alleen maarwat een mens aan zijn eigen lijf ervaart maar het redt en geneest helemaal niks. En intussen is voor velen wel duidelijk wat de aankomende vaccins inhouden, die hebben niet eens meer iets te maken met onderdrukken maar met dna verandering en moord. Mensen redden levens en in deze tijd moet iedereen zijn eigen leven redden door de ogen te openen, op te staan, zelfbewust te worden etc.

Zonder muilkorf
Zonder muilkorf
4 maanden geleden

De kern van het verhaal Sars cov2 bestaat inmiddels niet meer. Je hoeft alleen maar naar de rivm grafieken te kijken om dat te kunnen constateren. De pcr test oftewel rad van fortuin test bestaat nog wel. Laat de massa gezondheidsgenocide maar beginnen met de vaccins, dan heeft de pharma weer een groep deugmensen/muilkorfdieren als klant

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x