Mens en DierCorona

Professor geeft episch antwoord op vraag of hij het coronavaccin gaat halen

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Sucharit Bhakdi, auteur van de bestseller ‘Corona, vals alarm?’, was onlangs te gast in de podcast Triggernometry. De microbioloog kreeg onder andere vragen over het coronavaccin. Op de vraag of hij het vaccin zal nemen, antwoordde hij: “Natuurlijk niet! Ik ben niet gek.”

“Als je jonger bent dan 70 is de kans dat je sterft als gevolg van dit virus minuscuul,” zei hij. “Van de 10.000 besmette personen onder de 70 sterven er 5. Om een vaccin goedgekeurd te krijgen moet je eerst aangetoond hebben dat het effectief is. Hoe toon je aan dat een vaccin effectief is? Je moet bewijzen dat het levens redt. Maar als 5 op de 10.000 patiënten sterven, hoe kun je dan aantonen dat je dat aantal omlaag kunt brengen door middel van een vaccin?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Vergeet het maar

“Dat kun je niet!” aldus professor Bhakdi. Hij wees erop dat je nooit een statistisch significant verschil kunt aantonen, want als het aantal sterfgevallen daalt van 5 naar 3 dan is dat geen statistisch significant verschil. Vergeet het maar!”

“Waarom zou ik gevaccineerd willen worden?” vroeg hij.

4.9 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
3 jaren geleden

Sterven aan een ziekte die niet aantoonbaar is valt nog niet mee. In de hele wereld is er dan ook nog niemand aan corona overleden. Die dag komt ook niet. De kern van alles is en blijft: wat is een virus en zou iets dergelijks besmettelijk (kunnen) zijn? Net als aan het eind van de 19e eeuw gaat het om angst. Men heeft zelfs niet eens de moeite genomen iets nieuws te verzinnen. ‘Gewoon’ opnieuw een tekenfilm virus in stelling brengen. Destijds ontstaat uit wetenschappelijk bedrog. Op dit moment ronduit crimineel en mensonterend. Nog even en dan dienen we thuis op het toilet een mondkap te dragen. In mijn geval is dat helemaal niet nodig. Ik ruik naar de bollenvelden. Voila.

Margie
Margie
3 jaren geleden
rop
rop
3 jaren geleden

Nee, natuurlijk niet is dan met enige zekerheid aan te tonen, het schommelt altijd als men het met de cijfer het gaat berekenen, net als op de beurs word er gehandeld met de cijfer, dan zakt het weer dan stijgt het weer, corona werkt precies het zelfde als men dit met de cijfer gaat bereken.

rop
rop
3 jaren geleden

je laten injecteren, of de corona test is gebaseerd om het aantal besmettingen te verminderen, maar zoals ik al eerder zij, met getallen [cijfers] gaat dat niet behaalt worden, zij zullen onderhevig en blijven schommelen, zolang dat met een getal word berekendis corona geen corona meer maar een cijfer of het getal.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x