Homepagina » Mens en Dier » Professor geeft episch antwoord op vraag of hij het coronavaccin gaat halen
professor

Professor geeft episch antwoord op vraag of hij het coronavaccin gaat halen

Professor Sucharit Bhakdi, auteur van de bestseller ‘Corona, vals alarm?’, was onlangs te gast in de podcast Triggernometry. De microbioloog kreeg onder andere vragen over het coronavaccin. Op de vraag of hij het vaccin zal nemen, antwoordde hij: “Natuurlijk niet! Ik ben niet gek.”

“Als je jonger bent dan 70 is de kans dat je sterft als gevolg van dit virus minuscuul,” zei hij. “Van de 10.000 besmette personen onder de 70 sterven er 5. Om een vaccin goedgekeurd te krijgen moet je eerst aangetoond hebben dat het effectief is. Hoe toon je aan dat een vaccin effectief is? Je moet bewijzen dat het levens redt. Maar als 5 op de 10.000 patiënten sterven, hoe kun je dan aantonen dat je dat aantal omlaag kunt brengen door middel van een vaccin?”

Vergeet het maar

“Dat kun je niet!” aldus professor Bhakdi. Hij wees erop dat je nooit een statistisch significant verschil kunt aantonen, want als het aantal sterfgevallen daalt van 5 naar 3 dan is dat geen statistisch significant verschil. Vergeet het maar!”

“Waarom zou ik gevaccineerd willen worden?” vroeg hij.

4.9 55 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
9 maanden geleden

Sterven aan een ziekte die niet aantoonbaar is valt nog niet mee. In de hele wereld is er dan ook nog niemand aan corona overleden. Die dag komt ook niet. De kern van alles is en blijft: wat is een virus en zou iets dergelijks besmettelijk (kunnen) zijn? Net als aan het eind van de 19e eeuw gaat het om angst. Men heeft zelfs niet eens de moeite genomen iets nieuws te verzinnen. ‘Gewoon’ opnieuw een tekenfilm virus in stelling brengen. Destijds ontstaat uit wetenschappelijk bedrog. Op dit moment ronduit crimineel en mensonterend. Nog even en dan dienen we thuis op het toilet een mondkap te dragen. In mijn geval is dat helemaal niet nodig. Ik ruik naar de bollenvelden. Voila.

Margie
Margie
9 maanden geleden
rop
rop
9 maanden geleden

Nee, natuurlijk niet is dan met enige zekerheid aan te tonen, het schommelt altijd als men het met de cijfer het gaat berekenen, net als op de beurs word er gehandeld met de cijfer, dan zakt het weer dan stijgt het weer, corona werkt precies het zelfde als men dit met de cijfer gaat bereken.

rop
rop
9 maanden geleden

je laten injecteren, of de corona test is gebaseerd om het aantal besmettingen te verminderen, maar zoals ik al eerder zij, met getallen [cijfers] gaat dat niet behaalt worden, zij zullen onderhevig en blijven schommelen, zolang dat met een getal word berekendis corona geen corona meer maar een cijfer of het getal.

x

Check Also

president

President Kroatië is klaar met alle hysterie: ‘Er zijn genoeg mensen ingeënt’

De Kroatische president Zoran Milanovic zei eerder ...

trudeau

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x