CoronaBuitenland

Coronakritische arts in gelijk gesteld in tuchtzaak: ‘In Frankrijk keert iets van gezond verstand terug’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Onlangs is de bekende Franse arts en vaccinexpert Christian Perronne door de tuchtkamer van de Franse orde van artsen (CNOM) in het gelijk gesteld. De arts werd door de Franse regering vervolgd vanwege zijn kritiek op het coronabeleid.

Hij zette vraagtekens bij de doeltreffendheid van de vaccins, en was bezorgd over de bijwerkingen en de invloed van Big Pharma bij het op de markt brengen van de prikken. Ook zei hij dat mondkapjes en lockdowns niet werken, dat het testen van asymptomatische mensen nutteloos is en dat het gevaar van corona zwaar werd overdreven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Plicht

De Franse autoriteiten klaagden hem aan bij de tuchtraad, die op 21 oktober oordeelde dat Perronne volledig in zijn recht stond. “Dr. Perronne, een internationaal erkende specialist op het gebied van infectieziekten, was het beste in staat om de uitdagingen voor de publieke gezondheid te beoordelen,” oordeelde de raad.

Hij had zelfs de plicht om zich uit te spreken en ook zijn kritiek op beleidsmakers was gerechtvaardigd, citeerde De Andere Krant de tuchtraad.

Verdomd goed nieuws

“Dit is toch eigenlijk wel verdomd goed nieuws,” reageert neuroloog Jan Bonte. Hij zegt tegen professor Armand Girbes en oud-ziekenhuisbestuurder Marcel Levi: “Ook jullie hadden kritischer moeten zijn over deze vaccins. In plaats van met de farmawolven mee te huilen.”

“Het medisch gilde is mij zo erg tegengevallen met corona. Er werd gedaan alsof consensus en richtlijnen het enige waren waar je je als arts aan moest houden. Maar op die manier waren er in de medische geschiedenis nooit ontdekkingen gedaan zoals antibiotica, de angst heerst(e),” voegt huisarts Els van Veen toe.

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff stelt vast: “In Frankrijk keert iets van gezond verstand terug.”

4.9 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geert
Geert
1 jaar geleden

Grote overwinning voor “het gezond verstand”! Nu zullen er vast vele volgen. 🙂

Underground
Underground
1 jaar geleden

(“Het medisch gilde is mij zo erg tegengevallen met corona.)

Ze moeten allemaal terecht staan, voor dood door schuld. Alles en iedereen die voor was (corona) en zo mensen de dood in stuurde. Moeten keihard gestraft worden !!!!! Niks geen medelijden..

Ron
Ron
1 jaar geleden

Nu nog in Nazi land Nederland.
Worden de rechters misschien nog wel eens wakker.

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

wanneer hier!!!! maar nee wij moeten straks zelfmoord plegen!? wat zijn die nederlanders toch een klotevolk schaam me kapot!

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x